VODENJAK - horoskop 2021.

HOROSKOP VODENJAK 2021.

Za Vodenjake 2021. izgleda intenzivno u emocijama, bogata zapletima i pitanjima vezanim uz stabilnost, sigurnost, obitelj i životne prostore.
Uran već prolazi vašom 4. kućom (prošlost, korijeni, obitelj, životni prostori, emocionalna osnova, podsvijest) od 2019. godine, ali 2021. godine sukobljava se s Jupiterom i Saturnom koji tranzitiraju samog Vodenjaka. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci mogli bi proći kroz razdoblje nezadovoljstva sobom, možda čak i unutarnjeg revolta, tako da bi neki od njih mogli napustiti svoja rodna mjesta, dom svojih roditelja i tako dalje.

 

 

Ako je 2019. označila početak nekih osobnih ili obiteljskih nemira, oni se mogu pogoršati 2021. godine i zahtijevati ozbiljne promjene. Neke situacije i događaji omogućuju vam da vidite da se stvari ne mogu odvijati kao do sada i možda ćete se osjećati nesigurno, još više kad Uran i Saturn naprave kvadrate: 6. veljače - 3. ožujka, 1. - 26. lipnja i 16. – 24. prosinca.


Mogli bi se drugačije osjećati prema obiteljskoj tradiciji ili tradiciji nekih mjesta koja za vas imaju neko posebno značenje. Možda se više nećete osjećati ugodno u vlastitom domu ili obitelji. Neke odgovornosti vezane uz roditelje (starije osobe ili lošeg zdravlja) ili vašu vlastitu obitelj na kraju vas zamaraju, umaraju, nerviraju i generiraju potrebu za oslobađanjem. Saturn - tradicionalni vladar Vodenjaka - prolazi kroz sam Vodenjak, što vas gura prema strpljenju, zrelosti, odgovornosti i poštivanju nekih moralnih obveza koje priznajete duboko u sebi.

 

 


Ako iznajmljujete dom, možda ćete se preseliti prije nego što je predviđeno; ako želite kupiti vlastiti dom, možete se suočiti s nejasnim ili nestabilnim situacijama pa se čini da se stvari ne slažu lako. Isto se može dogoditi ako pokušavate preurediti svoj dom, pa Tarot-horoskop.com predlaže izradu što fleksibilnijih planova i ostavljanje prostora za nepredviđeno.
S druge strane, budući da Saturn prolazi vašom prvom kućom, 2021. godine mogli biste se istaknuti kao autoritet u svom području rada, naći se pod svjetlima reflektora nakon perioda u kojem niste privukli pažnju. Ali na pomolu je prilično intenzivan period, pa ćete se možda nositi s ponavljajućim umorom, melankolijom ili možda nedostatkom motivacije. Važno je dozirati svoj trud i neprestano se podsjećati da vam se daje važna šansa koju vrijedi iskoristiti.


Astrološki kontekst 2021. gura vas prema ponovnom izgrađivanju sebe - nečem u čemu biste trebali uživati. Također vam pomaže da revidirate i ozbiljno prilagodite svoje planove za budućnost, posebno u siječnju, kada se usavršava kvardat Jupiter-Uran.
Još jedan značajan tranzit 2021. godine je onaj Sjevernog čvora kroz Strijelca, znači kroz Vodenjakovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalne skupine, planovi za budućnost, tehnologija), čiji je vladar Jupiter. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da biste se mogli nositi s problemima u prijateljstvima ili s negativnim utjecajem nekih prijatelja na vas. Mogli biste se i pretjerano vezati za neke navike, ideje ili pogreške iz prošlosti ili pokušati oko sebe okupiti samo ljude koji odobravaju ono što govorite i podržavaju vas čak i kada ne donosite najbolje moguće odluke. U vezi s prijateljima ili nekim skupinama ili u sklopu nekih zajedničkih projekata, možda ćete više naletjeti na pitanja koja se odnose na pravednost, moral ili etiku.

 

 


Vodenjakovu 11. kuću također aktiviraju dvije od četiri pomrčine 2021. godine: pomrčina Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da je vrijeme da lucidno analizirate svoje veze s onima oko sebe i razjasnite koje su vam uistinu korisne, potičući vas na napredak, a zatim razvrstajte ljude oko sebe. Također biste trebali biti realni i fleksibilni kada su u pitanju projekti za budućnost, posebno oni koji se odnose na tehnologiju ili internetski svijet. Nakon što izvršite sortiranje, u prosincu možete naletjeti na nove projekte i mogućnosti. Također morate pronaći ravnotežu između svojih potreba i potreba grupa u kojima ste.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela