Mjesečni horoskop - Rujan 2018.

Veliki trigon u zemljanim znakovima je s nama tijekom rujna, točnije do 23. rujna 2018. godine. Veliki trigon prave Uran (smješten u Biku), Saturn (smješten u Jarcu), Sunce (smješteno u Djevici do 23. rujna) i Merkur (u Djevici između 6. i 22. rujna).

Saturn se kreće direktnim hodom od 6. rujna u svom domu. Kao dio velikog trigona donosi nam stabilnost, realnost, sposobnost da ostvarimo neke promjene kojima težimo duže vremena, sposobnost analize i inspiraciju kada se treba iskoristiti ono s čime se raspolaže. Rasprave će proteći mirnijim tonom, uz osjećaj veće odgovornosti i traženju praktičnog rješenja.
Zemljani elementi nam mogu pomoći pri uspostavi reda. Novo uspostavljeni red neće biti jednak starom, uključuje inovativne elemente (Uran) koji potiče napredak na raznim aspektima života i malo čišćenja (Djevica) starih navika koje smo stvarali i koje su se pokazale u društvu.

Prošla iskustva donose mudrost pri donošenju važnih odluka kako ne bi zakomplicirali stvari u naglim promjenama ili onima koje se moraju provesti.

Još jedan značajan aspekt tijekom rujna 2018. godine je sekstil između Jupitera (smješten u Škorpionu) i Plutona (smješten u Jarcu), koji ima jači utjecaj u periodu od 6. do 18. rujna. Teme o kojima se razgovaralo i događaji koji su se planirali tijekom siječnja i travnja 2018. godine mogu se ponovno aktivirati na privatnom i društvenom planu. Moglo bi se reći da prolazimo kroz treći i posljednji krug procesa koji može donijeti prosperitet u naš život, ali samo ako djelujemo na temelju naših unutarnjih istina.

Energije Škorpiona i Plutona nisu nimalo lagane za upravljanje kada se aktiviraju. Tada zahtijevaju da postanemo svjesni tamne strane privatnih aspekata ili korupcije u institucijama, te zloupotrebe moći ili nepravde. Posvješćivanje bi trebalo u nama probuditi moć transformacije na privatnom planu a zatim na društvenom. Imajmo na umu da interakcija između Jupitera i Plutona donosi jačanje zakona i mjera koji služe postojećoj strukturi. Možda ćemo biti svjedoci promjena zakona ili vlade.

Još jedan značajan događaj tijekom rujna 2018. godine je povratak Marsa u Vodenjaka, u konjunkciji s Južnim čvorom. Napominjemo da se to već dogodilo tijekom lipnja i srpnja ove godine, s Marsom u direktnom i retrogradnom hodu. Poruka koju donosi susret Marsa s Južnim čvorom je da zapamtimo koja smo iskustva pokrenuli kroz grupne akcije ili podrškom društvenih slučajeva ili inicijativa koje  smo poduzeli u interesu društva, a ne vlastitom interesu.

Tijekom rujna 2018. godine Mars je u napetom aspektu sa svojim dispozitorom, Uranom, pa može doći do društvenih nemira, ali i napuštanja grupa ako nam više ne koriste ili čak štete na neki način.

U drugom djelu rujna veća je opasnost od nezgoda, posebno kada se radi o industrijskim poslovima i onima koji rade sa strujom.

Od 9. rujna Venera je prisutna u Škorpionu, zajedno sa Jupiterom, pa možemo očekivati nestabilnosti vezano za novac, te može doći do pogoršanja zbog stvaranja većih troškova no što se može priuštiti. Možda ćete spoznati da tehnologija može donijeti probleme ili da nam katkada donosi više štete nego koristi.

Mogli bi biti preplavljeni događajima u privatnom i poslovnom životu, ili još bolje, u političkom i društvenom životu. Vrijeme je za svakog od nas i kao dio kolektiva da organiziramo promjene, čak i kao grupa, kako bi se uklonilo sve što stoji na putu naše autentičnosti, individualno i društveno.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tijekom rujna 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. rujna prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuti će se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da pristupite nekome tko vam se sviđa i da kažete što osjećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i vjerujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namjerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. rujna, a to je kuća osjećaja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli bi osjetiti snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom bit će jača. Sredinom rujna imat ćete dojam da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajprije zbog ljubomore, posesivnosti, nepovjerenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22 rujna, uz pratnju Sunca, 23. rujna, što znači da će se situacija stabilizirati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, te opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imat ćete sreće u ˝lovu˝.

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. rujna 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22. rujna. Bit ćete dobri s riječima, ljubavne izjave bit će manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imat će niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može potaknuti dobar tijek razgovora ili malo ironije. Ako gledate stvari iz drugog kutka, ako ste u vezi, naći ćete prave riječi , podržati partnera ili se obraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savjetujemo da ne kritizirate voljenu osobu. U drugoj dekadi rujna može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. rujna ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para. Neki Bikovi bit će svjesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga bit će profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vrijeme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni trčati prema novoj vezi u ovom periodu.  U zadnjoj dekadi mjeseca u vašem životu mogla bi se pojaviti bivša ljubav ili ćete biti u kušnji da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je donijeti puno korisnih zaključaka i krenuti dalje.


BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. rujna 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. rujna. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom seksualnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti. Krajem prve dekade mjeseca stvari mogu izmaknuti kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo  ili donijeti gorčinu i neugodnosti. Nakon 9. rujna, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kretat će se više u smjeru obaveza ili bi mogli imati aferu na poslu. Druga dekada može donijeti rasprave i svađe, afere ili dvojbe u ljubavnom životu. Imat ćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojat ćete na stvari gledati iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog vijeka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo. Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora ili ljekarne. Tu kuću povezujemo i s brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mjestu, u isto vrijeme dok obavljate neke rutinske stvari. Blic pogled, osmjeh ili doslovno nalijetanje jedno na drugo mogu donijeti bliskost na koju ni ne pomišljate. Merkur, vladar Blizanaca, 22. rujna ulazi u vašu kuću ljubavi, djece, flerta, zabave i kreativnosti. Slijedi ga Sunce, 23. rujna. Razgovori postaju zabavniji i otvoreniji, ali bi mogli imati potrebu da budete u stalnom centru pažnje.

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Rakova intenzivan je i strastven tijekom rujna 2018. godine. Imate jaku moć zavođenja, posebno nakon 9. rujna kada se Venera pridružuje Jupiteru u kući ljubavi Raka. Emotivno, mogli bi imati ekstremne doživljaje, a to uključuje privlačnost, igre zavođenja, ljubomoru i neprospavane noći. Nije isključeno ni to da vam se dogodi da osjetite iznenada privlačnost prema nekome iz vašeg okruženja. To je netko koga znate neko vrijeme, ali ste tu osobu do sada doživljavali samo kao prijatelja/prijateljicu. Mars se vraća u kuću emocija i intimnosti 11. rujna i pojačava erotiku, strast ili stvara potrebu da izgradite svijet s voljenom osobom, ako ste tek ušli u vezu. Za one koji nisu u vezi ukazat će se prilika za pronalazak nove ljubavi, putem interneta, društvenih mreža ili stranica za upoznavanje. Savjetujemo da ne trčite pred rudo, nego samo polako i neće vam se dogoditi da svoj status ˝slobodan˝ mijenjate u ˝jako je komplicirano˝. Period od 15. do 22. rujna može biti naporan, jer se tada možete odlučiti na veći rizik ili se možete povezati sa sumnjivim osobama. Konfliktne situacije koje su rasle još od svibnja 2018. godine, mogu voditi do iznenadnih spoznaja i natjerati vas da poduzmete određene korake koje ste do sada izbjegavali. Čak i kod stabilnih parova može doći do svađa u drugoj polovici rujna. Savjetujemo da budete strpljivi, izbjegavajte neugodne teme, rasprave ili pristupe.

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

S povratkom Marsa direktnim hodom u kuću partnerstva Lava, vaš ljubavni život postaje živahniji. Naći ćete način da se suočite s problemima koji se provlače od travnja 2018. godine, ali ti problemi neće nestati ili se riješiti s lakoćom, budući da je Mars u blizini Južnog čvora i pravi kvadrat s Venerom i Jupiterom. To će proteći sa svađama i nemogućnosti da se u određenim trenucima donesu odluke. Moguće je i da voljena osoba ponovno prigovara da joj se premalo posvećujete, a da previše vremena posvećujete poslu. Neki Lavovi će doći do zaključka da su prevelike poslovne obaveze - njihove i bolje polovice - dovele do udaljavanja koje se ne može prebroditi ako ne postoji iskrena ljubav. Ovaj astrološki sklop planeta može donijeti nagle prekide, ali i nagle odluke za sklapanje braka. Rujan nije najpovoljniji mjesec za Lavove koji nisu u vezi, ali to ih neće opterećivati previše. Većina Lavova koji nisu u vezi opuštat će se u ugodnom društvu dragih osoba i trebat će im više slobode, te će izbjegavati bilo kakvo ljubavno uplitanje.

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Merkur, vladar Djevice, nalazi se u Djevici između 6. i 22. rujna, a Sunce osvjetljava vaš znak do 23. rujna 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebroditi ukočenost ili sramežljivost i uživat ćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osjećate i što želite, puno lakše nego inače. Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Djevice, kreće direktnim hodom 6. rujna kroz kuću ljubavi Djevice. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Djevicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vrijeme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor s osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osjećate prema osobi s kojom se viđate neko vrijeme. Veliki trigon pomaže i pri razrješavanju ljubavnih situacija koje su se zakomplicirale od ožujka ili pri razjašnjavanju vlastitih osjećaja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbjegavale sada se mogu razriješiti, jer ćete tijekom rujna imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. S voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Nevjernost može biti glavna terma Vaga tijekom rujna 2018. godine. Mars, planeta koja vlada odnosima Vage, vraća se 11. rujna u kuću ljubavi  Vage i potiče flert, žeđ za pustolovinama, zavođenje i ljubavne igrice. To se može pojaviti i kod čvrstih veza, parovi mogu iskoristiti energiju zvijezda kako bi probudili uspavane strasti. Neki pripadnici Vaga susresti će se ponovno sa starom ljubavi ili se zaljubiti u nekog tko je u prošlosti donosio samo nevolje. Mars je u blizini Južnog čvora, što nije dobar znak za ljubavni život Vaga, posebno za one koji se vraćaju starim lošim navikama, varanju i kršenju zavjeta. Venera, vladar Vage i kuće seksualnosti Vage, ulazi u Škorpiona 9. rujna 2018. godine i pravi kvadrat s Marsom i opoziciju s Uranom, izaziva nagle sudare i potrebu da iskažete svoju moć zavođenja agresivno, da pojačate samopouzdanje kroz niz osvajanja. Ovaj period može donijeti konstruktivne zaključke, ako se osvrnete na prošlost i pogreške koje ste u prošlosti napravili, na određene emotivne šablone i strast koja vas je tjerala da izaberete nimalo inspirativan potez, da eksperimentirate i tako se dovedete u opasnost. Upozoravamo da vas žeđ za avanturama može dovesti u situacije u kojima nećete nimalo biti svjesni posljedica koje vas kasnije čekaju. Ono što vam se na prvi tren učini zabavno, može postati komplicirano i završiti koštajući vas previše, i emotivno i novčano.

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta koja vlada vezama Škorpiona ulazi u Škorpiona 9. rujna 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su riječi koje opisuju doživljaje koje ćete imati. Na početku ćete željeti napraviti sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može donijeti sukobe, krize i ucjene. Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpiona, između 6. i 22. rujna nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpiona, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. rujna. Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da vam osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interes i snažne emocije. Škorpioni koji su u dužoj vezi tražit će više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte s voljenom osobom i saslušajte što vam govori, jer zajedno možete naći rješenja u ovom emotivno kompliciranom periodu.

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Merkur, planeta koja vlada dugim vezama i brakom, 6. rujna 2018. godine ulazi u vašu kuću društveno - profesionalnog statusa, a tu je i bračni status često uključen. Više strpljenja i pažnje trebate posvetiti privatnim i poslovnim odnosima. Pod ovakvim utjecajem neki Strijelci imat će veći interes za to što drugi imaju za reći o njima i njihovom braku. S druge strane, Merkur je dio Velikog trigona, do 22. rujna, zajedno sa Saturnom i Uranom. I Sunce je dio Velikog trigona do 23. rujna, kada prolazi kroz Djevicu. Ovakav astrološki sklop može donijeti emotivnu stabilnost i sposobnost da se ostvari ravnoteža u problematičnim odnosima. Više nego ikada do sada osjetit ćete da vam je voljena osoba prava i najveća podrška i da vezu smatra ozbiljnom, te da je uz vas zaista, ne samo danom riječi, nego i djelom. Mars, planeta koja vlada kućom ljubavi Strijelca 11. rujna se direktnim hodom vraća u vašu kuću komunikacije, blizu Južnog čvora. Napet odnos Marsa s Venerom i Uranom može donijeti rasprave, nesporazume i svađe. Tada pažljivije birajte riječi kojima želite opisati svoje osjećaje. Tijekom rujna nećete baš biti društveni. Ako niste u vezi, zbog toga bi mogli propustiti prilike za nova poznanstva.

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Ljubavni život Jarca čini se turbulentan i pun neočekivanih događaja tijekom rujna 2018. godine. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 9. rujna ulazi u kuću prijatelja i društvenog života. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuje na kontradiktorne stavove ili oklijevanje kada se radi o ulasku u ljubavnu vezu sa prijateljem/prijateljicom. Ako upoznate novu osobu preko prijatelja ili interneta, savjetujemo i dalje budete na oprezu i ne popustite zbog trenutnog uzbuđenja. Ipak, sklop planeta ukazuje na mogućnost pojave ljubavi na prvi pogled, što može donijeti zbrku i natjerati vas da izađete iz svoje komforne zone. Ljubavne priče mogu naglo započeti, ali jednako naglo i prestati, čak i s nekim iz vašeg okruženja. Zbog prisustva Urana u vašoj kući ljubavi ne možemo reći da flert ili avantura neće voditi prema dugotrajnoj vezi. Krajem mjeseca Jarci koji imaju snažne osjećaje prema prijatelju/prijateljici već neko vrijeme imat će priliku da priznaju što osjećaju i da uđu u vezu o kakvoj su sanjali. Ima i onih Jarčeva koji će otkriti sami da pokušaj kupovine nečijeg srca završava bez novca i bez ljubavi. Nemojte gubiti nadu, ali iskoristite takva iskustva kako bi promijenili svoj život, životne filozofije i ideje o bliskosti i seksualnosti.

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Tijekom rujna 2018. godine ljubavni život Vodenjaka kreće boljim stazama, razgovori su smireniji, diplomatski i usmjereni prema postizanju harmonije u vezi. Prolazak Merkura kroz 7. kuću(do 6. rujna), a zatim kroz 8. kuću (do 22. rujna) Vodenjaka, pomaže u povezivanju mostova, bolje komunikacije kod dužih parova kod kojih je bilo dosta sukoba. Ovo je najbolji period za Vodenjake koji vezu žele podići na viši, prisniji i ozbiljniji nivo. U ovom periodu čašu ćete vidjeti napola punu, što u vama budi novu inspiraciju. Ponovno možete uspostaviti uzajamno povjerenje ili se odlučiti za zajednički život. Rujan je povoljan mjesec i za Vodenjake koji nisu u vezi, osim nekoliko dana sredinom mjeseca, jer tada mogu biti lakovjerni i postoji rizik od emotivnog i financijskog gubitka. Zato pazite s kime idete u krevet! U drugoj polovici mjeseca može doći do posesivnih i ljubomornih scena. Mogli bi osjetiti pritisak zbog zahtjeva članova obitelji ili obaveza koje ste preuzeli. Budite otvoreni i iskreni tijekom razgovora kako ne bi uništili sve što ste gradili.

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop rujan 2018.

Ljubav i veze

Kuća veza Riba obasjana je Suncem do 23. rujna 2018. godine, a pridružuje mu se i Merkur, vladar te kuće, do 22. rujna. Ljubavni život značajna je tema tijekom rujna. Odvojite više vremena za voljenu osobu, zajedno obavljajte poslove, podijelite obaveze i razgovarajte o nerazriješenim situacijama prošlosti, jer su jako dobri izgledi da stvari krenu boljim tijekom u budućnosti. Ako ste tijekom razgovora otvoreni i suzdržavate se od kritiziranja, pridonijet ćete lakšem razrješavanju nesporazuma, posebno kada se radi o zajedničkim obavezama. U ovom periodu voljena osoba može biti usmjerena više na sebe i okupirana vlastitim potrebama i željama, ali sa strpljenjem i intuicijom preokrenuti ćete situaciju u željenom smjeru. Tijekom rujna mogu vas privući dominantne osobe ili osobe koje preuzimaju inicijativu u vezama. Ako van nije išlo najbolje u ljubavnom životu do sada, ovu temu možete sagledati iz jednog novog kuta, počevši s Mladim Mjesecom, 9. rujna. Merkur i Sunce odlaze u kuću osjećaja i intimnosti 22. i 23. rujna, što govori o početku strastvenog perioda za duže veze i za Ribe koje su tek ušle u vezu.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT