JARAC - horoskop 2024.

HOROSKOP JARAC 2024.

U 2024. Pluton većinu vremena provodi u 2. kući Jarca (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti), označavajući vrijeme zanimljivih prilika i velikih financijskih događaja.

 

 

 

Između 2. rujna i 19. studenog 2024., Pluton obavlja posljednji put kroz Jarca, a 19. studenog se dugoročno smješta u 2. kuću Jarca, kroz koju će prolaziti do ožujka 2043. Kao rezultat toga, čeka vas prilično dugo (oko 20 godina) uspjeha, kada dobijete priliku steći materijalnu moć, pogotovo ako ste tijekom prethodnih godina uložili puno truda i djelovanjem dokazali da značajno doprinosite uspjehu tima čiji ste dio ili tvrtke za koju radite.

Pluton otvara vaš put prema materijalnoj moći i pomaže vam da stignete tamo gdje ste oduvijek željeli, ali moć nije samo vama predana. Najprije morate položiti ispit (ili više njih) kako biste dokazali da ste spremni i sposobni za to.

Tijekom Plutonovog tranzita kroz 2. kuću Jarca mogli biste dobiti važne materijalne lekcije, stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da se već sada počnete baviti materijalnom situacijom i stavom koji imate prema novcu. Vrijeme je da redefinirate svoj stav prema materijalnim dobrima i preispitate kako svoje talente i vještine prikazujete da biste se istaknuli. Nema razloga za oklijevanje pred promjenama.

Plutonov tranzit kroz kuću novca ponekad vas može dovesti u teške situacije u kojima se osjećate kao da previše gubite ili da se presporo vraćate na pravi put nakon materijalne krize. Također biste mogli biti više od drugih pogođeni globalnom financijskom krizom ili nekim mjerama koje je nametnula vlada ili razne financijske institucije. Ali upravo zbog toga te situacije tjeraju vas da tražite nove smjerove, mijenjate svoju perspektivu i gledate prije svega prema svojim sposobnostima i vještinama.

Konačno, pod utjecajem ovog tranzita Plutona, ponekad bi se mogle vidjeti reaktivacije nekih tema vezanih uz posesivnost, pretjerani materijalizam i slično.

Do 25. svibnja 2024. Jupiter je zajedno s Uranom u 5. kući Jarca, kući povezanoj s financijskim špekulacijama i sposobnošću samopromicanja. Između 15. i 26. travnja Jupiter je u konjunkciji s Uranom – modernim vladarom vaše 2. kuće. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da biste mogli dobiti neke neočekivane zarade, iznenađujuće, osobito ako radite u umjetničkom području, ako ste hobi pretvorili u posao ili ako mudro ulažete u promicanje svojih talenata. Moguća je i špekulativna zarada, pod uvjetom da ne počnete ulagati u burzu ako o njoj ne znate mnogo.

 

 

25. svibnja Jupiter počinje svoj tranzit kroz 6. kuću Jarca (posao i zdravlje) i čini harmoničan aspekt s Plutonom i napet aspekt sa Saturnom – vladarom Jarca – koji se nalazi u vašoj 3. kući (komunikacija, razmišljanje, učenje, veze s vašim radne i životne sredine).


Jupiterov tranzit kroz vašu 6. kuću označava vrijeme kada dobivate velike profesionalne prilike. Na primjer, možete pronaći posao ako ste bili nezaposleni ili, ako vam se ne sviđa vaš trenutni posao, možete pronaći onaj koji je bolje plaćen i s boljim šansama za profesionalni razvoj i napredak.

U kolovozu i prosincu možda ćete morati naučiti više, pohađati tečaj za promjenu kvalifikacija ili specijalizacija ili prisustvovati radionici koja vam pomaže da izoštrite svoje praktične vještine. Također, tijekom ovog perioda mogli biste shvatiti da vam neke vaše ideje ili uvjerenja uzrokuju više štete nego koristi.

Općenito, 2024. može se pokazati izvrsnom profesionalno ako pokušate postići zajedničko stajalište sa svojim suradnicima ili zaposlenicima (ovisno o situaciji) i ne potičete sukobe temeljene na načelima. Tarot-horoskop.com također preporučuje da pokušate ne preuzimati previše zadataka, već da pokušate pojednostaviti svoju aktivnost. Na primjer, ne bi škodilo prekinuti neke projekte koji više nisu aktualni i koji besmisleno oduzimaju vrijeme i trud.

Pomrčina Mjeseca 25. ožujka i pomrčina Sunca 20. listopada 2024. aktiviraju Jarčevu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni ugled), kuću kroz koju još uvijek prolazi Južni čvor. Kao takvi nastavite s tendencijama iz prethodne godine kada su u pitanju karmička rješenja vezana uz vašu karijeru i profesionalni status. Nekim Jarcima postaje sve jasnije da mogu postići ono što su naumili samo ako pokažu da imaju unutarnju snagu i emocionalnu disciplinu.

S druge strane, astrološki kontekst 2024. dokazuje da trebate ponovno uspostaviti ravnotežu između osobnog i poslovnog života, bolje brinuti o svojoj duši i vezama s bliskima. Snažan i skladan dom može vam dati energiju potrebnu za postizanje vaših društveno-profesionalnih ciljeva.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela