VAGA - horoskop 2021.

HOROSKOP VAGA 2021.

Za Vage 2021. izgleda posebno kreativno. Tijekom godine mogu se osloniti na podršku Jupitera i Saturna koji prolaze kroz njihovu 5. kuću (kreacija, kreativnost, osobni talenti, ljubav, romantika, djeca, zabava, hobiji, isticanje i promocija samoga sebe). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se 2021. godine sjetite stvari koje su vas uvijek činile radosnima ili su vam pomogle da se opustite i za njih napravite vremena. Ako ste zbog užurbanog života zaboravili uživati u onome što se događa ili ste napustili neki hobi koji vam je umirivao srce ili vam pomogao da se osjećate poput sebe, 2021. biste mogli iskoristiti malo vremena za sebe i za činiti ono u čemu uživate.

 

 

Astrološki kontekst godine pokazuje da je to dobar period za pridruživanje plesnom tečaju (ako ste strastveni u tome) ili za nastavak bavljenja nekim sportom. Ako mislite da bi takve stvari mogle biti opasne zbog pandemije, izvrsnu alternativu možete pronaći uz pomoć tehnologije jer Jupiter i Saturn prolaze kroz Vodenjaka, što znači znak koji je povezan s tehnologijom. Kao rezultat toga, osim plesa i sporta, područja u kojima možete iskazati zanimanje i dopustiti da vaša kreativnost procvjeta ona su povezana s IT-om, poput dizajna web stranica.
Ako već neko vrijeme njegujete neki talent - književni, didaktički, umjetnički, tehnički i tako dalje - 2021. može zasjati i privući svima pažnju. Možete čak postati učitelj ili predavač u području koje vas zanima kako biste mogli podučavati ili pomagati drugima.


Sve što ste do sada naučili stimulira vašu kreativnost, tako da imate priliku postati pravi inovator koji ima originalne pristupe i otvara nove puteve u svom polju.


Gledajući na stvari iz druge perspektive, komunikacija s djecom (ako je uopće imate) može se poboljšati tijekom ove godine ili bi mogla pretrpjeti velike promjene jer oni također prolaze kroz period razvoja i redefiniranja svoje osobnosti.

 

 


Saturnov utjecaj, iako se ponekad može činiti restriktivnim, mogao bi biti posebno koristan ako vam pomogne da ostvarite neke planove i projekte - na primjer, pokazujući neki talent ili posebne vještine, s praktičnim i konkretnim rezultatima. Vrlo je vjerojatno da ćete zaključiti da samo vaš talent nije dovoljan i da se trebate potruditi, naporno raditi i pokazati ustrajnost kako biste se istakli. Iako bi ponekad moglo biti teško, Tarot-horoskop.com savjetuje da ne gubite vjetar u jedrima. Ako ste spremni prihvatiti Saturnove darove, dugoročno možete postići sjajne stvari, koje će vam dugo pružati zadovoljstvo i na društveno-profesionalnoj i na osobnoj razini.


Tijekom 2021. godine Uran prolazi kroz Vaginu 8. kuću i stvara napete aspekte s Jupiterom (između 13. i 22. siječnja) i sa Saturnom (između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja te 1. i 24. prosinca). Vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti velik pritisak ili se nositi s teškim razdobljem što se tiče prihoda ili boli u srcu; s kojim god problemima se susretnete samo će pokrenuti briljantnu ideju koja vam pomaže otkriti kako otpustiti sve što vas muči ili ograničava u vašem srcu i u vašem životu. Na primjer, vlastite vas promjene mogu dovesti do umjetničke zrelosti ili zrelijeg pristupa vlastitoj kreativnosti.


Mogli biste proći kroz neki neočekivani i teški događaj koji vam može pomoći da postanete zahvalni na onome što ste do sada dobili u životu i postanete spremniji da budete velikodušni s onima oko sebe.
Gledajući na stvari s drugačijeg gledišta, astrološki kontekst 2021. godine pokazuje da mogu postojati događaji koji će vam pomoći da bolje razumijete što zrelost i odgovornost znače na emocionalnoj, ljubavnoj, materijalnoj, kreativnoj ili reproduktivnoj razini.

 

 


U svibnju 2021. Jupiter prelazi u 6. kuću Vage, gdje ostaje do 28. srpnja. Zatim se vraća u retrogradnom kretanju u 5. kući Vage. No, 29. prosinca Jupiter započinje duži tranzit kroz 6. kuću Vage, koji će završiti 2022. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da možete postići veliki napredak u profesionalnom i zdravstvenom pogledu. S druge strane, nekebi Vagemogle imati zanimljive vizije povezane s duhovnom stranom bolesti ili emocionalnim sukobima koji uzrokuju razne bolesti ili nevolje.


Tri od četiri pomrčine 2021. aktiviraju vašu os znanja, što je posebno poticajno. Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2021. aktivira Vagu 3. kuću (komunikacija, učenje, razmjene, transakcije, prijevozi, veze sa susjedima i članovima obitelji); istu kuću aktivira pomrčina Sunca 4. prosinca. Kao rezultat toga, mogli biste proći kroz krizu u vezi s braćom, sestrama ili susjedima ili osjećati nelagodu zbog svog radnog i životnog okruženja. Možete razmisliti i o ideji preseljenja, ali, s druge strane, možda je bolje više se uključiti u život zajednice u kojoj jeste.


10. lipnja 2021. godine, u 9. kući Vage dolazi do pomrčine Sunca (putovanja, visoko obrazovanje, vjerovanja, vjera, veze s inozemstvom), što vas može nadahnuti da proširite vidike, svoj život utemeljite na nekim novim principima, upišete se na fakultet ili steknete neki Magisterij ili potražite dublja značenja života i svoja iskustava.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela