Mjesečni horoskop za lipanj 2020. ❤️❤️❤️

Značajni događaji tijekom lipnja 2020. godine su pomrčina Mjeseca u Strijelcu (5. lipnja) i pomrčina Sunca u Raku (21. lipnja). Astrološki sklop zahtjeva provjeru situacije, budući da su neke stvari trebale biti riješene odavno i stvara duboku potrebu za novim počecima koji će nas povesti prema većoj stabilnosti i sigurnosti.

Mjesec pravi opoziciju sa Suncem i Venerom (koja je retrogradna u Blizancima) i pravi kvadrat s Marsom (u Ribama) 5. lipnja. To rezultira stvaranjem takozvanog "T-kvadrata" u promjenjivim znakovima, s Marsom kao glavnom planetom. Zbog ekonomske krize i krize povezane sa zdravstvenim pitanjima tražimo odgovore, tražimo istinu koja se krije iza lažnih i proturječnih informacija. Ideološki, duhovni ili znanstveni sukobi mogu postati svakodnevica. Osim Venere, koja je retrogradna do 25. lipnja, imamo još retrogradnih planeta što znači da nećemo tako brzo doći do konstruktivnih zaključaka ili olakšanja nakon spoznaje istina.

Pomrčina Mjeseca 5. lipnja 2020. godine u privatnom životu svima donosi mogućnost razotkrivanja nekih dragocjenih unutarnjih istina koje nam se nužno ne moraju svidjeti ili zbog kojih nismo ponosni, ali tek nakon toga možemo obaviti unutarnje čišćenje duše.

 

 

U danima oko pomrčina mogli bi se uznemiriti, pa se treba potruditi zadržati samokontrolu. Mogli bi imati puno sjajnih ideja i želju da se što prije realiziraju, ali stvari se polako pokreću i za sada sve ostaje na idejama. Treba izbjegavati predomišljanja i donošenje odluka u zadnjem trenutku, zatim paziti na riječi koje izgovaramo i kako se ponašamo prema drugima.

Uz ovakav položaj planeta mogu nas sustići neki prijašnji novčani problemi, pa ćemo biti prisiljeni suočiti se s tim, moramo dobro proanalizirati situaciju i propuste koje smo napravili kako bi to sada riješili.

Mars, planeta akcije, nalazi se u Ribama, u znaku u kojem se ne osjeća baš ugodno, do 28. lipnja. Imamo Mars - Neptun konjunkciju 12 - 15. lipnja koja može probuditi želju za bijegom, ali i pojačati intuiciju koja nam može poslužiti pri boljem shvaćanju onog što se događa. Mogli bi se osjećati bez energije i motivacije, ali pogledajmo malo unutar sebe. Koliko se naša duhovna uvjerenja reflektiraju kroz naše akcije?

Merkur kreće retrogradno 18. lipnja u Raku i kretat će se retrogradno do 12. srpnja 2020. godine. U "retrogradnom klubu" sada imamo Merkura, Veneru, Jupitera, Saturna, Plutona i Neptuna.

 

 

Budući da je Merkur, planeta misli i komunikacije, retrogradna u Raku, znaku obitelji i doma, može doći do problema u komunikaciji s članovima obitelji, zatim do zastoja ili odgoda, renoviranja. Nije povoljan period za prodaju ili kupnju nekretnina dok je Merkur retrogradan u Raku.

S druge strane, retrogradno kretanje planeta povoljno je za introspekciju i razgovore o raznim temama iz prošlosti. Povoljan je period za zbližavanje sa rodbinom s kojom neko vrijeme nije bilo kontakta.

Sunce prelazi u Raka isti dan kada imamo pomrčinu Sunca, 21. lipnja 2020. godine. Ova pomrčina pripada grupi pomrčina koje stvaraju blokade. Pomrčine iz ove grupe označile su vremena ograničenjima i zabranama. To zvuči poznato ako pomislimo na sve ono što se u zadnje vrijeme događalo. To može rezultirati ulaskom u novu fazu ograničenja i zabrana kako bismo i nadalje bili sigurni.

Pomrčina Sunca može donijeti i krivo tumačenje okolnosti ili vlastitih sposobnosti kada nešto treba napraviti. Zato u danima oko pomrčine nemojte donositi važne odluke ili poduzimati bilo kakve nove aktivnosti. To je povoljan period za introspekciju. S toliko retrogradnih planeta moramo više raditi na sebi i svom unutarnjem svijetu nego na vanjskim zadacima.

 

 

Vrijedi napomenuti i to da su Jupiter i Pluton retrogradni u Jarcu i da  se ponovno susreću u konjunkciji od 19. lipnja, i ostaju u konjunkciji do početka sljedećeg mjeseca. To donosi nedostatak motivacije i volje za djelovanjem. Razlog je upravo to što nam retrogradno kretanje daje priliku da razmotrimo put kojim se krećemo i  da analiziramo promjene koje smo do sada pokrenuli ili stvari koje ne prihvaćamo i promjene koje ne želimo ostvariti a potrebne su.

Retrogradno kretanje i konjunkcija Jupiter - Pluton donosi nam energiju (a možda i mudrost) koja nam je potrebna kako bi shvatili što se oko nas događa i kako to utječe na naše živote. Ovo je idealno vrijeme da analiziramo što je zaista ostvarivo, a što nije i koja su naša osobna ograničenja.

 

 

Za lipanj 2020. godine možemo reći da je značajan period za nas i za otkrivanje vlastite vrijednosti i što drugi cijene kod nas. Važna je i naša sposobnost da realno analiziramo dugoročne ciljeve.

Sada nam može postati jasnije koliko je važno ostaviti iza sebe terete prošlosti kako bi uopće mogli kročiti novim putem. Sa sobom možemo ponijeti dalje samo ono što nam je istinski važno i vrijedno.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Pitanja veze i odnosa su u prvom planu tijekom lipnja 2020. godine, ali i romantične želje bude se kada Mjesec uđe u vaše polje romantike, ti dani postaju posebni. Mjesečev utjecaj bit će najintenzivniji 24. i 25. lipnja. Kada god možete, odvojite vrijeme za voljenu osobu. Venera, planeta ljubavi, retrogradna je do 25. lipnja, ali vam daje mogućnost da razriješite neke poteškoće iz prošlosti. Venera ostaje u vašem polju komunikacije do kolovoza i ovo je najbolji period za vašu vezu u kojoj će komunikacija lagano teći. Sada ćete promatrati vaš odnos drugačije, razmišljat ćete o budućnosti, ali pod prizmom utjecaja prošlosti. Sa Suncem kroz prva tri tjedna u vašem polju komunikacije, komunikacija će nastaviti teći povoljnim tokom. Lipanj započinjete s Mjesecom u vašem polju veza, koji se krajem lipnja ponovno vraća u to isto polje, što znači da ćete imati priliku da produbite vaš odnos. Voljena osoba bit će puna podrške i razumijevanja, ali i vi se morate otvoriti, reći što mislite i planirate. Vrijeme koje provedete zajedno bit će ispunjavajuće. Iznenadit ćete se koliko se možete zbližiti. Pravo je vrijeme za ljubav. Ako ste slobodni, ukazat će vam se nova prilika za ulazak u vezu. Upravo u susjedstvu možete naći takvu priliku. Ipak, neke treba upozoriti, jer se dugogodišnje prijateljstvo može pretvoriti u tajnu vezu. Potreban vam je netko tko se može uskladiti s vašim znatiželjnim umom.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja ne postoji planetarna aktivnost ni u vašem ljubavnom ili u obiteljskom polju, ali Mjesec to nadoknađuje obilazeći oba polja dva puta. Utjecaj Mjeseca osjetit će se već prvih dana lipnja, donijeti će novu priliku za produbljavanje odnosa i pitanja veze od 3. lipnja do 5. lipnja (pomrčina Mjeseca). Kao i uvijek, Mjesec će potaknuti vaše emocionalne reakcije, dok bi aspekt s Uranom u Biku mogao stvoriti određenu napetost u vezama jer na test stavlja ravnotežu između vas, između vaših potreba i želja i stavova i onih voljene osobe. Voljena osoba mogla bi vas optužiti da niste pravedni u nekim situacijama i da se igrate igre moći. Dobro promislite i procijenite situaciju. Ego i ponos u konačnici će najviše vama štetiti. Ipak, u prvim danima pomaže vam Merkur, planeta komunikacije i bit će vam na raspolaganju kada se radi o vašim ljubavnim odnosima. Mjesec će se vratiti u vaše polje ljubavi od 26. do 27. lipnja i ovaj puta ćete uživati ?, to su najromantičniji dani u lipnju. Planeta komunikacije kretat će se retrogradno u vrijeme kada Mjesec dođe u puni krug od svog posjeta vašem polju veza i ovaj puta vam je na raspolaganju kako biste dali svoje emocionalne odgovore i izrekli neizrečeno naglas. Sada je vrijeme da kažete što mislite, što želite i što vjerujete, iskreno i obazrivo.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Drugi mjesec zaredom nećete samo započeti mjesec s Venerom, planetom ljubavi, u Blizancima, nego i završiti. Retrogradni zaokret prošlog mjeseca zadržat će planetu ljubavi ovdje do kolovoza i dok ne krene direktno (25. lipnja), ona će otvoriti vrata prošlosti i drugoj prilici. Venera se okrenula retrogradno 14 dana prije nego što je Juno krenuo direktnim hodom u vašem polju ljubavi prošlog mjeseca, stvarajući razdoblje od dva tjedna u kojem su oboje držali otvorena vrata prošlosti i drugoj prilici. Dobivate najbolje iz oba svijeta. Samo dva dana prije nego što je Venera postala retrogradna, Saturn je krenuo retrogradno u avanturistički dio vaše karte i već je stvorio vezu kad se prvi put vratio u travnju, to je stvorilo moćnu mješavinu romantike, avanture i nostalgije. Venera 25. lipnja donosi novu priliku. Iako vam planeta ljubavi donosi blagoslov i za ljubavne i za sve druge vrste odnosa, ona vam ujedno daje više vremena za razmatranje svojih ljubavnih želja i očekivanja. Posjet Mjeseca donosi veću važnost vašim ljubavnim vezama. Lipanj započinje s Mjesecom u vašem polju ljubavi i ima snažan utjecaj na vaš ljubavni život, zahvaljujući pomrčini Mjeseca 6. lipnja. To bi moglo donijeti neočekivane događaje ili reakcije.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život je osjetljiva tema tijekom lipnja 2020. godine. Imajte na umu da ste u sporom i težem procesu emocionalne transformacije, što ima direktan utjecaj na vaš ljubavni život. Budući da je Venera u nostalgičnom i reflektivnom dijelu vaše karte, stvorit će osjećaj nostalgije u ljubavnom životu, što je i pojačano budući da je planeta ljubavi u retrogradnom hodu do 25. lipnja. Sve dok Venera ne krene direktno, 25. lipnja, trajat će vrijeme osvrta na prošlost prije nego što skrenete pozornost na budućnost, premda još uvijek kroz filter nostalgičnosti. Pomrčina Sunca 21. lipnja otvorit će nova vrata. Mjesec će obaviti dva posjeta vašem romantičnom polju i vjerojatno će donijeti različita iskustva. Lipanj će započeti s Mjesecom u vašem romantičnom polju, s tim prvim i jedinim posjetom dok je Venera u retrogradnom hodu, što pojačava osjećaj romantične nostalgije. Ove romantično nabijene lunarne vibracije omogućuju da se maksimalno iskoriste otvorena vrata prošlosti i dobivate drugu priliku. Do trenutka kada Mjesec dođe u puni krug, 30. lipnja Venera će biti u direktnom hodu pet dana, nostalgije će još biti, ali bit ćete više usredotočeni na budućnost. Za razliku od Saturna, koji će se retrogradno vratiti početkom sljedećeg mjeseca kako bi riješio stare probleme, Jupiter je više fokusiran na propuštene prilike. Odvojite vrijeme za razmišljanje, analiziranje i introspekciju. Otkrijte što točno osjećate prema određenim osobama, koje su vaše istinske potrebe. Neke spoznaje mogu biti bolne, ali shvatite ih kao čišćenje duše.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Uzbudljivi su i značajni događaji u vašem ljubavnom životu tijekom lipnja 2020. godine i iznad onoga što biste inače očekivali. Došlo je do značajnog preokreta događaja kada su se Saturn i Mars u svibnju vratili u vaše polje veza i proveli čitav travanj osiguravajući strukturu i motivaciju, oni se pripremaju ići svojim zasebnim putovima. Mars će raditi na tome da vam pruži nešto za što ćete se boriti. Saturn je usredotočen na disciplinu, predanost, strukturu i odgovornosti. Saturn će gledati u prošlost, a Mars u budućnost, s tim što će jedan promatrati što vaši odnosi trebaju od vas, a drugi na ono što vama treba od vaših odnosa. Pomrčina Mjeseca 5. lipnja u vašoj 5. kući (ljubav, romantika, ljubavne afere) može donijeti emocionalne krize koje vode prema kraju nekih odnosa, posebno ako stvari nisu funkcionirale u zadnje vrijeme. Budući da je Venera krenula retrogradnim hodom kroz vaše polje prijateljstva, 13. svibnja, a Juno, kraljica predanosti (posebno svojim odnosima), retrogradnom hodu kroz vaše polje komunikacije do 27. svibnja, postoji podrška za izgradnju prijateljstva i odnosa, kao i za izricanje prošlih i neizgovorenih riječi. U međuvremenu, povratak Južnog čvora u vaše polje ljubavi otvara vrata prošlosti i drugoj prilici. Općenito, lipanj je mjesec kušnji. Odnosi koji su temeljeni na iskrenim osjećajima bit će ispunjavajući i bliskiji no ikad prije.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

I dalje vas čeka puno posla tokom lipnja 2020. u vašem ljubavnom životu. S toliko puno retrogradnih planeta u ovom periodu savjetujemo da proanalizirate prošlost, određene životne faze i stvari koje ste preskočili ili koje su na neki način označile vaš ljubavni život ili brak, ovisi o vašem statusu. Mars, vladar kuće intimnosti Djevice, susreće Neptuna u vašoj 7. kući (veze, partnerstva, brak) između 12. i 15. lipnja. Zatim, nakon 17. lipnja Mars je u harmoničnim odnosima s Plutonom i Jupiterom, a oboje su smješteni u kući ljubavi Djevice, i s vladarem te kuće, Saturnom. Možemo reći da se vaš ljubavni život, bilo da ste u braku, vezi ili slobodni, polako kreće pravim smjerom. Ako se namjeravate ponovno zbližiti s osobom iz vaše prošlosti, dobri su izgledi sada za to. Neke Djevice uočit će da dobivaju pažnju od raznih osoba iz njihove prošlosti i da je teško donijeti odluku. Dajte sebi dovoljno vremena da razmislite i da analizirate situaciju. Budite oprezni, zato što ste skloni idealiziranju ljudi koje tek upoznajete, pa čak i onih koje ste upoznali u prošlosti. Dani mogu proteći romantičnije nego inače, ali može doći i do sukoba zbog vašeg pragmatičnog stava, ako partner bude više sklon sanjarenju, poeziji ili ako vas izbjegava. Merkur, vladar Djevice, je retrogradan između 18. i 21. lipnja, što za vas predstavlja period analiziranja vaših ciljeva. Nemojte žuriti s preuzimanjem novih obaveza ili odgovornosti u svom životu, posebno ako niste baš sigurni kojim se smjerom želite dalje kretati.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Koliko god bi željeli brzo razriješiti neke odnose ili emocije, stvari će se razvijati svojim tokom. Uložite svoje snage u izgradnju i poboljšanje odnosa, kao i na kompromise. Lipanj 2020. godine je mjesec u kojem ćete se baviti obavezama i usklađivanju s voljenom osobom, podjeli obaveza. Kod parova koji su dugo zajedno pojavit će se potreba da iskažu jedno drugom svoje potrebe kako bi ponovno oživotvorili određene zajedničke ideje i osjećaj pripadnosti, zajedničkog gnijezda i solidne strukture na koju mogu dalje nastaviti nadograđivati. Harmonični aspekti tijekom lipnja 2020. godine pokazuju da sve može ići na bolje, ali polako i odmjereno i morate imati volje za učenje novih stvari. Ono što je sigurno je to da polagan pomak koji sada ostvarite ima pozitivan dugotrajan efekt. Ako ste slobodni, krajem lipnja mogli bi upoznati stariju osobu ili osobu koja je zrelog i ozbiljnog razmišljanja. Može se raditi o autoritetu u određenom polju, o nekome tko vas nesvjesno asocira na očinsku figuru ili se radi o guru. Koliko god entuzijastično gledali na cijelu situaciju, ova osoba je realističnija i može vas podučiti o zrelosti ili vam može pomoći oko strukturiranja vaših ideja na puno realističniji način.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Tijekom lipnja 2020. godine ljubavni život Škorpiona teći će sporo, s osvrtima na prošlost, ponovnom procjenom i možda s poteškoćama u komunikaciji. Uzrok tome su retrogradne planete: Pluton - vladar Škorpiona je retrogradan cijeli mjesec, Venera - vladar kuće veza i braka Škorpiona je retrogradna do 25. lipnja, Jupiter - tradicionalan vladar kuće ljubavi Škorpiona je retrogradan do sredine rujna i Merkur - vladar kuće intimnosti i kuće prijatelja je retrogradan od 18. lipnja do 12. srpnja. Zbog toga ne bi trebali pogurati stvari, inzistirati ili koristiti manipulaciju kada se radi o ljubavi. Ako u kojem slučaju postanete opsjednuti nekom osobom u tom periodu, dosta će biti teško približiti joj se iako vas mota oko malog prsta, čak ni komunikacija s tom osobom neće lako teći. Lakše će biti Škorpionima koji se žele pomiriti sa starom ljubavi i zato romantika i senzualnost neće nestati iz života svih Škorpiona. Kod starijih parova može doći do većeg zbližavanja, ako otvoreno popričate o nekim osjetljivim intimnim temama. Prvi vidljiv pomak bit će uočljiv nakon 25. lipnja. Nemojmo zaboraviti pomrčinu Mjeseca 5. lipnja iz vaše 2. kuće (osobna vrijednost i izvori). Mjesec je u opoziciji s Venerom koja je smještena u vašoj kući intimnosti. To može rezultirati krizom, ispadima, ljubomorom i sukobima.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

U vašem ljubavnom životu čeka vas puno posla, puno misli i namjera koje treba dovesti u red. Pomrčina Mjeseca događa se 5. lipnja 2020. godine u Strijelcu, a Mjesec je vladar 8. kuće Strijelca (intimnost, zajednička sredstva i sposobnost da dijelite osjećaje, dobra i slično s drugima). Ali, 8. kuće je i kuća eliminacije, transformacije, a energija pomrčine pokreće emocionalno čišćenje, otpuštanje svega toksičnog iz odnosa i osviještenost kada se radi o štetnim emotivnim obrascima. Savjetujemo da se vrlo ozbiljno zapitate što ste sve spremni dati voljenoj osobi prije nego iznesete svoje zahtjeve i tvrdnje bilo kojih vrsta. pomrčina Mjeseca može donijeti trenutak spoznaje kada se radi o vašoj životnoj filozofiji i potrebu za osobnim redefiniranjem što ima direktan utjecaj na vašu vezu, bilo da se radi o braku ili općenito odnosima. Ako ste slobodni, vjerojatno vas neće zanimati ulazak u novu vezu osim ako vam ta veza pomaže da ostvarite emotivnu ravnotežu. Između 18. lipnja i 12. srpnja 2020. godine Merkur, vladar kuće veza i braka Strijelca, je retrogradan u kući intimnosti Strijelca, a tamo se događa i pomrčina Sunca 21. lipnja. Razmislite o svojim stavovima kada se radi o potrebama drugih. Voljena osoba može prolaziti kroz težak period ili vas natjerati da shvatite kako morate mijenjati svoje ponašanje kako bi oboje uživali u vezi, a ne  da samo vi uživate.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Mjesec vlada kućom veza i braka Jarca što znači da su pomrčine (pomrčina Mjeseca 5. lipnja i pomrčina Sunca 21. lipnja 2020. godine) jako važne za odnose s drugima svih vrsta. Brak ili veza, ovisi u kakvoj ste situaciji, mogu biti stavljeni na kušnju, a možda čak prolazite trenutke otplate karmičkog duga ili nagrade. Kako god bilo, ovi teški trenuci donose i nove prilike za izgradnju čvršćih i zdravijih temelja za brak ili vezu. Neki intimni problemi zahtijevaju odmah razrješavanje, bez odgoda. Vrijeme je za suočavanje. Ako ste duže vremena u nestabilnoj vezi, postat će nemoguće vratiti se na pravi put. Puno retrogradnih planeta u ovom periodu podsjetnik su da odgodite donošenje važnih i ekstremnih odluka. Dajte sebi vremena za dobru analizu i procjenu stanja i duboko istražite svoju dušu kako bi spoznali određene sklopove koji se trebaju razriješiti. Događaji tijekom lipnja 2020. godine mnogima će donijeti jasnu spoznaju autentičnosti odnosa ili nedostatka autentičnosti. Slobodni Jarčevi nisu baš na dobitku tijekom lipnja, jer je Venera, vladar kuće ljubavi Jarca, retrogradna u 6. kući Jarca, sve do 25. lipnja. To nije povoljno za nove romantične akcije. Ako tražite ljubav naoružajte se strpljenjem!

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Novac bi mogla biti vrlo osjetljiva tema tijekom prve polovice lipnja 2020. godine kod parova koji su dugo zajedno. Stresne okolnosti, teški uvjeti zbog izolacije ili možda gubitka posla ili neke druge poteškoće doprinose neslaganju. Izuzev tog, lipanj nije loš mjesec na emotivnom planu. Neki će uživati u pažnji koju će im voljena osoba pružati i ugađati im i imat će puno slobodnog vremena za razgovore, neuobičajene teme i flert. Zbog toga što je Venera retrogradna u vašoj 5. kući (kuća ljubavi), do 25. lipnja, neki će prolaziti kroz period emotivne nesigurnosti i više no ikada do sada opterećivat će ih pitanje stabilnosti veza i temelja na kojima su veze građene. Mogli bi čak osjećati pritisak ili da su ograničeni zbog potreba voljene osobe. Ako ste u vezi s nekim s posla, taj odnos mogao bi prolaziti kroz fazu promjena nakon 18. lipnja kada Merkur, vladar vaše kuće ljubavi, krene retrogradnim hodom kroz vašu kuću posla i zdravlja. Moguće je više komplikacija nego zadovoljstva.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop lipanj 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Riba stimuliraju energije pomrčine Mjeseca 5. lipnja i pomrčine Sunca 21. lipnja 2020. godine. Neki će imati potrebu za snažnim promjenama u ljubavnom životu ili će osjetiti određene emocije koje do sada nisu osjetili i koje potiču pomrčine. Pomrčine vas poguravaju prema spoznaji da morate mijenjati neke svoje stavove i ponašanje kada razgovarate s voljenom osobom. Pomrčina Sunca događa se upravo u vašoj 5. kući, kući ljubavi. To znači da vas očekuju testovi i kušnje. Ako ste dugo zajedno, tada test vrijedi jednako za oboje i zapitat ćete se da li tu još uvijek postoji snažnih istinskih osjećaja i da li vam to zajedništvo još uvijek pruža zadovoljstvo. Retrogradan Merkur (od 18. lipnja, do 12. srpnja) donosi vam priliku za dublju analizu i procjenu. Budući da je Merkur vladar 7. kuće Riba (partnerstvo, brak), njegovo retrogradno kretanje kroz vašu 5. kuću može donijeti zanimljiva otkrića vezana za zajednički život, obaveze, odgovornosti i potrebne voljene osobe. Ako ste slobodni, tijekom lipnja 2020. godine bit ćete vođeni željom i žudnjom za ozbiljnom vezom, ali mogli bi se suočiti s težim periodom. Neki će se vrlo brzo zaljubiti, ali će brzo i shvatiti da se stvari lako mogu zakomplicirati i da nisu spremni za takav korak.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com