STRIJELAC - horoskop 2024.

HOROSKOP STRIJELAC 2024.

U 2024. Uran i Jupiter još uvijek aktiviraju Strijelčevu 6. kuću (posao i zdravlje). Jupiter, vladar Strijelca, prolazi kroz vašu 6. kuću do 25. svibnja, zatim prelazi u vašu 7. kuću (odnosi, druženja, partnerstva, natjecanje, poznati neprijatelji) i čini harmoničan aspekt s Plutonom i napet aspekt sa Saturnom.

 

 

 

Tijekom svog tranzita kroz kuću posla u Strijelcu, Jupiter se susreće u konjunkciji s Uranom između 15. i 26. travnja 2024., što se može poklopiti s važnim zapletom vezanim uz vaš posao ili profesiju. Konjunkcija Jupitera i Urana označava početak novog profesionalnog ciklusa za vas kada biste trebali revidirati neke ideje o svom profesionalnom bavljenju ili poslu koji vodite (ovisno o situaciji).

U ovom astrološkom kontekstu možete očekivati puno novih i inovativnih ideja, usvajanje novih tehnologija rada, nadogradnju tehnologije vašeg poslovanja (ako ste poduzetnik) ili početak korištenja visokotehnoloških IT rješenja. Tarot-horoskop.com preporučuje da osmislite detaljan plan i napravite promjene na organiziran i proračunat način. Imat ćete koristi od usvajanja novih metoda i tehnologija sve dok su korisne, a ne samo iz želje da isprobate nove i uzbudljive stvari. Promjene koje su dobro osmišljene i provedene s pragmatikom mogu donijeti puno slobode kretanja i izražavanja, pod uvjetom da imate jasnu strategiju i da ne idete u lov na puste snove.

Jupiterov tranzit kroz vašu kuću posla i konjunkcija koju čini s Uranom pomoći će vam da ostvarite veći profesionalni napredak, ako to uistinu želite i ako ste spremni ozbiljno se angažirati. S druge strane, ne biste trebali preuzimati previše odgovornosti. Vrijeme je da postavite jasne prioritete i pojednostavite stvari kako biste radili što učinkovitije.

Od 25. svibnja 2024. imate originalne, genijalne ideje, pa imate velike izglede za pronalazak partnera, suradnika ili kolega. S druge strane, financijski pregovori mogu biti teški, osobito u kolovozu i prosincu, kada je savršen kvadrat između Jupitera i Saturna, budući da je Saturn vladar 2. kuće Strijelca (rad za novac, osobna sredstva i vrijednosti) . Kao rezultat toga, tijekom druge polovice godine Tarot-horoskop.com savjetuje da revidirate svoja materijalna očekivanja i nastojite što realnije procijeniti svoje osobne vještine.

 

 

U ovom astrološkom kontekstu, neki Strijelci imaju pretjerana očekivanja, dok drugi podcjenjuju njihovu vrijednost. Čak i ako stvarno želite određenu suradnju ili ugovor, nema smisla zadovoljiti se s manje nego što zaslužujete. S druge strane spektra, ako se iznenada nađete u velikoj potražnji, nećete imati koristi od traženja pretjerane naknade ili plaće. Umjerenost je uvijek najbolje rješenje za uživanje u društveno-profesionalnom uspjehu i boljoj zaradi.

Vrijeme je da pripazite tko vas savjetuje i kome dajete priliku da utječe na vas kada morate donijeti važne odluke o trošenju novca. Također, u ovom razdoblju ne biste trebali pretjerivati s izdacima za preuređenje doma. Kod nekih parova može doći do rasprava o potrebnim izdacima za uređenje stambenog prostora ili za kupnju doma. Najpametnije bi bilo ne posezati iznad svojih mogućnosti i imati na umu globalni kontekst i svoju stvarnu kupovnu moć.


Tijekom drugog dijela 2024. neki bi Strijelci mogli imati problema sa suradnikom koji previše troši ili sa svojom boljom polovicom koja je sklona previše trošiti. Ako ste jedan od ovih Strijelaca i osjećate da ne možete razvijati svoj posao ili uživati u plodovima svog rada zbog drugih, Tarot-horoskop.com predlaže da otvorite raspravu u kojoj ćete stvari objasniti smireno, strpljivo i s diplomacijom.

Saturn također prolazi kroz 4. kuću Strijelca 2024. godine, stoga je u opoziciji s vašom 10. kućom (karijera, ciljevi, društveno-profesionalni ugled). Ovaj astrološki kontekst pokazuje da prolazite kroz fazu svog života kada imate priliku postaviti temelje za novi posao ili konsolidirati temelje na kojima gradite svoju dugoročnu karijeru bez da vas zavedu kratkoročne strategije. Da biste to postigli na temeljit i trajan način, morate se pokazati strpljivim i ustrajnim.

Saturnov tranzit kroz vašu 4. kuću nadahnjuje vas i potiče da organizirate stvari na pragmatičniji i učinkovitiji način. Također vam daje želju za većom materijalnom stabilnošću i sigurnošću, što vas može potaknuti da uštedite više, postanete pomalo škrti i izbjegavate čak i neke nužne troškove. Ovakav stav bi mogao dovesti do toga da neke veze postanu napete, ali, s druge strane, vaš realizam i suzdržanost mogli bi inspirirati i druge oko vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela