Mjesečni horoskop - Rujan 2017.

Rujan 2017. godine je mjesec pun života, ambicija i strasti, ali tu može biti zamki za one koji su naivni. Prepreke koje se pojave mogu prijeći samo vješti, neustrašivi i odlučni.

Djevica je aktivna, kroz Djevicu prolaze Sunce, Mars, Merkur i Venera. Svi ti tranziti ističu simbol Djevice: posao, smisao za praktično, perfekcionizam, snalažljivost, komunikativnost, vedrinu, ali i razne opsesije i sklonost kritiziranju i cjepidlačenju. Sve ovo predstavlja atmosferu ovog perioda.

Neugodan dio rujna 2017. godine je da će sve planete koje prolaze kroz Djevicu biti u opoziciji sa  varljivim i nesigurnim Neptunom (smješten u Ribama) i u kvadratu s proračunatim, napetim i ometajućim Saturnom (smješten u Strijelcu).

Ono dobro u rujnu 2017. godine je da su te iste planete u trigonu s usredotočenim i ambicioznim Plutonom. Ti aspekti zaista mogu pomoći onima koji imaju jasne ciljeve i jaku motivaciju.
 

Merkur tijekom rujna 2017:

Najzanimljiviji put je put Merkura, planete intelekta, informacije, komunikacije, putovanja, motivacije, kretanja i noviteta. Nakon što je bio retrogradan više od tri tjedna i kretao se od Djevice do Lava, Merkur nastavlja direktnim hodom 5. rujna 2017. godine. Tada i pomrčina Sunca ima utjecaja 21. 08. 2017. godine na 28,54 Lava. To je naizgled slučajnost koja zapravo može imati dublje značenje i oko tog perioda pokrenuti događaje merkurovske prirode. Najvjerojatnije se radi o neočekivanim ili neobičnim događajima, ako uzmemo u obzir točku u kojoj se Merkur našao i gdje se događa pomrčina. Efekti pomrčine ponovno će se aktivirati.

Na širem planu kretanje Merkura može biti povezano s intelektualnim aktivnostima, učenjem, studiranjem, transportom, cestama, komunikacijom i medijima. Promjene u zraku ( jaki vjetrovi i oluje) i potresi nisu isključeni kao mogućnost.
 

Vrijedi napomenuti efekt benefika! Venera prolazi kroz Lava u prve dvije dekade rujna i pravi sekstil s Jupiterom i dva trigona, jedan sa Saturnom i drugi s Uranom. Ovi aspekti povoljni su za društvene odnose, timski rad, suradnje, umjetnost, zabavu, prijateljstva, umjetnost i brak.

I na kraju, ali ne i posljednje, moramo napomenuti da Pluton kreće direktnim hodom na 16,51 Jarca, nakon što je pet mjeseci bio retrogradan.
 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Za Ovnove je rujan 2017. godine najbolji mjesec za ljubav. U prve dvije dekade Jupiter, Velika Sreća, nalazi se u kući parova Ovna i Venera, vladar kuće parova, nalazi se u kući strasti. Kada je Sunce ispod obzora (tijekom večeri i noću), između Jupitera i Venere je posebno dobra povezanost (uzajamna recepcija vladara / triplicitet). Venera, isto tako, pravi konjunkciju sa Sjevernim Čvorom, što znači da će se nešto značajno dogoditi, nešto za pamćenje. Tijekom zadnje dekade rujna Sunce i Jupiter dosežu kuću parova Ovna i ta je kombinacija opet obećavajuća i donosi značajne i sretne događaje.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Rujan 2017. godine donosi žeđ za životom, ljubavi i erotikom. Kuća ljubavi i užitka Bika ispunjena je energijom Sunca, Marsa, Venere i Merkura. Sunce donosi vitalnost, toplinu i briljantnost. Mars je pun čežnje i goruće strasti. Venera donosi senzualnost i umjetnost zavođenja. A Merkur je aktualan vladar spomenute kuće i vrlo jak u prvoj dekadi mjeseca.  Ovo je fantastičan period za istraživanje i sada neke fantazije možete ostvariti. Novih ljubavnih prilika će biti. Okolnosti će se posložiti za zaljubljivanje. Pripazite u koga se zaljubljujete, jer se vrlo lako možete prevariti. 


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Jupiter vam i dalje čuva leđa tijekom rujna 2017. godine kada se radi o ljubavi i vezama, ali surađuje sa Saturnom i zato više ohrabruje stabilne veze nego flertove. S voljenom osobom u suradnji ili uz dijeljenje obaveza možete puno toga postići i ostvariti, dugoročno gledano. Tijekom rujna više ćete biti zainteresirani za dom i ono što posjedujete, jer je to puno aktivnije polje zbog Sunca i Marsa i donekle Venere koja je planeta parova Blizanaca. Svi koji nisu u vezi i traže neobavezni odnos, imajte na umu da ako nemate ozbiljne namjere u ljubavi, ne možete niti ostvariti sreću i takva veza donosi vam samo kratkotrajno zadovoljstvo i komplikacije, što je posebno naglašeno u zadnjoj dekadi mjeseca.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Trigon koji pravi Saturn, vladar kuće parova Raka, s Venerom, planetom ljubavi, sreće i harmonije, širi svoj utjecaj u prve dvije dekade mjeseca, ali je aktivniji u drugom tjednu i naglašava obaveze, ispunjavanje zadataka, novac ili postignuća koja zajedno ostvarujete. Mars, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Raka, govori o ljubavi koja je povezana s komunikacijom (licem u lice, putem telefona, poruka i slično), putovanjima ili intelektualnim ciljevima. Sve to definirat će ovaj period. Može vam se dogoditi da imate promjenjive osjećaje, što se čak može manifestirati interesom prema dvije osobe istovremeno.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Kroz prve dvije dekade imate Veneru na svojoj strani, planetu ljubavi i harmonije koja je u Lavu sve do 20. rujna 2017. godine. Ova Venerina pozicija donosi vam sreću, jer naglašava vaš šarm i moć zavođenja, daje vam senzualnu auru i donosi vam nove ljubavne prilike. Venera prolazi kroz Lava i pravi dva povoljna aspekta: trigon sa Saturnom, vladarem kuće parova Lava, i sekstil s Jupiterom, vladarem kuće ljubavi i erotike. Ovo je jedna od rjeđih kombinacija koja je puna predivnih mogućnosti, donosi ispunjenje i sreću. S druge strane, između 5. i 22. rujna 2017. godine, Sunce, vladar Lava, je uz strastvenog Marsa. 

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Sunce, smješteno u Djevici do 22. rujna 2017. godine,daje vam briljantnost, vitalnost i vidljivost. Istaknuti ćete se i bit ćete u dobrom položaju. Mars ulazi u Djevicu 5. rujna i poznat je po svojoj strasti i gorućoj želji. Drugim riječima, ništa vam neće moći stati na put ako želite zavesti i energija koju ćete širiti oko sebe činit će vas jako privlačnima i seksi. Bit ćete hrabriji no inače, otvoreniji i spremniji za akciju. Prvi korak ćete napraviti puno lakše nego inače ili ćete iznenaditi pristupom. Ipak pripazite što birate i kako ćete djelovati tijekom rujna, nemojte nikog idealizirati! Istinsko ispunjenje dolazi u zadnjoj dekadi mjeseca: 20. rujna, kada Venera, planeta ljubavi i senzualnosti, ulazi u Djevicu.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Rujan dolazi s dobrim i lošim stvarima u ljubavnom životu. Ono dobro povezano je s prisustvom Venere, planete ljubavi, u sretnoj kući, kroz prve dvije dekade rujna. Iz te kuće pravi prijateljske aspekte s velikom Srećom, Jupiterom i sa Saturnom, vladarem kuće strasti Vage. Ovakav sklop planeta pomaže vam pri traženju zabave i užitka i mogli bi se upustiti u flertove i avanture. To je dobro ako vas ne veže ništa (društvo, obaveze, posao i slično). Što se tiče ozbiljnih veza, položaj Marsa, vladara kuće parova Vage,a  to je 12. solarna kuća, kaže da ćete se suočiti s osjećajem usamljenosti, razočaranja, blokadama i neugodnostima. 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Rujan 2017. godine je mjesec za - veze! Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, smještena u vašem polju karijere i ugleda ni malo ne miruje. Privlačit će vas osobe na položaju, sa statusom, poznate, s određenim kvalitetama i značajkama. I ako vas mogu podržati u vašim društvenim ili profesionalnim ambicijama, to bolje. Ako ste već u vezi s takvom osobom, imat ćete veća očekivanja i željet ćete vidjeti napredak i uspjeh te osobe, a upravo to će se i dogoditi. U periodu ste u kojem vam, čini se više od bilo čega drugog, znači da vam veza pomogne da se uspete na društvenoj ljestvici.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Strijelca, 5. rujna 2017. godine kreće direktnim hodom. To je točka preokreta u tromjesečnom ciklusu u kojem su veze Strijelca na neki način bile povezane s društveno - profesionalnim statusom i / ili udaljenim mjestima, studijama ili duhovnim putovanjima. Taj dugi tromjesečni period dogodio se zato da analizirate puno detalja vezano za ljubavni život ili brak i ono što vas povezuje. Može se raditi i o zajedničkim snagama usmjerenim na poboljšanje profesionalnog života ili prema istraživanju novih prostora; geografski ili intelektualno / kulturološko. Venera, planeta ljubavi, samo ovo potvrđuje.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jarca tijekom rujna 2017. godine ima više veze s onim unutrašnjim dubinama nego s vanjskim okolnostima i događajima. Venera, planeta ljubavi, je u 8. kući Jarca kroz prve dvije dekade. Ovako smještena Venera može uključiti psihološku analizu para, tabu teme, istraživanje partnera, misterije i strah od ljubavi. Prisustvo Venere u 8. kući može označavati i zajedničke financije koje dolaze od ulaganja, darova, naslijeđa ili pozajmica ili zajedničkih dobara. Mjesec, vladar kuće parova Jarca, povećava mogućnosti za ljubav u periodu od 9. do 11. rujna, kada se nalazi u kući erotike i zatim od 14. do 15. rujna kada prolazi kroz kuću parova i od 20. do 22. rujna kada je blizu Velike Sreće, Jupitera.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Nakon uzburkanog mjeseca sada možete uživati u harmoničnom ljubavnom životu, jer je Venera u kući parova Vodenjaka sve do 20. rujna 2017. godine. Život u dvoje je ugodniji, ljubavnih ponuda bit će sa svih strana i vaša moć zavođenja raste, a ljubav vam lakše dolazi. Prolazak Venere kroz kuću parova Vodenjaka je još značajniji, jer Venera pravi pozitivan aspekt sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodenjaka i s Jupiterom, Velikom Srećom. Ovakav sklop planeta ukazuje na značajan događaj u vašem ljubavnom životu i značajna postignuća za parove. Važno je napomenuti da Merkur, vladar kuće ljubavi Vodenjaka, kreće direktno u kući parova.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop rujan 2017.

Ljubav i veze

Rujan 2017. godine donosi snažne emotivne veze koje će se odraziti na vaš društveni život, suradnje, brak ili ljubav. Kroz kuću veza Riba prolaze Sunce (do 22. rujna), Mars (od 5. rujna), Merkur (između 8. i 30. rujna) i Venera (nakon 20. rujna). Ovakav planetarni sklop donosi dinamičnost, puno strasti, potrebu za brzim i odlučnim djelovanjem, mogućnost da birate između više opcija i općenito nevjerojatne događaje. Ovaj period nosi vam vjetar u leđa, novu snagu ili obnovu. Zanimljivo je to da Merkur, vladar kuće veza Riba, kreće direktnim hodom 5. rujna u vašoj kući obaveza, upravo na mjestu pomrčine Sunca 21. kolovoza i tako povezuje ljubavni život Riba s poslom ili obavezama.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT