LAV - horoskop 2024.

HOROSKOP LAV 2024.

U 2024. Lavovu 10. kuću (karijera, ciljevi, socio-profesionalni ugled) i dalje aktivira Uran, tijekom cijele godine, i Jupiter, koji prolazi kroz nju do 25. svibnja, kada prelazi u vašu 11. kuću (ciljevi za budućnost, društveni život, grupne aktivnosti, prijatelji, zaštitnici, dostupni resursi za profesionalni uspjeh). Jupiter vas nadahnjuje i pomaže vam da zablistate, ali, s druge strane, Tarot-horoskop.com preporučuje da pripazite na potencijalnu tendenciju prema pretjerivanju, želji da dobijete sve odjednom.

 

 

 

U ovom astrološkom kontekstu, vaše ideje i inicijative za napredak u karijeri ili razvoj vlastitog posla (ako ga posjedujete) imaju tendenciju da budu pretjerano optimistične. Mnogi Lavovi skloni su stvaranju pretjerano velikih planova i potrebna im je mudrost kako bi ublažili svoj entuzijazam i gledali na stvari iz umjerenije, realističnije i pragmatičnije perspektive.

Vaša kreativnost je posebno cijenjena tijekom ovog perioda i može vam pomoći da se istaknete. Na primjer, mogla bi vas zaposliti velika tvrtka ili vas pozvati da budete dio važnog tima, baš kao što ste se nadali neko vrijeme. Imate dobre izglede da postanete poznati ili uspješni u poslu lansiranjem novog proizvoda ili prodajom poslovne ideje, možda startupa ili projekta koji ste pokrenuli i razvijali pomoću vlastitih sposobnosti. Ako (još) nemate vlastiti posao, ovo je izvrsna prilika za pokretanje posla, pretvarajući hobi u izvor prihoda.

Između 15. i 26. travnja 2024. u Lavovoj 10. kući dolazi do lijepe i uzbudljive konjunkcije između Jupitera i Urana. To bi moglo označiti vrijeme neočekivanih promjena, zapleta koji će vam pomoći da se istaknete. Čak i ako se čini da su neki događaji turbulentni ili vam zbrkaju život, oni dovode do faze završetka, otvarajući put prema nečem potpuno novom i možda čak izvan norme.

Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da bi tu mogao biti početak ili kraj (ovisno) povezanosti ili suradnje. Također bi moglo doći do promjena u zakonodavstvu koje regulira vaše područje rada, koje vas tjeraju na prilagodbe koje niste planirali ili koje do sada niste smatrali mogućima.

Možete se vrlo dobro nositi s ovim relativno užurbanim vremenom ako obuzdate svoje napade taštine i obratite pažnju na stvaranje saveznika i traženja partnera i suradnika. Vaše vještine blistaju jače ako se uklopite u tim ili ako ste dio zajedničkog projekta, osobito nakon 25. svibnja, kada Jupiter čini harmoničan aspekt s Plutonom.

Kroz svoj tranzit kroz Lavovu 11. kuću, Jupiter čini napeti aspekt sa Saturnom, koji se usavršava tijekom druge polovice kolovoza i, zatim, tijekom posljednje dekade prosinca. Saturn je vladar Lavove kuće posla, a 2024. prolazi kroz vašu 8. kuću (zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje, potencijalna nasljedstva). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da su važne poslovne veze i način na koji uspijevate pridonijeti zajedničkim ciljevima, projektima i investicijama.

 

 

U kontekstu kvadrata Jupiter-Saturn, neki Lavovi smatraju da je njihov nagon ograničen nedovoljnim materijalnim resursima ili imaju pri ruci puno manja sredstva od planiranih. Čak bi i Lavovi koji imaju dovoljno sredstava mogli zaključiti da se njihove financijske odluke pomno prate pa moraju trošiti manje nego što bi željeli.

Imat ćete uspjeha ako se ne uvučete u prljave igre i ne prepustite se iskušenju financijskih špekulacija ili planova za brzo bogaćenje. U 2024. morate se pokazati odgovornim i odreći se nekih nezdravih navika kada je u pitanju raspolaganje novcem. Vrijeme je da zbrojite stvari i planirate realno, na temelju onoga što imate pri ruci, a ne na temelju onoga što biste željeli imati. Tražite usluge od onih s više iskustva, osobito u lipnju, i ne dopustite onima koji potiču rasipništvo da utječu na vas.

Kada je u pitanju vaš posao ili biznis, Tarot-horoskop.com savjetuje da izbjegavate spletke i ne uplićete se u tuđe sukobe. Ako vam trenutni posao ne donosi zadovoljstvo, ako smatrate da vam ne nudi dovoljno prilika za rast i napredak, vrijeme je da počnete tražiti nešto drugo. Bilo bi mudro proučiti tržište i početi usavršavati svoja znanja i vještine.

Predviđanja za ljubav i veze bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela