RIBE - horoskop 2024.

HOROSKOP RIBE 2024.

U 2024. Saturn nastavlja svoj tranzit kroz Ribe, dajući vam najbolje uvjete za osobno restrukturiranje kroz razumijevanje vlastitih granica, pa vas potiče da tražite strategiju za prevladavanje tih ograničenja i nadmašivanje samog sebe.

Tijekom svog tranzita kroz Ribe, Saturn vas inspirira i pomaže vam da promijenite svoj stav prema profesionalnom napretku i isticanju u društvu, praveći realnije planove i djelujući na pragmatičniji i učinkovitiji način. Mogli biste se nositi s manje ugodnim situacijama, ali one bi vas trebale probuditi i pokrenuti.

 

 

 


 


Za neke Ribe, ovaj tranzit Saturna može označiti vrijeme kada će naučiti kako preuzeti više odgovornosti, uključujući profesionalne, i prigrliti vlastite odluke i postupke kako bi mogli dati važan doprinos uspjehu profesionalnog projekta koji uključuje timski rad.

Jupiter – vladar 10. kuće Riba (karijera, ciljevi, socio-profesionalni ugled) – prolazi kroz vašu 3. kuću do 25. svibnja 2024., a zatim prelazi u vašu 4. kuću. Stoga Tarot-horoskop.com preporučuje da do 25. svibnja pokušate naučiti mnogo novih stvari u svom području rada te se potrudite učvrstiti praktične vještine i strukturirati svoje znanje kako biste ga mogli učinkovito primijeniti. Vrijeme je da budete što fleksibilniji te da budete otvoreni za učenje od ljudi pored vas, posebno onih koji su voljni voditi vas i pomoći vam da postignete bolje rezultate. U ovom astrološkom kontekstu vrlo je važno kako komunicirate, osobito u profesionalnim vezama.

25. svibnja 2024. Jupiter počinje svoj tranzit kroz 4. kuću Riba, gdje je u harmoničnim vezama s Plutonom i u napetim vezama sa Saturnom.

Utjecaj kvadrata Jupiter-Saturn dolazi više do izražaja u kolovozu i prosincu 2024., označavajući vrijeme kada biste se mogli osjećati nesigurno ili osjećati kao da vas nadređeni, partneri ili poslovni suradnici (ovisno o situaciji) uistinu ne cijene. Ali vjerojatno je to subjektivan pogled koji proizlazi iz nesigurnosti uzrokovane nepovjerenjem u vlastite kvalitete i vještine. Tarot-horoskop.com savjetuje da se te nesigurnosti pokušate riješiti tako što ćete više učiti i pohađati tečajeve za usavršavanje svojih vještina, radionice i slično. Kako biste imali dobre izglede za profesionalni uspjeh, morate biti samouvjereni i tako možete promijeniti perspektivu drugih oko sebe. Čak i ako se to ne može dogoditi preko noći, ipak je vrijedno truda.

Tijekom 2024. godine, ali još više u kolovozu i prosincu, neke bi Ribe mogle shvatiti da je veliki dio stresa koji osjećaju uzrokovan činjenicom da rade na području koje im ne odgovara i koje im ne daje dovoljno profesionalno zadovoljstvo. Ako ste jedna od ovih Riba, Tarot-horoskop.com predlaže da ozbiljno razmislite o smjeru u kojem idete profesionalno, o tome što postižete u životu, o svom mjestu u svijetu i društvu. Vrijeme je da osmislite novu strategiju i napravite ambiciozne planove jer vam ovaj astrološki kontekst može pomoći u ispunjenju vaših najambicioznijih snova.

 

 

Ako nije jasno koji put biste trebali slijediti, dajte si vremena za razmišljanje. Ne bi škodilo ponovno objektivno procijeniti svoja financijska potraživanja i odnos između onoga što ste voljni dati i onoga što očekujete da ćete dobiti. Suradnja i timski rad ne moraju značiti stalnu ovisnost o drugima, već okruženje u kojem imate priliku afirmirati svoju individualnost.


Mjesečevi čvorovi tranzitiraju materijalnim kućama Riba 2024.: Sjeverni čvor je u vašoj 2. kući (rad za novac, osobni resursi i vrijednosti), a Južni čvor se nalazi u vašoj 8. kući (zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi) svih vrsta, financiranje, potencijalna nasljedstva, pasivni prihod). Tranzit lunarnih čvorova na osi materijalnih kuća pomaže vam da steknete ili učvrstite svoju materijalnu neovisnost pod uvjetom da iskreno i realno procijenite svoje prednosti i mane.

Neke bi se Ribe mogle iznenaditi kada bi zaključile da se ne mogu zauvijek oslanjati na materijalnu podršku svoje bolje polovice ili svoje obitelji. Čak i ako je takva situacija neugodna, ona ih potiče i pomaže im da otkriju da im ne nedostaje osobnih kvaliteta i resursa te da posjeduju (ili mogu steći) vještine koje su im potrebne da se profesionalno istaknu. Ove Ribe dobivaju priliku steći svoju materijalnu neovisnost brže nego što su možda mislile i vide da ih je do sada sputavala činjenica da nisu imali hrabrosti ili nisu bili dovoljno motivirani da istinski pokušaju. Vrijeme je da uložite u vlastite vještine i kvalitete i samopouzdano zakoračite prema putu profesionalnog uspjeha i osobnog ispunjenja.


Predviđanja za ljubav i veze  bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela