Mjesečni horoskop - Svibanj 2017.

Tijekom ovog mjeseca pozitivni i negativni utjecaji bit će izmiješani. Venera završava retrogradni ciklus i nastavlja direktnim hodom 15. svibnja, a Merkur nastavlja isto direktnim hodom 3. svibnja 2017. godine. Odnosi postaju jasniji, razmišljanje logičnije i bolje je razumijevanje u komunikaciji.

Najsnažniji aspekt mjeseca je trigon između Saturna i Urana, obnavljajući aspekt koji donosi napredak koji kreće od starih, solidnih temelja.

Mars, isto tako, formira dva harmonična, inovativna, dinamična i motivirajuća aspekta: trigon s Jupiterom (12. svibnja) i sekstil s Uranom (31. svibnja). Ključne riječi ovog perioda su: energija, hrabrost, inovacija, akcija, inicijativa i domišljatost.

Ali, svibanj 2017. godine donosi nam i izazove i to ozbiljne.
 

Prvo, Mars smješten u Blizancima pravi T - kvadrat s Neptunom iz Riba (11. svibnja) i opoziciju sa Saturnom iz Strijelca (29. svibnja). Ova konfiguracija planeta vodi prema nestabilnosti i donosi poteškoće vezano za uvjerenja, migracije, prevare, krive percepcije, skrivene radnje i tako dalje.

Mars - Neptun kvadrat donosi loš utjecaj na sva polja: fizički, psihički i duhovno. Naglašava fanatizam i mogući su razni incidenti povezani s lažima, obmanama, izdajama, alkoholom, drogama, psihološkim problemima, zagađenjem, korupcijom, otkrivanjem tajni koje će izazvati nemir.

Mars - Saturn opozicija može biti opasna, povećan je rizik kroz politička pitanja, može donijeti nasilje, agresivnost, napade, nemire, nesreće, požare, eksplozije i prirodne katastrofe. Pozitivan utjecaj Mars - Saturn opozicije je jači u drugom dijelu svibnja 2017. godine.

U drugom dijelu mjeseca, Venera, smještena u Ovnu, pravi opoziciju s Jupiterom (19. svibnja), kvadrat s Plutonom (25. svibnja) i konjunkciju s Uranom (29. svibnja) i ponovno aktivira Jupiter - Uran - Pluton T - kvadrat. Ovo je prijeteća konfiguracija za veze na svim nivoima, za ljubav, za brakove, prijateljstva, suradnike, politička udruženja, međunarodne korporacije, ugovore, konvencije ili čak mir.

Ukratko: svibanj 2017. godine ima sve, dobro i loše. Donosi osvježenje, motivaciju i snagu, ali nas izlaže opasnosti. Ovisi o svakom posebno koliko je u mogućnosti izvući ono najbolje iz svake situacije i koliko se možemo držati podalje od nevolja.
 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Odnosi s drugima će se razriješiti. Venera, planeta ljubavi, je i vladar kuće parova Ovna i u zadnjem je dijelu retrogradnog ciklusa koji je krenuo 3. siječnja i završava 6. lipnja (aktualno retrogradno kretanje traje između 4. ožujka i 15. travnja). Nakon niza nepovoljnih okolnosti, blokada i raznih otežanja, sada se Venera suočava sa stvarnosti na drugačiji način: pravi opoziciju s Jupiterom 19. svibnja, kvadrat s Plutonom 25. svibnja i konjunkciju s Uranom 3. svibnja. To znači da možete očekivati okolnosti kroz koje ćete spoznati gdje i kako stojite, koje će vas izazvati da donesete određene odluke i da pokrenete promjene. Pred vama je ozbiljna akcija!

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Čini se da ćete tijekom svibnja imati druge prioritete, a veze padaju u drugi plan. Možda se ništa značajnije neće događati i odnos će biti mirniji.  Ali, mogli bi se osjećati neispunjeno, jer Venera, planeta ljubavi, nije u najboljem položaju, što će biti više očito u prvom dijelu svibnja 2017. godine, kada ni vladar kuće ljubavi Bika nije najbolje smješten. Osim toga, zato što je vladar parova Bika smješten u kući novca, na prvom mjestu bit će praktične stvari. Možda ćete imati zajednički poslovni interes, zajedničko ulaganje ili će materijalna situacija utjecati na odluke vezane za ljubavni život (ili obrnuto).


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine je strastven mjesec, ali zbog toga lako može doći do blokada i sukoba. U kući ljubavi Blizanca je Jupiter, ali neće se moći širiti kako bi htio, čak i ako uspije doći će do zida, jer je u lošem položaju i odnosu s vladarem kuće u kojoj se nalazi, s Venerom. U Blizancima je strastven Mars, ali nažalost pravi kvadrat s Neptunom i opoziciju sa Saturnom, smještenim u kući parova Blizanca. Zbog toga bi mogli zapasti u zbunjujuće i razočaravajuće situacije. Kako bi vaš ljubavni život tekao sa što manje komplikacija morat ćete vješto postupati u raznim situacijama, odoljeti iskušenjima, zamkama i preprekama.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine i nije tako povoljan mjesec za veze. Vladar kuće parova Raka i vladar kuće ljubavi Raka su na nepovoljnom mjestu i nisu u dobrim odnosima. Moglo bi biti dosta frustracija. Možda se ništa značajnije neće dogoditi, ali vaše nade se neće u potpunosti ispuniti. Možda vaša veza prolazi težu fazu iz nekih razloga. Možda ćete imati previše obaveza (uglavnom profesionalnih) i nećete imati dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi i vašem odnosu. Unatoč tome, dani oko Punog Mjeseca ( 9. - 11. svibnja 2017. godine) mogu donijeti značajan događaj u vašem ljubavnom životu.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

U ljubavnom životu trajao je period širenja horizonta, možda s geografskog, kulturološkog ili duhovnog gledišta i u svibnju se taj period privodi kraju. Još nije posve jasno, ali najvjerojatnije ćete u narednim tjednima shvatiti (tijekom svibnja i prvog tjedna lipnja) da voljena osoba nije samo objekt strasti i čežnje, nego netko s kime želite podijeliti obaveze i s kime želite otkrivati nove stvari i naći zajedničke teme i interese. Elementi koji mogu osnažiti postojeće veze su komunikacija, razmjena mišljenja i teme koje nadilaze razgovore vezane za svakodnevicu. 

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj 2017. godine je koristan mjesec za Djevice; period u kojem je interes parova povezan s novcem ili materijalnim pitanjima. Neće biti puno vremena za romantiku. Puno problema ćete morati riješiti i to ne samo financijskih, nego i profesionalnih, obiteljskih i vezano za kuću. Prolazite kroz period u kojem ćete cijeniti pomoć voljene osobe i podjelu obaveza. Ako ste kojim slučajem u strastvenom periodu, bit ćete skloni brigama, pretjeranim analizama ili ćete voljenu osobu testirati ili propitkivati. Teško ćete se moći opustiti.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, vladar Vage, je na odlasku iz kuće parova. Njen retrogradni hod (koji je počeo 3. siječnja, ulaskom u znak Riba i koji završava 6. lipnja na rubu kuće Ovna). Aktualan retrogradni hod Venere trajao je od 4. ožujka do 15. travnja i uključuje oba znaka. Kroz taj period suočili ste se s nekim problemima, ali su se zato stvari razriješile. Venera pravi kvadrat s Plutonom (19. svibnja), opoziciju sa Saturnom (25. svibnja) i zatim kreće prema trigonu sa Saturnom (1. lipnja) i konjunkciji s Uranom (3. lipnja). Prolazit ćete kroz niz izazova koji će se događati kako bi se stvari razjasnile i posložile, što uključuje nešto novo ili promjene. Ali sam proces nije gotov zato što Mars, vladar kuće parova Vage, mora proći kroz svoje izazove, sve do lipnja.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona je u zadnjoj fazi ispaštanja. Svibanj 2017. godine još je mjesec ograničenja zbog njene prisutnosti u kući posla, obaveza i bolesti Škorpiona, ali dolaskom lipnja kreće dalje i donosi vam toliko potrebnu sreću. Za sada su još stvari komplicirane. Rješenja se naziru, putem komunikacije, ali i nizom događanja kroz koja parovi moraju proći, zbog jednog ili oba partnera ili zbog vanjskih faktora (poput onih profesionalnih, financijskih ili zdravstvenih). Trigon kojeg prave Sunce i Pluton donosi transformaciju ili usklađivanje koje pridonosi vezi.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Svibanj je intenzivan mjesec za ljubavni život. Prvi dio mjeseca je super intenzivan! Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući erotike Strijelca, a Mars, planet žudnje, nalazi se u kući parova Strijelca. Ova kombinacija je vrlo strastvena i nepromjenjiva tijekom svibnja 2017. godine i pravi savršene temelje za novu ljubav ili za vruće noći (ili oboje). Još više od toga, 3. svibnja 2017. godine Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nastavlja direktnim hodom i 15. svibnja je u povoljnoj konfiguraciji. 20. svibnja 2017. godine Sunce ulazi u kuću parova i život u dvoje postaje značajniji. Unatoč tome svemu zadnja dekada mjeseca donosi napetosti i može biti dosta obaveza, komplikacija ili sukoba.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Sa Suncem u kući ljubavi i seksualnosti Jarca, svibanj 2017. godine je pun senzualnosti i žeđi za pustolovinom. Trigon kojeg prave Sunce i Pluton (koji je smješten u Jarcu) pojačava potrebu za snažnim osjećajima i rezultira buđenjem strasti. Pomislit ćete da je vrijeme za snažnije osjećaje, ali... Venera, planeta ljubavi, smještena u vašoj 4. solarnoj kući voli sigurnost i intimnost. Nije da ne bi željela snažne emocije (ipak je smještena u Ovnu), ali osjeća se bolje na poznatom teritoriju. Možda ćete se strastima prepustiti u spavaćoj sobi, a možda se stariji plamen ponovno upali. 

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

S Marsom u vašoj 5. solarnoj kući vaši su instinkti u punom zamahu, adrenalin teče i seksualnost izbija kroz svaku vašu poru. U zadnjoj dekadi stvari postaju još više vruće, kada i Sunce ulazi u 5. solarnu kuću Vodenjaka. Možda je došlo vrijeme za pustolovine i za lude ljubavne priče. Ali, Venera, planeta ljubavi, nalazi se u kući uma Vodenjaka, pa ćete biti skloni sve racionalno filtrirati. I onaj tko uspije proći kroz taj filter je onaj koji može motivirati i vaš um. Instinktivno ćete težiti tome da nađete osobu koja je na istoj valnoj duljini, s kojom možete o svemu razgovarati i koja ima iste interese. Mlad mjesec u zadnjoj dekadi može vam donijeti nešto novo u ljubavnom životu.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop svibanj 2017.

Ljubav i veze

Novac, posao ili druge obaveze imaju značajnu ulogu u ljubavnom životu i interesu parova tijekom svibnja 2017. godine, posebno u prva dva tjedna. Venera, planeta ljubavi, je u kući novca Riba čitav mjesec, a Merkur, predstavnik veza Riba je u istoj kući sve do 15. svibnja. Zanimat će vas praktična pitanja više nego romantična. Nakon 15. svibnja bit ćete opušteniji i više će vam značiti komunikacija s partnerom. Bit će puno razgovora, razmjena poruka, priznanja osjećaja, rasprava kako bi se razjasnile stvari i slično. Dio mjeseca uključuje romantične šetnje i putovanja ili put zbog ljubavi.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT