Mjesečni horoskop za Srpanj 2019. ❤️❤️❤️

Najznačajniji događaj tijekom srpnja 2019. godine je pomrčina Sunca (u Raku), 2. srpnja i djelomična pomrčina Mjeseca (u Jarcu), 17. srpnja. Tu i tamo mora se pojaviti tama u našim životima, jer jedino tada možemo uočiti razliku i razumjeti što svjetlost znači, kada se svjetlost pojavi u životnim situacijama. Spoznaja je najčešće šokantna i bolna, ali uvijek donosi mogućnost za promjene na bolje. Efekti pomrčina mogu se osjetiti i nakon šest mjeseci od trenutka kada se dogode.

Možemo očekivati mjesec ispunjen emocijama, mjesec u kojem će nam najvažnije teme biti sigurnost, stabilnost, dom, obitelj i korijeni.

 

 

Pomrčina Sunca može donijeti nove početke, promjenu, preporod i posve neočekivane prilike. Pomrčina Mjeseca daje nam potrebnu energiju kako bi se riješili svega što nam više ne treba. To se odnosi i na zastarjele strukture i modele koji se temelje na tlačenju i autoritativnom pristupu, na privatnom, društvenom i političkom polju.

Pomrčina Sunca 2. srpnja 2019. godine je dio obitelji pomrčina koje su poznate po snažnim i dubokim transformacijama koje većina objašnjava traumatičnim. Neke veze naglo će puknuti, ali to otvara nove prilike. Novosti, informacije i podaci koji će nam biti dostupni mogu biti ključni i mogu privući događaje koje ćemo pamtiti cijeli život. Događaji koji pomažu da se definiraju neke stvari mogu biti prisutni u obiteljskom životu, ali i u poslovnom životu. Na društvenom polju doći će do pomaka i novih događanja kada se radi o mladima i o problemima s kojima se mladi susreću na putu prema zrelosti, samoostvarenja i društveno-poslovnih postignuća.

 

 

Energija Raka je jaka ovaj mjesec, jer kroz Raka prolaze Sunce (do 23. srpnja), Venera (između 3. i 28. srpnja) i Merkur koji je retrogradan (od 19. srpnja). Važan je i Sjeverni čvor u Raku.

Sunce i Venera bit će u opoziciji sa planetima iz Jarca: Saturnom i Plutonom, od 13. srpnja 2019. godine.  Morati ćemo se suočiti s nizom događaja koje smo izbjegavali i koji su ostali nerazriješeni. Onda kada postanemo svjesni traumatičnih događaja iz prošlosti, očekuje nas iscjeljenje, cjelovitost i nova snaga. Proces izlječenja i zacjeljenja starih rana može biti pokrenut i na privatnom i na društvenom polju. Problemi koji će sada biti glavne teme i za koje će se tražiti drugačiji pristup i rješenja su prava žena, zaštita žena i djece, politika društva, ali i promjene zakona o nekretninama.

Pomrčina Mjeseca događa se u blizini Plutona što će utjecati na intenzitet događaja, na donošenje odluka i na poduzimanje akcije. Neki će se još snažnije držati prošlosti, ali to donosi realizaciju upravo onog od čega se strahuje i gubitak osjećaja sigurnosti za kojim se toliko traga.

Na sreću, 2. srpnja 2019. godine, Mars kreće retrogradno kroz Lava i pridružuje se Merkuru. Kroz Lava 23. srpnja prolazi Sunce, zatim i Venera, 28. srpnja. To znači da ćemo imati dovoljno hrabrosti, volje, kreativnosti i da ćemo biti spremni poduzeti korake kako bi se suočili s različitim situacijama ovog mjeseca. Važno je da slijedimo svoje srce, ne ego, ponos ili taštinu. Pod utjecajem planeta koje prolaze kroz Lava čašu ćemo vidjeti napola punu i naći ćemo vrijeme za igru, zabavu i za opuštanje. Naći ćemo vremena i za romantiku, lijepe geste , strast i za osvajanje nečijeg srca.

Merkur je retrogradan u Lavu (od 8. do 19. srpnja), a zatim u Raku ( od 19. srpnja do 1. kolovoza). Komunikacija će u tom periodu biti otežana i zato nemojte žuriti s donošenjem zaključaka ili komentarima na temelju subjektivnog viđenja stvari.

 

 

Retrogradno kretanje Merkura kroz Lava donosi previše sigurnosti u vlastite izvore. Može doći do blokada u komunikaciji i sukoba zato što će svatko za sebe misliti da je u pravu. Nametat će se mišljenja, riječi i ideje kao jedino mjerilo.

Retrogradan Merkur može donijeti nesporazume i neslaganja s roditeljima zbog krivo protumačenih riječi i informacija. U ovom periodu nemojte donositi odluke vezane za nekretnine ili naslijeđe.

Zbog retrogradnih planeta tijekom srpnja 2019. godine teže je ostvariti bilo kakav pomak. Retrogradne planete su: Merkur, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton. U ovom periodu razmislite o svom djelovanju, stavovima, ponašanju, kalkulacijama i projektima, zato što će sve to utjecati na korake koje ćemo poduzeti kasnije.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Ovnova se zagrijava tijekom srpnja 2019. godine. Strast će vas ponijeti prema nezaboravnim avanturama! Ako ste u braku, strasti će se probuditi i izaći ćete iz rutine. Vašu 5. kuću (ljubavi, afera i flertova) tijekom srpnja 2019. godine aktivira niz planeta: Mars, vladar Ovna (od 2. srpnja), Merkur, Sunce (od 23. srpnja) i Venera (od 28. srpnja). Reći će za vas da ste neodoljivi, šarmantni i romantični. Akcije vam neće nimalo nedostajati, ali prejaka strast vas može dovesti u nevolje i riskantne situacije, posebno nakon 10. srpnja. U trenucima kada ste najviše zagrijani, pripazite na novčanik. Merkur je retrogradan između 8. i 19. srpnja i tada može donijeti poteškoće u komunikaciji i nesporazume. Neki će biti skloni davanju prevelikih obećanja ili će krivo shvatiti poruke od partnera ili suradnika. Od 3. srpnja Venera, planeta koja vlada kućom braka Ovna, prolazi kroz vašu kuću obitelji i doma. Parovi koji su duže zajedno mogu očekivati brojne prilike za ostvarenje harmoničnijeg obiteljskog života. Neki će Ovnovi biti zainteresiraniji no ikada prije za postizanjem sigurnosti i stabilnosti, te će drugima pokazati svoju ranjivu stranu. Kada se radi o njihovom intimnom životu, bit će samo na dobitku zbog toga.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Merkur, planeta koja vlada 5. kućom Bika (ljubav, avanture, flertovi) je retrogradan od 8. srpnja 2019. godine. Razmislite o tome na koji način pokazujete pažnju, duboko se zagledajte u svoju nutrinu i otkrijte što točno želite. Važno je da s vremena na vrijeme razmislite o tome kakav ljubavni život vas ispunjava, koja očekivanja imate od voljene osobe i što ste zauzvrat spremni ponuditi. Napet aspekt između Marsa (vladar vaše kuće veza i braka) i Urana (smješten u Biku) donosi nevolje u ljubavnom životu. Mogli bi se iznenada zaljubiti ili popustiti mračnim strastima, što može biti popraćeno sukobima, ljubomorom i posesivnosti. Ako ste tek ušli u vezu, situacija bi se mogla početi razvijati na neugodan način, može doći do rasprava i svađa, posebno oko teme zajedničkog života. Odgodite donošenje bilo kakve odluke. Nemojte pokušati vezu strpati pod obavezno, jer će situacija izgledati kao da je neprijatelj preuzeo vodstvo. Ako ste u braku, može doći do nesporazuma zbog poteškoća u komunikaciji, zatim do svađa, posebno oko tema organizacije obiteljskog života, odnosima s rodbinom ili će se rodbina miješati u vaš ljubavni život. Na sreću, zadnji dani mjeseca donose znatno poboljšanje, povjerenje se ponovno uspostavlja i ponovno se usklađujete s voljenom osobom, posebno kada se radi o intimnosti. Unatoč tome, ostaju poteškoće zbog principa i uvjerenja i trebat će vremena i strpljenja da se to razriješi.

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom srpnja 2019. godine razmislite što vam je vrijedno, koji odnosi su vam značajni, što očekujete i kakav ljubavni život treba biti, kao i pitanja intimnosti, odanosti, velikodušnosti, ali i upravljanje zajedničkim sredstvima. Većina Blizanaca skakat će s cvijeta na cvijet i neće se upuštati u nešto ozbiljno, zato što se neće htjeti odreći svoje slobode. Slobodni Blizanci s lakoćom će privlačiti pažnju i osvajati riječima, smislom za humor i sposobnosti da razotkriju osjetljivu stranu osobe čije srce žele osvojiti. Pomrčina Mjeseca 17. srpnja 2019. godine aktivirat će 8. kuću Blizanaca (zajednički prihodi i intimnost), a to donosi krizne trenutke u braku, ali i kod onih koji će planirati ulazak u brak. Glavni problemi bit će manipulacija, potreba za kontrolom ili ovisnost. Može se raditi i o intenzivnoj ljubavnoj priči. Budite pažljivi, jer nemar ili bilo koja vrsta pretjerivanja bit će kažnjena od strane voljene osobe, posebno nakon 20. srpnja 2019. godine. Jupiter je i dalje retrogradan u vašoj 7. kući (veze, brak), kojom i vlada. U zadnjem tjednu mjeseca Jupiter pravi harmoničan aspekt s Marsom. S voljenom osobom uživat ćete u prijateljskim razgovorima, na stare zanimljive teme, kojih se niste dotakli duže vremena, sada ćete gledati drugačije i optimističnije.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Pomrčina Sunca 2. srpnja 2019. godine događa se u Raku i pomrčina Mjeseca 17. srpnja 2019. godine aktivira vašu 7. kuću (odnosi s drugima, partnerstva, brak). To znači da neki odnosi ili vaš brak mogu doseći kritičnu točku ili ćete morati donijeti važnu odluku, možda  o većim promjenama u vašem životu. Nešto se može drastično promijeniti u vašem životu u dvoje. Pomrčina Sunca povoljan je trenutak za pronalazak unutarnjeg sklada, za unutarnje promjene i definiranje položaja u kojem ste. Morate uskladiti vlastite potrebe s potrebama drugih. U problematičnim brakovima možda je došlo vrijeme za razvod. Neki će razmišljati o ulasku u brak, ali srpanj 2019. godine nije povoljno vrijeme za donošenje takve odluke. Propustit ćete neke aspekte vašeg odnosa i tek nakon 17. srpnja moći ćete vidjeti situaciju kakva uistinu jeste. Oni koji nisu u vezi sanjarit će o vezi koja će završiti brakom, a to će jako ograničiti ljubavni život. Sami će biti izvorom svojih frustracija. Ako ste slobodni i želite vezu, savjetujemo da se opustite i da uživate u druženjima i novim poznanstvima, bez da projicirate slike ishoda koje ste zamislili. Jednostavno se opustite i uživajte, prilika će biti. Vladari kuće ljubavi i flerta i kuće veza i braka su retrogradni, pa zato ovo i nije najbolje vrijeme za ulazak u novu vezu. Savjetujemo da ne žurite, procijenite potencijalne partnere, osobe s kojima se družite, otkrijte svoju unutarnju istinu, kako se predstavljate, koja su vaša očekivanja od partnera i veze i slično.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Lavova tijekom srpnja 2019. je pun izazova. Ako ste u braku, mogli bi se suočiti s naglim preokretima i pritiskom. Mars kreće kroz Lava 2. srpnja, što znači da ćete poželjeti zasjati, osvajati i probuditi romantiku i strast u svom životu. Atmosferu iz snova mogli bi pokvariti sebičnim gestama i potrebom da nametnete svoje ideje. Sigurno je da ćete privući i fascinirati na trenutak, ali u sljedećem trenutku će voljena osoba ili osoba koju želite osvojiti osjećati kao da nema prostora za izražavanje svog mišljenja i svojih želja. Izbjegavajte dominantnost i sebične i tašte ispade! Tako možete samo ugroziti odnos s voljenom osobom i udaljiti ju od sebe, jer će imati potrebu povući se u sebe ili vratiti svoju slobodu kretanja i govora. Ako ste u vezi na daljinu, očekujte nestabilnosti i sukobe, posebno u periodu između 10. i 13. srpnja. Lavovi koji nisu u vezi više će živjeti u prošlosti, prisjećati se starih veza ili se neće moći pomiriti s tim da ne mogu vratiti ljubavnu priču iz prošlosti. U ovom periodu posvetite se analizi, razjasnite svoje emotivne potrebe, ali i ono što ste voljni ponuditi.

 

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Umjesto da se stalno prisjećate ili nastavljate tajne i komplicirane veze, savjetujemo da se više družite, da upoznajete nove ljude i da se krećete. Bit ćete na dobitku u emotivnom životu ako izađete iz starih cipela i uskog kruga ljudi. Pomrčina Sunca (2. srpnja) i pomrčina Mjeseca (17. srpnja) aktiviraju rubove kuća ljubavi i prijateljstva. Upoznati ćete nove ljude, ali bi mogli proći kroz krize zbog dvojbi da li se radi samo o prijateljstvu ili nečem više. A možda niste više sigurni što prema vama osjeća netko blizak. Ne žurite s traženjem potvrde ljubavi ili reagiranjem na nečije potvrde, ako niste sigurni u ono što vi osjećate. Merkur, vladar vašeg znaka, je retrogradan od 8. srpnja i zato je bolje da si date vremena kako bi o svemu razmislili. Ako ste u vezi, pažljivo i strpljivo procijenite da li ima izgleda da ta veza bude dugoročna. Na sreću, retrogradni Saturn i Pluton u vašoj su 5. kući (ljubav, avanture, flertovi) i daju realan pogled na stvari, te objektivne odluke, čak iako to mogu biti bolne i teške odluke.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Tijekom srpnja 2019. godine većina Vaga će imati potrebu da vježbaju ili ponovno otkriju svoju zavodljivu stranu, žudjet će za avanturama i uzbuđenjem, bit će vragolasti i skloni flertanju. S vama dolazi i nevolja, posebno ako se netko preko ušiju zaljubi u vas, a vama je samo do potvrde vaše moći zavođenja i igre. U takvom scenariju očekujte neugodnosti i komplikacije. Nećete tražiti avanturu, ali vrlo lako bi mogli upasti u nju s nekim iz okruženja, a taj netko mogao bi se razočarati zbog neispunjenih očekivanja. Mogli bi sami upasti u svoju zamku i zaljubiti se snažno u nekoga. Mogli bi odabrati da živite do maksimuma, ali imajte na umu da veze koje započnu u srpnju nemaju velikih izgleda da postanu stabilne i trajne. Ako ste u braku, ovo je povoljan period za vas, jer ćete obnoviti povjerenje, posebno ako postoje stare sumnje ili neslaganja oko zajedničkih sredstava. Ponovno ćete se zbližiti, naći zajednička rješenja, ponovno ćete otkriti intimu i strast, postati prijatelji i prema zajedničkoj budućnosti gledati s nadom. Voljena osoba mogla bi biti sklona nezgodama ovaj mjesec, zato ju čuvajte!

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Ljubavni život Škorpiona tijekom srpnja 2019. godine je uzbudljiv. Suočit ćete se s brojnim preokretima događaja, posebno nakon 9. srpnja. Venera, vladar kuće veza i braka Škorpiona, prolazi kroz vašu 9. kuću (između 3. i 28. srpnja) i zato savjetujemo da iskočite iz rutine i sigurne zone, istražite na nov način vaš ljubavni život. Iskoristite Venerine darove. Odlučite se na putovanje u dvoje, posjetite zajedno muzej, kazalište i slično. Možda vas iznenadi poziv voljene osobe na seminar samopomoći. Budite otvoreni prema takvim iskustvima! Slobodne Škorpione privlačit će stranci, drugačije kulture ili će previše idealizirati ljubavni život. U periodu od 16. do 22. srpnja ljubavni život može postati napet, jer je Venera u opoziciji sa Saturnom i Plutonom (vladarem Škorpiona). Do problema dolazi zbog različitog mišljenja. Budite prilagodljivi i nemojte sami sebe ograničavati, zaboravite na potrebu da kontrolirate sve i isprobajte nešto novo! Pomrčine u srpnju ohrabruju vas da promijenite određena uvjerenja ili barem preispitate uvjerenja kojih se držite tako čvrsto. Ako ste duže u vezi koja ne funkcionira, mogli bi razmišljati o razvodu. Starije tajne ili problemi mogu isplivati na površinu ili će stvari oko zajedničkih sredstava biti nejasne.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Srpanj 2019. godine je povoljan period za poboljšanje ljubavnog života tako da razmislite o obavezama, o načinu na koji shvaćate voljenu osobu, o svojim stavovima i ponašanju prema voljenoj osobi. Merkur, planeta koja vlada kućom veza i braka Strijelca u periodu između 8. i 19. srpnja je retrogradan, u vašoj 9. kući, a zatim u vašoj 8. kući. U tom periodu može doći do sukoba zbog principa i voljena osoba mogla bi se osjećati udaljeno od vas. Možda imate u planu zajedničko putovanje koje ćete morati odgoditi., što će vam pokvariti raspoloženje. Nakon 19. srpnja 2019. godine, na površinu mogu isplivati osjetljive teme, poput vjernosti, obostranog povjerenja, posesivnosti, kontrole i manipulacije. Voljena osoba može prolaziti težak period, emotivno ili financijski. Ako budete strpljivi, otvoreni i pokažete razumijevanje, mogli bi se iznenaditi pozitivnim preokretom u zadnjem djelu mjeseca, a voljena osoba bit će otvorena prema vama. Slobodni Strijelci bit će romantični i tražit će pustolovine. Privlačit će ih obrazovani ljudi ili intelektualci koji će ih poticati da budu kreativniji, ali i pokretati emotivno. Mogli bi upoznati nekog iz inozemstva. Ako tražite ljubav, savjetujemo da budete oprezni, jer ste skloni tome da na sebe preuzmete previše tereta. To bi bilo kontraproduktivno i iscrpljujuće.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Odnosi s drugima neće biti jednostavni tijekom srpnja 2019. godine, vjerovano zato što vi niste u skladu sa samim sobom. Pomrčina Sunca 2. srpnja u 7. kući Jarca (partnerstva i brak) označava trenutak krize koji vodi prema obnovi  promjenama. Novčani problemi mogu stvoriti nesporazume s voljenom osobom, a Jarčevi koji su u procesu razvoda mogu proživljavati noćnu moru zbog podjele dobara, ako se tome ne pristupi na nov način. Moguće je i da voljena osoba prolazi kroz težak period, pa joj se ništa ne sviđa, ništa joj ne odgovara, ništa ne želi i misli da ju ograničavate. Voljena osoba zapravo možda traži sebe. Pomrčina Mjeseca 17. srpnja događa se u Jarcu, a Sunce-Mjesec opozicija aktivira vašu 1. i 7. kuću. Sukobi s voljenom osobom mogu postati intenzivni i neugodni, ali vas tjeraju da se suočite sa sobom, s problemima i da ponovno odredite prioritete. Najvjerojatnije se radi o Jarčevima koji moraju stvari preuzeti u svoje ruke, reći što misle i dati do znanja da su dio zajedništva. Trebate naći ravnotežu između vaših potreba i potreba voljene osobe. Pomrčina Mjeseca može označavati kraj veze ili značajan stadij ozbiljne veze. Ako tražite novu ljubav, imate podršku Venere koja prolazi vašom 7. kućom između 3. i 28. srpnja. Mogli bi upoznati zanimljivu osobu koja je romantična, koja misli ozbiljno i koju ne zanimaju flertovi.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Tu i tamo tijekom srpnja 2019. godine imat ćete osjećaj kao da nema pomaka i sve će teći sporije. Potencijalnim partnerima slat ćete kontradiktorne signale, a možda vi nećete shvaćati namjere drugih. Merkur, vladar kuće ljubavi Vodenjaka, je retrogradan između 8. i 19. srpnja u vašoj 7. kući (veze i brak). Bilo bi dobro da razmislite ne žurite li možda u zajednicu i obaveze, ako ste u neslužbenoj vezi. Pripazite što govorite i kako govorite i dajte sebi vremena da razjasnite ono što osjećate. Razgovor s obitelji može vam pomoći. Tranziti retrogradnog Merkura kroz 7. kuću Vodenjaka najpovoljniji je za one koji su u braku, ako razmisle o načinu na koji izražavaju svoje osjećaje. Mogli bi razmišljati i o prinovi. 7. kuću Vodenjaka aktiviraju planete: Mars, Sunce mu se pridružuje 23. srpnja i Venera 28. srpnja. Unatoč mogućnosti da dođe do nesporazuma i svađa u periodu od 10. do 18 srpnja, nakon 23. srpnja ulazite u puno bolji period. Ipak, ništa neće samo od sebe doći, morate se potruditi i više nego inače. Ako ste slobodni, neće vam biti lako pokrenuti ljubavnu priču. Istina, neke će opterećivati prijašnja veza u koju bi se željeli vratiti, ali to nije moguće.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2019.

Ljubav i veze

Imate moć zavođenja tijekom srpnja 2019. godine i zračite nježnošću i romantikom. Vaš ljubavni život može početi iznova. Ako ste u vezi koja ima potencijala, mogli bi ući u novu fazu, odnos će postati strastveniji i dublji. Pomrčina Sunca 2. srpnja 2019. godine događa se u 5. kući Riba (ljubav, avanture, flert), ali na tu kuću snažno utječe i pomrčina Mjeseca 17. srpnja 2019. godine. Nova romansa može procvjetati, dok se loše veze privode kraju, ovisno u kakvoj ste situaciji. Jasno je to da je vaš ljubavni život pun ključnih trenutaka. Merkur, planeta koja vlada 7. kućom Riba (partnerstvo i brak), je retrogradan od 8. srpnja i vraća se 19. srpnja u 5. kuću Riba. Savjetujemo da budete oprezni kada se radi o vašem ljubavnom životu. Dajte si vremena kako bi spoznali svoje nove osjećaje i da budete sigurni u ono što osjećate prema nekome. Parovi koji su duže zajedno moći će izaći iz rutine tijekom srpnja 2019. godine i ponovno će otkriti put prema većoj bliskosti, razumijevanju, obostranom povjerenju i strasti. Trebali bi imati bogatiji društveni život, čak iako može uzrokovati kratkotrajnu ljubomoru. Povoljno je vrijeme za razmotrite pravila po kojima vaš brak funkcionira ili bilo zajedničke obaveze.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com