Mjesečni horoskop za kolovoz 2020. ❤️❤️❤️

2020. godina započela je ultra rijetkom i snažnom Saturn Pluton konjunkcijom, nakon čega je slijedio niz Retrograda i moćnih Pomrčina. Ali sada je došao kolovoz, mjesec u kojem imamo priliku uhvatiti dah.

Kolovoz donosi i čarobni Portal Lavlja vrata koji će biti dobrodošao predah od intenzivnih transformativnih energija koje je godina donijela do sada.

Uz ovaj portal imamo prilike da pojačamo svoju energiju, napunimo vitalnost i radimo na podizanju naše vibracije na najviše frekvencije.

Kolovoz je lakši mjesec, ali ako obratimo pažnju, možemo primijetiti da također postavlja scenu onoga što se treba odvijati u posljednja četiri mjeseca u godini.

 

Kvadrat Sunce Uran očekujemo 2. kolovoza
Što god u vašem životu bilo slabo ili drhtavo, vjerojatno će se srušiti. Ta energija neće nas iznenaditi, već će jednostavno potvrditi ono što znamo cijelo vrijeme.

Ponekad se držimo stvari iz straha ili zato što se osjećaju sigurno i poznato, čak iako znamo da je došlo vrijeme da ih pustimo.

Ako u vašem životu postoji nešto što treba otpustiti, ovaj Uran Sunce kvadrat bit će nježan tegljač koji će vam pomoći da se otrgne iz vašeg stiska i iz vašeg života kako bi se moglo dogoditi nešto bolje.

 

 

 

 

Puni Mjesec u Vodenjaku dolazi 3. kolovoza
Energije jučerašnjeg kvadrata Uran-Sunce također će biti pojačane ovim punim Mjesecom u Vodenjaku. Možda sada kada su nam se poljuljali životi, primjećujemo druge stvari i vjerovanja kojih se također trebamo rješiti.

Ovo je vrlo pročišćavajući Pun Mjesec koji će pomoći da se otresemo paučine prošlosti. Vrijeme je da se pustimo, a ovaj Puni Mjesec će nas zaista voditi da se oslobodimo vezanosti i stiska onih stvari koje nam više ne služe.

Lavlja vrata stižu nam 8. kolovoza
Utjecaji portala Lavlja vrata osjećat će se već od 3. kolovoza i trajat će do 9-10. Portal aktivira Sunce koje doseže vrhunac Lava, zvijezdu Sirius i poravnanje Zemlje. Ovo usklađivanje Sunca, Siriusa i Zemlje je ono što aktivira Portal Lavlja vrata.

Pod ovim portalom, visokofrekventne energije zračit će u našu srčanu čakru i čakru trećeg oka, ubrzavajući naš rast i duhovni napredak.

Pristup višim dimenzijama i našim spiritističkim sposobnostima doći će s lakoćom, a mi čak možemo osjetiti da smo energetski ozdravljeni i usklađeni.


Kvadrat Mars Pluton formira se 13. kolovoza
Ovdje želimo obratiti pozornost jer na ovaj dan bit će postavljeni određeni temelji za mjesece koji dolaze.

Mars je sljedeći mjesec vrlo aktivan igrač, pa sve do kraja godine. Mars će uskoro krenuti i retrogradno, tako da poravnanja koja radi sada su stvari koje ćemo morati ponovo razmotriti.

Pogledajte što se toga dana događa kako na osobnoj tako i na globalnoj razini, to možda još nema smisla, ali tijekom razdoblja retrogradnosti to će se vjerovatno pregledati i otkriti na veći način.

 

 

 

 

Retrogradni Uran kreće od 15. kolovoza
Uran će ostatak 2020. godine provesti retrogradno, a vraća se u izravni hod u siječnju 2021. godine.

Uranova retrogradnost suptilni je pokret koji ćemo vjerojatno na podsvjesnoj razini osjetiti više nego na svjesnoj.

Označava vrijeme za povratak i razmišljanje o tome kako smo rasli tijekom godine i odali počast promjenama koje smo prevladali.

Možda ćemo revidirati događaje s početka siječnja 2020. ili se možda s jasnošću, pa čak i milošću osvrnuti na ovo vremensko razdoblje.
                                           

Mladi mjesec u Lavu 18. kolovoza
Naš um može biti bačen u budućnost i mogli bi se pitati kako planirati naredne godine.

Ovo je sjajan Mladi Mjesec za postavljanje hrabrih i odvažnih namjera. Postoji i podržavajuća energija da se prepustimo, vjerujemo i da vidimo kako najbolje možemo iskoristiti ono što nam se nađe na putu.


Sunce u Djevicu ulazi 22. kolovoza
Ulazimo u sezonu neovisne i snažne Boginje Djevice. Ovo je vrijeme za povezivanje s našim Božanskim ženskim principom i prisjećanje koliko je moćan!

Božanski ženski princip nema nikakve veze s rodom, živi u svakome od nas i dio je životne snage ove planete.

Božanski ženski princip ima nježnu, protočnu prirodu, ali to ne znači da nije i snažan i žestok.

Djevica je predstavljena djevicom. Djevica je slobodna raditi što hoće, kad hoće i s kim hoće. Ne treba im partner da bi bili cjeloviti, jer su cjeloviti i potpuni u onome što jesu.

Djevica nas podsjeća da kad slušamo svoj unutarnji kompas uvijek ćemo imati snage i znati što da učinimo kroz sve izazove koji nam budu na putu.
Djevica je žestoka, ali srce im je širom otvoreno i uvijek je vođena snagom ljubavi.

 

 

 

 

Kvadrat Mars Saturn formira se 24. kolovoza
Ovo je još jedan dan za traženje tragova, jer je ono što se ovog dana uzburka vjerojatno nešto što ćemo trebati ponovo razmotriti.

Mars je planeta akcije i energije, a kada krene retrogradno 9. rujna, donijet će vatrenu, zagrijanu energiju za vrijeme koje bi moglo doći do eskalacije napetosti.

Sada, kad čini ovo usklađivanje sa Saturnom, možemo dobiti neke tragove o tome odakle dolazi napetost ili sjeme koje će biti posađeno, što će dovesti do pouka i rasta koje će donijeti Retrogradni Mars.

Trigon Venera Neptun formira se 27. kolovoza
Iako je ovo suptilna energija odlučila sam da je uključiti jer je čarobna! Trigoni označavaju sklad između dva planeta, tako da imamo Božicu ljubavi u skladu s planetom snova i kreativnosti.

Zajedno, njihova energija će poslati slatke, romantične i kreativne vibracije u kosmos. Ovo će nas predivno odvesti u puni Mjesec u Ribama koji pada na 1. rujna.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

U kolovozu 2020. godine pucate od energije, nemirni i u potrazi za uzbuđenjem. Mars drži Ovna (čiji je on vladar) dinamičnim, a planetarni aspekti koje čini tijekom mjeseca guraju vas u osvajanje novih teritorija u svom ljubavnom i profesionalnom životu. 7. kolovoza 2020. Venera, vladarica Ovnove 7. kuće (odnosi i brak) - započinje svoj tranzit kroz vašu 4. kuću (obitelj, dom, emocionalni korijeni). Kao rezultat toga, Mars i Venera su sada u znakovima koji čine kvadrat na zodijačkom kolu, što znači da vam intimni nagoni i želja za osvajanjem i žeđ za uzbuđenjima idu ruku pod ruku s vašim emocionalnim potrebama. Emocionalno gledano, skloni ste istraživati tajne kutke svoje duše, svoja osjetljiva mjesta i želite se osjećati bliskim nekome tko je srdačan, empatičan, nadahnjuje u vama sigurnost i stabilnost. Ukratko, nećete žuditi za nježnošću u kolovozu, a ako ste dio dugotrajnog para, uživat ćete u maženju od strane svoje bolje polovice nakon teških dugih dana profesionalnih izazova i problema. Sunce prolazi vašom kućom ljubavi, romantike i koketiranja do 20. kolovoza 2020., nakon čega slijedi Merkur između 5. i 20. kolovoza. Iskoristite ove astrološke okolnosti kako biste se približili nekome koga volite, priznali svoje osjećaje prema nekom u koga ste zaljubljeni, dajte doprinos toplijoj i skladnijoj atmosferi u vašem postojećem odnosu. Ovnovi samci neće imati problema kad su u pitanju osvajanja srca onih koje žele - međutim, izgradnja dugotrajne veze je problematična. Mnogi bi mogli biti zainteresirani samo za zadovoljstvo ovdje i sada.

 

 

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Ljubavni život Bikova prilično se muči u kolovozu 2020. Mnogi Bikovi vrlo su uzrujani, iscrpljeni i gomilaju frustracije - bilo zato što imaju problema u vezi u daljini ili zato što ne mogu doći na istu stranicu sa boljom polovicom kada je u pitanju njihov pogled na život. Budući da Mars - tradicionalni vladar Bikovih odnosa - prolazi kroz vašu 12. kuću, neke relacijske stvari iz prošlosti sada bi mogle postati goruće, ali ne možete ih riješiti ako vršite pritisak na stvari. Neki Bikovi zaključuju kako na njih bolja polovica vrši pritisak ili ih pokušavaju prisiliti na nešto, pa smatraju da se moraju predati i žrtvovati kako bi veza mogla napredovati. Neka će se tajna iznenada objaviti ili ćete shvatiti da je netko zloupotrijebio vaše povjerenje. Zajednički resursi također bi mogli biti tema spora, a tamo gdje se na stolu nalazi razvod braka ili podjela imovine, šanse su da se stvari neće riješiti na prijateljski način. 7. kolovoza 2020. Venera, vladar Bika - prelazi u Raka, nasuprot Plutonu - vladaru odnosa Bika - što sugerira da treba raditi na tome da izgradite komunikacijske mostove sa svojom boljom polovicom. Možda jedno drugom trebate dati više vremena za obradu stvari, a možda bi odvajanje na neko vrijeme moglo pomoći u uklanjanju stresa kod parova koji se bave turbulencijom i nesporazumima. Marsov tranzit kroz vašu 12. kuću možete maksimalno iskoristiti ako uspijete tu energiju preusmjeriti u promjenu, a ne u sukob. Na primjer, neki Bikovi bi mogli pronaći hrabrost i unutrašnju snagu da se oslobode nefunkcionalne veze. Drugi će možda naći utočište u tajnim ljubavnim vezama, punih strasti i izazova. U posljednjem tjednu kolovoza 2020. Merkur i Sunce tranzitiraju u Bikovu kuću romantike; stvari se počinju normalizirati u vašem ljubavnom životu. Ponovno dobivate želju za životom, za osvajanjima i koketiranju i spremni ste otpustiti bivše neuspjehe i otvoriti srce da još jednom volite.

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Blizanci u kolovozu 2020. ne dobivaju mnogo mira u svom ljubavnom životu. S jedne strane, pod utjecajem Marsa u 11. kući (prijatelji, društveni život, društveno-profesionalni krugovi, internetske ili virtualne veze), strast ih tjera naprijed i izgaraju. S druge strane, Venera - vladar ljubavi i romantike Blizanaca - započinje svoj tranzit kroz 2. kuću 7. kolovoza, što ih predisponira za osjetljivost i melankoliju. Vi ste ranjiviji i želite više brige i pažnje od svoje bolje polovice da biste se mogli osjećati cijenjenim od njih. Ali pobrinite se da nudite onoliko koliko tražite od njih. Ovaj astrološki kontekst ponajviše je povoljan za parove koji se žele ponovno otkriti, pobjeći iz svakodnevne rutine i zajedno pokušati nove stvari kako bi učvrstili svoju emocionalnu povezanost i ponovno pokrenuli erotsku privlačnost. Jupiter - vladar vaše kuće braka - još je u retrogradnom pokretu u vašoj 8. kući (intimnost, međusobno povjerenje, odanost), a aspekti koje čini s Venerom i Merkurom pomažu vam da raščistite neke situacije i vratite komunikaciju na temelju emocija sa svojom boljom polovicom, ako je vaša veza patila zbog svakodnevnog života. Neki Blizanci svoj život čine kompliciranim upletanjem u izvanbračne afere ili u afere s oženjenima, zaokupljeni slijepom strašću i riskirajući da završe u eksplozivnim situacijama. Ističe se da bi vas prijatelj ili netko iz vašeg okruženja mogao izdati, prevariti ili poremetiti vaš ljubavni život dramom. Za samce Blizance sada počinje vrlo aktivno vrijeme kada je u pitanju traženje ljubavi. Netko iz blizine mogao bi vas aktivno oblijetati. Unatoč činjenici da se o Blizancima često misli da su prazni po pitanju emocija, tijekom ovog vremena oni žele dublju, jedinstvenu povezanost. Ali ponekad ih može svladati emocionalni intenzitet trenutka.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Rakovu sedmu kuću (veze i brak) tranzitiraju brojni planeti retrogradno, što sugerira da se lijepe i dugotrajne stvari mogu graditi polako, s strpljenjem, prihvaćanjem promjena, ali i nakon nekih preispitivanja duše. Neki Rakovi možda ne znaju točno što žele ili bi se mogli pomiriti sa starim, neuravnoteženim odnosima u kojima su manipulacije i igre moći svakodnevna pojava. Ako se nastavite kretati naprijed-nazad između prošlosti i sadašnjosti, riskirate da izgubite temelj i postanete emocionalno preplavljeni. Preporučuje se sklapanje pakta sa sobom kako biste izašli iz ovog začaranog kruga. Venera je na vašoj strani, jer od 7. kolovoza 2020. godine prolazi kroz samog Raka i pomaže vam bolje definirati emocionalne želje na koje ćete se usredotočiti za budućnost. Osim toga, Venera vam pruža neusporedivu sposobnost zavođenja. Kao rezultat, ako tražite ljubav, uopće nije teško osvojiti nekog koga volite. Možete naići na probleme samo ako iz želje za sigurnošću požurite s razmišljanjem o budućnosti i tome kako se što prije udati/oženiti. Mars, nestrpljiv, odlučan i odvažan, smješten u vašoj kući dugoročnih projekata, čini napete aspekte sa retrogradnim planetima iz vaše 7. kuće (Jupiter, Pluton i Saturn); može značiti žestoke sukobe u odnosima kada je u pitanju smjer u kojem vodi vaš partnerski život. Energija ove napetosti može pomoći neodlučnim, nesigurnim ili uplašenim Rakovima da naprave svoj put u životu i da više ne ovise o drugima. Ma koliko ovaj period bio naporan, pruža Rakovima priliku da se obnove i ponovno povežu u vezama koje su zasnovane na iskrenim osjećajima.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Kolovoz 2020. započinje napetim planetarnim aspektom između Sunca - vladara Lava - i Urana - vladara vaše 7. kuće (veze i brak). Kao rezultat toga, mogu se pojaviti neke rasprave o smjeru u kojem se kreće vaš partnerski život i određeni zajednički dugoročni projekti. Do 22. kolovoza, dok je Sunce u Lavu, skloni ste uvidjeti samo svoje vlastite interese i nefleksibilniji ste nego inače, manje receptivni za ono što vaša bolja polovica želi. Preporučuje se pokušavanje prihvaćanja nekih kompromisa kako bi se postigla zajednička vizija; u suprotnom, riskirate da pogoršate neke starije sukobe ili stvorite sukobe iz ničega. Ali planetarni tranziti otprilike sredinom mjeseca pogoduju pronalaženju zajedničke perspektive kada je u pitanju organiziranje vašeg obiteljskog života. Vrijeme je da se suzdržite od donošenja presuda i imajte na umu u što vaša bolja polovica vjeruje, čemu se nada ili o čemu sanja. 15. kolovoza 2020. Uran započinje svoje retrogradno kretanje, tako da imate dovoljno dug rok za analizu smjera u kojem vaš brak ide. Ako niste u braku, ali dio ste neke veze, Uranovo retrogradno kretanje moglo bi označiti pojavu neizvjesnosti koju ste stvorili vi ili vaša bolja polovica, što više nije sigurno ima li vaša veza dugoročni potencijal. Kakve god planove ili namjere braka ili razvoda možda imate mogli bi biti poremećeni. S druge strane, parovi koji nemaju problema mogu maksimalno iskoristiti ovo Uranovo retrogradno djelovanje kako bi entuzijastično radili na restrukturiranju odnosa ili redefiniranju zajedničkih ciljeva. Mars - koji prolazi kroz vašu 9. kuću - budi vašu žeđ za avanturama i otkrićima. Predlaže se da preuzmete inicijativu i pozovete svoju bolju polovicu na izlet ili ih uključite u zanimljive ili uzbudljive potrage kako bi istjerali monotoniju. Marsov tranzit kroz 9. kuću favorizira i samca Lava, koji bi u konačnici mogao biti centar pozornosti potencijalnih partnera. Sve što trebate učiniti je ne razgovarati previše o sebi i samo o sebi, jer biste u protivnom mogli zaključiti da razgovarate sami sa sobom.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Budući da je Mars u svom domicilu, što znači u 8. kući Djevice (intimnost i erotika), izgarate od želje i strasti, ali malo je vjerojatno da će se vaš odnos razvijati onoliko brzo koliko želite. Tijekom kolovoza 2020., Mars stvara napete aspekte sa retrogradnim planetima iz vaše pete kuće (ljubav, romantika, koketiranje, užitci, zabava, djeca): Jupiter, Pluton i Saturn; mogli biste zaključiti da je vaša bolja polovica neodlučna ili oni jednostavno žele sporije stvari. Na kraju, preporučuje se da ne gurate, ne pritišćete i ne pokušavate forsirati. Ono što biste mogli učiniti je da maksimalno iskoristite energiju ovih retrogradnih planeta kako biste razjasnili određene stvari iz prošlosti i realnije pogledali na svoj odnos ili očekivanja koja imate za svoj ljubavni život. Tijekom ovog perioda, neke Djevice mogu proći kroz teža vremena, primijetiti da se njihova bolja polovica vraća bivšoj ljubavi ili se ne mogu u potpunosti osloboditi neke stare ljubavne priče. 20. kolovoza 2020. Merkur - vladar Djevice - prelazi u Djevicu, a slijedi ga Sunce. Energija koju isijavaju Merkur i Sunce pomaže vam da budete vidljiviji, uočljiviji i istaknete se u oku nekome koga privlačite (ako ste samci). Nakon 25. kolovoza, harmonični aspekti Merkura predviđaju stabilizaciju i razjašnjenje - ali neka bi pojašnjenja mogla biti i u obliku prekida. Čak i u tom slučaju, iako je u početku neugodno, barem ćete znati gdje stojite i možete otpustiti emocije, a ne držati se za nit dok vas iznutra jede. Kada su u pitanju parovi koji su skupa duže vrijeme, posljednji dani kolovoza 2020. donose ponovno povezivanje, obnavljanje zavjeta, ponovno međusobno otkrivanje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Između 5. i 20. kolovoza 2020. Merkur zajedno sa Suncem nalazi se u 11. kući Vage (prijatelji, društveni život, zajednički projekti, internetski svijet), tako da nemate vremena za žaliti se na usamljenost. Aktivniji društveni život može izvesti iz rutine neke dugotrajne parove, ali to bi moglo izazvati i pojavu ljubomore početkom mjeseca. Nije nemoguće da će se neki stariji ljubavnik pokušati probiti natrag u živote nekih Vaga. Ali možete upasti u neke komplicirane situacije, posebno ako ste u braku. 7. kolovoza 2020. Venera, koja vlada i Vagom, i Kućom intimnosti Vage - započinje svoj tranzit kroz vašu desetu kuću, što sugerira da bi se mogao otkriti neki intimni aspekt i kao rezultat toga poremetiti vaš obiteljski život. Promatrajući stvari iz druge perspektive, tijekom ovog perioda privlače vas autoritativni ljudi, javne ličnosti ili ljudi koje upoznajete kroz karijeru ili koji su dio visokih pozicija kompanije u kojoj radite. Ova vrsta veze predstavlja rizik stvaranja emocionalnih komplikacija s kojima trenutno niste spremni se nositi, pogotovo ako se istovremeno odvijaju višestruki odnosi. Kroz kolovoz 2020., Mars prolazi kroz 7. kuću Vage (veze i brak) i uključen je u napete planetarne aspekte s retrogradnim planetima iz vaše četvrte kuće. Za neke Vage bi ovi tranziti mogli značiti iznenadne sukobe i odnose koji ih emocionalno narušavaju ili pak nezadovoljne članove obitelji. Za ostale Vage, koje su već uključene u dugotrajne veze ili su čak u braku, ovi planetarni aspekti predviđaju sukobe u paru. Iz ovog ili onog razloga, vaša bolja polovica je ratobornija nego ikad i odlučno brani svoja mišljenja. Preporučuje se djelovati s oprezom, jer u protivnom možete oštetiti vezu. Trebali biste im dokazati da vam je stalo i pokušati biti više diplomatski, tako da se burne rasprave mogu pretvoriti u jednako burno pomirenje.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Venera - vladarica Škorpionove kuće partnerstva i braka - počinje tranzit u vašu 9. kuću 7. kolovoza 2020., što sugerira da ćete postati više idealistički kada su u pitanju ljubavne veze. Ako ste već u vezi, savjetuje se da predložite svojoj boljoj polovici putovanja ili neku aktivnost koja bi probudila vašu žeđ za avanturama i istovremeno potaknula vaš intelekt. Na taj način možete učvrstiti svoju vezu ili, ako imate problema, pokušati se približiti svojoj boljoj polovici. Smještena u 9. kući Škorpiona, Venera se suprotstavlja retrogradnim planetima iz vaše 3. kuće (komunikacija): Jupiter, Pluton i Saturn. Ti planetarni aspekti imaju veći utjecaj nakon 25. kolovoza 2020. i predviđaju razlike u mišljenjima, načelima ili vrijednostima, koji riskiraju da se pogoršaju ako se oboje ne potrudite doći na istu stranicu. Novac bi mogao biti tema prijepora. S druge strane, Škorpione koji traže ljubav mogao bi privući netko iz druge kulture ili veza na daljinu. Ali krajem mjeseca počet ćete osjećati nedostatke: možete zaključiti da je zabava takve veze skupa ili da su kulturološke razlike prevelike. Sve to možete riješiti strpljivim i otvorenim raspravama. Od 15. kolovoza 2020., Uran je u retrogradnom kretanju kroz vašu kuću partnerstva i braka nekoliko mjeseci, tako da imate dovoljno vremena da napravite neke značajne promjene u obiteljskom životu ili u braku i otpustite neke starije predodređene ideje koje štete vašem ljubavnom životu.

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Čini se da je kolovoz 2020. prilično emotivan; čini se da vas pokreću snažni instinkti i strasti, ali oni su često u sukobu. Slobodni Strijelci imaju tendenciju da se iznenada za nekog zagriju, a možda čak i troše impulzivno da ostave dojam. 7. kolovoza 2020. Venera počinje svoj tranzit kroz 8. kuću Strijelca (intimnost, međusobno povjerenje, erotika), pojačavajući vaše emocionalne potrebe koliko i fizičke. Mnogi Strijelci mogu se osjećati rastrgani između gužvi koje im neće dati predaha i dublje, toplije emotivne veze. Venerin tranzit kroz 8. kuću povoljan je i Strijelcima koji su dio dugotrajnijih parova jer pogoduje ponovnom otkrivanju, ponovnom povezivanju i ponovno probuđenoj strasti i zadovoljstvu koketiranja i dijeljenja najdubljih osjećaja. Venera i Mars u tijesnoj su vezi s retrogradnim planetima iz 2. kuće Strijelca, među kojima je i Jupiter - vladar Strijelca. Kao rezultat toga, preporučuje se da se klonite pretjerivanja i ne obećavate u trenutku, samo kako biste se osjećali važnije. Ako to učinite, osoba s kojom možda uspostavljate vezu ili koju možda pokušavate osvojiti može pomisliti da ste previše impulzivni ili uporni. Između 5. i 20. kolovoza 2020. godine Merkur, vladar Strijelčeve kuće odnosa i braka - prolazi kroz vašu 9. kuću, a potom u desetu. Ovi tranziti sugeriraju privlačnost prema nekome iz inozemstva ili s drugačijim pogledima od vašeg. Nakon 20. kolovoza ljubav bi mogla procvjetati u profesionalnom okruženju.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Jupiter, Saturn i Pluton retrogradni su u znaku Jarca i sukobljavaju se s Marsom - koji se nalazi u četvrtoj kući Jarca (obitelj, dom, emocionalna osnova, nesvjesno). Ovaj astrološki kontekst upućuje na to da u kolovozu 2020. godine morate puno raditi na sebi, što bi moglo utjecati na vaša partnerstva, ljubavne veze ili brak. Ista poruka dolazi od Merkura i Sunca, tranzitirajući kroz vašu 8. kuću (intimnost, međusobno povjerenje, erotika, transformacije i strahovi). Neki Jarci mogu zaključiti da su prevladani vlastitim osjećajima za nekog i mogli bi ponovno otkriti određenu vrstu naklonosti zbog koje se osjećaju dobro, poput ponovnog povezivanja sa svojom boljom polovicom na način za koji više nisu vjerovali da je moguće. S druge strane, mogli biste raditi na starijim pitanjima intimnosti i postići zajedničku viziju kada je riječ o temama vezanim za ovisnost o drugima, zajedničke resurse, želje, odanost i međusobno povjerenje. Od 7. kolovoza, Venera prolazi kroz sedmu kuću Jarca (partnerstva i brak), što znači da ćete započeti više baviti se svojim brakom i učvrstiti ga, smislivši dugoročne projekte zajedno sa svojom boljom polovicom. Slobodni Jarci osjećaju više nego ikad potrebu za dugotrajnim stalnim vezama; Osjećaju kao da je vrijeme da se skrase, ali možda imaju tendenciju davati previše značaja materijalnoj strani veze i traže nekoga tko je moćan i bogat. Od 25. kolovoza 2020. Venera je u opoziciji s planetima Jarca, pa se preporučuje da se klone krutih uvjerenja i vjerovanja. Vrijeme je da djelujete oprezno i ​​da omogućite svojoj boljoj polovici da vam se približi.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Vodenjakova 7. kuća (veza i brak) je još uvijek aktivirana Suncem do 22. kolovoza, a između 5. i 20. kolovoza domaćin je Merkura - vladara Vodenjakove pete kuće (ljubav, romansa, koketiranje, zabava). Kao rezultat toga, dobra je vijest i za oženjene ili vezane Vodenjake, i za one koji traže ljubav (ili barem partnera s kojim će ići na izlet). Ljubavne veze su opuštene i opuštajuće, pa se većina Vodenjaka osjeća sjajno sa svojom boljom polovicom ili, ako postoje problemi, točno znaju kako ukloniti loše raspoloženje ili ugoditi svojoj boljoj polovici. 20. kolovoza 2020. Sunce prelazi u Vodenjakovu 8. kuću (intimnost, erotika, transformacija, odanost, međusobno povjerenje), nakon čega slijedi Merkur 22. kolovoza. Budući da je Merkur vladar ove kuće, vaš fokus prelazi na ozbiljnije i dublje stvari. No ističe se kako bi nerazumno i divlje koketiranje tijekom prvog dijela mjeseca moglo završiti emocionalnim ili intimnim komplikacijama s kojima ćete se teško nositi. Neki bi Vodenjaci mogli osjetiti intenzivnu želju za intimnom blizinom, za dubinom i duševnom povezanošću.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop kolovoz 2020.

Ljubav i veze

Za Ribe kolovoz 2020. izgleda romantično i toplo, vrijeme kada u svom životu kao bračni par možete opušteno razgovarati o ozbiljnim stvarima, možda čak i sa humorom. Ako ste sa svojom boljom polovicom zaključili da vam trebaju neke promjene u vezi, sada je vrijeme da ih provedete na ugodan i opušten način - dok god postoje ljubav i međusobno poštovanje. Od 7. kolovoza, Venera prolazi kroz kuću ljubavi Riba i pomaže vam da razjasnite stvari na razigran i topao način, gdje ste ih prije izbjegavali. Do 20. kolovoza 2020. Merkur - vladar Ribe 7. kuće (veze i brak) - prolazi kroz vašu 6. kuću (posao, rutina, male svakodnevne radnje) zajedno sa Suncem. Kao rezultat toga, sugerira se da se do 20. kolovoza posvetite svojim obvezama povezanim s parom i ne bježite od rada i truda koji je potreban svakodnevno kako biste uživali u lijepoj i čvrstoj vezi. 20. kolovoza Merkur tranzitira u vašu 7. kuću, a slijedi ga Sunce 22. kolovoza. Ovaj astrološki kontekst upućuje na to da ulazite u period tijekom kojeg možete u potpunosti uživati ​​u životu sa svojom boljom polovicom ili, ako veza nije službena, raditi planove za brak. Kod parova koji su duže u vezi, službenih, raspoloženje raste; veza se odmiče od rutine i vaš društveni život postaje aktivan. Slobodne Ribe imaju tendenciju provoditi vrijeme u istim društvenim krugovima i tako si smanjiti izglede da sretnu nekoga zanimljivog. Dobro bi im poslužilo da promijene svoj krug, barem s vremena na vrijeme. Nakon 25. kolovoza mogli bi imati tendenciju da brkate ljubav s prijateljstvom. Preporučuje se ne pokušavati oživjeti stariju ljubavnu priču koja je, čini se, postala neka vrsta prijateljstva.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com