OVAN - horoskop 2024.

HOROSKOP OVAN 2024.

Počinjete 2024. na visokoj razini s Marsom – vladarom Ovna – koji prolazi kroz vašu kuću karijere i stvara trigon s Uranom, koji se nalazi u vašoj kući rada za novac. Trigon Mars-Uran savršen je zadnjih dana siječnja, što govori o poslovnom i materijalnom uspjehu. Stvari se mogu dogoditi brzo, neočekivano, uz pomoć prijatelja od povjerenja.

 

 

 

Do 25. svibnja 2024. Jupiter prolazi kroz Ovnovu 2. kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti), a tijekom ovog tranzita stvara harmonične veze sa Saturnom i Neptunom, koji se nalaze u Ovnovoj 12. kući, i spektakularnu konjunkciju s Uranom između 15. i 26. travnja.

Konjunkcija Jupiter-Uran dokazuje da bi vam mogle dobro doći neočekivane prilike za zaradu i poboljšanje materijalne situacije, ali Tarot-horoskop.com smatra da sve ovisi o vašim pogledima na materijalnu zaradu i upravljanje resursima koji su vam na raspolaganju. Ovnovi koji troše puno imaju tendenciju protratiti prihod koji zarade prilično brzo, trošeći sve što dodatno zarade ili bonuse koje dobiju. Drugi Ovnovi riskiraju da propuste važne prilike za rast samo zato što se previše osjećaju ugodno, samodostatni su i nisu zainteresirani za širenje svojih horizonata, isprobavanje novih stvari ili usavršavanje svojih vještina.

U ovom povoljnom astrološkom kontekstu, prijatelj bi mogao dati iznenađujući prijedlog ili biste mogli biti pozvani u uspješan grupni projekt ili tim. Kako biste iskoristili ove mogućnosti, morate biti manje tvrdoglavi, spremni prilagoditi se novim stvarima i biti otvoreni za ideje drugih.

Više nego ikada želite steći materijalnu neovisnost, što vam može dati sklonost sebičnosti. Ali imat ćete uspjeha ako pronađete ravnotežu između svojih osobnih ciljeva i interesa grupe. Tarot-horoskop.com preporučuje da budete pažljivi i poštujete obećanja koja ste dali drugima i ispunite svoje profesionalne i financijske obveze. Samo uz pomoć drugih dobivate priliku ostvariti barem dio svojih osobnih ciljeva.

Neki Ovnovi, potaknuti povoljnim astrološkim kontekstom prvog dijela 2024. godine, dobivaju priliku otkriti nove izvore prihoda i neočekivane profesionalne prilike ili prilike koje su neuobičajene.

Dana 25. svibnja 2024. Jupiter započinje svoj tranzit kroz 3. kuću Ovna, a tijekom tog tranzita čini harmoničan aspekt s Plutonom koji se nalazi u vašoj 11. kući i napet aspekt sa Saturnom – vladarom vaše 10. kuće (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni ugled). Kao rezultat toga, vaše ideje i inicijative podržavaju drugi i mogu vam dovesti neke moćne ljude koji su voljni financirati vas ili, naprotiv, pokušati vas iskoristiti.

 

 

Razdoblje od 30. svibnja do 7. lipnja 2024. obilježeno je trigonom Jupiter-Pluton i čini se da će biti prilično produktivno za većinu Ovnova. Društveno-ekonomski kontekst ovog pojma bolji je općenito ili barem za vaše područje rada i pomaže vam da lakše dobijete sredstva ili steknete moćne saveznike. Ali Tarot-horoskop.com preporučuje da budete oprezni i da se ne date prevariti pokvarenim ljudima ili onima koji vas tjeraju na pretjerane rizike.

Ako ste dobri u financiranju i ulaganjima, ako imate dobro znanje u ovom području, tijekom ovog perioda imate šanse dobiti neočekivani prihod od špekulativnih ulaganja. Ali važno je izbjegavati pohlepu i ekscese i znati kada prestati. Inače, Saturn vas zaustavlja dok pravi kvadrate s Jupiterom između 15. i 24. kolovoza i 19. do 30. prosinca.

Astrološki kontekst druge polovice 2024., posebice posljednjeg tromjesečja, dokazuje da vas ekstravagantne geste mogu puno koštati. Postoji rizik da se nađete u dugovima jer su vaše ideje nerealne. S druge strane, sve potencijalno neugodne situacije s kojima se susrećete pomoći će vam da shvatite morate li svoje projekte pripremiti temeljitije i uložiti više truda. Ako ste pohlepni ili ako želite brzo zaraditi, nećete dobiti mnogo i riskirate protratiti važne resurse. Tarot-horoskop.com preporučuje da ne donosite nepromišljene odluke. Odvojite dovoljno vremena da dobro razmislite i detaljno pripremite svoje projekte. Ako ste ozbiljno uključeni, imate velike izglede da otkrijete nepredviđene resurse na najneočekivanijim mjestima ili shvatite da se neki projekti moraju napustiti kako biste uštedjeli važne resurse.

Otkrijete li neprijatelje tamo gdje ih najmanje očekujete, nema smisla boriti se jer to može ispasti samo gubitak energije. Najmudrije bi bilo uživati u činjenici da stvari niste otkrili prekasno i samo nastaviti dalje.

Predviđanja za ljubav i veze bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela