RAK - horoskop 2024.

HOROSKOP RAK 2024.

U 2024. Sjeverni čvor nastavlja tranzit Rakove 10. kuće (karijera, ciljevi, socio-profesionalni ugled) i daje Rakovima odlične uvjete za obnovu, promjenu i profesionalni razvoj. Na vama je da maksimalno iskoristite ovaj potencijal, preuzimajući odgovornost i ulažući napor potreban za poduzimanje velikih koraka naprijed.

 

 

 

Ako ste u životnoj fazi kada niste zadovoljni profesionalnom aktivnošću ili trenutnim poslom, vlastitim poslom (ako ga imate) ili vezama s nadređenima, 2024. dobivate priliku promijeniti smjer ili poboljšati stvari tako da se na kraju osjećate ispunjeno. Osobito je povoljna situacija za Rakove koji su se prethodnih godina bavili izgradnjom čvrste socio-profesionalne osnove koja im sada omogućuje da se profesionalno istaknu, uživaju veliki ugled i istaknu se u društvu.

U ovom astrološkom kontekstu možete dobiti iznenađujuće prijedloge, u novim područjima rada, možda i drugačijima od svega što ste do sada radili ili pokušavali. Tarot-horoskop.com predlaže da ne dopustite novom da vas zastraši i ne prepustite se iskušenju da se sakrijete u svoju ljušturu i ograničite se na ono što ste dosad radili samo zato što mislite da je manje riskantno.

Imate velike izglede za profesionalni napredak i veću zaradu ako ste voljni izaći u središte pozornosti i preuzeti više odgovornosti, istaknuti svoje vještine i talente i izaći iz inercije i svoje zone udobnosti.

Neki Rakovi prolaze kroz fazu svog života kada konačno dobiju priznanje koje im dugo duguju. Drugi prolaze kroz fazu kada dobiju priliku pridonijeti većem dobru društva koje je poduprlo njihov društveno-profesionalni uspjeh, bilo ulaganjem dijela onoga što su zaradili, bilo korištenjem svoje moći (društvene i profesionalne) za podržati druge inicijative i projekte koji teže općem dobru.

Tranzit Sjevernog čvora kroz Rakovu 10. kuću također vam može pomoći da shvatite odgovara li vam i ispunjava li vas ono što profesionalno radite. Inače, vrijeme je da slijedite svoj poziv, vokaciju, izađete iz svoje zone komfora i usudite se učiniti ono što trebate kako biste svoje snove pretvorili u stvarnost. Neke bi vas okolnosti mogle gurati ili čak potaknuti da odaberete novi smjer, kao da vas neka vanjska sila vodi prema onome što biste doista trebali profesionalno raditi u ovom životu. Tarot-horoskop.com preporučuje da samopouzdano koračate stazom koja se otvara pred vama, čak i ako se ponekad bojite nepoznatog.

Vrijeme je da ne pokleknete pod pritiskom koji na vas vrše, izravno ili neizravno, oni koji pokušavaju definirati ili utjecati na smjer vašeg života i vaše profesije, već radije slijedite put koji je vjeran onome što jeste. U suprotnom, kako idete naprijed, mogli biste se osjećati kao da se ne možete nositi s neuspjesima, tjeskobom, depresijom ili emocionalnim problemima svih vrsta.


Tranzit Sjevernog čvora kroz Rakovu 10. kuću može označiti fazu vašeg života kada možete naučiti mnogo o odgovornosti, organizaciji, ustrajnosti i hrabrosti u suočavanju s nedaćama. To je važan korak u procesu sazrijevanja mnogih Rakova, kako emocionalno tako i u njihovim profesionalnim životima. Ova faza će otvoriti put prema višoj razini profesionalno, novčano i društveno.

Do 25. svibnja 2024. Jupiter – vladar Rakove kuće posla – prolazi kroz vašu 11. kuću (ciljevi za budućnost, društveni život, grupne aktivnosti, prijatelji, zaštitnici, resursi koji su vam dostupni kako biste postigli profesionalni uspjeh). Između 15. i 26. travnja, Jupiter pravi konjunkciju s Uranom, što dokazuje da bi moglo doći do nepredviđenih promjena kada je u pitanju vaše radno mjesto ili tim u kojem ste dio.

 

 

Imajući na umu ovaj astrološki kontekst, Tarot-horoskop.com smatra da biste mogli dobiti podršku prijatelja ili ljudi koje poznajete kako biste pronašli neki neočekivani posao ili možda nešto sasvim drugačije od onoga što ste možda očekivali. Konjunkcija Jupiter-Uran označava vrlo dobar period za početak novog profesionalnog projekta, nešto neobično, zajedno sa grupom koja ima iste vrijednosti i ideale kao i vi.

Dana 25. svibnja, Jupiter počinje svoj tranzit kroz Rakovu 12. kuću i uspostavlja harmonične veze s Plutonom, odnosno, napete veze sa Saturnom. Jupiterov tranzit kroz 12. kuću može dati veliku podršku Rakovima koji žele otkriti obrasce ponašanja i navike koje sabotiraju njihov profesionalni napredak.

Mnogi Rakovi sada imaju priliku donijeti mudru odluku i revidirati neke ideje i stavove kako se ne bi vratili starim i štetnim navikama kada je u pitanju organizacija posla i odnos prema suradnicima i/ili podređenima. Ako doista želite poboljšati svoj socio-profesionalni status i bolje zarađivati, trebate se potruditi i ponekad obračunati s nevidljivim neprijateljima, među kojima su i neka vaša vlastita uvjerenja.

U 2024. Pluton provodi više vremena u Rakovoj 8. kući (zajednička sredstva, porezi, zajmovi, dugovi svih vrsta, financiranje i potencijalna nasljedstva). Pluton kreće na putovanje kroz vašu 8. kuću između 21. siječnja i 2. rujna. Zatim, 19. studenog 2024., dugoročno se smješta ovdje, do ožujka 2043. Kao rezultat toga, dobivate puno vremena da se vrlo detaljno bavite svime povezanim na materijalnu suovisnost ili na onu o novcu vaše bolje polovice ili drugih.

U ovom astrološkom kontekstu moguće su promjene vezane uz zajednička ulaganja ili nekretnine, mogući su različiti sukobi, razotkrivanja, zarada ili vraćanje poreza. Rakovi koji imaju pošteno i moralno ponašanje, utemeljeno na zdravom sustavu vrijednosti, nemaju se čega bojati.

Tarot-horoskop.com preporučuje da se klonite uzimanja kredita ili posuđivanja od bilo koje osobe. Najbolje bi bilo da se pobrinete za otplatu dugova (ako ih imate) i ispravljanje eventualnih materijalnih neravnoteža u vezama s drugima.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela