Mjesečni horoskop - Siječanj 2019.

Nova Godina 2019. donosi nove nade, snove i ciljeve. Ovo je intenzivan mjesec sa pomrčinom Sunca i Mjeseca, plus dva važna aspekta. Imamo i šest konjunkcija, od kojih su četiri u Jarcu.

Već na samom početku 2019. godine, 1. siječnja imamo važan događaj. Mars ulazi u Ovna i pojačava našu energiju.

Pomrčina Sunca događa se 5. siječnja 2019. godine u Jarcu. Budući da je u dodiru s fiksnom zvijezdom Vega, utjecaj je pozitivan; optimizam, velikodušnost, kreativnost i poezija. Konjunkcija sa Saturnom donosi ozbiljnost i konzervativnost, ali to olakšava aspekt s Neptunom. Ovakav sklop planeta povoljan je za nove poslove ili za razvoj posla.

 

Zatim, 6. siječnja 2019. godine Uran završava retrogradno kretanje i cijenit ćemo slobodu više nego ikada.

Jupiter i Neptun 8. siječnja prave kvadrat. Pozitivan utjecaj planeta je neutraliziran i ovo može biti teži period u kojem su ciljevi teže dosežni. Dolazi do raznih napetosti.

Kvadrat Jupitera i Neptuna 13. siječnja 2019. godine veliki je test za ono u što vjerujete. Mogli bi se suočiti s razočaranjem ili gubitkom. U ljubavi ste možda imali previše povjerenja i gradili vašu ljubavnu priču na krilima iluzije. Ovo je onaj lošiji dio mjeseca u kojem bi mogli biti previše optimistični. Rizik samozavaravanja i samoobmane je prevelik. Zapravo, izvori neće biti ni najmanje sigurni koliko se pomišlja.

Krajem mjeseca Sunce (20. siječnja) i Merkur (24. siječnja) ulaze u Vodenjaka. Vodenjak voli slobodu i neovisnost. Merkur pozdravlja originalan način razmišljanja i podsjeća nas da su pravila stvorena kako bi se kršila.

Pun Mjesec u ponedjeljak 21. siječnja 2019. godine događa se u znaku Lava i najviše je pod utjecajem Urana. Kvadrat koji pravi donosi nestabilnost, ali i nove prilike. Neočekivani događaji i noviteti mogu stvoriti nervozu i nemir u pogledu budućnosti. Život je brži, nepredvidiv i kaotičan. Možete očekivati i nagle promjene raspoloženja. Neki će se dosađivati zbog monotonije i pažnju će im odvući bilo što novo i sjajno. Možda se nećete moći opustiti zbog zbrke unutar vas. Strpljenje, samokontrola i otvoren um donose prednost u ovakvom periodu, te prepoznavanje novih prilika. Ovo će najviše potresti emocije i imat će najviše utjecaja na privatni život.

 

Sunce i Mjesec su u opoziciji i moći ćete objektivno sagledati bliske odnose. Bit ćete u snažnijem dodiru sa svojom unutrašnjosti, željama, potrebama i namjerama, pa ćete jasnije vidjeti nedostatke i propuste u odnosima. Vrijeme je da budete ono što jeste i da pokažete svoju originalnost i kreativnost.

Može doći do udaljavanja u do sada snažnim prijateljstvima, uglavnom zbog nesporazuma

Trigon Marsa i Jupitera 25. siječnja 2019. godine pojačava želju za osvajanjem i natjecateljski duh. Sve što u ovom periodu poduzmete bit će uspješno. Ovo je najbolji aspekt za ostvarenje uspjeha kroz akciju. Uspjeh u sportu, osvajanju ili poslu sada vam je nadomak ruke. Dobra sreća dolazi iz snažnog uvjerenja u pobjedu i dobrih namjera.

31. siječnja 2019. godine sekstil Saturna i Neptuna donosi materijalnu dobit, ali i težnju ka duhovnim ciljevima. Sada, uz naporan rad i osjećajan, realističan pristup stvarima, možete ostvariti svoje snove. Spoznati ćete svoja ograničenja, ali bit ćete istovremeno vrlo optimistični. Najvjerojatnije ćete postati svjesni svojih duhovnih ciljeva i kako se uklapaju u veću sliku ovaj mjesec. Bit ćete strpljivi i disciplinirani bez potrebe da se žrtvujete.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Venera pravi pozitivan trigon tijekom prvih par dana siječnja 2019. godine i obećava sreću u ljubavi. Mogli bi se previše držati svoje tvrdoglavosti i tvrdoglavog pristupa prema partneru. Kako bilo, ako vam partner stane na put, mogli bi zaista i pretjerati. Imat ćete potrebu činiti stvari na način na koji vama odgovara, ali ne samo to, nego ćete morati osjetiti ponos. Savjetujemo da budete ljubazni i da pažljivo slušate voljenu osobu. Oko 6. siječnja već ćete imati jasnu viziju onog što želite. Možda ćete osjetiti potrebu da krenete u lov na svoje snove. Dobra vijest je da se stvari, koje su krenule nizbrdo, mogu preokrenuti na bolje i imati pozitivan ishod oko 23. siječnja. Ako zbog navedenog dođe do prekida veze do tog datuma, ukazat će vam se prilika za novu ljubavnu vezu. Upoznati ćete puno novih ljudi, a zadnji tjedan može biti odlučujuć. Unatoč dobrom raspoloženju bit će mudro da pripazite na svaki korak. Ovnovi koji imaju obitelj uživat će u pažnji. Članovi obitelji cijenit će vas zbog onog što vi jeste. Iskoristite ovako pozitivne trenutke i uzvratite ljubav obitelji. Ono što ćete spoznati tijekom ovog perioda je važnost primanja i davanja.

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Venera je u Škorpionu do 7. siječnja 2019. godine, što znači da imate tjedan dana za bavljenje osjećajima prije nego vas zahvati nova klima koja je više usmjerena na posao i ostvarenje osobnih ciljeva u budućnosti. Nemojte zanemariti voljenu osobu i članove obitelji. Imajte na umu da vam je obitelj najveća podrška kada se radi o poslovnim ciljevima. Krajem mjeseca može doći do napetosti, ali one će biti minimalne ako se postavite kako treba. Ako ste u vezi, u zadnjim danima mjeseca strast će biti jaka i vaš odnos će biti otvoreniji, te ćete oboje težiti ostvarenju bliskijeg odnosa i jačoj povezanosti. Krajem mjeseca ovo može imati visoku cijenu: ljubomora, sumnja i zato se malo povucite! Ako niste u vezi, prvih dana mjeseca bit ćete privlačni na misteriozan način, šarmantni, zatim će se vaše emocije širiti i omogućiti vam da lakše dotaknete druge. Iskoristite povoljne okolnosti, izađite i družite se. Putovanje vam može donijeti novu ljubav.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Siječanj 2019. godine je društveno aktivan mjesec za Blizance. Veze Blizanaca bit će harmonične i ispunjene ljubavlju. Ipak, moguće su promjene raspoloženja, pa pripazite na ponašanje. Budite strpljivi. Mars vam donosi puno energije i željet ćete odnos s voljenom osobom pomaknuti na novi nivo. Težit ćete zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. Osjećaji će biti snažni i lakše ćete naći zajedničko tlo. Odnos s mlađim članovima obitelji ili s djecom bit će sjajan. Odigrat ćete važnu ulogu u obitelji i osigurati da se članovi obitelji dobro slažu. Ako niste u vezi, ovo je sjajan mjesec za nova poznanstva i za nove ljubavne prilike. Osvajat ćete s lakoćom. Posebno nakon 7. siječnja zvijezde će vam se nasmiješiti, pa iskoristite prilike koje su pred vama. Venera vam daje šarm, a posebno bi vas mogli privući vatreni znakovi.


RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Ovo je hladna zima, ali vruća ljubav! Venera pravi harmoničan aspekt početkom mjeseca i to je najpovoljniji period za ljubav. U prvom planu ovaj mjesec bit će vaše ambicije, obitelj i karijera. Povoljan je period i za kupovinu i mogli bi se iznenaditi dobivenim darovima. Možda ćete renovirati ili kupovati stvari za dom s partnerom. Poželjet ćete da ovo potraje zauvijek. Za neke ljubav može doći do kraja, a za neke rasti iz dana u dan. Za neke ovo možda nije najuzbuđeniji period, ali uspjet će proći kroz njega. Za većinu Rakova može doći do neslaganja povremeno tijekom siječnja 2019. godine, ali obostrano ćete se truditi da popravite stvari i održite harmoniju u odnosu. Ako niste u vezi, prvi tjedan siječnja najpovoljniji je za vas i tada bi mogli osvojiti par srdaca. Bit ćete zavodljivi. Nakon tog perioda morat ćete se prilagoditi okruženju koje će povremeno na vas djelovati uznemiravajuće, ali takve okolnosti mogu donijeti zanimljive odnose na koje ni ne pomišljate.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Kuća ljubavi Lava dominira tijekom siječnja 2019. godine. Venera je u opoziciji do 7. siječnja 2019. godine. Do tad su moguće napetosti zbog ljubomore i borbe moći. Nemojte gubiti vrijeme i energiju na takve igrice. Umjesto toga razgovarajte o idejama koje imate, jer ih zajedno možete i ostvariti. Budite obzirni prema voljenoj osobi, prijateljima i članovima obitelji. Nije uvijek lako kontrolirati se, ali je to bolje, nego da se kasnije suočavate s lošim ponašanjem  drugih prema vama. Nakon tog perioda bit ćete spontaniji i romantičniji. Ako ste u braku, uživat ćete u druženju s voljenom osobom, a moguća je i prinova. Ako ste u dugoj vezi, bit ćete spremni stupiti u bračne vode. Ako niste u vezi, nakon 7. siječnja mogli bi ostvariti svoje ljubavne snove i zaploviti u dugu vezu. Naravno, o vama ovisi koliko ćete se potruditi.

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Očekujte aktivan ljubavni život tijekom siječnja 2019. godine zbog utjecaja Saturna. Na ljubavnu vezu gledat ćete jako ozbiljno. Ako ste u dugoj vezi očekujte produbljenje odnosa. Koncentrirat ćete se na detalje, odnosno katkad od drveta nećete vidjeti šumu. Zbog toga ovaj mjesec odustanite od kritiziranja, jer vrlo lako možete povrijediti voljenu osobu i ljude oko sebe. Odustanite od perfekcionizma i prihvatite nesavršenost. Ako niste u vezi, mogli bi se zaljubiti na poslovnim ili društvenim okupljanjima. Do 7. siječnja bit ćete zavodljivi, ali nagrada dolazi malo kasnije. Duboko udahnite i nemojte se uvrijediti na svaku sitnicu. Pripazite, jer vam Venera u Strijelcu donosi pretjerane želje, pa su moguće i frustracije. Barem jednom ostavite prostora za sreću - jer ne možete sve kontrolirati. Veza u koju uđete u ovakvim okolnostima mogla bi biti postati ozbiljna veza. Sve dok ste racionalni, sve će biti u redu i ostanite takvi neko vrijeme, jer ako odjednom poželite biti na mjesecu, neizbježno je razočaranje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Obiteljski problemi i traženje rješenja bit će glavne teme tijekom siječnja 2019. godine. Najviše vremena posvetit ćete članovima obitelji i prijateljima, pa će karijera na neko vrijeme biti u sjeni. Rješenja ćete naći i učvrstiti odnose s voljenom osobom i s članovima obitelji. Scenarij koji možete očekivati je dosta međusobnih svađa, previše toga izgovorenog, ali u konačnici ostvarujete mirnu atmosferu. Ono što je dobro je da ćete puno naučiti jedno o drugome. Malo intelektualnog rivalstva je dobro i ubrzo ćete zajedno poraditi na konkretnim, dugoročnim planovima za budućnost. Ako niste u vezi, nakon 7. siječnja Venera će vas ohrabriti da izađete i da se zbližite s osobama oko vas. Kroz veću bliskost, bilo s nekim iz susjedstva ili iz poslovnog okruženja, može doći do ljubavnih iskrica, a najveće iznenađenje dolazi u zadnjem tjednu mjeseca.

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Odnos s članovima obitelji bit će sjajan tijekom siječnja 2019. godine. Voljena osoba uživat će u dobivenoj pažnji. Venera i Mjesec u vašem znaku donose vam karizmu kakvu niste nikad prije imali. Imate dovoljno vremena da podvučete crtu i ulovite svoje snove. Ljubav je u zraku. Ako ste u braku ili dugoj vezi, praktična pitanja će malo po malo zavladati nad emocijama i oboje ćete poraditi na zajedničkim ciljevima. Djelovat ćete zaista kao jedno. Bit će istinski strastvenih trenutaka, ali puno više konstruktivne akcije. Sve dok ste zajedno, možete ostvariti velike stvari. Poradit ćete na svom imageu kako bi bili dobar uzor. Ako ste sami, vaša snaga privlačnosti poprimit će nove boje optimizma i ljubaznosti. Vaš šarm će biti manje mističan, više spontan i omogućit će vam da privučete nove osobe u svoju blizinu, posebno krajem mjeseca. Pripremite se za posebna iskustva!

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Ne samo da ćete biti uspješni na polju ljubavi tijekom siječnja 2019. godine, nego i na polju karijere i financija. Jasno je da ljubav i obitelj dolaze na prvo mjesto. Bit ćete prisutni i znatiželjni oko svih događanja koji direktno ili indirektno utječu na vaše odnose s najbližima. Odnos s voljenom osobom bit će sjajan. Voljena osoba osjećat će se cijenjeno i voljeno svakog dana ovog mjeseca, jer ćete vi tako odlučiti i davati joj do znanja. Ovo je predivan mjesec za ljubav. 7. siječnja Venera se sastaje s Jupiterom u vašem znaku. Sada je pravo vrijeme da poradite na vašem odnosu. Atmosfera je sjajna i donosi vam sve što vam treba za nezaboravne ljubavne trenutke. Ako niste u vezi, pred vama je puno novih prilika i moći ćete birati. Vaš šarm, sjaj u očima, dobrota i ljubav u grudima oboriti će s nogu. Jedini je problem koga odabrati. Upoznati ćete nove prijatelje, graditi nove veze, istraživati nova i nepoznata mjesta - i mogli bi upoznati onu ili onog pravog!

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Dom, obitelj i ljubav bit će na prvom mjestu tijekom siječnja 2019. godine. Puno energije ćete utrošiti u to da poboljšate svoj svakodnevni zajednički život. Venera je u pozitivnom položaju, pa možete očekivati harmoničan period za ljubav. Saslušajte što vam voljena osoba govori, posebno kada vam daje savjet vezan za posao ili financije, jer vas taj savjet može poštedjeti gubitka. Iznenadite voljenu osobu lijepom gestom i dajte joj do znanja koliko vam je stalo. Oni koji nisu u vezi, nisu previše opterećeni s time, jer imaju nekoliko stvari za obaviti prije nego što mogu biti dostupni ili se odluče posvetiti potencijalnom partneru ili partnerici. Nemojte zaboraviti na zabavu i ljubav. Ipak, u zadnjem tjednu u mjesecu iz prijateljskog odnosa može se razviti ljubav.

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom siječnja 2019. godine bit će harmoničan. Ako i dođe do nesporazuma, vrlo brzo ćete ih razriješiti. Poteškoće i napetosti možete očekivati u prvom tjednu siječnja. Nakon toga situacija se preokreće vama u korist, atmosfera će biti ugodnija, a optimizma i dobre volje neće nedostajati. Spontani osjećaji ponovno će vas zbližiti. Vrijeme je da s voljenom osobom malo pobjegnete od svega i da se posvetite jedno drugome. Ovo je pravi trenutak za buđenje starih strasti. Razgovori donose iznenađujuć preokret i bude znatiželju. Ako niste u vezi, nakon 7. siječnja imat ćete sve potrebne karte za osvajanje u svojim rukama. Imat ćete sreću, energije, dobro raspoloženje i samo o vama ovisi ishod. Mogli bi upoznati posebnu osobu, posve neočekivano.

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop siječanj 2019.

Ljubav i veze

Do 7. siječnja 2019. godine Venera u Škorpionu hrani plamičke strasti, a zvijezde stavljaju ograničenja, pa može doći do frustracija. U tom periodu ostanite hladne glave i nemojte se predati nezadovoljstvu. Ako očekujete previše od veze u kojoj ste, mogli bi se razočarati. Možda je vrijeme da stanete s obje noge na tlo. Mjesec i Venera vas štite, nude trenutke sreće i donose nove prilike. Ali, kako bi to ostvarili, morate biti umjereni i disciplinirani, jer vas Jupiter može pogurati u razna pretjerivanja, divlje strasti i utopijske ideje. Znajući ovo, dopustit ćete Suncu i Merkuru iz Jarca da vas vode i ostat ćete trezveni, a zatim ćete moći prošlost ostaviti iza sebe i graditi budućnost s veseljem. Moguće je krenuti iznova. Ako niste u vezi, nije problem vaša atraktivnost, nego čežnja da sve isprobate. Ako ne kontrolirate svoja dnevna sanjarenja i iluzije o ljubavi, nećete ostvariti ispunjavajuću i dugotrajnu vezu. Najvažnije od svega, morate razmisliti o svojim kriterijima.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT