VODENJAK - horoskop 2024.

HOROSKOP VODENJAK 2024.

U 2024. godini Pluton – moderni vladar 10. kuće Vodenjaka (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni ugled) – provodi više vremena u Vodenjaku nego prethodne godine, a 19. studenog dugoročno se smješta u Vodenjaku, sve do ožujka 2043. godine. Između 2. rujna i 19. studenoga, Pluton obavlja posljednje putovanje u 12. kući Vodenjaka, dajući vam priliku da zaključite sve što više nije aktualno u vašem profesionalnom životu. Također, Plutonov tranzit kroz 12. kuću pomaže vam da mobilizirate svoje snage i prevladate svoje granice (većina njih je zapravo samonametnuta) kako biste započeli novu fazu profesionalnog rasta.

 

 

 

Pod utjecajem Plutona, profesionalni napredak Vodenjaka ide ruku pod ruku s osobnim razvojem koji se temelji na nekim dubokim promjenama. Tako nastavljate tendenciju započetu još od prošle godine, a Tarot-horoskop.com preporučuje da maksimalno iskoristite ovu velikodušnu priliku i posvetite se procesu socio-profesionalnog rasta.

Za neke Vodenjake sada dolazi vrijeme da povrate svoju osobnu moć, da budu unaprijeđeni na bolje položaje i dokažu da su sposobni mudro upravljati svojom moći. Ali inače, iskušenja su brojna.

Energiju ovog tranzita Plutona možete konstruktivno iskoristiti kako biste riješili neke starije probleme vezane uz karijeru i poboljšali svoj ugled u tvrtki u kojoj radite. Profesionalni uspjeh ovisi o tome kako pokazujete svoju moć na poslu.

Ako posjedujete tvrtku, vrijeme je da se pozabavite izgradnjom ugleda, promicanjem i osmišljavanjem strategije pomoću koje ćete je učiniti poznatijom i cijenjenom.

Ako ste zaposlenik, možete očekivati da će vaši nadređeni obraćati više pozornosti na ono što radite, pratiti vaše performanse (ili njihove nedostatke) i vršiti pritisak na vas upravo zato što shvaćaju da možete više i žele vas natjerati da date sve od sebe. Stoga vam Tarot-horoskop.com savjetuje da se emocionalno pripremite za suočavanje s ovom situacijom kako ne biste odustali upravo kada dobijete priliku dokazati svoje vještine i liderske kvalitete koje vas mogu lansirati na više pozicije.

 

 

Pluton otvara put do moći i pomaže vam da ostanete na vrhu sve dok to koristite pošteno, bez zloporabe i izbjegavajući da postanete arogantni. Vrijeme je da ublažite svoju sklonost kontroliranju onoga što drugi rade. Dokažite da imate suzdržanost i da možete voditi snagom primjera.

Saturn – tradicionalni vladar Vodenjaka – još uvijek prolazi kroz vašu 2. kuću (rad za novac, osobna sredstva i vrijednosti). Tijekom cijelog ovog tranzita Saturn je početkom godine u skladnim vezama s Jupiterom, no u kolovozu i prosincu te veze postaju zategnutije zbog kvadrata između Saturna i Jupitera.

Imajući na umu činjenicu da je Jupiter tradicionalni vladar vaše 2. kuće, Tarot-horoskop.com smatra da bi se učinci kvadrata Jupiter-Saturn mogli pokazati kao neke poteškoće kada je u pitanju upravljanje novcem. Nakon 25. svibnja 2024., kada Jupiter započne svoj tranzit kroz 5. kuću Vodenjaka, mogla bi postojati tendencija prema trošenju više nego što si možete priuštiti ili upuštanju u rizične financijske špekulacije. Bilo bi mudro ne voditi se onim što čujete od kolega s posla ili prijatelja, već potražiti savjet nekoga s iskustvom koji vas je spreman naučiti kako ulagati s manje rizika. Jupiter i Saturn vam pokazuju da možete maksimalno iskoristiti rezultate svog rada i neće manjkati novca, a najbolja strategija je prestati s beskorisnim troškovima i držati se onoga što je uistinu potrebno i prioritetno.


Kao i prošle godine, tranzit Saturna kroz kuću novca tjera vas da smanjite potrošnju na skupu zabavu ili luksuzne predmete i težite uštedi. U ovom astrološkom kontekstu možete očekivati da ćete biti stavljeni u različite situacije koje će vas potaknuti da učinkovitije upravljate svojim novcem kako biste mogli uživati u više koristi od svog rada. Također, Saturn vas inspirira i pomaže vam da svoje talente i vještine sagledate realnije, da ih bolje istaknete i na kraju povećate svoj prihod.

Tarot-horoskop.com osjeća kao da prolazite kroz razdoblje u svom životu kada postaje potrebno učvrstiti svoje samopouzdanje kako biste mogli postići najbolje profesionalne i materijalne rezultate. Vrijeme je da procijenite svoju vrijednost na temelju onoga što znate, možete i radite sami, a da ne ovisite o potvrdi drugih – iako je ponekad bolje imati na umu i njihovo mišljenje.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela