Mjesečni horoskop za kolovoz 2022. ❤️❤️❤️

Kolovoz 2022. obilježen je snažnim T-kvadratom u fiksnim znakovima, s vrhuncem u Biku – gdje se nalaze Mars, Uran i Sjeverni čvor. Formiraju kvadrate sa Suncem – koje se nalazi u Lavu do 23. kolovoza – i s Venerom – koja prolazi kroz Lava od 11. kolovoza. Također, Mars, Uran i Sjeverni čvor prave kvadrate sa Saturnom, koji se nalazi u Vodenjaku. Ako također imamo na umu prisutnost Južnog čvora u Škorpionu, mogli bismo govoriti o Fiksnom križu.

Aktivacija ovih energija izaziva opću sklonost krutosti i tvrdoglavosti, želju za gomilanjem i čuvanjem, posesivnost i veliki otpor promjenama. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da je vrlo vjerojatno da ćemo se nositi s problemima kada budemo morali pregovarati, postići kompromis ili podijeliti nešto s drugima. Također, moguće je da zahtjevi nekih – kako na osobnoj tako i na institucionalnoj razini – budu radikalni ili čak apsurdni.

Trenutna kriza resursa mogla bi se pogoršati i mogla bi rezultirati značajnim ekonomskim blokadama.

 

 


S druge strane, ovaj astrološki kontekst skreće našu pozornost na opću nesposobnost prepoznavanja prilika i novih šansi zbog sklonosti zaglavljivanju na zastarjelim obrascima razmišljanja, zastarjelim pristupima i pogledima na život, zastarjelim ekonomskim sustavima koji sada počinju pokazivati ​​svoja ograničenja.


Energija fiksnih znakova, kao i događaji kojima vladaju fiksni znakovi tijekom ovog razdoblja, mogu nam pomoći da prebrodimo poteškoće i nedostatke i dokažemo da imamo unutarnju snagu i ustrajnost. Astrološki kontekst kolovoza 2022. također poboljšava našu sposobnost da stabiliziramo neke situacije i ostanemo na pravom putu unatoč vanjskim turbulencijama. Tarot-horoskop.com preporučuje svima da imaju što fleksibilniji stav kako bismo prilagodili i dotjerali svoj pristup i strategiju na temelju situacije.


Opasnosti koje vrebaju su nesnošljivost, žeđ za moći i diktatorske sklonosti koje ponekad znaju izmaći kontroli. U tom kontekstu moglo bi doći do društvenih pokreta velikih razmjera, pa čak i nereda.

Tijekom kolovoza 2022. teme koje se mogu aktivirati su odnos između vašeg osobnog interesa i općeg, značenje "moje, vaše, naše", naša sposobnost da definiramo zajedničke interese i služimo im unatoč poteškoćama.

 

 

Između 4. i 25. kolovoza Merkur prolazi kroz Djevicu – njen domicilni znak, a ujedno i njegov znak egzaltacije. S Merkurom u Djevici, Marsom, Uranom i Sjevernim čvorom u Biku i Plutonom u Jarcu, postoji Veliki trigon u zemaljskim znakovima. Ovaj astrološki kontekst daje nam praktičan smisao, pedantnost i sposobnost da se usredotočimo, što nam može pomoći da postanemo produktivniji i maksimalno iskoristimo svoje materijalne resurse.


Ovaj Veliki trigon u zemljanim znakovima također nam pokazuje da možemo naići na nepredviđene prilike, unatoč izazovima. Lakše je doći do resursa koji su nam potrebni, ali, s obzirom na kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da svi imamo na umu opće dobro i zajednički interes, ne zaboravljajući one koji su slabi ili bespomoćni.

 

 

Mogao bi se istaknuti materijalizam nekih, kao i pohlepa ili sklonost prekomjernom trošenju ne vodeći računa o trenutnom ekonomskom kontekstu. Ali za one koji znaju pokazati suzdržanost, ovaj period može biti prilično velikodušan.

Astrološke energije mjeseca kolovoza 2022. pomažu nam postaviti jasne prioritete, razmišljati konstruktivno i pragmatično te vidjeti koji su ulozi u situaciji i kako djelovati kako bismo dobili stvarne rezultate. Komunikacija je jasnija, preciznija, konkretnija, što može dosta pojednostaviti neke situacije i pregovore.

20. kolovoza 2022. Mars počinje svoj tranzit kroz Blizance, a 23. kolovoza Sunce prelazi u Djevicu. Blizancima i Djevicom vlada Merkur i čine kvadrat na zodijačkom krugu. Zbog toga će pred kraj mjeseca biti napetosti, sukoba, psihičke i fizičke uznemirenosti. Zbog želje da doživite što više novih stvari, neki se možda neće uspjeti usredotočiti kako bi svoje ideje proveli u djelo. S druge strane, ovaj kvadrat potiče fleksibilnost i prijemčivost za nove stvari i promjene; izaziva želju za mentalnom stimulacijom. Kao rezultat toga, neki imaju tendenciju započeti nove projekte od kojih zatim vrlo brzo odustanu.


Merkur završava mjesec u Vagi, što nam daje povećanu sposobnost razumijevanja gledišta drugih. Kao rezultat toga, možemo se nadati da će se na kraju mnoge komplicirane situacije riješiti postizanjem razumnih kompromisa.

 

 

 

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Kolovoz 2022. započinjete dinamično i revolucionarno. Namjeravali ste promijeniti puno stvari u svom životu, ali također biste mogli proći kroz događaje koji bi mogli poremetiti vaše vrijednosti. U svom ovom kaosu, možda nećete imati toliko vremena za svoj ljubavni život. Mnogi Ovnovi bi se radije posvetili tome da maksimalno iskoriste neke profesionalne prilike ili da poboljšaju svoje prihode, stavljajući svoj osobni život ili brak u drugi plan. Između 9. i 12. kolovoza mogli biste čak osjetiti da vas ljubavni život sprječava da budete uspješni ili da vam ljubavne veze odvlače pažnju od karijere ili posla. Ovnova 5. kuća (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere) je pod tranzitom do 23. kolovoza od strane Sunca – vladara ove kuće – i Venere od 11. kolovoza. Kao rezultat toga, mnogi Ovnovi imaju tendenciju biti upleteni u razne afere, ljubavne igre i zabavu, ostavljajući profesionalne i materijalne prioritete po strani. U vašem partnerskom životu vlada harmonija, pod uvjetom da svaki partner ima dovoljno slobode da rješava svoje stvari. No nakon 11. kolovoza vaša bi bolja polovica mogla željeti više pažnje od vas, pa čak i prozivati ​​vas zbog toga, što može dovesti do sukoba nakon 25. kolovoza. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete pažljivi i oprezni u odabiru riječi jer riskirate nekoga uvrijediti iako vam to nije namjera.

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Čini se da će kolovoz 2022. biti prilično naporan za veze Bikova, uključujući njihov ljubavni život. Slobodni Bikovi žele započeti veze, ali je vjerojatno da su previše zabrinuti raznim osobnim ili profesionalnim problemima i zapravo nemaju toliko vremena za flertovanje i izlaske. Kao rezultat toga, neki od njih završe frustrirani ili imaju naporan raspored. Sve potencijalne veze koje započnu sada obilježene su napetostima. Tijekom prvog tjedna kolovoza 2022. mogli biste započeti nove veze koje izgledaju kao da su bile suđene kako biste promijenili svoj pogled na odnose i sebe. Ako ste već u vezi, mogli bi postojati neki važni događaji vezani uz život udvoje koji vam pokazuju da morate napraviti neke ozbiljne promjene. Možda neki problemi vaše bolje polovice utječu na vas i natjeraju vas da analizirate svoju vezu i revidirate svoja uvjerenja o sebi. Oko 18. kolovoza imat ćete optimalne uvjete za pomirenja i ponovno uspostavljanje harmonije u životu udvoje. Dana 11. kolovoza 2022. Venera – vladarica Bika – započinje svoj tranzit kroz vašu 4. kuću, pridružujući se Suncu koje osvjetljava ovaj sektor života Bikova do 23. kolovoza. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete osjetiti potrebu provesti više vremena sa svojom obitelji, roditeljima i boljom polovicom. Imate sve šanse dobiti pomoć svojih najmilijih. Čak i ako imate pretrpan radni raspored i zabrinuti ste osobnim stvarima, Tarot-horoskop.com savjetuje da provedete dovoljno vremena sa svojim najbližima. Između 4. i 25. kolovoza 2022. Merkur prolazi kroz Bikovu kuću ljubavi. Opozicija koju čini s Neptunom sugerira sklonost prema očekivanju previše od ljubavne veze i riskiranju razočaranja.


 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Dana 11. kolovoza 2022., Venera - vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - počinje svoj tranzit kroz vašu kuću komunikacije. Ako već neko vrijeme tražite priliku da izrazite svoje osjećaje prema nekome tko vas privlači, sada imate izvrsnu priliku za to. Lakše pronalazite riječi i sigurniji ste pa imate sve šanse uspjeti u onome što ste naumili i započeti novu vezu. Ako ste već u vezi, tranzit Venere kroz vašu kuću ljubavi sugerira da ste mnogo uvjerljiviji nego inače. Vrlo je vjerojatno da se vaša bolja polovica slaže s vašim planovima za život udvoje. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite laži i manipulacija, jer laži izlaze na vidjelo i dovest će vas u neugodne situacije. Također, Tarot-horoskop.com predlaže da budete maksimalno otvoreni prema idejama i željama svoje bolje polovice. U protivnom riskirate da posljednje dane kolovoza provedete svađajući se i prozivajući zbog stvari vezanih uz vaš život udvoje. Neki Blizanci su jako zainteresirani za povratak starijih ljubavnika i spremni su reći bilo što, obećati Mjesecu, ali bi mogli zabilježiti bolan neuspjeh.

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Venera prolazi kroz 2. kuću Raka od 11. kolovoza 2022., zajedno sa Suncem do 23. kolovoza. Rakovi su sigurni u svoje vlastite sposobnosti i žele blistati. Osjećaju potrebu dokazati da su sposobni osvojiti svačije srce, možda kako bi se uvjerili da ih potencijalni partneri cijene ili, u slučaju oženjenih, da ih cijeni njihova bolja polovica. Ali Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da će postojati tendencija nametanja vaših vrijednosti drugima, što bi moglo utjecati na vaše ljubavne veze. Trebate se oduprijeti iskušenju da cijelo vrijeme govorite o sebi, o onome što mislite i što želite. Imate mnogo veće šanse za osvajanje ako ste prijateljski raspoloženi, nesebični, duhoviti i pružate više pažnje drugima. 20. kolovoza 2022. Mars - tradicionalni vladar Rakove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) - prelazi u 12. kuću. Kao rezultat toga, neki Rakovi (oženjeni ili ne) mogli bi se uplesti u tajne veze ili veze s ljudima koji su inače zauzeti ili imaju nešto za skrivati. S druge strane, tranzit Marsa kroz vašu 5. kuću daje vam odlične uvjete za odličan provod sa svojom boljom polovicom daleko od svakodnevice. Možete se ponovno povezati kao par, otpustiti stvari koje vam stvaraju stres i povratiti nježnost i sklad u vašem paru. Potkraj kolovoza moglo bi doći do sukoba vezanih uz novac ili obiteljski život i mogli biste zaključiti da nije lako postići konsenzus s boljom polovicom.

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Sunce – vladar Lava – nalazi se u Lavu do 23. kolovoza 2022., a Venera mu se pridružuje 11. kolovoza. To znači da Lavovi prolaze kroz period kada su posebno privlačni potencijalnim partnerima. S druge strane, čak i ako ostave izvrstan prvi dojam, sklonost taštini i potreba da pod svaku cijenu budu u središtu pozornosti mogu sve pokvariti. Budući da je Venera vladarica vaše kuće komunikacije i društvenog statusa, tijekom ovog perioda vjerojatno ste usredotočeni samo na sebe. Ako želite započeti romantičnu vezu, takav vam stav nikako ne ide u prilog. Tarot-horoskop.com preporučuje da manje pričate o sebi, dopustite drugima da kažu što im je na umu te da imate na umu ideje i želje svoje bolje polovice ili one koju pokušavate pridobiti, a da im pritom ne kontrirate na svakom koraku. Tarot-horoskop.com također ističe da astrološki tranziti ovog perioda mogu u vama izazvati predispoziciju za nerealna obećanja iako duboko u sebi znate da ta obećanja ne možete ispuniti. Sunce i Venera – smješteni u Lavu – u opoziciji su sa Saturnom, koji se nalazi u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak). To znači da veze s drugima mogu biti relativno teške. Vaša bolja polovica mogla bi vas naučiti oštru lekciju koja vas kažnjava zbog vašeg napuhanog ega. Trebali biste se svako malo podsjetiti da većina ljudi želi uz sebe nekoga tko je susretljiv i pun razumijevanja, a ne strogog gospodara. Krajem kolovoza 2022. veze koje su dugo imale problema mogle bi završiti konačnim raskidom.

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Moglo bi se reći da Djevice u kolovozu 2022. polažu velike nade kada je ljubav u pitanju, možda čak i prevelike zbog njih samih. Stvari se često kompliciraju, prisiljavajući mnoge Djevice da se nose s velikim razlikama u uvjerenjima, vrijednostima i načelima. Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz Djevicu između 4. i 25. kolovoza i u opoziciji je s Neptunom, koji se nalazi u 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak), kući čiji je on moderni vladar. Kao rezultat toga, možda će vam biti preteško odreći se svojih navika, dok je vaša bolja polovica također vrlo dobro ukorijenjena u vlastitim uvjerenjima i navikama. Kao rezultat toga, postaje mnogo teže doći do zajedničkog jezika. Tarot-horoskop.com preporučuje da se oboje trudite ne svađati oko sitnica i da pokušate analizirati vlastiti stav i želje kada je u pitanju život u dvoje. Neke Djevice potpuno promijene mišljenje o svojoj boljoj polovici ili onoj koja ih privlači. Ako ste jedna od ovih Djevica, Tarot-horoskop.com savjetuje da ne žurite sa zaključcima jer tijekom ovog razdoblja vaša sposobnost objektivnosti je smanjena. Kada je riječ o slobodnim Djevicama, one bi mogle upoznati zanimljive ljude ili tijekom prvih dana mjeseca ili nakon 23. kolovoza 2022. Tada Sunce prolazi kroz Djevicu i pomaže Djevicama da se lakše istaknu. No, vjerojatno je da iz toga neće proizaći nove intenzivne ili dugotrajne veze. Dakle, ako ste slobodni, u kolovozu bi bilo pametnije da budete strpljivi i da se ne nadate previše.


 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

U kolovozu 2022. ljubavni i seksualni životi Vaga i dalje su užurbani, baš kao i prethodni mjesec, jer do 11. kolovoza još uvijek postoji snažan utjecaj konjunkcije Urana i sjevernog čvora. Dolaze važne promjene i potrebno vam je vrijeme da se prilagodite novonastalim situacijama. Ako ste slobodni, imate priliku za neke suđene veze od samog početka mjeseca. To je zato što je Mars - vladar vaše kuće veza i braka - u konjunkciji sa Sjevernim čvorom. Budući da je Mars planet akcije, njegova konjunkcija sa Sjevernim čvorom ima učinak oživljavanja stvari. Na primjer, ako ste uključeni u vezu koja je postala duboko disfunkcionalna, ali ne činite ništa da to promijenite, sada bi vaš partner umjesto toga mogao preuzeti inicijativu. To bi moglo uzrokovati neke prijeko potrebne promjene, bilo da se radi o poticanju prekida ili pokušaju poboljšanja načina na koji se veza odvija. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se i vi uključite, aktivno sudjelujete umjesto da punu odgovornost prepustite partneru. Vratimo li se slobodnim Vagama, neke od njih mogle bi se zanijeti erotskim privlačnostima misleći da će biti kratkotrajne, ali riskiraju da završe s nekim neočekivanim komplikacijama. Neke Vage su u iskušenju da zastrane ili pribjegnu spletkama i manipulacijama. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete što je moguće oprezniji i da se potrudite pokazati suzdržanost jer bi posljedice mogle biti vrlo neugodne. Neke starije ili novije nevjere mogle bi izaći na vidjelo, uzrokujući eksplozivne situacije. Ali postoje i Vage koje uživaju u vezama koje se pokažu čvrstima i koje potencijalne poteškoće kroz koje zajedno prolaze čine još jačima. Ove Vage imaju sve šanse provesti ugodne, intenzivne trenutke zajedno sa svojim boljim polovicama.

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Škorpiona postaju intenzivni u kolovozu 2022. jer se u Škorpionovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak) susreću u konjunkciji Mars, Uran i Sjeverni čvor. Sve što se događa tijekom ovog razdoblja u smislu veza, uključujući brak (gdje je slučaj), ima snažnu vibru suđenosti. Neki Škorpioni upoznaju zanimljive ljude, drugi razmišljaju o raskidu, treći se trude popraviti ili ojačati svoj brak. Sve to dovodi do situacija i iskustava koja su im potrebna da bi promijenili svoj život na bolje. Ako ste do sada odgađali neke odluke ili inicijative, utjecaj Marsa vas pokreće i potiče na djelovanje, bilo da se radi o razvodu, braku, pomirenju ili raskidu. Dana 11. kolovoza 2022., Venera - vladarica Škorpionove 7. kuće - počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću, govoreći o privlačnosti prema nekome prestižnom ili za koga smatrate da ima viši društveni status, barem u vašem krugu poznanika. Potencijalna veza s nekim takvim može vam promijeniti životni put ili vas natjerati da shvatite da morate promijeniti mnogo toga na sebi kako biste osvojili tu osobu. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se potrudite jer se ništa dobro ne gradi lako. 20. kolovoza Mars – tradicionalni vladar Škorpiona – prelazi u vašu 8. kuću, pojačavajući vašu potrebu za intimnošću i dubokim i strastvenim vezama. S druge strane, tranzit Marsa kroz vašu 8. kuću može pojačati ljubomoru i posesivnost te potaknuti sklonost manipulaciji i zlouporabi moći. Na vama je da konstruktivno i ispravno iskoristite energiju koju vam Mars daje.

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Merkur - vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) - prolazi kroz 10. kuću između 4. i 25. kolovoza. Kao rezultat toga, većina Strijelaca je posebno zabrinuta za svoju vezu. Neki od njih zaključuju da moraju donijeti ozbiljne odluke s dugoročnim učinkom. Neki se odluče na brak, drugi na kraju zaključe da trebaju bolje surađivati ​​sa supružnikom kako bi oboje ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Oženjeni Strijelci imaju velike izglede da imaju koristi od razumijevanja i pomoći svoje bolje polovice. Slobodne Strijelce obično privlače ljudi s visokim socio-profesionalnim statusom ili jednostavno traže vezu s nekim tko im može pomoći da napreduju u karijeri. No Tarot-horoskop.com ističe kako interesne veze često dovode do komplikacija i neželjenih posljedica. Dana 20. kolovoza 2022., Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – prelazi u vašu 7. kuću, označavajući početak perioda kada dobivate priliku započeti novu vezu koja stvarno nema šanse da potraje na duge staze. S druge strane, takav odnos vam daje priliku da provedete posebno ugodne trenutke s nekim tko je dinamičan poput vas. Tranzit Marsa kroz 5. kuću također je koristan za dugotrajnije parove, vjenčane ili ne, koji su zapeli u rutini i inerciji. Ako ste u takvoj situaciji, vrlo lako ćete dobiti priliku revitalizirati svoju vezu. Svoju bolju polovicu trebali biste privući zabavnim aktivnostima, zajedničkim izlascima, otkrivanjem zajedničkih interesa ili hobija. Mogla bi se ugodno iznenaditi reakcijom svoje bolje polovice i zajedno se dobro zabaviti.

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Emocionalna bura prethodnog mjeseca i dalje traje u kolovozu 2022., a od prvih dana mjeseca imate priliku započeti vezu koja je posebno zanimljiva i tjera vas da izađete iz svoje zone udobnosti. Ovaj bi odnos mogao započeti sukobom ili raspravom koja vas tjera da preispitujete sami sebe ili čak krenete u obranu. 11. kolovoza 2022. Venera – vladar 5. kuće Jarca (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze) – počinje svoj tranzit kroz vašu 8. kuću govoreći o snažnoj zaljubljenosti, intenzivnoj erotskoj privlačnosti ili vezi koja se ne čini biti puno na prvi pogled, ali to u vama izaziva snažne i iznenađujuće osjećaje. Tranzit Venere kroz 5. kuću također je koristan za Jarce koji žele popraviti staru vezu ili je dovesti do dublje razine zajedništva ne samo na fizičkoj i materijalnoj razini, već i na emocionalnoj. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne podležete iskušenju posesivnosti i ljubomore i ublažite svoju potrebu za nametanjem, kontroliranjem stvari, diktiranjem smjera u kojem vaša veza treba ići. Kraj kolovoza može biti težak za Jarce upletene u problematične veze, za one koji su pred razvodom i moraju dijeliti razna dobra te za one koji imaju veze sa strane. Ako se nađete u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete vrlo oprezni jer postoji rizik da pokvarite upravo onu vezu koja vam najviše znači.

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

U kolovozu 2022. obiteljski život mogao bi postati zahtjevan ili problematičan za mnoge Vodenjake. Već s prvim danima mjeseca moglo bi doći do iznenadnih promjena ili događaja koji će vas uznemiriti i moglo bi doći do nesporazuma u obitelji, kako u vašoj prvobitnoj, tako i u onoj koju ste sami napravili (gdje je slučaj). Vjerojatan scenarij bi bio sukob koji bi započeo između vaše bolje polovice i vaših roditelja najvjerojatnije zato što se previše miješaju u vaš život kao para. Druga je mogućnost da ishodište svih napetosti možete biti vi sami, pokušavajući u svoj život para nametnuti neke ideje koje ste naslijedili od roditelja. Tarot-horoskop.com preporučuje da iskreno i objektivno analizirate situaciju svog života kao para i pokušate spriječiti bilo kakve napetosti ili se pripremiti za njihovo rješavanje ako se pojave. Ove tendencije mogu biti naglašene nakon 11. kolovoza 2022., kada Venera – vladarica 4. kuće Vodenjaka (obitelj, dom, prošlost, emocionalni korijeni) – počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak). Venera također čini napete aspekte s Mjesečevim čvorovima, Uranom i Saturnom. Učinci ovih aspekata su jači prema kraju mjeseca. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da se možda suočavate s problemima u svojoj vezi, od žestokih svađa do rastave, pa čak i iznenadnog prekida. Srećom, Merkur prolazi kroz 8. kuću Vodenjaka (intimnost, erotika, uzajamno povjerenje i odanost, emocionalno, fizičko i materijalno zajedništvo) između 4. i 25. kolovoza 2022., pogodujući iskrenom dijalogu, posebno o osjetljivim, bolnim ili neugodnim temama. Stoga parovi koji žele riješiti svoje probleme imaju sve šanse za uspjeh ako prihvate iskrenu i otvorenu komunikaciju. Slobodni Vodenjaci prolaze kroz izvrsno razdoblje za osvajanje između 11. i 19. kolovoza. Zatim, 20. kolovoza, Mars počinje svoj tranzit kroz Vodenjakovu kuću ljubavi, a nakon 24. kolovoza pravi kvadrat sa Suncem koje je upravo tranzitiralo u 8. kuću. Kao rezultat toga, kraj kolovoza može biti relativno pun sukoba jer ste skloni nametnuti svoja pravila.

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Za slobodne Ribe od 4. do 25. kolovoza 2022. povoljan je period za početak nove veze s velikim potencijalom na duge staze. Ova tendencija je zbog činjenice da Merkur prolazi kroz 7. kuću Riba (veze, partnerstva, druženja, brak), kuću kojoj je također vladar. U slučaju Riba koje su uključene u dugotrajnije veze ili čak u braku, tranzit Merkura kroz 7. kuću može pomoći u učvršćivanju veze. Tarot-horoskop.com preporučuje zauzimanje poštenog stava, čak i ako ste vrlo uvjerljivi i sposobni vrlo lako manipulirati onima oko sebe. Ako lažete, krajem mjeseca sve se može okrenuti protiv vas jer vaše laži izađu na vidjelo i stvari mogu postati eksplozivne. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da ste u kolovozu 2022. skloniji biti impulzivniji, agresivniji verbalno i kada je u pitanju akcija. Ako želite nametnuti svoje stajalište, riskirate pokvariti mnoge veze s ljudima do kojih vam je stalo. Trebali biste biti fleksibilniji i otvoreniji za suradnju. U vašoj vezi vaša tvrdoglavost izaziva sličnu reakciju vaše bolje polovice, što može dovesti samo do blokade. Ako želite nekoga osvojiti, odvažnost vam pomaže, ali nasrtljivost može pokvariti stvari. U početku možete osvojiti nekoga inteligencijom i hrabrošću, ali ste na dobitku ako toj osobi dopustite da se izrazi i ne pretvarate dijalog u monolog.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za kolovoz 2022. ❤️❤️❤️

Kolovoz 2022. obilježen je snažnim T-kvadratom u fiksnim znakovima, s vrhuncem u Biku – gdje se nalaze Mars, Uran i Sjeverni čvor. Formiraju kvadrate sa Suncem – koje se nalazi u Lavu do 23. kolovoza – i s Venerom – koja prolazi kroz Lava od 11. kolovoza. Također, Mars, Uran i Sjeverni čvor prave kvadrate sa Saturnom, koji se nalazi u Vodenjaku. Ako također imamo na umu prisutnost Južnog čvora u Škorpionu, mogli bismo govoriti o Fiksnom križu.

Aktivacija ovih energija izaziva opću sklonost krutosti i tvrdoglavosti, želju za gomilanjem i čuvanjem, posesivnost i veliki otpor promjenama. Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da je vrlo vjerojatno da ćemo se nositi s problemima kada budemo morali pregovarati, postići kompromis ili podijeliti nešto s drugima. Također, moguće je da zahtjevi nekih – kako na osobnoj tako i na institucionalnoj razini – budu radikalni ili čak apsurdni.

Trenutna kriza resursa mogla bi se pogoršati i mogla bi rezultirati značajnim ekonomskim blokadama.

 

 


S druge strane, ovaj astrološki kontekst skreće našu pozornost na opću nesposobnost prepoznavanja prilika i novih šansi zbog sklonosti zaglavljivanju na zastarjelim obrascima razmišljanja, zastarjelim pristupima i pogledima na život, zastarjelim ekonomskim sustavima koji sada počinju pokazivati ​​svoja ograničenja.


Energija fiksnih znakova, kao i događaji kojima vladaju fiksni znakovi tijekom ovog razdoblja, mogu nam pomoći da prebrodimo poteškoće i nedostatke i dokažemo da imamo unutarnju snagu i ustrajnost. Astrološki kontekst kolovoza 2022. također poboljšava našu sposobnost da stabiliziramo neke situacije i ostanemo na pravom putu unatoč vanjskim turbulencijama. Tarot-horoskop.com preporučuje svima da imaju što fleksibilniji stav kako bismo prilagodili i dotjerali svoj pristup i strategiju na temelju situacije.


Opasnosti koje vrebaju su nesnošljivost, žeđ za moći i diktatorske sklonosti koje ponekad znaju izmaći kontroli. U tom kontekstu moglo bi doći do društvenih pokreta velikih razmjera, pa čak i nereda.

Tijekom kolovoza 2022. teme koje se mogu aktivirati su odnos između vašeg osobnog interesa i općeg, značenje "moje, vaše, naše", naša sposobnost da definiramo zajedničke interese i služimo im unatoč poteškoćama.

 

 

Između 4. i 25. kolovoza Merkur prolazi kroz Djevicu – njen domicilni znak, a ujedno i njegov znak egzaltacije. S Merkurom u Djevici, Marsom, Uranom i Sjevernim čvorom u Biku i Plutonom u Jarcu, postoji Veliki trigon u zemaljskim znakovima. Ovaj astrološki kontekst daje nam praktičan smisao, pedantnost i sposobnost da se usredotočimo, što nam može pomoći da postanemo produktivniji i maksimalno iskoristimo svoje materijalne resurse.


Ovaj Veliki trigon u zemljanim znakovima također nam pokazuje da možemo naići na nepredviđene prilike, unatoč izazovima. Lakše je doći do resursa koji su nam potrebni, ali, s obzirom na kontekst, Tarot-horoskop.com preporučuje da svi imamo na umu opće dobro i zajednički interes, ne zaboravljajući one koji su slabi ili bespomoćni.

 

 

Mogao bi se istaknuti materijalizam nekih, kao i pohlepa ili sklonost prekomjernom trošenju ne vodeći računa o trenutnom ekonomskom kontekstu. Ali za one koji znaju pokazati suzdržanost, ovaj period može biti prilično velikodušan.

Astrološke energije mjeseca kolovoza 2022. pomažu nam postaviti jasne prioritete, razmišljati konstruktivno i pragmatično te vidjeti koji su ulozi u situaciji i kako djelovati kako bismo dobili stvarne rezultate. Komunikacija je jasnija, preciznija, konkretnija, što može dosta pojednostaviti neke situacije i pregovore.

20. kolovoza 2022. Mars počinje svoj tranzit kroz Blizance, a 23. kolovoza Sunce prelazi u Djevicu. Blizancima i Djevicom vlada Merkur i čine kvadrat na zodijačkom krugu. Zbog toga će pred kraj mjeseca biti napetosti, sukoba, psihičke i fizičke uznemirenosti. Zbog želje da doživite što više novih stvari, neki se možda neće uspjeti usredotočiti kako bi svoje ideje proveli u djelo. S druge strane, ovaj kvadrat potiče fleksibilnost i prijemčivost za nove stvari i promjene; izaziva želju za mentalnom stimulacijom. Kao rezultat toga, neki imaju tendenciju započeti nove projekte od kojih zatim vrlo brzo odustanu.


Merkur završava mjesec u Vagi, što nam daje povećanu sposobnost razumijevanja gledišta drugih. Kao rezultat toga, možemo se nadati da će se na kraju mnoge komplicirane situacije riješiti postizanjem razumnih kompromisa.

 

 

 

Mjesečni horoskop

DNEVNI HOROSKOP TJEDNI HOROSKOP GODIŠNJI HOROSKOP

 

 

OVAN - mjesečni horoskop

OvanOVAN - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Kolovoz 2022. započinjete dinamično i revolucionarno. Namjeravali ste promijeniti puno stvari u svom životu, ali također biste mogli proći kroz događaje koji bi mogli poremetiti vaše vrijednosti. U svom ovom kaosu, možda nećete imati toliko vremena za svoj ljubavni život. Mnogi Ovnovi bi se radije posvetili tome da maksimalno iskoriste neke profesionalne prilike ili da poboljšaju svoje prihode, stavljajući svoj osobni život ili brak u drugi plan. Između 9. i 12. kolovoza mogli biste čak osjetiti da vas ljubavni život sprječava da budete uspješni ili da vam ljubavne veze odvlače pažnju od karijere ili posla. Ovnova 5. kuća (ljubav, romansa, flert, ljubavne afere) je pod tranzitom do 23. kolovoza od strane Sunca – vladara ove kuće – i Venere od 11. kolovoza. Kao rezultat toga, mnogi Ovnovi imaju tendenciju biti upleteni u razne afere, ljubavne igre i zabavu, ostavljajući profesionalne i materijalne prioritete po strani. U vašem partnerskom životu vlada harmonija, pod uvjetom da svaki partner ima dovoljno slobode da rješava svoje stvari. No nakon 11. kolovoza vaša bi bolja polovica mogla željeti više pažnje od vas, pa čak i prozivati ​​vas zbog toga, što može dovesti do sukoba nakon 25. kolovoza. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete pažljivi i oprezni u odabiru riječi jer riskirate nekoga uvrijediti iako vam to nije namjera.

 

 

Pročitaj više OVAN - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BIK - mjesečni horoskop

BikBIK - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Čini se da će kolovoz 2022. biti prilično naporan za veze Bikova, uključujući njihov ljubavni život. Slobodni Bikovi žele započeti veze, ali je vjerojatno da su previše zabrinuti raznim osobnim ili profesionalnim problemima i zapravo nemaju toliko vremena za flertovanje i izlaske. Kao rezultat toga, neki od njih završe frustrirani ili imaju naporan raspored. Sve potencijalne veze koje započnu sada obilježene su napetostima. Tijekom prvog tjedna kolovoza 2022. mogli biste započeti nove veze koje izgledaju kao da su bile suđene kako biste promijenili svoj pogled na odnose i sebe. Ako ste već u vezi, mogli bi postojati neki važni događaji vezani uz život udvoje koji vam pokazuju da morate napraviti neke ozbiljne promjene. Možda neki problemi vaše bolje polovice utječu na vas i natjeraju vas da analizirate svoju vezu i revidirate svoja uvjerenja o sebi. Oko 18. kolovoza imat ćete optimalne uvjete za pomirenja i ponovno uspostavljanje harmonije u životu udvoje. Dana 11. kolovoza 2022. Venera – vladarica Bika – započinje svoj tranzit kroz vašu 4. kuću, pridružujući se Suncu koje osvjetljava ovaj sektor života Bikova do 23. kolovoza. Kao rezultat toga, možete očekivati ​​da ćete osjetiti potrebu provesti više vremena sa svojom obitelji, roditeljima i boljom polovicom. Imate sve šanse dobiti pomoć svojih najmilijih. Čak i ako imate pretrpan radni raspored i zabrinuti ste osobnim stvarima, Tarot-horoskop.com savjetuje da provedete dovoljno vremena sa svojim najbližima. Između 4. i 25. kolovoza 2022. Merkur prolazi kroz Bikovu kuću ljubavi. Opozicija koju čini s Neptunom sugerira sklonost prema očekivanju previše od ljubavne veze i riskiranju razočaranja.


 

 

Pročitaj više BIK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

BLIZANCI - mjesečni horoskop

BlizanciBLIZANCI - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Dana 11. kolovoza 2022., Venera - vladar 5. kuće Blizanaca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze, zabava, djeca) - počinje svoj tranzit kroz vašu kuću komunikacije. Ako već neko vrijeme tražite priliku da izrazite svoje osjećaje prema nekome tko vas privlači, sada imate izvrsnu priliku za to. Lakše pronalazite riječi i sigurniji ste pa imate sve šanse uspjeti u onome što ste naumili i započeti novu vezu. Ako ste već u vezi, tranzit Venere kroz vašu kuću ljubavi sugerira da ste mnogo uvjerljiviji nego inače. Vrlo je vjerojatno da se vaša bolja polovica slaže s vašim planovima za život udvoje. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite laži i manipulacija, jer laži izlaze na vidjelo i dovest će vas u neugodne situacije. Također, Tarot-horoskop.com predlaže da budete maksimalno otvoreni prema idejama i željama svoje bolje polovice. U protivnom riskirate da posljednje dane kolovoza provedete svađajući se i prozivajući zbog stvari vezanih uz vaš život udvoje. Neki Blizanci su jako zainteresirani za povratak starijih ljubavnika i spremni su reći bilo što, obećati Mjesecu, ali bi mogli zabilježiti bolan neuspjeh.

 

 

Pročitaj više BLIZANCI - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RAK - mjesečni horoskop

rakRAK - horoskop lipanj 2022.

Ljubav i veze

Venera prolazi kroz 2. kuću Raka od 11. kolovoza 2022., zajedno sa Suncem do 23. kolovoza. Rakovi su sigurni u svoje vlastite sposobnosti i žele blistati. Osjećaju potrebu dokazati da su sposobni osvojiti svačije srce, možda kako bi se uvjerili da ih potencijalni partneri cijene ili, u slučaju oženjenih, da ih cijeni njihova bolja polovica. Ali Tarot-horoskop.com ističe da je vrlo vjerojatno da će postojati tendencija nametanja vaših vrijednosti drugima, što bi moglo utjecati na vaše ljubavne veze. Trebate se oduprijeti iskušenju da cijelo vrijeme govorite o sebi, o onome što mislite i što želite. Imate mnogo veće šanse za osvajanje ako ste prijateljski raspoloženi, nesebični, duhoviti i pružate više pažnje drugima. 20. kolovoza 2022. Mars - tradicionalni vladar Rakove 5. kuće (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) - prelazi u 12. kuću. Kao rezultat toga, neki Rakovi (oženjeni ili ne) mogli bi se uplesti u tajne veze ili veze s ljudima koji su inače zauzeti ili imaju nešto za skrivati. S druge strane, tranzit Marsa kroz vašu 5. kuću daje vam odlične uvjete za odličan provod sa svojom boljom polovicom daleko od svakodnevice. Možete se ponovno povezati kao par, otpustiti stvari koje vam stvaraju stres i povratiti nježnost i sklad u vašem paru. Potkraj kolovoza moglo bi doći do sukoba vezanih uz novac ili obiteljski život i mogli biste zaključiti da nije lako postići konsenzus s boljom polovicom.

 

 

Pročitaj više RAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

LAV - mjesečni horoskop

lavLAV - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Sunce – vladar Lava – nalazi se u Lavu do 23. kolovoza 2022., a Venera mu se pridružuje 11. kolovoza. To znači da Lavovi prolaze kroz period kada su posebno privlačni potencijalnim partnerima. S druge strane, čak i ako ostave izvrstan prvi dojam, sklonost taštini i potreba da pod svaku cijenu budu u središtu pozornosti mogu sve pokvariti. Budući da je Venera vladarica vaše kuće komunikacije i društvenog statusa, tijekom ovog perioda vjerojatno ste usredotočeni samo na sebe. Ako želite započeti romantičnu vezu, takav vam stav nikako ne ide u prilog. Tarot-horoskop.com preporučuje da manje pričate o sebi, dopustite drugima da kažu što im je na umu te da imate na umu ideje i želje svoje bolje polovice ili one koju pokušavate pridobiti, a da im pritom ne kontrirate na svakom koraku. Tarot-horoskop.com također ističe da astrološki tranziti ovog perioda mogu u vama izazvati predispoziciju za nerealna obećanja iako duboko u sebi znate da ta obećanja ne možete ispuniti. Sunce i Venera – smješteni u Lavu – u opoziciji su sa Saturnom, koji se nalazi u Lavovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak). To znači da veze s drugima mogu biti relativno teške. Vaša bolja polovica mogla bi vas naučiti oštru lekciju koja vas kažnjava zbog vašeg napuhanog ega. Trebali biste se svako malo podsjetiti da većina ljudi želi uz sebe nekoga tko je susretljiv i pun razumijevanja, a ne strogog gospodara. Krajem kolovoza 2022. veze koje su dugo imale problema mogle bi završiti konačnim raskidom.

 

 

Pročitaj više LAV - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

DJEVICA - mjesečni horoskop

djevicaDJEVICA - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Moglo bi se reći da Djevice u kolovozu 2022. polažu velike nade kada je ljubav u pitanju, možda čak i prevelike zbog njih samih. Stvari se često kompliciraju, prisiljavajući mnoge Djevice da se nose s velikim razlikama u uvjerenjima, vrijednostima i načelima. Merkur – vladar Djevice – prolazi kroz Djevicu između 4. i 25. kolovoza i u opoziciji je s Neptunom, koji se nalazi u 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak), kući čiji je on moderni vladar. Kao rezultat toga, možda će vam biti preteško odreći se svojih navika, dok je vaša bolja polovica također vrlo dobro ukorijenjena u vlastitim uvjerenjima i navikama. Kao rezultat toga, postaje mnogo teže doći do zajedničkog jezika. Tarot-horoskop.com preporučuje da se oboje trudite ne svađati oko sitnica i da pokušate analizirati vlastiti stav i želje kada je u pitanju život u dvoje. Neke Djevice potpuno promijene mišljenje o svojoj boljoj polovici ili onoj koja ih privlači. Ako ste jedna od ovih Djevica, Tarot-horoskop.com savjetuje da ne žurite sa zaključcima jer tijekom ovog razdoblja vaša sposobnost objektivnosti je smanjena. Kada je riječ o slobodnim Djevicama, one bi mogle upoznati zanimljive ljude ili tijekom prvih dana mjeseca ili nakon 23. kolovoza 2022. Tada Sunce prolazi kroz Djevicu i pomaže Djevicama da se lakše istaknu. No, vjerojatno je da iz toga neće proizaći nove intenzivne ili dugotrajne veze. Dakle, ako ste slobodni, u kolovozu bi bilo pametnije da budete strpljivi i da se ne nadate previše.


 

 

Pročitaj više DJEVICA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VAGA - mjesečni horoskop

vagaVAGA - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

U kolovozu 2022. ljubavni i seksualni životi Vaga i dalje su užurbani, baš kao i prethodni mjesec, jer do 11. kolovoza još uvijek postoji snažan utjecaj konjunkcije Urana i sjevernog čvora. Dolaze važne promjene i potrebno vam je vrijeme da se prilagodite novonastalim situacijama. Ako ste slobodni, imate priliku za neke suđene veze od samog početka mjeseca. To je zato što je Mars - vladar vaše kuće veza i braka - u konjunkciji sa Sjevernim čvorom. Budući da je Mars planet akcije, njegova konjunkcija sa Sjevernim čvorom ima učinak oživljavanja stvari. Na primjer, ako ste uključeni u vezu koja je postala duboko disfunkcionalna, ali ne činite ništa da to promijenite, sada bi vaš partner umjesto toga mogao preuzeti inicijativu. To bi moglo uzrokovati neke prijeko potrebne promjene, bilo da se radi o poticanju prekida ili pokušaju poboljšanja načina na koji se veza odvija. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se i vi uključite, aktivno sudjelujete umjesto da punu odgovornost prepustite partneru. Vratimo li se slobodnim Vagama, neke od njih mogle bi se zanijeti erotskim privlačnostima misleći da će biti kratkotrajne, ali riskiraju da završe s nekim neočekivanim komplikacijama. Neke Vage su u iskušenju da zastrane ili pribjegnu spletkama i manipulacijama. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete što je moguće oprezniji i da se potrudite pokazati suzdržanost jer bi posljedice mogle biti vrlo neugodne. Neke starije ili novije nevjere mogle bi izaći na vidjelo, uzrokujući eksplozivne situacije. Ali postoje i Vage koje uživaju u vezama koje se pokažu čvrstima i koje potencijalne poteškoće kroz koje zajedno prolaze čine još jačima. Ove Vage imaju sve šanse provesti ugodne, intenzivne trenutke zajedno sa svojim boljim polovicama.

 

 

Pročitaj više VAGA - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

ŠKORPION - mjesečni horoskop

skorpionŠKORPION - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Ljubavni životi Škorpiona postaju intenzivni u kolovozu 2022. jer se u Škorpionovoj 7. kući (veze, partnerstva, druženja, brak) susreću u konjunkciji Mars, Uran i Sjeverni čvor. Sve što se događa tijekom ovog razdoblja u smislu veza, uključujući brak (gdje je slučaj), ima snažnu vibru suđenosti. Neki Škorpioni upoznaju zanimljive ljude, drugi razmišljaju o raskidu, treći se trude popraviti ili ojačati svoj brak. Sve to dovodi do situacija i iskustava koja su im potrebna da bi promijenili svoj život na bolje. Ako ste do sada odgađali neke odluke ili inicijative, utjecaj Marsa vas pokreće i potiče na djelovanje, bilo da se radi o razvodu, braku, pomirenju ili raskidu. Dana 11. kolovoza 2022., Venera - vladarica Škorpionove 7. kuće - počinje svoj tranzit kroz vašu 10. kuću, govoreći o privlačnosti prema nekome prestižnom ili za koga smatrate da ima viši društveni status, barem u vašem krugu poznanika. Potencijalna veza s nekim takvim može vam promijeniti životni put ili vas natjerati da shvatite da morate promijeniti mnogo toga na sebi kako biste osvojili tu osobu. Ako ste u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com predlaže da se potrudite jer se ništa dobro ne gradi lako. 20. kolovoza Mars – tradicionalni vladar Škorpiona – prelazi u vašu 8. kuću, pojačavajući vašu potrebu za intimnošću i dubokim i strastvenim vezama. S druge strane, tranzit Marsa kroz vašu 8. kuću može pojačati ljubomoru i posesivnost te potaknuti sklonost manipulaciji i zlouporabi moći. Na vama je da konstruktivno i ispravno iskoristite energiju koju vam Mars daje.

 

 

Pročitaj više ŠKORPION - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

STRIJELAC - mjesečni horoskop

strijelacSTRIJELAC - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Merkur - vladar 7. kuće Strijelca (veze, partnerstva, druženja, brak) - prolazi kroz 10. kuću između 4. i 25. kolovoza. Kao rezultat toga, većina Strijelaca je posebno zabrinuta za svoju vezu. Neki od njih zaključuju da moraju donijeti ozbiljne odluke s dugoročnim učinkom. Neki se odluče na brak, drugi na kraju zaključe da trebaju bolje surađivati ​​sa supružnikom kako bi oboje ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Oženjeni Strijelci imaju velike izglede da imaju koristi od razumijevanja i pomoći svoje bolje polovice. Slobodne Strijelce obično privlače ljudi s visokim socio-profesionalnim statusom ili jednostavno traže vezu s nekim tko im može pomoći da napreduju u karijeri. No Tarot-horoskop.com ističe kako interesne veze često dovode do komplikacija i neželjenih posljedica. Dana 20. kolovoza 2022., Mars – vladar 5. kuće Strijelca (ljubav, romansa, flert, ljubavne veze) – prelazi u vašu 7. kuću, označavajući početak perioda kada dobivate priliku započeti novu vezu koja stvarno nema šanse da potraje na duge staze. S druge strane, takav odnos vam daje priliku da provedete posebno ugodne trenutke s nekim tko je dinamičan poput vas. Tranzit Marsa kroz 5. kuću također je koristan za dugotrajnije parove, vjenčane ili ne, koji su zapeli u rutini i inerciji. Ako ste u takvoj situaciji, vrlo lako ćete dobiti priliku revitalizirati svoju vezu. Svoju bolju polovicu trebali biste privući zabavnim aktivnostima, zajedničkim izlascima, otkrivanjem zajedničkih interesa ili hobija. Mogla bi se ugodno iznenaditi reakcijom svoje bolje polovice i zajedno se dobro zabaviti.

 

 

Pročitaj više STRIJELAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

JARAC - mjesečni horoskop

jaracJARAC - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Emocionalna bura prethodnog mjeseca i dalje traje u kolovozu 2022., a od prvih dana mjeseca imate priliku započeti vezu koja je posebno zanimljiva i tjera vas da izađete iz svoje zone udobnosti. Ovaj bi odnos mogao započeti sukobom ili raspravom koja vas tjera da preispitujete sami sebe ili čak krenete u obranu. 11. kolovoza 2022. Venera – vladar 5. kuće Jarca (romansa, ljubav, flert, ljubavne veze) – počinje svoj tranzit kroz vašu 8. kuću govoreći o snažnoj zaljubljenosti, intenzivnoj erotskoj privlačnosti ili vezi koja se ne čini biti puno na prvi pogled, ali to u vama izaziva snažne i iznenađujuće osjećaje. Tranzit Venere kroz 5. kuću također je koristan za Jarce koji žele popraviti staru vezu ili je dovesti do dublje razine zajedništva ne samo na fizičkoj i materijalnoj razini, već i na emocionalnoj. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne podležete iskušenju posesivnosti i ljubomore i ublažite svoju potrebu za nametanjem, kontroliranjem stvari, diktiranjem smjera u kojem vaša veza treba ići. Kraj kolovoza može biti težak za Jarce upletene u problematične veze, za one koji su pred razvodom i moraju dijeliti razna dobra te za one koji imaju veze sa strane. Ako se nađete u takvoj situaciji, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete vrlo oprezni jer postoji rizik da pokvarite upravo onu vezu koja vam najviše znači.

 

 

Pročitaj više JARAC - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

VODENJAK - mjesečni horoskop

vodenjakVODENJAK - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

U kolovozu 2022. obiteljski život mogao bi postati zahtjevan ili problematičan za mnoge Vodenjake. Već s prvim danima mjeseca moglo bi doći do iznenadnih promjena ili događaja koji će vas uznemiriti i moglo bi doći do nesporazuma u obitelji, kako u vašoj prvobitnoj, tako i u onoj koju ste sami napravili (gdje je slučaj). Vjerojatan scenarij bi bio sukob koji bi započeo između vaše bolje polovice i vaših roditelja najvjerojatnije zato što se previše miješaju u vaš život kao para. Druga je mogućnost da ishodište svih napetosti možete biti vi sami, pokušavajući u svoj život para nametnuti neke ideje koje ste naslijedili od roditelja. Tarot-horoskop.com preporučuje da iskreno i objektivno analizirate situaciju svog života kao para i pokušate spriječiti bilo kakve napetosti ili se pripremiti za njihovo rješavanje ako se pojave. Ove tendencije mogu biti naglašene nakon 11. kolovoza 2022., kada Venera – vladarica 4. kuće Vodenjaka (obitelj, dom, prošlost, emocionalni korijeni) – počinje svoj tranzit kroz vašu 7. kuću (odnosi, partnerstva, druženja, brak). Venera također čini napete aspekte s Mjesečevim čvorovima, Uranom i Saturnom. Učinci ovih aspekata su jači prema kraju mjeseca. Ovaj astrološki kontekst pokazuje da se možda suočavate s problemima u svojoj vezi, od žestokih svađa do rastave, pa čak i iznenadnog prekida. Srećom, Merkur prolazi kroz 8. kuću Vodenjaka (intimnost, erotika, uzajamno povjerenje i odanost, emocionalno, fizičko i materijalno zajedništvo) između 4. i 25. kolovoza 2022., pogodujući iskrenom dijalogu, posebno o osjetljivim, bolnim ili neugodnim temama. Stoga parovi koji žele riješiti svoje probleme imaju sve šanse za uspjeh ako prihvate iskrenu i otvorenu komunikaciju. Slobodni Vodenjaci prolaze kroz izvrsno razdoblje za osvajanje između 11. i 19. kolovoza. Zatim, 20. kolovoza, Mars počinje svoj tranzit kroz Vodenjakovu kuću ljubavi, a nakon 24. kolovoza pravi kvadrat sa Suncem koje je upravo tranzitiralo u 8. kuću. Kao rezultat toga, kraj kolovoza može biti relativno pun sukoba jer ste skloni nametnuti svoja pravila.

 

 

Pročitaj više VODENJAK - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR

 

 

RIBE - mjesečni horoskop

ribeRIBE - horoskop kolovoz 2022.

Ljubav i veze

Za slobodne Ribe od 4. do 25. kolovoza 2022. povoljan je period za početak nove veze s velikim potencijalom na duge staze. Ova tendencija je zbog činjenice da Merkur prolazi kroz 7. kuću Riba (veze, partnerstva, druženja, brak), kuću kojoj je također vladar. U slučaju Riba koje su uključene u dugotrajnije veze ili čak u braku, tranzit Merkura kroz 7. kuću može pomoći u učvršćivanju veze. Tarot-horoskop.com preporučuje zauzimanje poštenog stava, čak i ako ste vrlo uvjerljivi i sposobni vrlo lako manipulirati onima oko sebe. Ako lažete, krajem mjeseca sve se može okrenuti protiv vas jer vaše laži izađu na vidjelo i stvari mogu postati eksplozivne. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da ste u kolovozu 2022. skloniji biti impulzivniji, agresivniji verbalno i kada je u pitanju akcija. Ako želite nametnuti svoje stajalište, riskirate pokvariti mnoge veze s ljudima do kojih vam je stalo. Trebali biste biti fleksibilniji i otvoreniji za suradnju. U vašoj vezi vaša tvrdoglavost izaziva sličnu reakciju vaše bolje polovice, što može dovesti samo do blokade. Ako želite nekoga osvojiti, odvažnost vam pomaže, ali nasrtljivost može pokvariti stvari. U početku možete osvojiti nekoga inteligencijom i hrabrošću, ali ste na dobitku ako toj osobi dopustite da se izrazi i ne pretvarate dijalog u monolog.

 

 

Pročitaj više RIBE - mjesečni horoskop
 
 
 

Pitaj BESPLATNO tarot majstore

BESPLATAN 1 ODGOVOR