DJEVICA - horoskop 2024.

HOROSKOP DJEVICA 2024.

U 2024., Mjesečevi čvorovi još uvijek se nalaze na osi financijskih kuća Djevice, sa Sjevernim čvorom u vašoj 8. kući i Južnim čvorom u vašoj 2. kući. Kao rezultat toga, u 2024. godini i dalje su vidljive glavne tendencije iz prethodne godine profesionalno i kada je riječ o prihodima.

 

 

 

Saturn nastavlja tranzit kroz 7. kuću Djevice (odnosi, partnerstva, druženja, natjecanje, poznati neprijatelji), zajedno s Neptunom, i potiče zrelost i odgovornost kada su u pitanju veze s drugima, uključujući profesionalne ili poslovne veze (ovisno o situaciji). Prolazite kroz vrijeme kada profesionalni napredak i materijalna zarada uvelike ovise o tome kako se postavljate u odnosu na opće dobro, koliko možete pridonijeti raznim udrugama, suradnjama ili zajedničkim ulaganjima. Vrijeme je da se pozabavite izgradnjom nekih partnerstava, udruživanja i suradnje koje su poštene i uravnotežene. Možete postići puno, ali samo ozbiljnošću, dolaskom na vrijeme i ustrajnošću, jer Saturn je zahtjevan i želi da sve što radite bude temeljito i trajno.

Tijekom 2024. dolazit će materijalne prilike, ali kako biste ih maksimalno iskoristili morate revidirati svoju materijalnu strategiju, odbaciti neke nesretne navike vezane uz trošenje novca i pokušati izbjeći ovisnost o materijalnim resursima drugih ljudi. Dobivate priliku zaraditi više od udruživanja i zajedničkih ulaganja ako pazite da su pošteni i odgovorno pridonosite, bez navikavanja ili ostvarivanja nepoštene dobiti korištenjem drugih.

Ako imate dugove, Tarot-horoskop.com preporučuje da ih otplatite kao prioritet i pokušajte ne stvarati nove dugove kako ne biste završili u nesretnim situacijama i pretakanju iz šupljeg u prazno.

U ovom astrološkom kontekstu mogli biste sve jasnije uočiti slabe točke u nekim poslovnim vezama, suradnjama ili udruživanjima ili nedostatke nekih ugovora. Mogli biste zaključiti da neki od njih previše ograničavaju vašu kreativnost i onemogućuju vam napredak i isticanje. S druge strane, Tarot-horoskop.com predlaže da ne izgubite iz vida činjenicu da vas neka partnerstva ili suradnje, iako strože, potiču da izgradite i učvrstite svoju unutarnju strukturu kako biste profesionalno rasli učeći od onih s više vještina i/ili iskustva . Vrijeme je da ostavite po strani rigidnost i unaprijed stvorene ideje, kritičnost i perfekcionizam i njegujete veze s onima od kojih možete učiti. Bilo kako bilo, mnoge su veze sada na kušnji i oni koji će ih ostvariti bit će samo oni izgrađeni na čvrstim temeljima i zdravim načelima.

Dana 25. svibnja 2024. Jupiter prelazi u 10. kuću Djevice (karijera, ciljevi, socio-profesionalni ugled), a tijekom ovog tranzita u harmoničnim je vezama s Plutonom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da je potencijal za profesionalni razvoj vrlo dobar tijekom druge polovice godine pod uvjetom da pažljivo odaberete svoje ugovore, suradnike i partnere.

 

 

Jupiter je vladar 7. kuće Djevice (veze s drugima), pa vam ljudi s kojima provodite vrijeme mogu pomoći da postanete uspješni ili, obrnuto, mogu vas srušiti. Budući da se Jupiter ne snalazi tako dobro u Blizancima (znak u kojem je Jupiter na štetu), mogli biste se suočiti s mnogim problemima u odnosima, ali oni bi vam trebali pomoći da izoštrite svoje razlučivanje kada je riječ o suradnji ili udruživanju. Na kraju, iskustvo koje skupite tijekom ovog vremena pomaže vam da vaše vještine zablistaju i postignete profesionalni napredak.

Tijekom druge polovice 2024. i u prvoj polovici sljedeće godine, dok Jupiter prolazi kroz vašu 10. kuću, morate se pokazati poštenima, moralnima, pa čak i nesebičnima. Također, Tarot-horoskop.com savjetuje da izbjegavate prekomjernu moć i veze s korumpiranim ljudima ili skupinama.

Imat ćete koristi ako doprinesete dobrobiti drugih s kojima radite i gradite svoju profesionalnu reputaciju, kao i općem dobru. Jupiter je također vladar 4. kuće Djevice, pa je važno graditi na čvrstoj osnovi. U protivnom postoji opasnost da uspjeh bude kratkotrajan, a pad bi mogao biti bolan, osobito u kolovozu i prosincu.

Prilike koje vam dolaze tijekom 2024. uključuju i više odgovornosti, a kako biste ih najbolje iskoristili morate imati dobre vještine i biti voljni nastaviti učiti, usavršavati svoje vještine i osloboditi se nekih nezdravih utjecaja i navika. Dobivate priliku da vaše kvalitete i vještine zablistaju, a pogodnosti koje dobivate odgovaraju vašem doprinosu postignućima tima čiji ste dio ili tvrtke za koju radite.

Zaključno, 2024. vam daje priliku da profesionalno napredujete, istaknete se i zaradite više ako budete ustrajni, koračate samouvjereno i pokažete svoju inicijativu i pravednost.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela