BIK - horoskop 2024.

HOROSKOP BIK 2024.

Bikovi počinju 2024. u punom jeku, s Jupiterom u tranzitu upravo preko Bika.

Dana 17. veljače 2024., Venera - vladarica Bika - sastaje se u konjunkciji s Plutonom u Bikovoj kući karijere. Kao rezultat toga, možete očekivati da ćete imati koristi od podrške nekoga moćnog ili dobiti ponudu za posao ili partnerstvo s nekim tko je moćan i utjecajan i može otvoriti vrata određenim društvenim krugovima.

 

 

 

Tijekom 2024. moglo bi doći do neočekivanih promjena za mnoge Bikove što se tiče karijere i njihovih prihoda. Pluton prolazi kroz 10. kuću Bika (karijera, ciljevi, socio-profesionalni ugled) od 21. siječnja do 1. rujna 2024., a zatim od 19. studenog 2024. do ožujka 2043. Dakle, još uvijek postoje duboke promjene vezane uz profesionalni život Bikova i njihove profesionalne veze ili interakcije s vlastima.

Plutonov vrlo dugi tranzit kroz kuću karijere gura i pomaže mnogim Bikovima da promijene svoj profesionalni put ili naprave neke potrebne promjene u svojoj karijeri kako bi mogli biti uspješni. U ovom astrološkom kontekstu, nade su veće i u nekim slučajevima bi mogla postojati velika žeđ za moći. Ali Tarot-horoskop.com ističe da se moć mora steći poštenim sredstvima i neospornim vještinama. Inače će se pokazati privremenim. Pod utjecajem Plutona otkrivaju se, kažnjavaju, guraju u stranu oni koji dolaze (ili su već došli) do vlasti nepoštenim putem, korupcijom, manipulacijom i sl.

Parafrazirajući Julesa Renarda, moglo bi se reći da "ako želite testirati čovjekov karakter, dajte mu moć". U 2024. mnogi Bikovi dobivaju priliku steći više moći ili dobar društveno-profesionalni položaj i tako će otkriti svoj pravi karakter. Ako ste jedan od ovih Bikova, trebali biste maksimalno iskoristiti ovu priliku kako biste postali bolja osoba. U tom cilju mogli bi vam pomoći harmonični aspekti koje Pluton čini s Jupiterom i Neptunom.

Također kao rezultat Plutonovog tranzita, neke komplicirane profesionalne veze ili potencijalno teške staze mogle bi krenuti u povoljan smjer nakon vremena neizvjesnosti.

Jupiter – vladar 8. kuće Bika (zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi svih vrsta, financiranje, potencijalna nasljedstva) – prolazi kroz Bika do 25. svibnja 2024., a zatim prelazi u vašu 2. kuću. Između 15. i 26. travnja Jupiter, još uvijek smješten u Biku, čini konjunkciju s Uranom, vladarom 10. kuće Bika. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da postoji velika vjerojatnost da ćete naići na neočekivane prilike koje će promijeniti vaš profesionalni život na bolje. Sada imate značajne šanse za pronalaženje investitora ili podupiratelja, unapređenje zbog vaših vještina i načina na koji doprinosite postignućima tima čiji ste dio i/ili tvrtke za koju radite.

 

 

Od 25. svibnja 2024. Jupiter prolazi kroz 2. kuću Bika (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti). Tijekom ovog tranzita, Jupiter čini harmoničan aspekt s Plutonom i napete aspekte sa Saturnom, koji se nalazi u vašoj 11. kući.

Prisutnost Jupitera u Bikovom polju novca donosi mnoge prilike za poboljšanje prihoda, obogaćivanje materijalne situacije i otplatu dugova (ako ih imate). S druge strane, možete očekivati da ćete ponekad vidjeti tendenciju prema trošenju izvan vašeg proračuna ili kupnji stvari koje vam uistinu nisu potrebne. Vrijeme je da maksimalno iskoristite povoljne prilike koje vam se pružaju i uživate u bonusu, isplati naknade, nasljedstvu, povratu poreza ili slično, ali Tarot-horoskop.com preporučuje da budete suzdržani i ne rasipate ono što ste zaradili. Ako udovoljite nekom hiru, radost traje samo nekoliko dana ili tjedana. Ako uštedite dio novca, dugoročno dobivate više sigurnosti i manje stresa. Također, budući da se Jupiter ne osjeća previše ugodno u Blizancima (2. kuća Bika), njegov utjecaj može pojačati sve potencijalne već postojeće predispozicije prema rasipništvu ili previše trošenja na kredit.

Učinci napetih aspekata koje Jupiter čini sa Saturnom izraženiji su tijekom druge polovice kolovoza i zadnje dekade prosinca 2024. Tijekom ovih razdoblja trebali biste mudro odabrati svoje savjetnike, suradnike, tim i akcije koje želite posebno podržati ako imaju i važne materijalne implikacije. Ovi uvjeti mogu biti obilježeni neizvjesnostima na društvenoj ili ekonomskoj razini, što i vama stvara određenu nevolju. S druge strane, takve vas situacije potiču i inspiriraju da pametnije raspolažete novcem kojim raspolažete i općenito materijalnim resursima. Imat ćete koristi ako uspostavite jasan proračun, imajući na umu svoje stvarne mogućnosti i poštujući ga doslovce.

Predviđanja za ljubav i veze bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela