Mjesečni horoskop za srpanj 2021. ❤️❤️❤️

Srpanj 2021. započinje vrlo dinamičnom notom, možda čak i turbulentnom. Između 2. i 5. srpnja imamo kvadrat između Marsa i Urana, a između 8. i 9. srpnja kvadrat između Venere i Urana. Kao rezultat toga, mnogi od nas mogli bi se osjećati ograničeno i predisponirano pobuniti protiv bilo kakvih ograničenja i zabrana. Tarot-horoskop.com također ističe da bi moglo doći do nesreća zbog opće tendencije ka impulzivnosti, žurbi, uznemirenosti i tvrdoglavosti.


Zbog naše želje da se osjećamo sigurno, neki od nas mogli bi završiti paradoksalno ponašajući se na previše rizičan način i izazivajući besmislene sukobe. Tarot-horoskop.com preporučuje svima da imaju što više samokontrole kako ne bismo pokrenuli komplicirane situacije koje lako mogu izmaknuti kontroli.


 

 

Također, na društveno-političkoj i ekonomskoj razini vrlo je vjerojatno da ćemo vidjeti borbe, sukobe, a možda čak i pobune, građanske nemire i opasne financijske fluktuacije.
Venera i Mars prolaze kroz vatreni znak Lava do 21., odnosno 29. srpnja. Ti bi tranziti mogli pojačati ego i taštinu, želju da se istaknemo, budemo najbolji, da blistamo i budemo u središtu pozornosti. Kao rezultat toga, veze s drugima mogle bi se pokazati teškima tijekom prvog dijela mjeseca. Intenzivnost, strast, romantika i potreba za koketiranjem i avanturističkim duhom postoje, ali s druge strane, mogli bismo osjetiti snažnu želju za neovisnošću i što većom slobodom kretanja.


Zbog kvadrata između Venere i Marsa s Uranom možemo očekivati iznenadne i neočekivane privlačnosti, ali i prekide koji su jednako iznenadni, nemire i svađe oko novca ili kako neke stvari treba učiniti.


 

 

Period od 11. do 15. srpnja mogao bi biti prekrasan, jer su Venera i Mars u konjunkciji s Lavom i favoriziraju kreativnost, romantiku, bliskost, koketiranje, odanost, razigranost i strast. U ovim posebno povoljnim astrološkim okolnostima mogu rasti lijepe veze i postojeće veze se mogu učvrstiti ili ojačati. Tarot-horoskop.com smatra da je to izvrstan period za učvršćivanje obiteljskih veza i veza s djecom (ako ih imate).
22. srpnja 2021. Sunce prelazi u Lava - njegov domicil - i Venera započinje svoj tranzit kroz Djevicu. Kao rezultat, postoji zanimljiv kontrast između želje za sjajem, odgovornošću i vodstvom i skromnošću koju nadahnjuje Venera u Djevici. Potreba za romantikom i hrabrost za razjašnjavanje stvari u našem ljubavnom životu mogli bi ublažiti utjecaj Venerinog prolaska kroz Djevicu. Ovaj tranzit forsira razboritost u vašem ljubavnom životu i lucidnu analizu vaše bolje polovice. Kao rezultat toga, neki od nas sada bi osvajanja s početka mjeseca mogli vidjeti u puno drugačijem svjetlu.


 

 

Da bismo stekli magiju za kojom čeznemo pod utjecajem Sunca u Lavu, vrijeme je da se oslonimo na Djevičinu marljivost i njuh za organiziranje stvari dok kroz nju tranzitira Venera.
Merkur, brz  kakvog ga poznajemo, tranzitira kroz Blizance do 11. srpnja 2021., a zatim Raka do 27. srpnja, kada prelazi u Lava. Kao rezultat toga, Merkur veći dio ovog mjeseca provodi u Raku, što sugerira da naše misli idu prema obitelji i životnim prostorima, ali i prema prošlosti, koja može postati istinski izvor nadahnuća i mudrosti.


Do 10. srpnja imamo priliku voditi objektivne, pragmatične rasprave, ali nakon tog datuma možemo očekivati da će naš proces razmišljanja biti jako pokoleban osjećajima.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

Dnevni Tjedni Mjesečni Godišnji horoskop

Ovan 2020

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

U srpnju 2021. snažno se aktivira Ovnova 5. kuća (ljubav, romantika, ljubavne veze), što znači da je vaša želja za flertom, žeđ za avanturama i osvajanjima (i ponovnim osvajanjima) mnogo veća nego inače. Ovnovu 5. kuću tranzitira Venera (vladar vaše kuće partnerstva) do 21. srpnja, Mars (vladar Ovna) do 29. srpnja, Sunce od 22. srpnja i Merkur od 27. srpnja. Kao rezultat, ljubav je Ovnov glavni prioritet i postoji prilično velika šansa da iskusite strast na prvi pogled i / ili veliku zaljubljenost. Tijekom ovog perioda Ovnovima ne nedostaje osobni šarm ili senzualnost, tako da vas čekaju sunčani dani u ljubavnom životu, i ako vaša veza tek započinje, i ako ste dio dugotrajnijeg para. S druge strane, tijekom prve polovice srpnja 2021. Venera i Mars uspostavljaju napete aspekte s Uranom, što upućuje na sklonost ka impulzivnosti, osobnoj krizi i želji za većom slobodom kretanja u vezama s drugima, uključujući i ljubavne veze . Kao rezultat toga, mnoge bi veze mogle započeti ili završiti jednako iznenada. Kada je riječ o parovima koji se neko vrijeme nose s ozbiljnim napetostima, Tarot-horoskop.com ističe da bi mogli zakoračiti u nesretni ciklus prekida i pomirenja. Nakon 21. srpnja, vaš entuzijazam i nagon za osvajanjima ublažava se pojačanim kritičkim osjećajem. Ako u početku prvo skočite na glavu, neće vam trebati dugo da se povučete i vidite samo mane osobe koja vas je privukla.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Bikovi mogu najbolje iskoristiti energiju iz srpnja 2021. godine kako bi popravili i / ili učvrstili obiteljske veze (uključujući obitelj koju su izgradili), reorganizirali svoj dom i uključili se u brigu za kućanstvo. Biti blizu svoje bolje polovice i vaše djece (ako ih imate) ispunjava vas radošću, ispunjava vam žeđ za životom i pruža vam onaj neprocjenjivi osjećaj sigurnosti zbog kojeg se osjećate kao da možete zavladati svijetom. Neki Bikovi mogli bi odlučiti osnovati obitelj ili proširiti već postojeću, preseliti se sa svojom boljom polovicom i tako dalje. Ali drugi Bikovi osciliraju između potrebe da zadrže svoju neovisnost i imaju više osobnog prostora i želje da započnu skladan odnos ili se više uključe u postojeći. Merkur - vladar Bikove kuće ljubavi - tranzitira do vaše 3. kuće do 11. srpnja 2021. favorizirajući druženje. Kao rezultat toga, tijekom prve dekade srpnja komunikativniji ste, voljni ste upoznati nove ljude i početi lakše razgovarati s ljudima oko sebe. Pristupačniji ste, čak i ako niste voljni prepustiti se dugoročnim obvezama. Venera - vladar Bika - započinje svoj tranzit kroz vašu kuću ljubavi 21. srpnja, a 29. srpnja slijedi  ju Mars - tradicionalni vladar vaše kuće odnosa. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da tijekom zadnjeg tjedna u srpnju vraćate svoje razigrano i koketno raspoloženje; budi se vaša senzualnost i šanse su da ćete započeti novu vezu ili, ako ste već u braku, potjerati dosadu iz svog života u paru.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Srpanj 2021. nije sjajan period za veze, pa morate uložiti više napora ako nekoga želite pridobiti ili popraviti stariju vezu ili svoj brak. Tijekom ovog perioda imate tendenciju da budete hirovitiji, agresivniji u govoru i kruti u razmišljanju, što vodi prema sukobima, a ne konstruktivnim raspravama. Često započnete impresioniranjem ljudi svojim oštrim umom i šarmantnim govorom, no onda na kraju postanete previše nabrijani i iritantni. Između 12. i 13. srpnja 2021. Merkur - vladar Blizanaca - i Jupiter - vladar vaše kuće odnosa - tvore trigon, označavajući kratki povoljan termin za romantiku kada dobijete priliku za uspostavu nove veze ili primirje u onoj postojećoj. Tarot-horoskop.com preporučuje iskorištavanje ove mogućnosti kako bi se što više raščistilo; u suprotnom, neke bi vas neugodne stvari mogle sustići i više ih nećete moći izbjeći, što će na kraju postati meta masovnih tračeva. Ali većina Blizanaca postigla je razinu zrelosti i mudrosti koja im pomaže da maksimalno iskoriste astrološke energije iz srpnja 2021. To je izvrstan kontekst za konsolidaciju iskrene komunikacije unutar para, davanje priznanja, pregovaranje i pomirenje, izlazak iz situacija iz prošlosti i revitaliziranje vaše veze. Blizanci koji su još uvijek slobodni imaju priliku upoznati zanimljive ljude s kojima u početku postaju prijatelji. Tarot-horoskop.com ističe da se Jupiter, retrogradnim kretanjem, vraća u 9. kuću, što znači da do listopada Blizanci imaju dovoljno vremena da revidiraju neke ideje i uvjerenja o vezama, preuzimanju dugoročnih odgovornosti u partnerskom životu, dugogodišnjim vezama na daljinu ili neizbježnom razvodu itd.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Kroz Raka tranzitira Sunce do 22. srpnja, a Merkur između 11. i 27. srpnja, što znači da se ne možete požaliti na nedostatak šarma. Osim toga, pronalazite najbolje riječi kako biste se obratili nekome tko vam se sviđa ili, ako ste dio veze, za bolju komunikaciju sa svojom boljom polovicom. Ali imate tendenciju pretjerano se baviti sobom i voljni ste se istaknuti po svaku cijenu i zasjati, što u nekom trenutku riskira da smetate boljoj polovici ili onoj koju pokušavate pridobiti. Tarot-horoskop.com preporučuje davanje drugima mogućnosti da se izraze. Neki su Rakovi previše zabrinuti zbog materijalnih problema u srpnju 2021. da bi se osjećali kao zaljubljeni zafrkanti, a još manje kao trošak prouzročen njihovim ljubavnim životom. Situacije u kojima se neki Rakovi vide stavljeni tijekom ovog perioda mogu potaknuti akutni osjećaj neizvjesnosti, a otud do ljubomore i posesivnosti samo je jedan korak. Ne biste trebali reagirati impulzivno ili biti tvrdoglavi jer ti stavovi nimalo ne pomažu. Astrološki tranziti u srpnju 2021. dokazuju da bi moglo doći do emocionalnih zabuna. Neki bi Rakovi mogli osjetiti neodoljivu privlačnost prema prijatelju ili ne bi mogli odlučiti je li to prijateljstvo ili nešto više. Ako ste u takvoj situaciji, trebali biste si dati dovoljno vremena da razmislite kako biste mogli razumjeti što uistinu osjećate i vidjeti gdje stvari stoje.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

U emocionalnom pogledu očekuje vas kontrast. Veseli ste i raspoloženi, raspoloženi za osvajanja,u jednom trenutku  a već u idućem ste tužni i zatvoreni. Ovu tendenciju ka promjenjivim raspoloženjima potaknuo je astrološki kontekst srpnja 2021 .: Sunce - vladar Lava - tranzitira do vaše 12. kuće do 22. srpnja, dok su u Lavu Venera do 21. srpnja i Mars do 28. srpnja. Unatoč svemu tome, moglo bi se reći da također dobivate vrlo romantičan period, čak i vatreni, tijekom kojeg postoji obilje izjava ljubavi i erotske privlačnosti. Ako ste već u vezi ili čak u braku, Tarot-horoskop.com preporučuje biti što oprezniji i ne riskirati besmisleno. Neki Lavovi mogli bi zaključiti da privlače pažnju potencijalnih partnera iako je ne traže ili imaju iznenađujuće reakcije na neočekivane izjave ljubavi. Jupiter - vladar Lavove kuće ljubavi - u očitom je retrogradnom pokretu do listopada, a 26. srpnja vraća se u vašu kuću odnosa. Kao rezultat toga, zadnji tjedan u srpnju nije previše dobar za započinjanje novih veza, već za ozbiljno razmišljanje o tome kako ste navikli graditi veze i kako razumijete ideju preuzimanja odgovornosti i dugoročnih obveza u partnerskom životu.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Vaš stav može iznenaditi ljude u blizini jer se ponašate prilično nepredvidljivo. Ako ste tijekom prve dvije dekade u mjesecu zatvoreniji, nakon 22. srpnja 2021. izgledate kao da ste potpuno druga osoba. Skloni ste puno stvari skrivati od drugih ili ih doživljavati u tajnosti. Budući da se Venera nalazi u Djevičinoj 12. kući do 21. srpnja, a Mars do 29. srpnja, možda postoji tajna veza ili želja da svoju ljubav sakrijete od svijeta. Također je vjerojatno da ćete razmišljati o povratku u stari plamen, nekome iz vaše prošlosti. Sve bi to moglo stvoriti komplikacije i izazvati vrlo intenzivne emocionalne oluje. Početkom mjeseca neke veze na daljinu mogle bi se zatresti iz temelja, pa Tarot-horoskop.com savjetuje da budete oprezni. Teme poput izdaje, razočaranja i tako dalje mogu se širiti. Tijekom posljednje dekade u mjesecu dolazi do nekih pozitivnih emocionalnih promjena jer Venera 21. srpnja prelazi u Djevicu, a slijedi ju Mars 29. srpnja. Postajete hrabriji, otvoreniji u izražavanju svojih osjećaja i ispoljavanju naklonosti prema bližnjima i dragima, postajete senzualniji i zavodljiviji. Kao rezultat toga, posljednji tjedan srpnja 2021. izvrstan je za koketiranje, romantične igre i osvajanja. S druge strane, trebali biste imati na umu činjenicu da je Jupiter - tradicionalni vladar vaše kuće odnosa - retrogradan do listopada, što pokazuje da veze koje započnu tijekom ovog perioda imaju prilično male šanse da se pokažu dugotrajnima.

 


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

U srpnju 2021. željni ste druženja i upoznavanja novih ljudi. Budući da su mjere socijalnog udaljavanja popustile, Tarot-horoskop.com predlaže izlazak s prijateljima u šetnje, piće ili kino. Ako ste dugo u braku, druženje u paru donosi puno dobrog za život u paru, jer vam pomaže da se maknete iz kolotečine i pobjegnete od dosade ili osjećaja da vas guše. Ako ste slobodni, vrlo je vjerojatno da ćete imati izvanredne spojeve i upoznati kreativne i posebne ljude. Čak i ako u početku stvari vode samo poticanju prijateljstva, ne biste trebali gubiti nadu: s vremenom se neke veze mogu razviti u nešto romantičnije prirode. U 11. kući Vage nalazi se i Venera, do 21. srpnja, i Mars do 29. srpnja, što potiče ekspanzivnost, otvoreno izražavajući naklonost, nezaboravne romantične geste, možda čak i internetske veze. Solidni parovi samopouzdano i radosno gledaju prema zajedničkoj budućnosti. Ali nije sve med i mlijeko. Kvadrat Mars-Uran (između 2. i 5. srpnja) i kvadrat Venera-Uran (8.-9. Srpnja) pokazuju da bi moglo biti ljubomore, svađa, ljubavnih ekscesa, strasti koje iznenada izbiju i posebno su nestabilne. U vezi s problemima, stvari bi mogle završiti razdvajanjem, prekidima, sukobima oko novca i tako dalje.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Čini se da vam profesionalni život oduzima većinu vremena, pa vam ne ostaje puno za dom, obitelj ili ljubavni život. Tijekom prve polovice srpnja 2021. vaša bolja polovica mogla bi vas na to pozvati, pa biste se trebali potruditi vratiti se kući svako malo i uključiti se više u obiteljski život. Novac nije sve, kako se kaže. Vaša bolja polovica mogla bi započeti raspravu o dugoročnoj budućnosti vaše veze. Samci Škorpioni imaju velike šanse započeti vezu s nekim s posla ili s nekim koga poznaju preko profesionalnih okolnosti. No Tarot-horoskop.com ističe da treba izbjegavati odnose s nadređenim osobama jer riskirate komplikacije, igre snage i dugotrajne neugodnosti. Također bismo trebali imati na umu da je Jupiter - tradicionalni vladar vaše kuće ljubavi - u retrogradnom pokretu do listopada 2021. godine, što govori o dugoročnom razdoblju tijekom kojeg ste ohrabreni da razmišljate o onome što uistinu želite od veze. Ako ste jedan od Škorpiona koji traže ljubav, vrlo je vjerojatno da se do listopada neće dogoditi ništa posebno. Svaka veza koju pokušate pokrenuti može vam pokazati nešto o vama, nešto što biste ipak trebali promijeniti - počevši od svoje emocionalne iskrenosti, najvjerojatnije.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Venera i Mars nalaze se u 9. kući Strijelca (do 21. i 29. srpnja 2021.) i hrane vašu žeđ za avanturama i ljubavnim osvajanjima, ali također mogu potaknuti želju da svoju bolju polovicu iznenadite nekom romantičnom gestom. Sunce - vladar vaše 9. kuće - prolazi kroz vašu 8. kuću do 22. srpnja, što pokazuje da biste mogli postati emotivniji, lakše preplavljeni osjećajima i dubokim osjećajima. Kao rezultat toga, čak i ako pokušate zauzeti tvrd stav u ljubavi, vaše istinsko ja je sentimentalno, osjećajno i dojmljivo. Strijelci koji stvarno žele dugoročne veze mogu tijekom ovog perioda napraviti značajna osvajanja, a posebno ih privlače ljudi iz drugih kultura, koji žive daleko ili koji imaju auru profesora ili gurua. S druge strane, Strijelci koji su već u braku imaju priliku znatno poboljšati svoju vezu i približiti se svojoj boljoj polovici. Ako ste jedan od ovih Strijelaca, vrijeme je da pokažete svoj interes, uključite se i ostavite mjesta za izražavanje osjećaja. Na taj način, šanse su da ćete zajedno ponovo otkriti osjećaj bliskosti i komunikacije. Tarot-horoskop.com preporučuje oprez tijekom prve polovice srpnja 2021. godine, kada biste mogli doći u napast da budete previše naporni i previše spremni biti uvijek u pravu, jer riskirate odgurnuti nekoga tko vas voli. Čak i ako osjećate potrebu da dokažete da ste sigurni u sebe, ispad bijesa ne može pomoći, već naprotiv, potaknut će vašu impulzivnost i natjerati vas da govorite bez razmišljanja. Ne biste smjeli dopustiti da vas sumnje prevladaju, već radije riješite problem kroz otvoren razgovor i slušajte svoju bolju polovicu.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Srpanj 2021. sprema Jarcima neke od najstrastvenijih ljubavnih prilika jer mnogi planeti aktiviraju 8. kuću (intimnost, erotika, međusobno povjerenje): Venera - vladarica kuće ljubavi - do 21. srpnja, Mars do 29. srpnja, Sunce od 22. srpnja, a Merkur od 27. srpnja. Prva polovica mjeseca je vruća, ali u parovima pogođenim nestabilnošću moglo bi doći do izljeva ljubomore, posesivnosti i svađa koje započinju na temelju svih vrsta sumnji. U nekim slučajevima može doći do prekida, ako se dokaže da je jedan od partnera varao - ili relativno nedavno ili negdje u prošlosti. Samci Jarci mogli bi na prvi pogled doživjeti iznenadne simpatije. Čak i ako su iznenadne strasti među najintenzivnijim, mnogi samci Jarci ne žure se odreći svoje slobode i preuzeti nove odgovornosti. Kao rezultat toga, veze koje se uspostave tijekom ovog perioda imaju tendenciju biti nestalne i puno složenije nego što biste željeli. Bez obzira jeste li u braku ili slobodni, Tarot-horoskop.com savjetuje da ne žurite s donošenjem značajnih odluka  u odnosima i ne djelujete impulzivno. U svakom slučaju, nije vrijeme da se preko noći odlučite vjenčati s nekim koga ste tek upoznali.
 

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

S Venerom i Marsom u Vodenjakovoj 7. kući (veze, partnerstva, brak), srpanj 2021. izgleda romantično i strastveno. Venera i Mars su na vašoj strani, pa Tarot-horoskop.com preporučuje više vremena provoditi sa svojom boljom polovicom, obraćajući više pažnje na njihove osjećaje i na ono što vaš supružnik ili bolja polovica imaju za reći. Trebali biste biti što fleksibilniji, ne pokušavati nametati svoje stajalište po svaku cijenu ili pritisak, čak i ako želite da nešto ide onako kako biste željeli. Ovaj blagotvorni period daje vam priliku da obnovite komunikacijske mostove između vas dvoje tako da vratite strast od početka vaše veze. Ali važno je ne pokušavati dominirati nad partnerom ili nametati svoje stajalište. Tijekom prve polovice mjeseca, neki Vodenjaci mogu se osloboditi bilo kakvih odnosnih ili obiteljskih ograničenja i mogli bi djelovati impulzivno i bez razmišljanja. Ako ste u takvoj situaciji ili ako osjećate da vas vuku u dva različita smjera, trebali biste si dati vremena za razmišljanje kako biste stekli jasnost što želite. Od 21. srpnja 2021., Venerin tranzit kroz Vodenjakovu kuću intimnosti pomaže vam da se približite svojoj boljoj polovici i otvorite svoje srce. Za samce Vodenjake predstoje dobra vremena, posebno tijekom prvih dana mjeseca kad bi mogli upoznati nekoga dovoljno ozbiljnog što im dugoročno daje nadu.
 

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop srpanj 2021.

Ljubav i veze

Srpanj 2021. povoljan je za veze što se tiče Riba. Petu kuća Riba (ljubav, emocije, koketiranje, ljubavne veze, zabava) Sunce tranzitira do 22. srpnja, a Merkur - vladar kuće odnosa i braka - između 11. i 27. srpnja. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com osjeća da tijekom ovog perioda lakše i hrabrije izražavate svoju emocionalnu i poetsku stranu i da ste spremni započeti nove veze i poduzeti prvi korak. Prisutnost Sunca i Merkura u 5. kući pogoduje i postojećim vezama, uključujući starije brakove u kojima se partnerima pruža prilika da ponovno otkriju privlačnost koju su osjećali na početku, osjećaj partnera u zločinu koji kao da je u dvoje toliko zabavan . S druge strane, astrološka energija iz srpnja 2021. pomaže Ribama da ulažu više napora u svoje veze kako bi popravili, poboljšali i učvrstili svoju vezu ili brak (ovisno o slučaju). 21. srpnja 2021. Venera započinje svoj tranzit kroz Ribinu kuću odnosa i braka, a slijedi ju Mars 29. srpnja. Ovi tranziti favoriziraju preuzimanje odgovornosti i obveza u vašem ljubavnom životu. Ljubavne igre se pojačavaju i ponovno otkrivate zadovoljstvo koketiranja, približavanja svojoj boljoj polovici i ponovnog osvajanja njihovog srca (ako morate). Ribe koje traže ljubav prolaze kroz period kada je puno lakše uspostaviti nove veze. Neki bi čak mogli pronaći nekoga s kime mogu dugoročno izgraditi čvrst odnos.


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
egarner.hr, otkup mobitela
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com