Mjesečni horoskop -Ožujak 2017.

Ožujak 2017. godine je kompliciran mjesec zbog T - kvadrata Jupiter - Pluton - Uran i zbog retrogradnog kretanja Venere.
T - kvadrat Jupiter - Pluton - Uran je intenzivno aktivan tijekom ožujka. Jupiter pravi opoziciju s Uranom 3. ožujka i kvadrat s Plutonom 30. ožujka. Ta dva aspekta donose pritisak kroz cijeli mjesec, čine mjesec živahnijim, intenzivnijim i energičnijim, ali mogu se očekivati i turbulencije, konflikti, borbe za moć, nemiri, neredi, nesreće s više žrtava, prirodne katastrofe, financijske nestabilnosti i razni incidenti.

Ta kombinacija usko je povezana i s odnosima, utječe na odnose na svim poljima, krenuvši od privatnih odnosa, ljubavnih veza, brakova, prijateljstva i suradnji, do poslovnih odnosa. Jupiter je u Vagi, znaku jedinstva, harmonije i mira, ali harmonija i mir lako se mogu poremetiti, jer je Jupiter pod napadom neskladnih aspekata.

Venera je planeta ljubavi, harmonije i mira, ali je u retrogradnom hodu i u ovakvim okolnostima ona pojačava taj utjecaj.

Na privatnom polju, sve dok je Venera retrogradna, emotivna osjetljivost je povećana i svi će biti skloni subjektivnom načinu razmišljanja kada se radi o nečem što nam se sviđa ili ne sviđa, što volimo ili mrzimo.
U nekim periodima tijekom mjeseca Venerina energija bit će usmjerena prema nutrini i bit će teže izraziti osjećaje. U drugim periodima, neki zaboravljeni osjećaji mogu isplivati na površinu, suočit ćete se ponovo s pitanjima koja ste si postavljali u prošlosti i ponovno ćete se koncentrirati na neke nerazriješene odnose.

Bit će perioda tokom kojih doista nećete znati što se točno događa, na što Venera želi da se koncentriramo, ali stvari će se razjasniti kada Venera krene direktnim hodom ili ćemo nagađati o kakvom problemu se radi i krenuti naprijed prema dubljoj analizi i pomaku. To neće biti nimalo jednostavan proces i završit će onda kada Venera krene direktnim hodom.

Zbog svega navedenog, ne bi trebali donositi važne odluke o odnosima s drugima sve dok je Venera retrogradna, jer nekada stvari izgledaju drugačijima nego što uistinu jesu.

Kada retrogradna Venera nije u sukobu s bilo kojim značajnim elementom solarne karte, može donijeti manje neugodnosti, s manjim utjecajem: loša komunikacija u vezi, neodlučnost ili često predomišljanje partnera, privremene frustracije, propali susreti ili susreti koji ne idu po planu, manji flertovi koji nisu ništa drugo nego eksperimentiranje zbog usporedbe onoga što se mora spoznati i otkriti kako bi se mogle donijeti odluke ili prilagoditi okolnostima.

Budite oprezni kada se radi o donošenju odluka i komunikaciji s drugima, zbog toga što Merkur - planet intelekta i komunikacije - pravi dosta loših aspekata tijekom ožujka 2017. godine i zato je povećana mogućnost propusta, grešaka i neuspjeha. Budite oprezni tijekom vožnje, jer je Merkur planeta i kretanja i putovanja!

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi se u Ovnu tijekom ožujka 2017. godine, ali postoji problem: 4. ožujka kreće retrogradnim hodom i nastavlja tako sve do 15. ožujka. To znači da će vaša usmjerenost na veze biti veća. Društveni ili ljubavni život postaje intenzivniji, ponovno ćete uspostaviti kontakt s prijateljima koje niste vidjeli duže vremena, sresti ćete stare radne kolege ili bivše ljubavi ponovno ulaze u vaš život. Ali, očekujte i stare probleme da se vrate, probleme koje niste razriješili na vrijeme ili ćete se suočiti sa situacijama koje će nametnuti pitanja: jeste li u pravoj vezi, što želite od te veze, što očekujete od voljene osobe ili kako ćete ispuniti očekivanja voljene osobe. Mars tome svemu dodaje strast, ali u prvoj dekadi postoji potencijal za sukobe. 

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Ožujak nije najsretniji mjesec za ljubavne veze. Venera, planeta ljubavi i harmonije, je retrogradna i u kući koja može donijeti razočaranja, zbunjujuće situacije, ograničenu slobodu izbora, zatvaranje ili jednostavno gubitak interesa. Najneugodnije od svega je što je Mars, vladar kuće parova Bika, na nepovoljnom mjestu sve do 10. ožujka 2017. godine. Zbog toga prva dekada mjeseca nije obećavajuća. Nakon toga Mars ulazi u Bika i sve će živnuti, imat ćete više volje za akciju i osjećat ćete se poželjnije. Neke stvari ipak će ostati sakrivene i zbunjujuće. Savjetujemo da o tome i svemu što vas brine razgovarate s nekim u koga imate povjerenja.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Osjećat ćete se dobro i ljubavni život tijekom ožujka 2017. godine donosi vam zadovoljstvo. To omogućuje posebna povezanost Saturna, smještenog u kući parova Blizanca, i Jupitera, vladara kuće veza Blizanca (smještenog u kući ljubavi i užitka Blizanaca). Na njihovu podršku možete računati, bez obzira na to u kakvim se okolnostima našli. Ovakav sklop planeta jača veze, gradi solidne temelje, a za neke Blizance može donijeti zaruke ili brak. Venera, planeta parova Blizanca, se nalazi u 11. solarnoj kući i u odnose unosi harmoniju, donosi nova ljubavna iskustva i mogućnosti, najvjerojatnije kroz krug prijatelja, onih koji vas štite i podržavaju ili kroz kakve grupe i udruge.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Tijekom ožujka bit će jasno da ljubavni i poslovni život imaju nešto zajedničko. Položaj Saturna, vladara kuće parova Raka, smještenog u kući posla Raka, još od 2015. godine donosi odgovornosti i obaveze, a sada se i Venera nalazi u kući karijere Raka i tu ostaje neko vrijeme. Status, karijera ili posao su pod utjecajem osjećaja ili privatni život ovisi o profesionalnom životu. Može se raditi i o hijerarhijskoj razlici među parterima. Jasno je da stanje nije posve jasno ili lagodno. 

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Vladar kuće parova Lava odlično surađuje s vladarem kuće ljubavi Lava. Možete ući u novu vezu, učvrstiti staru vezu ili iskusiti druga pozitivna iskustva u ljubavi. Kako bi stvari tekle pravim tijekom, imajte na umu da je dobra komunikacija ključ za to. U ožujku vladar kuće parova Lava dobro surađuje s Venerom, planetom ljubavi, što povećava mogućnost ostvarenja istinskog zadovoljstva i sreće. Ali, položaj Venere ukazuje na važnost komunikacije iz intelektualnog, kulturološkog ili duhovnog kuta gledanja, što znači da je ljubav i put razvoja, otkrivenja, širenja i napretka. Nije isključena i mogućnost odlaska na put zbog ljubavi ili da se dogodi ljubav s osobom koja je u drugoj, udaljenoj zemlji.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

U prve dvije dekade ožujka 2017. godine Sunce se nalazi u kući veza Djevice i u prvi plan donosi voljenu osobu i život u paru i to postaje nit vodilja oko koje se vrti sve ostalo. Pažnju će vam privlačiti psihološka strana ljubavi i voljene osobe, analizirat ćete najdublje i najkompliciranije aspekte vašeg odnosa, tabue, opsesije, fantazije ili frustracije. Željet ćete razotkriti tajne ili sakrivene strane onog što osjećate. Istovremeno ćete biti prizemljeni i gledati na vezu iz praktičnog kuta gledanja. Iznimno, neki parovi će se udružiti i u poslu ili kroz investiranje.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, nalazi se u kući parova Vage tijekom ožujka 2017. godine. Venera je sada retrogradna što može značiti nekoliko različitih stvari. Bivša ljubav može vam doći u misli, osoba s kojom ste pokušali nešto pa nije išlo sada ponovno može ući u vaš život ili će se ponovno pojaviti stari problem kojeg treba analizirati i razriješiti kako bi se krenulo dalje. Možda prolazite kroz period u kojem se pitate razna pitanja: jeste li u pravoj vezi, zaslužuje li partner da ste uz njega ili odgovarate li vi kriterijima partnera. Vaš ljubavni život može postati intenzivniji. Možda ćete osjetiti potrebu da propitate sebe i da shvatite što uistinu želite od partnera i veze.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Škorpiona, prve dvije dekade ožujka 2017. godine su puni strasti i erotike. Više je romantike i senzori su pojačani i nove prilike će se češće ukazati. Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u kuću parova 10. ožujka, što je povoljno za vaš ljubavni život. U zadnje dvije dekade ožujka osjećat ćete entuzijazam i instinktivno ćete se povezivati s drugima, pojačane su i potrebe za zavođenjem, preuzimanjem inicijative i razjašnjavanjem situacije. Venera, planeta ljubavi, je retrogradna i u 6. kući, a to znači da se ljubavni život može ispreplesti s poslovnim životom ili obavezama, jedno na drugo može djelovati stimulirajuće ili vas obaveze mogu preokupirati i tako odvući od ljubavnog života i obrnuto.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Retrogradna Venera u kući ljubavi Strijelca usmjeravat će vašu pažnju prema temeljnim elementima sreće u vezi. Venera govori o senzualnosti, strasti i romantici i izaziva vas da ih tražite, analizirate i da nađete ono što vas ispunjava i čini sretnima. Atmosfera tijekom ožujka polazi od ljubavi. Događaji mogu biti razni, od zaljubljivanja do nezaboravnih iskustva ili sumnje, patnje, obnove veze ili do raskida ako veza ne funkcionira. Što god se događalo u vašem životu, događa se iz jednog razloga, a to je da spoznate što uistinu želite i što vas čini sretnim. Retrogradno kretanje Venere traje do sredine travnja i tek tada ćete znati na čemu ste.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i parova, je retrogradna i u 4. solarnoj kući Jarca tijekom ožujka 2017. godine (počevši od 4. ožujka). Zbog toga bi se mogli osvrtati na prošlost i povezati s osobama s kojima dugo vremena niste imali kontakta. Budući da je retrogradna Venera u 4. kući, vaš interes uglavnom će biti usmjeren prema domu i obitelji, zajedničkom vlasništvu ili se roditelji mogu umiješati u vaš ljubavni život. Ako gledamo iz drugog kuta, astralni sklop planeta traži intimni, miran, tradicionalan i konzervativan pristup životu u paru. Mars ulazi u kuću ljubavi Jarca 10. ožujka, donosi entuzijazam i stvari se mogu preokrenuti prema intenzivnijem ljubavnom životu i želji za avanturama.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi, je retrogradna, u 3. kući Vodenjaka, većinu ožujka 2017. godine. Tu kuću povezujemo s razmišljanjem i možda je vrijeme da razmislite o određenim dijelovima vašeg ljubavnog života. 3. kuća predstavlja komunikaciju i putovanja, što će postati dosta važno za veze i to u nekim situacijama može označavati susretanje nekoga ponovno ili ponavljanje određenih situacija. Sunce, vladar parova Vodenjaka, pokazuje da postoje određene financijske brige koje se upliću u ljubavnu vezu ili ljubavna situacija utječe na donošenje odluka o financijama. Nakon 20. ožujka i Sunce ulazi u 3. kuću i pridružuje se Veneri. 

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop ožujak 2017.

Ljubav i veze

Veze će biti u prvom planu tijekom prvog dijela ožujka 2017. godine, kada je Merkur u Ribama. Vrijeme je da pojačate privlačnost i senzualnost, jer imate moć usmjeravanja stvari tokom kojim želite da idu. U drugom djelu mjeseca pojavit će se drugi interesi, poput doma, karijere i financija. Retrogradna Venera nalazi se u kući novca Riba i postoji velika mogućnost ispreplitanja ljubavnog i profesionalnog života. Možda imate zajedničke interese ili vas voljena osoba podržava u nastojanju da povećate zaradu ili će odluke u ljubavnom životu utjecati na materijalnu situaciju.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT