STRIJELAC - horoskop 2021.

HOROSKOP STRIJELAC 2021.

Za mnoge Strijelce 2021. može biti razdoblje redefiniranja i izmišljanja samih sebe ako imamo na umu činjenicu da pomrčina Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca aktiviraju samog Strijelca. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na sebe, i to ne samo s fizičke točke gledišta. Biti ćete na dobitku samo izgradnjom nove slike i promjenom načina na koji se predstavljate drugima i / ili strategijom na temelju koje donosite odluke i imate inicijative. Pomrčine iz Strijelca pomažu vam da promijenite način na koji sebe vidite.

 

 

U svibnju 2021. neki Strijelci mogli bi biti toliko nezadovoljni sobom da osjete potrebu za radikalnom preobrazbom. Neki vaši stariji ili tajni strahovi mogu isplivati na površinu ili ćete otkriti nešto o sebi što vam pomaže u definiranju vašeg stila, ciljeva, a možda čak i područja u kojem želite studirati ili raditi.


Jupiter, vladar Strijelca, daje značajan doprinos promjenama koje se događaju 2021. godine, jer prolazi kroz vašu 3. kuću (komunikacija, učenje, razmjene, transakcije, komunikacije i prijevoz, veze u inozemstvu i sa rodbinom) zajedno sa Saturnom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da prolazite kroz životnu fazu tijekom koje ste spremniji učiti nove stvari - stav koji vam koristi i kada je u pitanju prihod.


Tijekom 2021. godine mogli biste naići na posebne prilike za učenje, ali više za učenje novih praktičnih vještina. Na primjer, ako ste student i pohađate nastavu da biste stekli neku kvalifikaciju, šanse su da ćete steći neko praktično iskustvo oko ljudi koji imaju iskustva u tom području. Možete otkriti mnogo stvari o sebi, vlastitoj vrijednosti i svojim vještinama. S druge strane, mogli biste zaključiti da ono što ste dosad radili nije toliko relevantno na tržištu rada i da trebate promijeniti područje studija ili promijeniti kvalifikacije.

 

 


Energija koju dobivate tranzitima Jupitera i Saturna kroz vašu 3. kuću pomažu vam ako želite poboljšati način komunikacije, pisanje knjige, izradu web stranice ili bloga, bolju integraciju u svoje radno ili životno okruženje. Otvoreniji ste prema ljudima oko sebe pored kojih ste mnogo puta prolazili, a da to niste primijetili. Možete čak i krenuti u stvaranje lokalne zajednice, skupine koje će se suočiti s izazovima sa kojima se svi suočavamo.


Informacije, znanje i obrazovanje mogli bi biti važniji nego ikad 2021. Mogli biste biti uključeniji u razmjenu ideja i provjeru nekih podataka ili izvora informacija. Možete i putovati više nego prethodnih godina ili putovati na posao.
Saturnova prisutnost u vašoj kući komunikacije pomaže vam da budete realniji u svojim pogledima ili idejama i daje vam sposobnost dugoročnog intelektualnog napora kako biste se istakli kao profesionalac.

 

 


Također je važno da 2021. godine Jupiter i Saturn rade napete aspekte s Uranom - vladarom Strijelčeve 3. kuće. Uran tranzitira vašom 6. kućom, a kvadrati koje čini s Jupiterom (13.-22. Siječnja) i Saturnom (6. veljače-3. ožujka, 1.-26. i 16.-24. Prosinca) sugeriraju sklonost stresu, mentalnom umoru, uznemirenosti , pa čak i nesrećama. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite vrijeme za vježbanje, ne zanemarujući odmor i pokušate imati zdraviji način života.


Tijekom godine neki Strijelci mogli bi radikalno promijeniti svoje stavove o alternativnoj medicini ili nekim nekonvencionalnim ili neuobičajenim metodama liječenja. Trebali biste biti oprezni i ne žuriti s bilo kakvom čudotvornom prehranom ili mijenjati prehranu i lijekove preko noći, jer rizici mogu biti veliki. Ne vjerujte baš svakome, već maksimalno iskoristite kvadrat Saturna i Urana kako biste mogli održati realnost kada je u pitanju procjena revolucionarnih metoda koje namjeravate primijeniti.


Jupiter - iako veći dio 2021. godine provodi u Strijelčevoj 3. kući - nakratko (između 4. svibnja i 28. srpnja) prolazi i kroz 4. kuću (dom, obitelj, podsvijest, emocionalnu osnovu, prošlost, roditelje i veze s njima), a 29. prosinca vraća se ovdje i ostaje do svibnja sljedeće godine. Jupiterov tranzit kroz vašu 4. kuću aktivira strahove povezane s unutarnjom ravnotežom i vezama s bliskima i tjera vas na traženje duše i istraživanje vaših ranjivosti i ideje sigurnosti. Neki Strijelci mogli bi dobiti ideju da osnuju obitelj, kupe dom i stvore svoje gnijezdo.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela