BLIZANCI - horoskop 2024.

HOROSKOP BLIZANCI 2024.

Saturn – vladar 8. kuće Blizanaca (zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi svih vrsta, financiranje i potencijalna nasljedstva) – 2024. prolazi kroz vašu 10. kuću (karijera, društveno-profesionalni ugled i ciljevi), gdje je prisutan i Neptun.

 

 

 

Zajedno, Saturn i Neptun stvaraju potrebne uvjete za izgradnju karijere kakvu ste oduvijek željeli ili vas inspiriraju i pomažu vam da postavite temelje za uspješnu karijeru. Ako već imate ozbiljnu karijeru, 2024. dobit ćete priliku napraviti neke potrebne promjene – a to bi mogle biti promjene koje ste počeli činiti već od prošle godine, od ožujka nadalje.

Gdje god je Saturn prisutan, možemo govoriti o “žetvi onoga što ste posijali” kao rezultat nekih situacija ili radnji iz prošlosti. Stoga biste se mogli nositi sa situacijama koje vas testiraju i pomažu vam da otkrijete svoju snagu, kvalitete i vještine. Nakon što vam je jasno što ste sposobni učiniti, možete se početi baviti ispravljanjem nekih osobnih mana ili nekih nedostataka vaše strategije za profesionalni rast ili za rast vašeg poslovanja (ako ste poduzetnik). Tarot-horoskop.com ističe da imate sve šanse za uspjeh ako ste spremni uložiti trud, biti ustrajni, učiti, dokumentirati te njegovati kvalitetne profesionalne veze.

U kolovozu i prosincu 2024. možete očekivati da ćete intenzivnije osjetiti učinke kvadrata Saturna s Jupiterom, koji je u tranzitu kroz Blizance od 25. svibnja. Kao rezultat toga, možete se osjećati pomalo zakržljali u svom entuzijastičnom nagonu i volji za širenjem. Budući da je Jupiter vladar 7. kuće Blizanaca (odnosi, partnerstva, druženja), kvadrat Jupiter-Saturn inspirira i pomaže vam da posložite svoje poslovne partnere i klijente, date prednost projektima koji se pokažu isplativima i postavite realnu i pragmatičnu profesionalnu strategiju.

Kvadrat Jupiter-Saturn također dokazuje da od 25. svibnja 2024. prolazite kroz jako dobar period za prilagodbe i profesionalno repozicioniranje, u suradnji i udruživanju te kada su u pitanju zajednička ulaganja. To je također povoljan period za revidiranje vašeg stava prema odgovornostima koje padaju na vas ili koje biste trebali preuzeti.

U ovom astrološkom kontekstu mogli biste se suočiti s nekim materijalnim ograničenjima ili zaključiti da se vaši poslovni partneri ili suradnici ne slažu s vašom investicijskom strategijom ili s vašim materijalnim zahtjevima. Možda ćete se neko vrijeme morati zadovoljiti malim proračunom i ograničiti neke osobne troškove. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da vam takva situacija može pomoći da otkrijete put prema materijalnoj stabilnosti i daje vam priliku da otplatite neke dugove (ako ih imate) ili stvorite neku stratešku uštedu kada unovčite ono što vam se duguje.

 

 


Pluton – vladar 6. kuće Blizanaca (posao i zdravlje) – mnogo više vremena nego prošle godine provodi u Vodenjaku, odnosno u 9. kući Blizanaca. Tijekom ovog tranzita, Pluton pravi trigon s Jupiterom, čiji učinci postaju jači između 30. svibnja i 7. lipnja 2024. Budući da je Jupiter vladar i kuće odnosa i kuće Blizanaca, trigon koji čini s Plutonom dokazuje da dobivate priliku promijeniti svoj profesionalni život na bolje i, kao rezultat toga, povećati svoj prihod.

Pod blagotvornim utjecajem trigona Jupiter-Pluton imate velike izglede da dobijete pomoć u pronalaženju posla u inozemstvu (ako je to ono što želite) ili da pronađete bolji posao od trenutnog pod uvjetom da se potrudite da dobijete diplomu ili svjedodžbu da potvrdite vještine koje ste stekli. S druge strane, Tarot-horoskop.com preporučuje da pripazite na potencijalnu predispoziciju da postanete sebični i zabrinuti samo za vlastite interese u vrijeme kada imate koristi od suradnje i favoriziranja partnerstava, udruga, suradnji. Tranzit Sjevernog čvora kroz 11. kuću Blizanaca samo potvrđuje da možete dobiti više ako nađete zajedničke interese s drugima i posvetite se nekim zajedničkim ciljevima i projektima.

Astrološki kontekst 2024. također dokazuje da imate velike izglede da se ostvare neki pregovori koji su prošle godine prošli loše ili koji su zastali i zahtijevaju velike promjene. Sada možete lakše doći do zajedničkog stajališta ako se pokažete fleksibilnim i pazite da izbjegnete dogmatizam. Imat ćete uspjeha ako ste voljni učiti od ljudi oko sebe i prihvaćate dijeliti bilješke. Vrijeme je da potražite nove perspektive u organiziranju svog profesionalnog života, učinite svoju radnu aktivnost učinkovitijom i poboljšate svoje veze s kolegama, podređenima i ostalima.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela