VAGA - horoskop 2017.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2017.

 

Nećete propustiti mogućnosti u 2017. godini iako će se stvari odvijati brzo. Iskoristite višak energije za postizanje ciljeva. Pokušajte privatni život srediti. Posvetite vrijeme druženju s prijateljima i s članovima obitelji. Pred vama je odlična godina ako se potrudite voditi uravnotežen život. Budite umjereni u svemu. Život je isprepleten dobrim i lošim stvarima. Može se činiti da je teško isplanirati budućnost, ali nije nemoguće. Pokažite svoje sposobnosti, odlika Vage je da ostvari balans u svim aspektima života. Imate pravi osjećaj za ono što je prvo a što krivo i zato ćete se istaknuti u gomili. Karizmatični ste i romantični i sve vrline koje imate pomoći će vam kroz 2017. godinu.

 


LJUBAV

Ovo je godina novog početka. Ako ste sami, onda je ovo vaša godina u kojoj ćete pronaći pravu ljubav! Imat ćete više samopouzdanja što će vam pomoći pri flertovima s nekim tko vas privlači. Ako ste prekinuli vezu, vrijeme je da krenete dalje. Ne možete ući u novu vezu ako ste okupirani s nekime. Za one koji su u vezi savjetujemo da se potrude ostvariti ravnotežu u odnosu. Potrudite se probuditi strasti, budite romantični, ali isto tako morate prepoznati trenutak kada se morate smiriti i dati partneru prostora. Nemojte sumnjati u partnera, jer će i partner tada sumnjati u vas. U ovoj godini možete planirati trudnoću. Ako želite novog prijatelja ili prijateljicu ili novu ljubav, tada je vrijeme da se počnete više kretati i pristupite strancima.

 

KARIJERA

Uvijek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tijekom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto vrijedi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučit ćete neke nove vještine u poslu. Općenito, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti tjelesnoj formi. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

 

NOVAC

Budite umjereni s troškovima. Privlačit će vas skupocjeni i lijepi predmeti, poput umjetničkih djela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje režija i za hranu! Ako ne stojite dobro financijski, ne trošite novac na nepotrebno!

 

ZDRAVLJE

Savjetujemo da se posvetite sportskim aktivnostima i vježbanju kako bi bili u formi tijekom cijele godine. Lakše ćete donositi odluke nego prethodnih godina. Ne zaboravite strast! Posvetite se hobijima i održavajte odnose s prijateljima i rodbinom. Klonite se brze i nezdrave hrane.

 

SREĆA

Činit će vam se da vrijeme brzo prolazi. Na sreću, imat ćete dovoljno energije da se nosite sa svime što je pred vama. Neće vam pasti teško ići u korak s promjenama. 

 Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Vrijeme za intelektualne aktivnosti.

Veljača 2017. - Suočit ćete se s izazovima u ljubavi. Financijski napredak.

Ožujak 2017. - Osjetljivo zdravlje. Poradite na jačanju imuniteta.

Travanj 2017. - Retrogradan Merkur donosi nevolje. izdržite do sljedećeg mjeseca.

Svibanj 2017. - Povoljan mjesec da poradite na poboljšanju zdravlja i postizanja bolje forme.

Lipanj 2017. - Povoljan mjesec za ulazak u brak i za planiranje prinove. Promijenit ćete planove i način razmišljanja vezano za financije.

Srpanj 2017. - Manje poteškoće kroz odnose. To će se odraziti i na odnose s djecom.

Kolovoz 2017. - Donosi harmoniju u vas život!

Rujan 2017. - Učiti ćete kroz prijašnje pogreške i tako ćete spriječiti nove.

Listopad 2017. - Financijski problemi i problemi u komunikaciji s drugima utjecat će na vašu djelotvornost tijekom dana.

Studeni 2017. - Vrijeme je za promjenu izgleda ili stila. Priuštite si odmor za dušu, um i tijelo.

Prosinac 2017. - Retrogradan Merkur može donijeti probleme. Pripazite pri donošenju važnih odluka.


 

ZAKLJUČAK


2017. godina je uzbudljiva godina u kojoj ćete imati puno energije.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT