STRIJELAC - horoskop 2017.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2017.

 

U 2017. stvari će se brzo odvijati i najbolje što možete je ostati mirni u raznim situacijama. Nemojte se uznemiriti zbog svake sitnice, to vam neće pomoći. Ako vam treba odmor, nemojte se ustručavati tražiti godišnji. Budite ljubazni prema prijateljima i članovima obitelji. Nemojte se fizički ili intelektualno iscrpljivati preko granica izdržljivosti. Unatoč svemu, ovo može biti odlična godina! Naučite sve što možete kroz svoja iskustva i istražujte! Ponekad djelujete nemarni, ali to vaš život čini uzbudljivijim. 

 


LJUBAV

Uz jaku mentalnu snagu dolaze i snažni osjećaji. Dok će donošenje profesionalnih odluka biti teško, odluke vezane za ljubavni život donosit ćete puno lakše. Slijedite svoje srce! Ako ste sami, tada je ovo vaše vrijeme za poduzimanje akcija. Budite spontani! Može se dogoditi da s bivšom ljubavi ponovno uđete u vezu. Ako ste u vezi, tada iznenadite partnera. Pokažite strast i biti će vam uzbudljivije. Ne razmišljajte o prošlosti, koncentrirajte se na sadašnji trenutak i dajte sve od sebe da vam bude bolje. Razmišljat ćete i o prinovi. Kada se radi o prijateljskim odnosima, budite iskreni. Nemojte se truditi ostaviti snažan dojam na osobe do kojih vam nije stalo. Budite iskreni prema sebi i prema prijateljima i veći su izgledi da se prijateljski odnosi učvrste.

 

KARIJERA

Posao će biti zahtjevniji u 2017. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlazit će na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtijevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspješno naći djelotvorne načine i rješenja. Ne samo to, ukazat će vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se biti ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

 

NOVAC

Iako će sam posao biti zahtjevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Biti ćete više plaćeni. Vaša financijska situacija će se mijenjati, na vama je hoće li te promjene biti na bolje ili na gore. Imat ćete novaca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

 

ZDRAVLJE

2017. godine biti će iscrpljujuća. Dok je vaš um u odličnoj formi, ne može se isto reći i za vaše tijelo. Važno je da vježbate, ali nemojte se forsirati, jer može doći do ozljeda. Kako bi ostvarili bolju formu, pazite i na prehranu. Kada se osjećate umorno, iscrpljeno i napeto, uzmite vremena za kvalitetan odmor.

 

SREĆA

Intelektualno ste u odličnoj formi i probleme ćete brže rješavati. To će vam puno olakšati situacije na poslu i ako studirate ili se dodatno školujete. Prema prijateljima ćete biti ljubazniji.

 


 

Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Posao će vas okupirati. Financijska situacija je odlična.

Veljača 2017. - Puno druženja s članovima obitelji i s prijateljima. Dovoljno odmarajte.

Ožujak 2017. - Naporno ćete raditi, ali nećete zato propustiti zabave.

Travanj 2017. - Odličan mjesec za ljubav i razumijevanje s partnerom.

Svibanj 2017.- Nije povoljan mjesec za putovanje ili za novi poslovni projekt ili početak.

Lipanj 2017. - Težak mjesec. Pokušajte bolje razumjeti dramu u kojoj ste. 

Srpanj 2017. - Budite strpljivi i ne žurite s donošenjem odluka.

Kolovoz 2017. - Napredak u karijeri. Ljubavni život donosi puno zadovoljstva.

Rujan 2017. - Pravo vrijeme za odmor. Mirnije okolnosti.

Listopad 2017. - Poradit ćete na duhovnom rastu i razmišljat ćete o karmi.

Studeni 2017. - Užurbani životni tempo.

Prosinac 2017. - Povoljan mjesec za karijeru i financije.


 

ZAKLJUČAK


Godina 2017. donosi vam puno posla i društvenih aktivnosti.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT