Mjesečni horoskop - Studeni 2018.

Značajan astrološki događaj tijekom studenog 2018. godine je ulazak Jupitera u Strijelca, a tu je kod kuće i manifestira se u punoj snazi. Ulazimo u period od godine dana tokom kojeg ćemo biti ohrabreni i imat ćemo podršku, nove stvari lakše ćemo učiti i prihvaćati, proširit ćemo horizonte i produbiti znanje. Mnogi će spoznati da uživaju u čitanju dobre knjige ili učenju onog što ih zanima.

Pojavit će se želja za pustolovinom, otkrivanjem novog, putovanjima i eksperimentirat ćemo s novim idejama. Jupiter je planeta napretka, širenja, novih prilika, ali i optimizma, samopouzdanja i sreće, zatim uvjerenja i moralnih stajališta po kojima krojimo svoj život. Ovo je pravo vrijeme za iskorak iz rutine i sigurne zone, za promjenu točke gledišta s koje promatramo život i općenito svijet, te da osvježimo svoje znanje i životnu filozofiju.

Ovo je odličan period za one koji žele upotpuniti svoje znanje ili naučiti strani jezik, za studente, za one koji se bave poslovima s javnosti, zakonom ili vjerskim pitanjima, te za razvoj poslova, suradnje i za turizam.

Nekima će prolazak Jupitera kroz Strijelca biti period traženja istine, ali konkretne istine, na određenim životnim poljima. Neki će zaključiti da već znaju istinu i pokušat će je nametnuti drugima. Savjetujemo da to izbjegavate.

Položaj Merkura, u Strijelcu, donosi skakanje s jedne teme na drugu, od jednog zaključka do drugog, čak tokom istog razgovora. Merkur kreće retrogradnim hodom 17. studenog i pravi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. studenog. Može doći do nesporazuma zbog krivih informacija.

Sklonost pretjeranog i nepovezanog pričanja, te podržavanje istina koje su upitne mogu se uočiti u politici, posebno zadnjih dana studenog 2018. godine kada Sunce podupire Jupitera i Merkura. U ovom periodu neke se stvari mogu dovesti u pitanje, kada se radi o moralu. Pokazat će se da su neki viši moralni principi na temeljima privatnih interesa, ali to neće proći samo tako, ipak je Jupiter kod kuće, u svom sjedištu.

Astrološki aspekt u zadnjem tjednu studenog 2018. godine je napet i govori o suprotstavljanju moći unutar države ili pokušaju predstavnika vlasti da sabotiraju zakon na neki način. Kroz to nešto što se drži u tajnosti može izaći na vidjelo.

Ovakvom kaosu može doprinijeti i Mars, planet akcije, koji ulazi u Ribe 16. studenog 2018. godine. Zbog toga ne možemo očekivati drastične promjene li da će ono što poduzmemo vratiti stvari u normalu. Ono što možemo očekivati je zbrka, neraspoloženje, manipulacije i izbjegavanje obaveza.

Dobra vijest je da Venera nastavlja direktnim hodom 16. studenog 2018. godine i donosi više sklada u ljubavnom životu. Opozicija između Venere i Urana unosi nemir, želju za osvajanjem i moguća je promjena mišljenja o nekim odnosima.

Budući da Merkur kreće retrogradno 17. studenog, pripazite pri potpisivanju dokumenata, transakcijama, većim investicijama ili sudskim postupcima.
 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

U prvom dijelu studenog 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi će imati dvojbe oko razilaženja ili razvoda. Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. studenog i tjera vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o odnosu u kojem ste, osjećajima, željama, ali donošenje konačne odluke odgodite, sve dok se neke stvari ne iskristaliziraju. Isto vrijedi i za one koji žele ući u novu vezu. Tijekom mjeseca Venera je u opoziciji s Uranom koji je retrogradan i 6. studenog se vraća u Ovna. Neki će osjetiti ugroženost i gubitak osobne slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim prekidima ili pomirenju. Sve to u konačnici vodi prema nečem dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama. Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. studenog i zahtjeva da budete tolerantniji, da oprostite i da vezu sagledate drugačijim pogledom. Druga polovica mjeseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživat će u društvenom životu, te među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom studenog 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti s partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. studenog, a to je kuća intimnosti, seksualnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. studenog, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumijevanje, te slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vrijeme da se nađu rješenja za stare probleme, da se nadiđu blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentirati i poduzeti nove stvari u seksualnom životu. Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu s partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da do sada uđe u vaš ljubavni život. Vrijeme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplicirati i bit će puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. studenog kreće retrogradno, u vašoj 8. kući. Mogli bi se zaljubiti u nekoga tko već je u ozbiljnoj vezi ili braku ili tko ima sakrivene namjere ili vas želi iskoristiti financijski. Neki će pomisliti na pomirenje s bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati obnoviti vezu s vama, bili slobodni ili ne.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Studeni 2018. godine je povoljan mjesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazat će vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači. Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. studenog, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkriti će vam nove vidike, donijeti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počet će vas zanimati. Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promijeniti, strast ponovno probuditi. U prvom djelu mjeseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite čuti. Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. studenog završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovog puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera. Merkur, vladar Blizanaca, 17. studenog kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. studenog i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmjeravati na ljubav i brak, razmišljati o vjenčanju ili rastavi, ovisi u kakvoj ste situaciji. Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Studeni 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. studenog Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt s Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim Hollywood scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada. Znat ćete kako zasjati u očima onih koji vas privlače i kako zavesti s par riječi. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i ostvariti. Mlad Mjesec 7. studenog (Mjesec je vladar Raka) aktivira vašu kuću ljubavi i ohrabruje vas kada se radi o novim ljubavnim poznanstvima ili za promjene u ljubavnoj vezi. Za parove koji su duže zajedno ovo će biti nešto blaži period. Ako dođe do svađa, uz pomoć zvijezda lakše ćete te svađe razriješiti i nastaviti dalje. Budite ozbiljniji i posvetite više pažnje ljubavnom životu. Ako ste u vezi i sanjate o braku, kraj mjeseca je pravo vrijeme za razgovor o tome ili prosidbu.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sjajit ćete, ostavljati sjajan dojam i s lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbjegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije. Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku. Povoljan je period i za ulazak u novu vezu. U istoj kući nalazi se i Merkur koji kreće retrogradnim hodom 17. studenog 2018. godine. U vašem se životu može pojaviti netko iz vaše prošlosti ili netko tko vas je privlačio prije. Prisustvo Sunca u istoj kući, od 22. studenog može donijeti još više egocentrizma i nametanja svog mišljenja na voljenu osobu, zbog čega lako može doći do burnih rasprava i svađa.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (kuću obitelji, doma, emocionalnih korijena) 8. studenog 2018. godine. To znači da će kod kuće vladati bolje raspoloženje i da ćete se bolje slagati s osobama koja volite. S voljenom osobom dogovorit ćete kupovinu namještaja ili obaviti potrebne popravke i preinake i poboljšati svoj životni prostor, a neki će se odlučiti za kupovinu novog stana ili kuće. U drugom djelu mjeseca može nastati zbrka i može doći do nesporazuma i svađa s voljenom osobom, zato što Merkur, vladar Djevice, u periodu od 13. do 20. studenog pravi kvadrat s Neptunom (smještenim u kući partnerstva). Povrh svega 17. studenog Merkur kreće retrogradnim hodom. Tada bi mogli zaključiti da ne govorite istim jezikom ili da vas voljena osoba ne razumije i ne podržava. Djevice koje nisu u vezi vjerojatno će tako i dalje biti kroz ovaj mjesec, ponajviše zbog rezerviranosti i sumnjičavosti prema onima koji žele osvojiti srce Djevice. Najčešće te sumnje nisu neutemeljene, ali u nekim slučajevima to je samo zbog prijašnjih iskustva što ih koči u ljubavnom životu. Mars 16. studenog donosi novu energiju i igre zavođenja će se intenzivirati. Budući da je Mars u napetim aspektima, nije isključeno da dođe do ljubomore, posesivnosti ili svađa zbog nekih obiteljskih pitanja ili pitanja vezana za dom. U zadnjem tjednu mjeseca može doći do zanimljivih susreta i privlačnosti koja će se odjednom pojaviti čak i kod onih najviše konzerviranih Djevica.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Retrogradan Uran se 6. studenog 2018. godine vraća u kuću partnerstva Vage i pravi opoziciju s Venerom, vladarem Vage. Budući da je i Venera retrogradna do 16. studenog, savjetujemo da ne donosite važne odluke vezano za vaš ljubavni život. S druge strane, ovo je odličan period za pomirenje i za pokretanje osjetljivih tema, ali prije svega razmislite o svom pristupu. Kod nekih će parova zajednička sredstva i novac biti osjetljive teme, ali trebaju uzeti u obzir neopreznost jednog od partnera u prošlosti. Većina Vaga zna prilagoditi svoje ponašanje kako bi privukle interes partnera, ili ako su stvarno same, kako da privuku nekog u svoj život. Nakon 16. studenog Mars, vladar partnerstva Vage, ulazi u 6. kuću Vage (svakodnevnih obaveza, organizacija svakodnevice, posao). Voljena osoba može postati zabrinuta zbog zajedničkih obaveza. Ova tema može donijeti svađe i možda svoje želje nećete moći objasniti dovoljno jasno, zato što Merkur kreće retrogradnim hodom 17. studenog u 3. kući Vage (komunikacija i učenje). Kada s voljenom osobom komunikacija nije dobra, trebate biti taktični i strpljivi.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Do 16. studenog 2018. godine vladar veza Škorpiona je retrogradan, u 12. kući Škorpiona, a to dokazuje da je vrijeme da sada dobro sagledate svoj ljubavni život. U pravom ste periodu za razrješavanje unutarnjih sukoba i onog što želite u budućnosti vezano za brak ili vezu koja može postati ozbiljnom. Na dan kada Venera kreće direktnim hodom, Mars, tradicionalan vladar Škorpiona, ulazi u vašu 5. kuću (ljubavi, veza i flerta). Neki će Škorpioni pasti pod kušnju i željet će se vratiti staroj ljubavi, dok će drugima odgovarati diskretne ili tajne veze. Ako ste introvertni, više ćete vremena željeti provesti u društvu voljene osobe, podalje od ½ludog svijeta½. Savjetujemo da se uključite u društveni život kao par kako ne bi dosadili voljenoj osobi. Zadnji tjedan studenog 2018. godine donosi opterećenje zbog financijskih izdataka. Možda se nećete složiti oko novčane svote koja se treba izdvojiti za određeni predmet.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Jupiter 8. studenog ulazi u Strijelca. Jupiter vlada Strijelcem. Bit ćete zabrinuti za sebe i svoje želje, pa bi mogli imati puno razgovora s voljenom osobom oko principa i uvjerenja. Ulazite u novu fazu razvoja na osobnom planu i novih istina, ali imajte na umu i želje osoba oko vas, ponajprije želje voljene osobe, inače bi mogli ostati sami. U ovom periodu ćete imati potrebu reći što mislite i što želite i koje ideje imate. Zračit ćete optimizmom, veseljem, samopouzdanjem i lako ćete osvojiti pažnju potencijalnih partnera koji su istomišljenici. Ljubavni život Strijelaca koji nisu u vezi je uzbudljiv i nestabilan. Povremeno ćete imati potrebu da eksperimentirate, da se igrate, zabavljate i flertate, zatim da provodite više vremena s prijateljima ili da sudjelujete u grupnim aktivnostima. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, je u Strijelcu i 17. studenog kreće retrogradnim hodom. Kvadrat koji Merkur pravi s Neptunom i Marsom ne daje sigurnost u postojanost veze i da veza ide u dobrom smjeru, pa bi mogli doći do zaključka da se ne slažete najbolje s voljenom osobom. Neki Strijelci će se osjetiti pod pritiskom, jer će voljena osoba željeti potvrdu osjećaja, zaruke ili brak. To može donijeti dosta napetosti i nadalje komplikacije u odnosu.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Početkom studenog 2018. godine razmišljat ćete ozbiljnije o odnosu s voljenom osobom, o braku i obavezama koje donosi. Ako imate problema u braku s voljenom osobom i ne slažete se dobro, ozbiljnije ćete razmišljati o razvodu i zajedničkim trenucima u prošlosti dok budete zbrajali plus i minus. Nemojte žuriti s donošenjem odluke. Sve do 16. studenog 2018. godine retrogradna Venera (vlada kućom ljubavi, veza i flerta Jarca) vraća vas na prošla iskustva i ono što ste emotivno proživjeli. Ako ste tek ušli u vezu, pomisao na brak mogao bi vas plašiti ili na zajednički život.  Kada Venera završi retrogradnim hodom donijeti ćete odluku i osjećaje i želje podijelit ćete s voljenom osobom. Ako niste u vezi, mogli bi ući u novu vezu s osobom koju ćete upoznati preko posla ili službenih institucija. Ako ste u tajnoj vezi, imate avanturu ili u toksičnom odnosu, mogli bi raskinuti takav odnos nakon 23. studenog, najvjerojatnije nakon krize ili ucjene, emotivne ili materijalne.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Jupiter prolazi kroz vašu 11. kuću (prijatelji, grupe, društvo) 8. studenog 2018. godine, što govori o intenzivnijem društvenom životu. Parovi koji su duže skupa mogu osvježiti svoj odnos i izaći iz dosade. Neki se mogu udaljiti od voljene osobe, tvrdeći da im treba više slobode kretanja. Poziv prijatelja je dovoljan da nađete izgovor za bijeg od voljene osobe. Na vama je kakav scenarij će se odigrati, ali predlažemo vam da ne propustite priliku da unesete živost u vaš odnos i vratite se do točke kada ste bili bliskiji, slagali se bolje i zabavljali se zajedno. Vladar kuće ljubavi Vodenjaka, Merkur, je u vašoj 11. kući, što je povoljno za Vodenjake koji nisu u vezi i koji traže igre zavođenja, ali razna iskušenja čekaju i one koji su u braku. Merkur pravi napet aspekt s Neptunom (od 13. do 20. studenog) i s Marsom (25. i 26. studenog), što znači da može biti komplikacija, zbunjenosti, iluzija, rasprava i svađa, najvjerojatnije zbog novca ili doprinosa u zajedničkom životu. Vladar partnerstva Vodenjaka ulazi u vašu 11. kuću 22. studenog. Tada bi mogli upoznati osobu koja zaslužuje vašu pažnju i s kojom možete izgraditi dugotrajnu vezu. Zadnji dani studenog mogu biti dosta napeti, ali to će vam pomoći da raskinete vezu ili brak koja nije funkcionirala već neko vrijeme.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop studeni 2018.

Ljubav i veze

Nedavno je u vašu 8. kuću ušla Venera i nastavlja se kretati retrogradno do 16. studenog 2018. godine. Glavne teme tijekom ovog perioda su intimnost, ljubomora, posesivnost i emotivna ili financijska ovisnost. Često se može čuti tvrdnja da su Ribe emotivno ovisne. Vrijeme je da ozbiljnije razmislite što za vas znači intimnost i što očekujete od bolje polovice. Neke Ribe će postati opsjednute bivšom ljubavi. Bit ćete zavodljivi, ali nemojte to koristiti i ne ulazite u riskantne afere. U trenutku kada Venera kreće direktnim hodom razne tajne mogu isplivati na površinu i uništiti vezu u kojoj ste. Merkur, planeta koja vlada partnerstvom Riba, uključujući i brak, kreće retrogradno 17. studenog 2018. godine. Neskladan aspekt koji Merkur pravi s Neptunom i Marsom donosi neslaganja i svađe. Neki se neće naći s voljenom osobom po pitanju dugoročnih ciljeva i izbjegavat će takve teme, dok će neki, unatoč razlikama naći način da funkcioniraju skupa. Rješenje može biti vrlo jednostavno: jedno drugom dajte više slobode i prostora. S vremena na vrijeme prihvatite savjet voljene osobe, jer vam voljena osoba ne želi naštetiti.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT