VAGA - horoskop 2024.

HOROSKOP VAGA 2024.

U 2024. Saturn još uvijek prolazi kroz kuću posla Vage zajedno s Neptunom, dok je vaša 8. kuća još uvijek vrlo aktivirana Uranom i Jupiterom.

 

 

 

Jupiter – tradicionalni vladar kuće posla u Vagi – prolazi kroz vašu 8. kuću (zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje, potencijalna nasljedstva, pasivni prihod) – do 25. svibnja 2024., kada prelazi u vašu 9. kuću otvarajući nove profesionalne perspektive. Između 15. i 26. travnja, kada se Jupiter približava kraju svog tranzita kroz vašu 8. kuću, dolazi do konjunkcije Jupitera i Urana koja može označiti neočekivani povoljan događaj. Mogli biste neočekivano zaraditi novac, možda od financijskih špekulacija ili udruga ili zajedničkog ulaganja. Ili možda vaša bolja polovica napreduje znatno i to pomogne i vama.

Ako ste zainteresirani za špekulativna ulaganja, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete oprezni i dobro znate što radite. Ako imate nešto ušteđenog novca i dolazite u iskušenje da napravite takvo ulaganje, ali niste upućeni u to, bilo bi mudro pročitati ili koristiti specijaliziranu tvrtku, jer riskirate veliki gubitak. Budući da je Uran uključen u ovu konjunkciju, stvari se mogu odvijati u svim smjerovima, na nekontroliran i nepredvidiv način.

Konjunkcija Jupiter-Uran dokazuje da postoje veliki izgledi za stvaranje neočekivanog profita, bonusa, nagrade ili čak nasljedstva. Također možete dobiti povrat poreza ili isplate naknade ili neočekivanu materijalnu potporu od roditelja. Mnoge Vage dobivaju neočekivane prilike da se oslobode dugova ili naprave isplativa dugoročna ulaganja koja mogu osigurati njihovu materijalnu stabilnost. S druge strane, imajući u vidu da se ova konjunkcija događa u 8. kući Vage, Trot-horoskop.com smatra da veću zaradu možete uživati samo ako preispitate neke ideje ili navike vezane uz raspolaganje novcem, posebice kada su u pitanju zajednički resursi, tuđi novac, materijalna suovisnost i slično.

Dana 25. svibnja, Jupiter počinje svoj tranzit kroz 9. kuću Vage i kroz ovaj tranzit čini harmoničan aspekt s Plutonom i napet aspekt sa Saturnom.

Trigon Jupiter-Pluton stvara izvrsne uvjete da se poprave ili uravnoteže neke neugodne situacije iz prošle godine, da se novčano vratite na pravi put, steknete pravo na sudu i dobijete priznanje za profesionalne zasluge nakon vremena neugodnosti i napora.

 

 

Kvadrat koji čine Jupiter i Saturn, koji se usavršava dva puta tijekom 2024., u kolovozu i prosincu, sugerira da je vrijeme za istraživanje novih profesionalnih teritorija, ali bez bježanja od svojih obaveza. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne podlegnete iskušenju da napustite poziciju, posao ili profesionalno područje samo zato što je teško, morate puno naučiti, trebate uložiti trud i biti pedantni i slično.

Također, kvadrat Jupiter-Saturn dokazuje da morate biti što fleksibilniji i prilagodljivi, osobito ako ste krenuli ponovno pokrenuti stariji profesionalni ili poslovni projekt. Tijekom ovog perioda imat ćete koristi od usvajanja novih metoda rada i promocije. Jupiter, smješten u vašoj 9. kući, nadahnjuje u vama velikodušne ideje, ali Saturn vas gura (a ponekad čak i prisiljava) da napredujete sporo, oprezno, malim koracima.


Dana 19. studenog 2024., Pluton – moderni vladar 2. kuće Vage (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti) – nastanjuje se dugoročno u vašoj 5. kući. Pluton počinje godinu u vašoj 4. kući, gdje ostaje do 21. siječnja. Tada počinje svoj tranzit kroz vašu 5. kuću, a između 2. rujna i 19. studenog vraća se u vašu 4. kuću. Ovaj tranzit Plutona pogoduje špekulativnim investicijama, baš kao i konjunkcija Jupiter-Uran.

Imajući na umu astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da možete očekivati da ćete imati koristi od prilika za ponovno stjecanje materijalne neovisnosti koristeći svoje osobne vještine nakon dugo vremena kada ste bili oprezni u upravljanju svojim novcem ili kada su u pitanju ulaganja, ili gdje uvelike ste se oslanjali na materijalnu pomoć svojih roditelja. Također, mogli biste biti u iskušenju da eksperimentirate s novcem ili da uložite u nove tehnologije, na primjer u IT.

Sjajno je vrijeme da pokrenete web stranicu kako biste predstavili svoje vještine ili proizvode, kako biste poboljšali svoju prisutnost na mreži. Trebali biste više ulagati u sebe i u njegovanje nekih izvornih vještina koje bi vam mogle pomoći da zaradite više, a možda čak i pokrenete vlastiti posao.

Mjesečevi čvorovi nastavljaju tranzitirati kroz 1. kuću (Južni čvor) i 7. kuću (Sjeverni čvor) Vage, naglašavajući važnost vašeg odnošenja prema profesionalnom i poslovnom. Tranzit mjesečevih čvorova na osi kuća 1-7 olakšava pokretanje ili razvoj nekih zajedničkih projekata ili udruga. Imat ćete uspjeha ako zauzmete novi stav prema vezama suradnje, udruživanjima ili partnerstvima, ako budete gradili odnose i saveze drugačije nego prije. Vrijeme je da potražite partnere i suradnike koji dugoročno odgovaraju vašim profesionalnim planovima i koji vam mogu pomoći da napredujete.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela