ŠKORPION - horoskop 2021.

HOROSKOP ŠKORPION 2021.

2021. godine Škorpioni se usredotočuju na ljubavni život, prošlost, obitelj, kuću i dom, jer Jupiter i Saturn prolaze kroz njihovu 4. kuću.
Čini se da je vrijeme da vaša izvorna obitelj i / ili vaša obitelj prođu kroz ozbiljne rasprave koje bi se često mogle usredotočiti na temu novca. Nekim temama koje su dugo odgođane ili su izazvale nezadovoljstvo ili sporove sada treba pristupiti sa više zrelosti, strpljenja i pogledati ih iz nove perspektive.

 

 

U siječnju 2021. Jupiter pravi kvadrat s Uranom - vladarem Vagine 4. kuće - tako da se u obitelji možete nositi s nesporazumima ili čak sukobima. Tijekom cijele godine Uran pravi napete aspekte i sa Saturnom, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja, i 16. i 24. prosinca. Dakle, trebali biste se pokazati strpljivima i ne očekivati brze popravke. Tek pred kraj godine postoje šanse za donošenje nekih zaključaka i donošenje nekih odluka, možda postizanje nekih sporazuma ili potpisivanje potrebnih papira i tako dalje.


Napeti aspekti u koje je Uran uključen dokazuju da bi moglo biti nepredviđenih problema povezanih s preseljenjem koje ste planirali ili promjenom prebivališta, nekom transakcijom nekretnina ili preuređenjem vašeg životnog prostora koje ne ide onako kako je planirano.


Ako kupujete dom, stan ili zemljište, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete vrlo oprezni u vezi s ponudama jer biste mogli imati neugodno iznenađenje. Trebali biste potražiti pomoć stručnjaka za provjeru dokumenata, dozvola, vlasničkih listova, prethodnih transakcija vezanih uz zgradu ili zemljište i tako dalje. Ako vas privlači neki stariji životni prostor koji biste željeli preurediti po svom ukusu, možda ima skrivenih problema poput strukturnih problema koje ne možete vidjeti na prvi pogled.

 

 


Unatoč ovim prilično teškim vremenima, možete puno postići u pogledu poboljšanja životnih uvjeta za sebe i / ili roditelje. Njihovo zdravlje moglo bi biti osjetljivije; čak i ako nema ozbiljnih problema, to vas neće spriječiti da se uzrujate i da se stalno ne vraćate do kuće roditelja. Vaša zabrinutost zbog njihovog zdravlja mogla bi narušiti vaše planove, na primjer, preseliti se u drugi grad, a ako zaista budete morali ići, selidbu ćete učiniti polovičnom.


Imajući na umu činjenicu da Uran prolazi Škorpionovom 7. kućom (veze s drugima, partnerstva, udruženja, brak), Tarot-horoskop.com ističe da problemi koje imate s obitelji utječu na vaše veze s drugima, pa čak i na vaš brak, pa postaje potrebno biti što diplomatskiji i uložiti napor ako se želite izvući.
Tranziti planeta 2021. sugeriraju da neki Škorpioni emocionalno prolaze teže razdoblje, možda čak i kaotično, ali daje im priliku da se uravnoteže i puste neka iskustva iz prošlosti ili neke obiteljske tradicije koje im onemogućuju da imaju skladnu veze i sretan brak na svoj način - što znači na način koji njihovim roditeljima, na primjer, nije po volji.

 

 


Tranzit Sjevernog čvora kroz Škorpionovu 8. kuću gura i pomaže vam da sredite svoje srce i život otpuštajući predmete, veze i navike koje vam ne čine uslugu ili koje su čak štetne.
Jupiter provodi većinu 2021. godine u Škorpionovoj 4. kući, ali između 14. svibnja i 28. srpnja uzima pauzu u vašoj 5. kući (stvaranje, kreativnost, osobne vještine, ljubav, romantika, djeca, zabava, osobna promocija); 29. prosinca Jupiter se vraća u vašu 5. kuću gdje će boraviti do svibnja sljedeće godine. Uvjeti kada je Jupiter u kući kreativnosti i romantike vrlo su topla vremena, puna naklonosti i radosti koja vam daju izvrsnu priliku da razmislite o tome što je uistinu važno za vas i što vas čini sretnim. U slučaju mnogih Škorpiona odgovor je djeca za koju bi učinili sve; neki se odluče za (drugo) dijete, dok drugi čeznu za ljubavlju ili duševnom vezom; neki se žele zabaviti, otići u avanturu ili se baviti nekim hobijem. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com smatra da je 2021. više vrijeme za smirivanje stvari ili traženje pravog odgovora kako biste tijekom sljedeće godine mogli prijeći na posao.


Druga važna stvar je da tri od četiri pomrčine 2021. godine aktiviraju vašu os vrijednosti, što sugerira da bi moglo doći do značajnih promjena kada je novac u pitanju. Mogli biste proći kroz pomalo neugodna ili teška vremena koja vas tjeraju da realno analizirate svoje planove za budućnost i revidirate svoje strategije, posebno kada su u pitanju izvori prihoda i ulaganja.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela