Mjesečni horoskop - Siječanj 2017.

Siječanj 2017. godine je dinamičan mjesec tokom kojeg možete očekivati neočekivano. U stvari, ovo bi mogao biti mjesec pun iznenađenja i dinamičan a pozadina tog je T - kvadrat kojeg formiraju Uran (u Ovnu), Jupiter (u Vagi) i Pluton (u Jarcu).

Ovaj T - kvadrat donosi dosta energije zahvaljujući prolasku Sunca kroz znak Jarca (do 19. siječnja), prolazak Marsa kroz znak Ovna (od 28. siječnja) i prolazak Merkura kroz znak Jarca gdje i završava svoj retrogradni hod.

Merkurov retrogradni ciklus ima komplicirane prijelaze između Strijelca i Jarca. Merkur će biti ili u konjunkciji sa Saturnom (ili blizu njega, sve dok je u Strijelcu)  ili će zahvatiti turbulentan T - kvadrat Uran - Jupiter - Pluton (dok je u Jarcu). U oba slučaja Merkur može donijeti probleme u komunikaciji i načinu komunikacije, s prijevozom (uključujući kvarove i nezgode), s računima i proračunima, pri prijenosu informacija, kroz studiranje, školstvo itd.

U prisustvu napetih astralnih konfiguracija, s velikom količinom energije (pod ovim utjecajem ostajemo do kraja 2017. godine), retrogradni Merkur je faktor koji doprinosi stvaranju potresa.

Uz utjecaj Uran - Jupiter - Pluton kvadrata tijekom siječnja može doći do bilo kakvog neugodnog događaja, donošenja krivih odluka, većih sukoba, nesreća i prirodnih katastrofa.

Ipak, višak energije može se iskoristiti i na konstruktivan način. To omogućava dobar odnos između Jupitera i Saturna i između Urana i Saturna. Jednostavno se radi o tome da to ne može svatko postići u bilo kojim okolnostima.

Kako bi iskoristili moć trenutne konjunkcije, trebat će vam snaga karaktera, jasni ciljevi, dobro razvijena strategija i puno strpljenja, jer je Saturn planet mudrosti, brige, izdržljivosti i strategije.

Moramo napomenuti da tijekom siječnja 2017. godine počinje novi ciklus Venerinog retrogradnog hoda koji završava u lipnju. Tijekom tog perioda Venera se kreće između Riba i Ovna. Venera je retrogradna između 4. i 15. travnja 2017. godine. Kada je u Ribama, Venera pravi četiri kvadrata (napet aspekt) sa Saturnom (27. siječnja, 8. travnja, 21 travnja), a kada je u Ovnu, na Veneru utječe T - kvadrat Uran - Jupiter - Pluton.

Retrogradan ciklus Venere počinje s ulaskom u znak Riba 3. siječnja i ima veliki utjecaj na veze.
Na makro planu retrogradna Venera može utjecati na međunarodni mir, suradnje, unije i političke odnose. Razna pitanja mogu se zakomplicirati kada je Jupiter pod utjecajem Plutona i Urana. Jupiter prolazi kroz Vagu, znak sklada, harmonije, mira i suradnje. Nadajmo se da će mudri Saturn naći rješenja, ali o tome ćemo govoriti sljedeći mjesec.

Za sada, savjetujemo oprez u svim vrstama odnosa, na makro planu i na privatnom polju, jer bi tijekom siječnja 2016. godine mogli uočiti prve naznake osjetljivih točaka i problema koji će se kasnije stvoriti.
 

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na kušnji. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. siječnja 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. lipnja, a najjači utjecaj ima između 4. i 15. travnja. U tom periodu Venera donosi neočekivane osjećaje i pitanja, tjera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tijekom vremena niste rješavali. Tijekom siječnja bi mogli ući u tajnu vezu ili olakšati određenu realizaciju. Događaji tijekom nadolazećih mjeseci započinju ovdje.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Između 3. i 28. siječnja, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumijevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim utjecajem, siječanj je sretan mjesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje kroz koje ćete biti sretni. Ali, postoji i zamka: mogli bi biti previše ushićeni, zatim okupirati se nečim što nije vrijedno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Veljača i ožujak neće biti ovako darežljivi kao siječanj.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom siječnja 2017. godine vaš ljubavni život biti će dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućuje Saturn, smješten u kući parova Blizanaca, u suradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smještenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećajima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše točke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnosti. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete željeti ostvariti ili vas mogu privući osobe na položaju.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

U siječnju najznačajniji događaji vezani su za odnose s drugima. Sunce prolazi kroz kuću parova Raka u prve dvije dekade siječnja i pravi konjunkciju s Plutonom. To donosi intenzivne osjećaje, psihičku uznemirenost, zahtjevne stavove, pokušaje da kontrolirate ili promijenite situacije. Retrogradni Merkur traži razrješenje i želi rasvijetliti kompleksan proces koji je počeo u studenom, ali sada traži dublje korijene. Merkur se kreće kroz kuću veza Raka i kuću posla i obaveza Raka (4. siječnja) i ponovno se vraća (12. siječnja). Merkur kreće direktnim hodom 8. siječnja. To je ključan period za ograničavajuće ili teške situacije koje su prisutne od 2015. godine kada je Saturn, vladar kuće veza Raka, ušao u vašu kuću posla i obaveza.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Ljubavna situacija biti će dosta dobra tijekom siječnja 2017. godine, sve do listopada 2017. godine. Vladar kuće parova Lava je u sretnoj kući i u dobrom odnosu s vladarem te kuće. Ipak, do manjeg nesklada će doći. U drugom dijelu siječnja 2017. godine završava period u kojem ste se suočavali s raznim problemima vezanim za karijeru ili novac. Može se raditi o poslu ili ulaganju koje ste pokrenuli za voljenom osobom. Siječanj je vrlo zanimljiv mjesec za jačanje spona vašeg odnosa, za istraživanje seksualnosti ili boljeg razumijevanja voljene osobe.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj će biti poput vatrometa. U kući parova Djevice nalazi se konjunkcija Venera - Mars, najstrastvenija i najsenzualnija moguća konjunkcija. To je konjunkcija koja voljenu osobu stavlja u centar vašeg svijeta i utječe na sve odluke koje ćete donositi i sve aktivnosti koje ćete poduzimati. I kao da to nije dovoljno, Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti Djevice, dok Merkur, vladar Djevice prolazi kroz isto to područje! Siječanj je jako romantičan mjesec i pod nabojem, vrlo lako će se stvoriti ljubavne okolnosti koje su zaista posebne i za dugo sjećanje. Ali, strast i subjektivnost Djevice su sada izuzetno snažni i nije za isključiti da dođe do raznih komplikacija.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Čini se da vam siječanj 2017. godine ne donosi olakšanje. Mars, vladar kuće parova Vage, i Venera, planeta ljubavi, nalaze se u nepovoljnom položaju, u vašoj 6. solarnoj kući, kući obaveze i posla. Vaša sloboda je ograničena, izbori su nametnuti i morate napraviti ono što morate, ne ono što želite. I ovo je samo početak dužeg perioda tokom kojeg su u vaš ljubavni život umiješane brige, obaveze i ograničenja. Unatoč svemu, postoje i dobre strane, to je podjela obaveza s voljenom osobom ili s nekim s kime radite.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

S Venerom i Marsom u kući ljubavi Škorpiona, siječanj 2017. godine vam donosi puno romantike i snažnih osjećaja. Venera je planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, dok je Mars planeta osvajanja i strasti. Uz ovakav utjecaj, govorimo o čistoj strasti i snažnoj instinktivnoj privlačnosti koja vas pokreće. Siječanj je za vas mjesec ljubavi zbog ljubavi, ne one društveno prepoznate veze temeljene na papiru, službeno ili moralno. Očekujte to da ćete se zaljubiti, da ćete osjetiti senzaciju na fizičkom nivou koju niste osjetili nikada do sada! Oni koji su u vezi ili raku duže vremena sada će obnoviti strast i pojačati spone koje ih vežu. 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Siječanj 2017. godine donosi vam razjašnjavanje ili donošenje odluka vezano za vaš ljubavni život i vrlo lako je moguće da to ima veze i s financijama.  Krenuvši u studenom 2016. godine, Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nastavlja kretati se između Strijelca i kuće novca Strijelca. U prvom dijelu siječnja 2017. godine Merkur nastavlja direktnim hodom i putuje zadnji puta između dva sektora, a u drugom dijelu mjeseca pravi konjunkciju s Plutonom, također, u vašoj kući novca. Venera, planeta zajedništva i ljubavi nalazi se u 4. kući Strijelca i zato postoji mogućnost da su neka pravna pitanja ili pitanja vlasništva vezana za ljubavnu situaciju. Kako bilo, čini se da početak 2017. godine nije previše romantičan za Strijelce, interes parova usmjeren je prema praktičnim pitanjima.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, siječanj ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privući će vas osobe koje imaju iste sklonosti i interese ili način razmišljanja kao vi. Riječi, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti. Ljubav će vas inspirirati, osjećat ćete ushićenost i pogurat će vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u siječnju biti će popraćena romantičnim krajolicima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mjesec koji se formira u kući parova Jarca može donijeti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu. 


VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

U prvoj dekadi siječnja 2017. godine neće biti posebnih događaja. Sunce, vladar kuće parova Vodenjaka je u mračnom polju koji ograničava djelovanje i izbore i može donijeti razočaranje ili osjećaj izoliranosti. Odnos s partnerom mogao bi biti hirovit, zato što je Merkur, vladar kuće strasti, retrogradan. Ali, zadnja dekada siječnja 2017. godine ima potpuno drugačiju notu. Sunce ulazi u Vodenjaka, donosi vitalnost, samopouzdanje, ali pozitivno utječe i na odnose. Veliki su izgledi za ostvarenje harmoničnog odnosa. Iznad svega, parovi će biti okupirani praktičnim i financijskim temama. 

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop siječanj 2017.

Ljubav i veze

Tijekom siječnja 2017. godine strast preuzima vodstvo. Venera i Mars su u Ribama, Venera, planeta ljubavi, i Mars, planeta strasti. Kada se ovo dvoje sretnu, zrak postaje vruć, privlačnost je neodoljiva, ljubav diktira i sve drugo je u sjeni. I sada se Mars i Venera sreću u Ribama! Sve je dobro, ali vladar kuće parova Riba, Merkur je nekako neodlučan, nespretan i zato može stvoriti sve moguće vrste zbunjenosti, izmiješanih osjećaja, nesporazuma i neusklađenosti. Moguće je i to da vi izgarate od strasti, a da druga strana ima druge interese ili prioritete. Nemojte se uznemiriti, budite racionalni i razmislite o onome što se stvarno događa, a ne o onome što biste voljeli vidjeti da se događa.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT