Mjesečni horoskop - Studeni 2017.

Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umjeren mjesec. Studeni nam donosi sreću, zadovoljstvo i mnogima obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagodbe i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti.  Donosi kontrolirane promjene, koje su strateške, ali može donijeti nepredviđene novitete.
 

Na širem planu, u političkom svijetu mogu se očekivani novi smjerovi, novi politički pogledi i novo vodstvo. Aspekt je aktivan tijekom studenog 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promjenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama.

Tijekom studenog očekujte i najsretniji aspekt u godini: Venera - Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspjeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

Budući da su u srži stvari dvije planete koje smatramo beneficima, ovo je povoljan aspekt općenito. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za zaruke, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja. Na širem planu, povoljan  je period za suradnje, pregovore, konvencije i ugovore.

 

S druge strane, kvadrat između Marsa i Plutona može stvoriti napetost povremeno, tvrdoglavost i egoističnost i borbe za moć i kontrolu mogu biti pojačane. Ako razmotrimo činjenicu da je drugi aspekt pozitivan, ali nije toliko dinamičan, ovaj kvadrat, iako se čini borbenim, začinit će ovaj mjesec zato što može biti motivirajuć i pogurati ljude u akciju. Negativna strana je nestrpljenje i nenaklonost.

Na kraju, ali ne i zadnje, u zadnjoj dekadi mjeseca Merkur pravi trigon s Uranom i konjunkciju sa Saturnom, te pojačava efekt Saturn - Uran trigona, što je povezano s donošenjem ozbiljnih odluka s dugoročnim efektima.
 

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OVAN - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tijekom studenog 2017. godine. Vaša bolja polovica i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motivira vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imat ćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspjeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

BIK - mjesečni horoskop

BIK - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Studeni dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika - Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakav postav planeta je obećavajuć i može biti jako sretan period vezano za ljubav i brak, može donijeti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebali biti odlučniji i hrabriji.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BLIZANCI - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smještenim u kući parova, studeni ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi prije svega ostalog. U zadnjem djelu mjeseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživjeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom dijelite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tijekom studenog snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

RAK - mjesečni horoskop

RAK - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smiješkom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tijekom studenog 2017. godine povoljni su za proširenje obitelji i djecu.

LAV - mjesečni horoskop

LAV - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Smješten u kući erotike tijekom studenog 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentiranju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi izgubiti glavu. Strastvene događaje očekujte u zadnjoj dekadi mjeseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, studeni 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o obitelji i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vrijedne predmete za dom. Kroz prve dvije dekade mjeseca intiman život bolji je no ikada i osjećat ćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

DJEVICA - mjesečni horoskop

DJEVICA - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Pričanje i putovanje...uživanje i zabava! Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi  putovati ili upoznati nekog tko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

VAGA - mjesečni horoskop

VAGA - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što morate napraviti je da gledate pažljivo oko sebe i primijetite signale koji vam se šalju. Bit ćete skloniji  tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahtjeva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tijekom studenog 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

ŠKORPION - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine imat ćete dobrih razloga da kažete da ste najsretniji na planeti. Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpionu i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vrijeme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvijezde su na vašoj strani tijekom studenog 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti - krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

STRIJELAC - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Strijelca, ulazi u Strijelca 5. studenog 2017. godine i ima puno dobrih namjera. Bit ćete više zainteresirani za vašeg partnera ili vaš odnos, težit ćete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete željeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strijelci su poznati po tome da su skloni slobodi i neovisnosti, ali to je sada zamijenjeno potrebom za zajedništvom, suradnjom i razumijevanjem. S druge strane, mogli bi prolaziti kroz period u kojem ćete propitkivati vaš ljubavni život pažljivije i izgledno je da ćete do kraja mjeseca završiti s propitkivanjem, što će rezultirati donošenjem novih zaključaka ili odluke. Za neke postoji mogućnost ulaska u vezu koja je tajna, sakrivena ili zabranjena.

JARAC - mjesečni horoskop

JARAC - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenom Škorpionu i smještena je u povoljnoj kući, te ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da studeni 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovicu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tijekom studenog važna će vam biti komunikacija, suradnje, kontakti sa strancima i intelektualno - kulturološki ciljevi.

VODENJAK - mjesečni horoskop

VODENJAK - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Sreća vam dolazi kroz dva benefika - Veneru i Jupitera i usmjerava se prema vladaru kuće parova Vodenjaka, Suncu, kroz prve dvije dekade studenog 2017. godine. To je djelovanje kao da vam dobra vila pokušava olakšati put i usmjeriti vas prema sreći. Ali, i od vas se traži da se potrudite i fleksibilnost. Ako gledamo na stvari iz drugog ugla, ljubavni život isprepliće se s profesionalnim, s ambicijama, društvenim statusom ili slavom. Ciljevi su poprilično veliki i zahtijevaju puno koraka. Za većinu Vodenjaka otvorena je prilika za ostvarenje uspjeha kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspjeh. Zadnja dekada studenog 2017. godine je neutralnija i opuštenija.

RIBE - mjesečni horoskop

RIBE - horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Riba, smješten je u kući karijere i prestiža tijekom studenog 2017. godine, zajedno sa Saturnom. Pitanja para postaju delikatna i na neki način službena ili su povezana s karijerom ili društvenim statusom. U zadnjem djelu mjeseca susret Merkura i Saturna u nekim slučajevima može donijeti lošu sreću, izazove, frustracije ili u drugim slučajevima veću svjesnost i donošenje odluka. Ipak, postoje mjesta gdje će ljubav cvjetati u potpunosti, kroz intelektualnu, kulturološku ili duhovnu kompatibilnost i to može biti povezano s udaljenim mjestima ili putem interneta. Putovanja mogu biti romantična ili zbog ljubavi.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT