Mjesečni horoskop za rujan 2021. ❤️❤️❤️

Do 22. rujna 2021. Sunce prolazi kroz Djevicu - uredan i analitički znak - i u skladnim je vezama s Uranom (smještenim u Biku) i Plutonom (smještenim u Jarcu). Kao rezultat toga, vidimo astrološku konfiguraciju koja se naziva Veliki trigon (ili piramida), točnije, Veliki Trigon Zemljanih znakova jer se svi planeti koji su uključeni u njega nalaze u znakovima Zemlje.

Ova konfiguracija daje prednost pragmatičnim nastojanjima i akcijama usmjerenim na konkretne rezultate. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da svi uživamo u razdoblju tijekom kojeg imamo priliku povratiti ravnotežu, izgraditi i konsolidirati se. U ovim astrološkim okolnostima, promjene se događaju na uredan i proračunat način, temeljen na jasnoj analizi rizika, tako da se možemo vratiti na pravi put sa svojim materijalnim resursima.

Piramida Zemlje iz rujna 2021. mnogima od nas predviđa period ubiranja plodova napora koji smo već uložili ili pronalaženja najboljih rješenja za maksimalno iskorištavanje resursa koje imamo. Intuicija je oštra i imamo velike izglede da lakše dobijemo ono što nam je potrebno kako bismo postigli svoje ciljeve. Potreba za inovacijama i novostima popraćena je opreznim stavom koji umanjuje sve moguće rizike.

 

 

S druge strane, neki se s materijalnog stajališta osjećaju toliko ugodno da postaju lijeni i propuštaju velike prilike, postaju stagnantni ili su skloni potrošiti više od onoga što si mogu priuštiti. Neki čak čekaju da postanu veliki, a da za to ne rade upravo kada im planeti daju energiju potrebnu da promijene svoj život na bolje, istaknu se i kroz radnju dokažu koje su njihove vještine, talenti i snage.

Pod ovim utjecajima zemaljskih znakova, čak i najneuredniji od nas imaju priliku povratiti svoju sposobnost da se srede, organiziraju i postanu učinkoviti.

Zemljinu energiju ovog perioda također podržava Mars tijekom prve polovice mjeseca. Tada Mars započinje svoj tranzit kroz Vagu, znak u kojem se ne osjeća tako ugodno, gdje se nalazi i Merkur i u koji Sunce ulazi 22. rujna. Sunce također nije dobro u Vagi, ali pomaže nam bolje razumjeti stajalište drugih ljudi.

Astrološki kontekst druge polovice rujna 2021. tjera nas da tražimo ravnotežu u vezama s drugima, ne primjenjujemo previše autoriteta, ali ne dopuštamo ni drugima da gaze po nama.

 

 

Što se tiče odnosa, Tarot-horoskop.com ističe da se stvari kompliciraju od 10. rujna jer Venera - vladar Vage - prelazi u Škorpiona, gdje daje štetan učinak. Postoji međusobni prijem između Venere i Marsa, ali budući da su oba planeta u egzilu, vrlo je vjerojatno da će ciljati jedan kod drugog na lošije kvalitete i slabosti.

Zbog toga veze s drugima mogu postati vrlo škakljive. Mogli biste se nositi s dvostrukošću, posesivnošću, ljubomorom, igrom moći ili manipulacijama. Mnogi od nas mogli bi se osjećati kao da ne možemo postići nešto na otvoren i izravan način na koji bismo htjeli, te da se moramo spustiti na nivo manevriranja i strategija iza kulisa. U ovom astrološkom kontekstu, sredina riskira da se smatra licemjerjem, a kompromis bi se mogao smatrati kompromitiranjem sebe s moralnog stajališta.

Dar koji nam Venera daje tranzitirajući kroz Škorpiona je transformacijska moć ljubavi i intimnosti. Nažalost, mnogi bi se mogli osjećati kao da imaju moć i pravo promijeniti druge, manipulirati njima i prisiliti ih da služe njihovim interesima.

Tijekom svog tranzita kroz Škorpiona, Venera se sukobljava s Uranom i na kvadratima ima Saturn i Jupiter, oba smještena u Vodenjaku. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da bismo se mogli nositi s emocionalnim problemima i blokadama te bismo mogli osjetiti unutarnji sukob između želje za sigurnošću i potrebe za slobodom i neovisnošću. Možda postoji želja da se to poveća, što bi moglo dovesti do nerazumnih odluka i ekstremnih radnji.

 

 

Tarot-horoskop.com preporučuje svima da koriste svoju racionalnu i objektivnu stranu kako bi uočili stvari, odmjerili mogućnosti i donijeli bilo kakve odluke. Srećom, Merkurov tranzit kroz Vagu potiče upravo lucidnost i realizam.

S druge strane, Merkur počinje period retrogradnog kretanja 27. rujna koji će trajati do 18. listopada. Kao rezultat toga, možemo očekivati ​​relacijsku nestabilnost i vrlo je vjerojatno da će neki od nas postati nesigurni ili oklijevati u pitanjima vezanim za partnerstva, udruge, ugovore ili brak. Također pod utjecajem retrogradnog kretanja Merkura, neke bi se starije teme mogle ponovno aktualizirati, a sada se mogu riješiti otvorenim i iskrenim dijalogom.

Posljednje dekade u rujnu, Merkur čini kvadrat s Plutonom, koji predisponira ekstremno razmišljanje i sukobe. Vrlo je vjerojatno da će neki od nas osjetiti potrebu duboko zaroniti u neke situacije - što samo po sebi nije loše, ali naše metode riskiraju više štete nego pomoći stvarima. Možda postoji i tendencija djelovanja na temelju neutemeljenih sumnji ili odlaska u razne opsesije koje bi nam bilo bolje otpustiti tijekom ovog perioda.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Odnosi su i dalje veliki fokus Ovnova u rujnu 2021. Venera tranzitira kroz 7. kuću Ovna (veze s drugima, partnerstva, udruge, brak) do 10. rujna, a zatim se useljava u kuću intimnosti, favorizirajući emocionalnu i erotsku bliskost. U nekim parovima mogu se pojaviti problemi vezani za posesivnost i želju da se stvari drže pod kontrolom. Vaša bolja polovica mogla bi postati zagušujuća i previše zahtjevna, a nakon 22. rujna možda ćete morati postaviti neke granice. Ovnovu 7. kuću također aktiviraju Mars - vladar Ovna - od 14. rujna i Sunce - vladar 5. kuće (ljubav, romantika, flert i ljubavni odnosi) od 22. rujna. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da ste motiviraniji nego ikada da stvari promatrate sa stajališta partnera i potrudite se da vaša veza bude konsolidirana, ljepša i trajnija. Ako ste slobodni, u rujnu 2021. imate sve šanse pronaći partnera, ali mogli biste naići na ljude koji žele uskoro stati pred oltar, što vam neće puno goditi. Glavni problem ovog perioda je kontradikcija između vaše potrebe za slobodom i želje da se osjećate kao da ste u središtu svoje bolje polovice. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete što objektivniji i možda zatražite pomoć mudrijeg prijatelja da provjerite jesu li zahtjevi vaše bolje polovice osnovani i zanemarujete li zapravo ipak svoje obveze kad je u pitanju život u paru. Nakon 10. rujna neki Ovnovi mogli bi postati žrtvom zasljepljujuće strasti i tjelesnih impulsa, riskirajući da dođu u komplicirane situacije iz kojih neće znati kako izaći.

 

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Mars i Sunce još uvijek oživljavaju Bikovu 5. kuću (ljubav, romantika, flert, ljubavne veze) do 14. rujna, odnosno 22. rujna 2021. godine. Ako je vaša veza s vašom boljom polovicom napeta ili obilježena sukobom, do sredine mjeseca vrlo je lako učiniti prve korake ka pomirenju. Ovaj astrološki kontekst pomaže vam da prevladate razlike u načelima ili uvjerenjima i smanjite veliku udaljenost koja je s vremenom nastala među vama. Možda ćete se osjećati kao da vaše veze s drugima - uključujući ljubavne - uključuju više truda, strpljenja i pažnje posvećene potrebama vašeg partnera. Ističe se i činjenica da 10. rujna Venera - vladar Bika - također počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću (veze s drugima, partnerstva, udruge, suparništva, brak). To pokazuje da ste potpuno posvećeni svojoj boljoj polovici i konsolidiranju života u paru. No Tarot-horoskop.com preporučuje da pazite da ne postanete pretjerano posesivni ili gušite i samo želite privući pozornost. Vaša bolja polovica okružuje vas brigom i ljubavlju, a romantika se ponovno rađa čak i u najdugovječnijim parovima. Samci Bikovi prolaze kroz zanimljiv period. S jedne strane, žele pronaći nekoga s kim mogu izgraditi dugoročnu vezu (i imaju velike izglede da ih nađu); s druge strane, žele imati više slobode i više se usredotočiti na karijeru. Ako ste uključeni u vezu koja je nedavno započela, postoji rizik da će vas veza povrijediti ako izgledate više zainteresirani za svoj društveno-profesionalni uspjeh nego za svoj ljubavni život. U nekim dugotrajnijim parovima zbog toga bi također mogli biti problema, a krajem mjeseca mogli biste zaključiti da prolazite kroz veliki unutarnji sukob koji bi se mogao pretvoriti u sukob s vašom boljom polovicom. Možda ćete osjećati potrebu držati partnera i odnos pod kontrolom, ali istodobno se želite baviti svojim osobnim prioritetima kako smatrate prikladnim. Retrogradno kretanje Merkura koje počinje 27. rujna i traje do 18. listopada pomaže vam da preispitate svoje emocionalno izražavanje, pa vam Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na ovaj aspekt umjesto da upirete prstom u druge.


 

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Petu kuću Blizanaca (ljubav, romantika, flert, ljubavni odnosi) planeti dobro aktiviraju u rujnu 2021. Venera (vladar ove kuće) prolazi kroz nju do 10. rujna, nakon čega slijedi Mars od 14. rujna i Sunce od 22. rujna . Dakle, nemate se što žaliti jer vas očekuje intenzivan društveni život koji vam daje priliku upoznati nove ljude, flert, osvojiti srca, ponovno otkriti svoju moć zavođenja i svoju zaigranost. Druženja za jednu noć mogu biti češća nego inače, dok je ozbiljne veze teže započeti. S druge strane, većina Blizanaca koji nisu uključeni u ozbiljne veze niti ne žele dugoročno zakomplicirati svoj život. Moglo bi se reći da takoreći istražuju svoje mogućnosti ili istražuju tržište. Ako ste već u vezi, Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite tranzite u rujnu 2021. kako biste oživjeli svoju vezu sa svojom boljom polovicom. Rastuća udaljenost između vas dvoje u posljednje vrijeme neće nestati sama od sebe, pa biste se trebali potruditi ako želite spasiti vezu ili brak (ovisno o slučaju). Inače, nespojivosti postaju sve očitije tijekom sljedećih tjedana, a pomirenje postaje sve nedostižnije - riskirate da završite u slijepoj ulici. Tijekom posljednje dekade rujna, partnerski život Blizanaca mogao bi biti pogođen nepovjerenjem i prijekorima vezanim za vjernost ili upravljanje zajedničkim resursima. Mogle bi se otkriti neke tajne ili nesuglasnosti jednog od partnera, pitanja oko kojih ćete morati biti strpljivi i iskreni ako želite da vaša veza postane čistija i zdravija. Tarot-horoskop.com preporučuje da imate na umu da Merkur - vladar Blizanaca - započinje svoje retrogradno kretanje 27. rujna 2021. kroz vašu kuću ljubavi. Kao rezultat toga, trebali biste početi čistiti svoj emocionalni život i ozbiljno razmisliti o tome što želite i što ste spremni ponuditi što se tiče ljubavi.

 

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

U rujnu 2021. Rakovi prolaze kroz snažne osjećaje, osobito nakon 10. kada Venera započinje tranzit kroz petu kuću Raka (ljubav, romantika, flert, ljubavni odnosi). Budući da je Venera vladarica vašeg društvenog života i veza s prijateljima, ne bi bilo čudno zaključiti da se netko iz vašeg kruga zaljubio u vas ili da se do sada prijateljska veza počela pretvarati u strastvenu. Nisu svi Rakovi oduševljeni pažnjom koju dobivaju bez pokušaja, pa neki moraju gubiti vrijeme i energiju na postavljanje granica u vezama koje postaju zamorne. S druge strane, neki Rakovi postaju previše uporni, posesivni, opsesivno zabrinuti za budućnost svoje ljubavne veze i skloni su stavljati preveliki pritisak na svoju bolju polovicu. Takvi stavovi ne mogu dovesti do rješenja, već do sukoba, pa čak i prekida, osobito u drugoj polovici rujna. U nekim parovima neke bi stare tajne mogle izaći neočekivano, najvjerojatnije povezane s varanjem jednog od partnera, a u nekim slučajevima čak bi mogle dovesti do razvoda. Tarot-horoskop.com ističe da bi u vašem krugu mogao biti netko tko stvara probleme ili vas stalno potiče lažima i glasinama. Morate biti pažljivi i oprezni.

 

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Jupiter i Uran - planeti koji vladaju Lavovom kućom ljubavi i odnosa - još uvijek su u prividnom retrogradnom kretanju. Kao rezultat toga, čini se da sve stagnira ili se usporeno kreće u tim područjima. Svaka vaša inicijativa se ispituje i svaku namjeru morate opravdati. Neki Lavovi razumiju da prolaze kroz period kada trebaju dokazati svoju vjernost svojoj boljoj polovici i dokazati da su predani, da im je stalo do veze i da su spremni pomoći svom partneru u bilo kojem trenutku. U nekim je parovima vrijeme da razjasnimo neke osjetljive stvari iz prošlosti. Nakon 10. rujna 2021., nakon što Venera tranzitira u Lavovu četvrtu kuću (prošlost, emocionalna osnova, korijeni, dom, obitelj), moglo bi doći do rasprava koje ometaju život u paru i čini se da postavljaju pitanja o budućnosti veze za dugoročno gledano. Tarot-horoskop.com savjetuje da reagirate diplomacijom, strpljenjem, poštenjem i pokazujući razumijevanje prema strahovima vašeg partnera jer je to jedini način da s pouzdanjem gledate u budućnost. Nakon 21. rujna mogli biste se nositi s raznim nezgodama, neugodnostima ili nezadovoljstvima u vezi s novcem ili upravljanjem obiteljskim proračunom. Ako se želite preseliti sa svojom boljom polovicom, tijekom ovog perioda moglo bi doći do nesporazuma ili se možda nećete dogovoriti o pravilima zajedničkog života. Budući da je Merkur retrogradan u Lavovoj komunikacijskoj kući od 27. rujna do 18. listopada 2021., Tarot-horoskop.com predlaže da maksimalno iskoristite ovaj period kako biste pregovarali o toj temi.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Tijekom prvih dana rujna 2021. skloni ste previše sanjati i zanosite se raznim strastvenim ili sasvim erotskim snovima. No Tarot-horoskop.com ističe da ste predisponirani na razne emocionalne i intimne komplikacije pa postoji rizik da ćete tijekom prvog tjedna u mjesecu privući osobe s interesima, lažljivce ili manipulatore. Ako ste već u stalnoj vezi ili ste u braku, tijekom prve polovice rujna 2021. brinete se o intimnosti i obnovi ili učvršćenju međusobnog povjerenja i harmonije u paru. Bez obzira na vaš odnos, opća je predispozicija ovog izraza živjeti sve vrlo intenzivno, često i previše. Tijekom prve polovice mjeseca lakše ćete se složiti sa svojom boljom polovicom što se tiče podjele svakodnevnih obaveza, zajedničkih resursa itd. Nakon 21. rujna razgovor s vašom boljom polovicom ili onom koja vam se sviđa (ovisno o slučaju) je čvršći i može postojati predispozicija za nesporazume, tučnjave i sukobe. 27. rujna 2021. Merkur - vladar Djevice - započinje period retrogradnog kretanja koji će trajati do 18. listopada. Tijekom ovog perioda teško će vam itko ugoditi jer niste toliko sigurni što želite. Zbog toga Tarot-horoskop.com preporučuje oprez u odnosima i izbjegavanje donošenja važnih odluka o partnerstvu, udruženjima ili braku.


 

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Zabrinuti ste zbog svojih ljubavnih veza, a nakon 14. rujna 2021., nakon što Mars prijeđe u Vagu, imate energiju koja vam je potrebna za rješavanje hitnih stvari u vašem ljubavnom životu. Također, u rujnu ste željni iskušati svoje sposobnosti zavođenja i, ako ste slobodni, započeti novu vezu. No Tarot-horoskop.com preporučuje da pazite da ne postanete previše uporni ako vas netko posebno privuče. Kroz 5. kuću Vage (ljubav, romantika, flert, ljubavni odnosi) prolaze Jupiter i Saturn, oba retrogradna do listopada. Zbog toga je u odnosima teže napredovati te bi moglo doći do nesporazuma ili komunikacijskih problema. Možda će vam biti teže izraziti se emocionalno ili pogrešno shvatiti što drugi govore ili što žele. No ako uspijete započeti vezu, ona će se spotaknuti u razne emocionalne probleme. Osobito nakon 16. rujna, mnoge Vage mogle bi zaključiti da nisu emocionalno pripremljene za vezu, čak i ako je uistinu žele. Ako ste uključeni u dugotrajnu vezu koja ne ide tako dobro, nakon 16. rujna 2021. postoji šansa da će doći do pomirenja ili ćete barem raščistiti stvari kako bi svatko mogao krenuti svojim putem čistog srca. U ovom slučaju imate veće šanse za početak skladne i zdrave veze. Netko s kim ste bili u prošlosti možda vas uporno proganja.

 

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Započinjete rujan 2021. u sanjivom stanju i skloni ste iluzijama o budućnosti ljubavne veze. Umjesto sanjarenja, Tarot-horoskop.com preporučuje otvorenu raspravu i pojašnjavanje stvari. Venera - vladarica Škorpionove 7. kuće (veze, partnerstva, udruge, brak) - započinje svoj tranzit kroz Škorpiona 10. rujna. Zbog toga je jasno da veze s drugima - uključujući ljubavne veze - postaju posebno važne za Škorpione. Mogli biste zaključiti da potencijalne partnere privlačite poput magneta, a ako vam se netko posebno sviđa, imate velike šanse osvojiti njihovo srce prilično lako. 14. rujna 2021. Mars, tradicionalni vladar Škorpiona, započinje tranzit kroz vašu 12. kuću, što znači da je vaša tajanstvena strana naglašena i da se pretvarate da ste tvrd orah samo kako biste potaknuli svoje obožavatelje. Neki se Škorpioni uvlače u tajne veze ili osjećaju potrebu da se privremeno udalje od svoje bolje polovice, čak i ako ta bolja polovica inzistira na tome da provode više vremena zajedno. Parovi s problemima ili koji osjećaju potrebu za ponovnim povezivanjem trebali bi otići zajedno na nekoliko dana, daleko od indiskretnih očiju i upada drugih.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

14. rujna, nakon što Mars tranzitira u 11. kuću Strijelca (društveno-profesionalne grupe, prijatelji, zajednice bilo koje vrste), ulazite u fazu kada ste emocionalno više odvojeni. Budući da je Mars vladar vaše pete kuće (ljubav, romantika, flert, ljubavni odnosi), njegov tranzit kroz vašu 11. kuću čini vas više zainteresiranima za prijateljstva i platonske veze nego za romantične veze. Istina je, neka prijateljstva koja steknete sada mogu imati veliki romantični potencijal koji je odličan za budući razvoj. Kao rezultat toga, Marsov tranzit kroz vašu 10. kuću pomaže vam da steknete više prijatelja, upoznate nove ljude ili, ako ste uključeni u vezu koja ne funkcionira tako dobro, pretvorite to u lijepo prijateljstvo umjesto da dopustite da se degradira u ogorčenosti i neugodnosti. Čak i Strijelci koji su se nedavno razdvojili pod neugodnim okolnostima sada imaju priliku sklopiti mir i uvidjeti da je dobro za njih održati prijateljsku vezu s onim koga su nekad voljeli. Strijelci koji imaju skladne ljubavne veze samouvjereno gledaju u budućnost i smišljaju planove zajedno sa svojom boljom polovicom. Astrološki kontekst iz rujna 2021. može vam pomoći da postignete materijalnu stabilnost i zajedno pronađete najbolja rješenja za upravljanje zajedničkim proračunom, možda čak i za poboljšanje prihoda. Tarot-horoskop.com preporučuje oprez nakon 27. rujna 2021., kada Merkur - vladar vašeg 7. polja (odnosi, partnerstva, udruge, brak) - započne retrogradno kretanje koje će trajati do 18. listopada. Zbog toga bi moglo doći do neočekivanih rasprava ili mogu se pojaviti svakakvi problemi iz prošlosti pa ćete oboje trebati strpljenje i otvoren um kako biste riješili sve što se mora riješiti. U odnosima koji se već neko vrijeme bave problemima, sada bi se mogla pojaviti tema razvoda. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da ne donosite nikakve odluke do kraja listopada.

 

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

U rujnu 2021. skloni ste pokazivati ​​suzdržanost u izražavanju naklonosti ili izjavljivanju svojih osjećaja, čak i prema nekome tko vas jako privlači. Možda ćete zbog toga biti prozvani sredinom mjeseca, pa vam Tarot-horoskop.com predlaže da svojoj boljoj polovici (ili onoj s kojom koketirate) objasnite da se trenutno ne osjećate spremni preuzeti odgovornosti. Čini se da prolazite kroz period osobnih pojašnjenja i ne biste trebali biti tajanstveni i zatvoreni, već jasno govoriti o svojoj potrebi za pauzom ili više osobnog prostora. Za slobodne Jarce rujan 2021. povoljan je za prijateljstva i platonske veze. Za one koji su već uključeni u stalne veze, vrijeme je da pogledaju u budućnost i stave stvari u perspektivu. Partneri će imati koristi samo ako jedno drugom daju vremena da odluče o svojim trenutnim potrebama, a zatim o njima razgovaraju mudro i strpljivo. Komunikacija u paru može postati oštrija nakon 21. rujna 2021., a može postati još teža nakon 27. rujna kada Merkur započne retrogradno kretanje koje će trajati do 18. listopada. Tijekom ovog perioda trebate se kloniti igre moći i manipulacije jer može stvoriti napetosti koje će biti teško riješiti.

 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Sunce - vladar 7. kuće Vodenjaka (veze s drugima, udruge, partnerstva, brak) - tranzitira do vaše 8. kuće (intimnost, međusobno povjerenje, fizičko i emocionalno zajedništvo, zajednički resursi) do 22. rujna 2021. i uključeno je u skladne aspekte. Ovaj astrološki kontekst govori o intenzivnom, ali ugodnom periodu za većinu Vodenjaka, tijekom kojeg se oni mogu ponovno povezati na dubokoj razini sa svojom boljom polovicom i otpustiti sumnje i sukobe iz prošlosti. Neke Vodenjake još uvijek muči odluka ili stav iz prošlosti koji je vjerojatno utjecao i na njihovu bolju polovicu. Astrološki kontekst iz rujna 2021. pomaže im da oproste svoje pogreške i pomire se s prošlošću. Njihova bolja polovica spremna im je oprostiti i podržati ih u njihovim nastojanjima da povrate svoju unutarnju moć i samopoštovanje. Slobodne Vodenjake zanimaju stvari, potaknute tranzitom Merkura, vladara kuće ljubavi, u 9. polju (velike udaljenosti, inozemstvo, osobna uvjerenja i uvjerenja). Ako ste jedan od Vodenjaka koji traži ljubav, vrlo je vjerojatno da će vas privući netko iz druge kulture ili tko ima zraku duhovnog vođe ili gurua. S druge strane, ne žurite postaviti temelje dugoročne veze, nego biste radije istraživali stvari na mentalnoj, intelektualnoj, filozofskoj, duhovnoj i sličnoj razini. 27. rujna 2021. Merkur započinje period retrogradnog kretanja koji će trajati do 18. listopada. Kao rezultat toga, imate dovoljno vremena da emocionalno razjasnite što uistinu želite i preispitate svoje poglede na romantiku, ljubav i iskazivanje naklonosti. Tijekom posljednje dekade u mjesecu moglo bi doći do sukoba principa s vašom boljom polovicom, ali Tarot-horoskop.com savjetuje da se klonite argumenata i umjesto toga odvojite vrijeme za meditaciju i mentalnu i emocionalnu rekonfiguraciju.
 

 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2021.

Ljubav i veze

Od rujna 2021. glavna briga Riba i dalje su veze s drugima, udruge i brak. Mladi Mjesec 6. rujna događa se upravo u vašoj kući odnosa i pomaže vam da upoznate nove ljude ili započnete novu fazu u značajnoj vezi za vas. Ako ste u braku i mislite da na vašu vezu utječu rutina i dosada, astrološki kontekst iz rujna 2021. pomaže vam da je oživite. Samci Ribe imaju priliku započeti novu vezu koja izgleda obećavajuće. No kako se stvari kreću naprijed, vrlo je vjerojatno da ćete otkriti sve vrste tajni osobe kojom ste bili toliko fascinirani. Ista tendencija vrijedi i za starija partnerstva. Vrlo je vjerojatno da će izaći na vidjelo svakakve tajne ili informacije koje vam narušavaju ravnotežu, pa ćete nakon 27. rujna možda morati ozbiljno preispitati svoje planove za budućnost koji uključuju vašu bolju polovicu. 27. rujna 2021. Merkur - vladar vaše kuće odnosa - započinje svoje retrogradno kretanje (i tako će ostati do 18. listopada). Retrogradno kretanje Merkura dobar je period za vas da sa svojim supružnikom riješite neke osjetljive stvari vezane za intimnost ili zajedničke resurse, trošenje novca iz vašeg zajedničkog proračuna itd. Nakon 21. rujna moglo bi doći do sukoba, svađa ili spletki, pa možete zaključiti da uopće nije lako postići dogovor unutar para. Tarot-horoskop.com preporučuje da odvojite dovoljno vremena za razmišljanje i da svojoj boljoj polovici date dovoljno vremena i za to. Tijekom posljednje dekade u rujnu trebali biste izbjegavati igre moći i manipulacije jer rezultati mogu biti vrlo neugodni.


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com