Mjesečni horoskop - Srpanj 2017.

Zvijezde nisu tako darežljive u prve dvije dekade srpnja 2017. godine. Sunce i Mars su u Raku, odakle prave kvadrat s Uranom u Ovnu, zatim još jedan kvadrat s Jupiterom u Vagi i opoziciju s Plutonom u Jarcu. Rezultat toga je kardinalni križ, nivo stresa, uznemirenosti i turbulencija je alarmantan.

Kardinalni znakovi su dinamični, vole izazove, stvaraju akciju i mogu pokrenuti promjene. Ali, previše nesklada u ovim znakovima može donijeti sukobe, agresiju, nasilje, borbe moći, nezgode, prirodne katastrofe, krize i razne nepovoljne događaje.

Očito je da su Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi pod najjačim utjecajem, ali i oni koji imaju podznak u ovim znakovima, vladara podznaka ili druge značajne elemente u natalnoj karti. To znači da je puno ljudi pod ovim utjecajem.

 

Tijekom srpnja 2017. godine Merkur se nalazi u Lavu (između 6. i 26. srpnja). To nije loš položaj i dodatno tome, u harmoniji je s Jupiterom, Saturnom i Uranom. Um će raditi odlično. U puno slučajeva komunikacija će biti od presudne važnosti.

O važnim odlukama ipak dobro razmislite. Merkur je u polju koje će biti pod utjecajem njegovog retrogradnog hoda i o nekim stvarima ćete kasnije ponovno razmišljati.

 

Tijekom srpnja događat će se i sjajne stvari. Na nebu je trigon kojeg prave dva benefika, Venera i Jupiter. Taj aspekt donosi nove mogućnosti, optimizam, blagodati i sreću u ljubavi. Najviše dobrog mogu očekivati Blizanci i Vage, zatim Vodenjaci i, ako idemo dalje, Ovnovi, Lavovi i Strijelci, kao i oni koji imaju podznak, vladara podznaka, Mjesec ili neki drugi značajan element u natalnoj karti u spomenutim znakovima. Ponovno možemo naglasiti da se ovdje radi o jako puno ljudi.

I na kraju možemo zaključiti da je srpanj mješovit mjesec i da će biti nemira i neprilika, ali i zadovoljstva.

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Iako je srpanj 2017. stresan mjesec što se tiče drugih životnih polja, odličan je mjesec za ljubavni život. Jupiter, smješten u kući parova Ovna, pravi lijep trigon s Venerom, planetom ljubavi. Iako možete tu i tamo očekivati neke poteškoće, sreća je na vašoj strani i pred vama su sretni susreti, odlična komunikacija koja će pomoći ostvarenju boljeg razumijevanja i bliskosti. Pred vama su duge romantične šetnje, izleti, kraća putovanja ili drugi događaji koji će vas usrećiti. Merkur vas vodi prema novim iskustvima, erotici i igrama u spavaćoj sobi između 6. i 26. srpnja. U zadnjoj dekadi Mars i Saturn vašu snagu i umijeće dovode do novog stupnja, povećavaju doživljaje  i žeđ za akcijom i pustolovinom.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade srpnja mogle bi biti napete, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u napetom položaju. Može doći do žustrih rasprava, čak i do sukoba. Može se raditi o bilo čemu, ali uglavnom su to pitanja vezana za novac, posao, zajedničke obaveze, vlasništvo ili stvari vezane uz roditeljstvo i rodbinu. Ne olakšava ni činjenica da tijekom ovog perioda nećete imati takta s drugima i strpljenje vam nije jača strana. Pripazite na Mjesečeve faze, oko 1., 9. i 16. srpnja kada je rizik povećan. Situacija se smiruje poslije 20. srpnja, kada vladar kuće veza formira bolji aspekt.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine je jedan od najpovoljnijih mjeseci zato što se Venera, planeta ljubavi i parova, nalazi u Blizancima. Prisustvo Venere u vašem znaku dovoljno je da vas uvjeri u to da je ovo ispunjavajuć period. Stvari su još bolje: Venera pravi predivan trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, smještenim u kući erotike Blizanaca. Ovaj sklop je još značajniji ako uzmemo u obzir to da je Venera vladar kuće strasti Blizanaca, a Jupiter je vladar kuće parova Blizanaca. To znači da su pred vama posebni tjedni u kojima će se dogoditi nešto značajno i posebno. S druge strane, srpanj je mjesec pun napetosti i možda ćete prolaziti kroz komplicirane periode. Unatoč tome, s voljenom osobom bit ćete usklađeni i ljubav će pobijediti.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem i Marsom smještenim upravo u Raku, kroz prve dvije dekade srpnja 2017. godine, vašim venama teče vruća krv, imate puno energije i rasplamsane strasti. Srpanj je općenito mjesec pun napetosti, posebno za Rakove i lako je moguće da dođe do neželjenog emotivnog ponašanja. Mars potiče osvajanje, ali ako je van kontrole dolazi do nemara, agresivnosti ili sukoba. Pazite kako izražavate i pokazujete strast i nećete se naći u nezgodnoj situaciji. Venera, planeta ljubavi, je u 12. kući Raka, što predstavlja tajne, skrivene ljubavi, emocionalnu ovisnost, razočaranja ili udaljavanja.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine donosi bitku između težnje da letite krilima romantike, idealizma i težnje da vidite stvari iz realističnijeg i budnijeg kutka gledanja. Na Veneru, planetu ljubavi, i Saturna, tradicionalnog vladara kuće parova, utječe neskladan aspekt varljivog Neptuna, dok alarmirajući Merkur, smješten u Lavu, nastoji privući vašu pažnju. Stvari su pomalo nejasne, no zaista ne na škodljiv način. Ipak su planete koje su odgovorne za vaš ljubavni život u sretnim su položajima i stvari će se u konačnici završiti vama u korist. Temelji veze su, više nego ikad, komunikacija i sex. 

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Aspekt koji pravi Jupiter, tradicionalan vladar kuće parova Djevice, upućuje na moguće poteškoće i pritiske kroz koje će parovi prolaziti kroz prve dvije dekade, ali i na to da se može dogoditi nešto značajno. To može biti povezano s novcem, zajedničkim dobrima ili društvenim događajem. Bit ćete u centru pažnje ili će to biti voljena osoba. Kako god bilo, radi se o uspjehu i ispreplitanju profesionalnog i privatnog života. Dodajmo tome i uživanje u većem komforu zahvaljujući postignutim uspjehom. Sve se vrti oko praktičnih pitanja, a romantika se pojavljuje krajem mjeseca.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

U srpnju 2017. godine nećete biti pretjerano emotivni. Mars, vladar kuće parova, više voli status, ugled i slavu, a ne nježne osjećaje, sentimentalnost i ljubav. Privlačit će vas partner koji je na položaju ili kojem se dive. Moguće je da kao par težite ispunjenju društvenih ambicija ili ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili će vaša bolja polovica ostvariti uspjeh u karijeri. Srpanj je povoljan mjesec za partnere koji žele zajedno istražiti druge svjetove, u kulturološkom ili duhovnom smislu. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče netko iz inozemstva. U zadnjoj dekadi može doći do raznih blokada.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u 8. kući Škorpiona tijekom srpnja 2017. godine. Gura vas da dublje istražite odnose, da zađete ispod površine, da razumijete situacije, da analizirate partnerov psihološki profil i da otkrijete najdublje tajne. Pokušat ćete otkriti koji je potencijalan rizik za vezu. S druge strane, pokušat ćete naći izlaz kroz veo strahova, sumnji i neutemeljenih briga. Pročitajte knjigu o emocionalnoj inteligenciji ili neku sa psihološkom temom u ovom periodu. Dobro će vam doći kombinacija intuicije i kvalitetnih informacija. Ako gledamo stvari iz druge perspektive, poželjna tema razgovora u ovom periodu su financije i zajednička dobra.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Sreća je u blizini zato što Venera prolazi kroz kuću parova Strijelca. Ako uzmemo u obzir sjajan trigon koji Venera pravi s Jupiterom, vladarem Strijelca, zaključak je jasan: nešto se sprema. To je nešto što je dobro za vašu dušu, za ljubav, za život u dvoje. Pred vama je događaj koji ćete željeti podijeliti sa svima ili kojem drugi mogu doprinijeti. Merkur, smješten u 9. kući Strijelca i vladar kuće parova Strijelca pravi harmonične aspekte koji mogu predskazati povoljan napredak povezan s putovanjima u dvoje ili kulturološko znanstveno ili duhovno okruženje koje će utjecati na vezu.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine bit će vruć mjesec! Sunce i Mars prolaze kroz kuću parova Jarca, oboje puni energije. Sva energija i inicijativa preusmjerene su prema boljoj polovici i zbog bolje polovice. Planetarni sklop povećava potrebu za svim vrstama interakcije, od zavođenja do usijanih rasprava. Strast ili rat, radi se o svemu ili ničemu. Najbolji način da iskoristite višak energije je da tu energiju usmjerite prema ostvarenju zajedničkih ciljeva. U zadnjoj dekadi mjeseca situacija se smiruje. 

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

S Merkurom u kući veza Vodenjaka, tijekom srpnja 2017. godine dobro će vam ići flertovanje i zavođenje, poticanje razgovora, nove ideje ili zanimljive teme. Možete imati osjećaja samo za oštroumne i rječite osobe. U ovom periodu ćete razgovarati o zajedničkom životu, braku i, naravno, seksu, ako uzmemo u obzir činjenicu da je Merkur vladar kuće erotike Vodenjaka. Budući da je u toj kući i Venera, srpanj obećava nešto konkretnije od razgovora. Ugađat ćete svojim osjetilima, ali nećete izgubiti glavu: odluke će biti donesene na temelju objektivnosti i logike, barem u prve dvije dekade. U zadnjoj dekadi u kuću veza Vodenjaka ulaze Sunce i Mars i raspoloženje postaje vatrenije, strastvenije, impulzivnije i ponekad čak eksplozivnije.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop srpanj 2017.

Ljubav i veze

Srpanj 2017. godine je romantičan i strastven. Sunce i Mars su u kući strasti Riba, donose žudnju, strast i neutaživu želju za pustolovinom. Kada se najmanje nadate, strasti će se rasplamsati i to ona vrsta strasti koja sa sobom nosi i sve moguće nevolje zbog raznih nepromišljenih akcija. Ako ste u ozbiljnoj vezi i ne zanima vas nova veza, stare strasti će se rasplamsati. Možda je došlo vrijeme da malo više eksperimentirate i za novim pustolovinama u dvoje. Srpanj 2017. godine obećava vam i druge stvari koje će vam donijeti puno zadovoljstva, vezane za dom, obitelj i imovinu.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT