Mjesečni horoskop - Veljača 2017.

Veljača je jedan od (brojnih) mjeseci zima/proljeće 2017. godine kojeg možemo opisati kao neuobičajeno dinamičan. Čak možemo reći da je ovo vrhunac.

Venera, Mars i Uran su u Ovnu, znaku koji je dinamičan.

Dvojac, Venera i Mars, je intenzivno strastven, ali može biti do krajnjih granica nelogičan i vatren, narušiti harmoniju, dobro razumijevanje, suradnju i mir.

Mars - Uran dvojac pokreće golemo otpuštanje energije. Donosi hrabrost, moć, kreativnost i žudnju za ostvarenjem želja, te donosi pozitivne promjene, napredak i eksperimente. Ali, ako krene van kontrole, može donijeti ozbiljne nesreće (auto, avion, vlak i tako dalje), nezgode na poslu, greške s opremom i mehanikom, probleme s električnom energijom, prirodne katastrofe, napade terorista, probleme u politici, nemire, nasilne sukobe i probleme u komercijalnim poslovima.

Općenito, Venera - Mars dvojac u Ovnu je ekstremno stimulativan, ali i eksplozivan. Ako je pod utjecajem pozitivnih aspekata, može donijeti val entuzijazma, kreativnosti i ostvarenje želja poduzimanjem inicijative. Ako je pod utjecajem negativnih aspekata, može se manifestirati na zastrašujuć način. Sada je pod utjecajem negativnih aspekata (snažnog utjecaja Jupitera i Plutona) i pozitivnih i harmoničnih (utjecaj Saturna, Sunca i Merkura). To znači da možemo očekivati najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim.

T - kvadrat formira trio Venera - Mars - Uran iz Ovna, s Jupiterom iz Vage i Plutonom iz Jarca koji je turbulentan i nasilan (nesreće, sukobi i prirodne katastrofe, uključujući potrese, vulkanske erupcije i slično).

Saturn, Sunce i Merkur imaju ozbiljan utjecaj i donose dozu energije za pozitivnu i konstruktivnu svrhu. Ali, nemaju u potpunosti tu moć da ju usmjere. Zatim, Jupiter je retrogradan i promjene mogu uključivati određene nestabilnosti.

Šlag na torti je činjenica da u veljači imamo dvije pomrčine: pomrčina Mjeseca 11. veljače 2017. godine, s Mjesecom u Lavu, i pomrčina Sunca 26. veljače 2017. godine, sa Sunce - Mjesec konjunkcijom u Ribama - baš ono što nam je trebalo! Pomrčina Mjeseca može donijeti neobične, nagle i često neugodne događaje.

Na sreću, te pomrčine su dio dobre obitelji (Saros 140), donositelja ugodnih iznenađenja, promjena na bolje ili izlaza u kriznim situacijama.

Veljača 2017. godine je mjesec s velikim potencijalom, koji nas može povesti od jedne ekstremne situacije do druge. Mnogi od nas osjećat će se kao na ringišpilu. Sve što možemo je disati duboko i čvrsto se držati. I ako imate hrabrosti, iskušajte svoju sreću!

 

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Veljača je puna strasti i erotike. Mars i Venera su u Ovnu! Venera je planeta ljubavi a Mars je planet strasti. Kada su u istom znaku raspoloženje je vatreno a ljubavna iskustva intenzivna. Mars je vladar Ovna, a Venera je vladar kuće parova Ovna, to znači da je utjecaj pojačan. Veljača je nepredvidljiva, budući da Jupiter kreće retrogradnim hodom, u kući parova Ovna i da su Venera i Mars nepredvidljivi susjedi Uranu. Veljača je eksplozivan mjesec, događaji mogu biti prekrasni i veličanstveni ili dramatični, nepredvidivi, neizbježni i van kontrole. 

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Tijekom veljače 2017. godine nećete biti zadovoljni sa svojim ljubavnim životom. Neki se mogu osjećati usamljeno, drugi mogu biti popustljivi, neodlučni ili neozbiljni. Neki se Bikovi mogu osjećati ograničeno ili mogu postati svjesni da su ovisni na neki neugodan način. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova, smješten je na području koji je nepovoljan za stare odnose, službeno ili društveno prepoznate. Ovaj postav planeta povoljan je za tajne i zabranjene veze. S druge strane, Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, dobro je smješten, što znači da nije sve izgubljeno i da katkad seks može riješiti probleme, barem privremeno.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Veljača 2017. godine, u kojem slavimo Valentinovo je odličan mjesec za vaš ljubavni život. Jupiter, vladar kuće parova Blizanca, je odlično smješten u kući ljubavi i puno planeta ga podržava. Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca nalazi se u sretnoj kući, zajedno sa Marsom, planetom čežnje i seksualnosti. Veljača 2017. godine je romantična atmosfera koja može donijeti strastvene avanture ili pravu ljubav u bilo kojem trenutku. Emocije mogu biti jake i situacija lako može otići van kontrole. U ekstremnim situacijama može doći do sukoba. Nemojte se previše uznemiriti ili napraviti nešto nepromišljeno!

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Veljača 2017. godine je miran mjesec za vaš ljubavni život. Stvari napreduju kao dio rutine i obaveza ili aktivnosti koje dijelite s partnerom. Zato što Saturna, vladara kuće parova Raka, podržavaju druge planete harmoničnim aspektima, veljača je mjesec u kojem će sve teći glatko, bez komplikacija ili sukoba, na temelju dobrog međusobnog razumijevanja. Postoji mogućnost poveznice profesionalnog i ljubavnog života. možda ćete raditi zajedno ili će vam netko kome je do vas stalo biti podrška. Općenito, veljača je više praktičan nego romantičan mjesec, ali to vam ide u korist.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Zato što je Sunce, vladar Lava, u kući parova Lava tijekom veljače, bit ćete usmjereni na ljubav, partnera, zajednički život. Voljena osoba bit će u centru pažnju a vaša žeđ za pažnjom neutaživa. U kući parova Lava nalazi se i Merkur koji potiče komunikaciju i budi interes prema novitetima, igrama, različitosti i eksperimentima. Pod ovim utjecajem ljubavni život postaje živahniji, na pozitivan način, jer su Sunce i Merkur podržani pozitivnim aspektima. Veljača je povoljan mjesec za Lavove samce, jer sada možete upoznati osobu o kakvoj ste sanjali. Pomrčina Mjeseca u Lavu pojačat će osjećaje.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

S pomrčinom Sunca u kući parova Djevice i s vladarem iste kuće koji će biti bombardiran neskladnim aspektima, veljača će, na neki način, biti turbulentna za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali bit će zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili mijenjaju vaše okruženje. Lako je moguće da je ˝oluja˝ u veljači povezana s novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrijednostima općenito: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriteriji po kojima birate. Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u financijske izazove. Tajne, misteriji, ezoterički ciljevi ili psihološke analize imat će utjecaj na vaš ljubavni život.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Veljača je najstrastveniji mjesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući erotike nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smješteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i katkad nemoguća za kontrolirati. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja. Tijekom veljače u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlji seks, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovicom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim gestama i bučnim raspravama.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Situacija može biti i bolja... Tijekom veljače 2017. godine zvijezde su škrte što se tiče vašeg ljubavnog života. Ne donose vam puno mašte ili romantike i ne omogućuju vam da zakoračite dalje od obaveza. Napravit ćete ono što morate, ne ono što želite. To će tako biti ako nemate puno sreće da se poklopi ono što morate raditi i ono što želite raditi, ako polje posla i obaveza nije povezano s harmoničnim odnosom. Na primjer, ljubavna veza s nekim s posla ili udružene snage u poslu s voljenom osobom ili na neki drugi način ispunjenje obaveza u kojima oboje uživate. Očekujte takve situacije, neće se događati puno više od rutine, ograničenja i frustracija. Ali, ne brinite se, sve ćete nadoknaditi sljedeći mjesec!

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Veljača naglašava dvije strane vaše prirode. Venera, Mars i Uran, smješteni u kući ljubavi i seksa Strijelca stimulira vašu divlju, instinktivnu i strastvenu stranu. S druge strane, Sunce i vladar kuće parova, Merkur, prolaze kroz kuću uma i naglašava vašu racionalnu prirodu. Koja će strana prevagnuti? Najvjerojatnije primitivni instinkti i oslobodit će osjećaje kroz nepromišljene akcije. Tek nakon toga će vaš um početi filtrirati i procjenjivati situacije. Moguće je i da ova dva utjecaja djeluju zajedno, na različitim poljima. Racionalan dio vas istaknuti će se u tradicionalnim vezama, a divlji dio vas u novoj ili slobodnoj vezi. Kako god bilo, veljača ima veliki potencijal za snažna ljubavna iskustva.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Tijekom veljače 2017. godine, Mjesec, vladar kuće parova ˝pati˝ kroz pomrčinu na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine. Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezano za dom, obitelj i ljubav koje ćete teško moći izraziti ili ćete raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju. Ti problemi mogu biti povezani s financijama ili nekim financijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese. Najbolji mogući scenario je samo strka oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz obiteljskog kruga.


VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

S pomrčinom Mjeseca u kući parova Vodenjaka i vladarem Vodenjaka u istoj kući, tijekom veljače veze će vam biti jako važne. Položaj zvijezda obećava značajne događaje i donosi neočekivane događaje. Pomrčina mjeseca u veljači povezana je s obitelji dobre obitelji i donosi ugodna iznenađenja i pozitivne promjene. Mogli bi upoznati novu ljubav, dobiti potvrdu ljubavi od osobe vaših snova koja osjeća isto prema vama, iskusiti čarobna iskustva i nezaboravne trenutke. Ako ste u vezi, zajedno možete imati postignuća ili će se uspjeh partnera odraziti na vas pozitivno.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop veljača 2017.

Ljubav i veze

Čini se da ćete tijekom veljače 2017. godine malo usporiti s ljubavnim životom. Najčešći razlog tome bit će što ćete imati druge prioritete koji će vam oduzeti vrijeme pa ćete odnose staviti u drugi plan, na mirovanje. Drugi razlog tome može biti osjećaj nepovezanosti koji dolazi od osjećaja da nešto nedostaje, da se razilazite u mišljenju ili od razočaranja na neki način. To neće biti previše dramatično zato što je vladar kuće parova Riba, iako u lošem položaju, u dobrim aspektima s drugim planetama. Drugim riječima, mogli bi osjećati prazninu. Možda ona dolazi od vas, kako bi doveli u red osjećaje. Ne trebate se brinuti radi toga, neće dugo potrajati, uskoro kreće akcija!

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT