Godišnji horoskop za 2018.

2018. godina naprosto pršti energijom. Bit će nešto i napetosti – uvijek je bude - ali je ona usko vezana uz višak pozitivne energije. Svu tu spektakularnu energiju možemo dobro iskoristiti na način da je usmjerimo na vlastite sposobnosti koncentracije i na stjecanje boljeg osjećaja o smjeru kojim idemo.


Godinu otvara vrlo moćna konjunkcija Marsa i Jupitera kod konkretnih Škorpiona. To će svim horoskopskim znakovima pomoći da se zadrže na putu kojim žele ići kroz život. Ovaj položaj planeta donosi dodatnu energiju koja će nam davati onu snagu koja je potrebna da prođemo kroz dan, da stvorimo karijeru u dugoročnom smislu i da napravimo prave i čvrste obiteljske planove. Sunce, Venera i Pluton će se udružiti kod pragmatičnih Jarčeva što će i njih i ostale znakove držati prizemljene, realne i nesklone silaženju sa odabranog puta. Imat ćemo povećan šarm i ugodnije društvene interakcije a ujedno i steći nove sposobnosti koje ćemo uvijek moći iskoristiti dalje kroz život.


Jaka društvena svijest pomoći će i nama i svima oko nas. Što god napravili za ljude oko sebe vratit će nam se na drugačiji a u mnogo slučajeva i darežljiviji način. Koliko god to dobro zvučalo, to je tek sekundarna nagrada. Ono što je bitnije je da će nam iskrena namjera da činimo dobro pomoći pri stjecanju karmičkih bodova koji će kad-tad dobro doći. Lunarni čvorovi kod Lavova i Vodenjaka doprinijet će tome da više uživamo u svakom svom potezu, nebitno zbog čega i za koga nešto radimo.

 

2018. godina je stvorena za veliku zabavu i fantastičan napredak. Nemojte trenutka sumnjati u sebe. Idite naprijed!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) čitavu će godinu bit kreativni i pokazati svoju inteligenciju. Godina započinje sa Uranom u Ovnu i Merkurom u Strijelcu. Sva tri retrogradna Merkura naći će se u vatrenim znakovima (Ovan u ožujku, Lav u srpnju i kolovozu a u listopadu i studenom u Strijelcu i Škorpionu), stoga postoji mala šansa da ćete se previše opustiti sa nekim ili pri nečem što je bitno. U listopadu Jupiter ulazi u Strijelca i povećava sreću kod svih ali posebno kod vatrenih znakova. Lunarni sjeverni čvor u Lavu dodat će karmički dodir u sve što radite stoga obratite pozornost na svaki svoj potez i poštujte svoje vrijeme. Vrijeme je ove godine vrijednije nego inače.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) će biti dobro usidreni sa Plutonom u srcu Jarca. Sunce i Venera u Jarcu dat će vam više autoriteta u karijeri i odnosima sa javnošću. Ovdje možete i trebate postići velik napredak. Mars će bit retrogradan od ožujka pa sve do srpnja te stići iz Vodenjaka do Jarca. Mnogi će se zapitati o pojedinim potezima koje poduzimaju ali ćete u konačnici zbog toga postati bolje organizirani i željni napretka. Saturn će se udomaćiti kod Jarčeva rođenih u prvoj polovini horoskopskog razdoblja i tu ostati čitave godine. Naglih će odluka i društvenih pogrešaka biti malo i događat će se rijetko. Maksimalno iskoristite svaki dan na praktičan način.

 

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će se početkom godine, kad će se Mjesec naći u Blizancima, posvetiti odnosima sa drugim ljudima. Bit ćete potpuno uključeni u društvene događaje, različite društvene probleme, grupe i inspirirati druge oko sebe. Pomrčina sunca u Vodenjaku u veljači ojačat će sve vaše veze sa okolinom. Pomrčina mjeseca u Srpnju (dok će se istovremeno Vodenjaci nalaziti u periodu punog mjeseca) potaknut će vas na emotivnu predanost. Lunarni južni čvor u Vodenjaku pomoći će zračnim znakovima da zadrže uspješne navike iz prošlosti. U studenom Venera zaključuje svoj retrogradni period stoga potražite napredak u romantičnim vezama koje se odugovlače.

 

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) će zadržati svoje visoke ideale sa Neptunom smještenim u Ribama. Moćna konjunkcija Marsa i Jupitera u Škorpionu ubrzat će vam ulazak u 2018. i osigurati da ti ideali postanu i ostvarivi i vrijedni borbe. U listopadu će se Venera okrenuti retrogradno u Škorpionu i tako smiriti sve ekstremne emocije. Vaši osjetljivi (i u psihičkom smislu) pogledi na svijet bit će ujedno i vaš glas razuma tijekom čitave godine.


Numerološki gledano, 2018 je veliki broj dva. Neki bi rekli broj koji nosi izazove ili konflikte ali se radi o nečem puno većem. Ova je godina idealna za kreiranje materijalne realnosti, svega opipljivog. Da bi nešto sašili potrebni su vam igla i konac ili – bez alata nema zanata. Bilo gdje da želite krenuti naići ćete na barem jedno raskrižje. Budite neustrašivi, pragmatični i pametni. Ne smatrate se takvima? Ova vam godina daje sve te kvalitete i to u izobilju. Plus još neke!

 

Ovan 2018 Bik 2018 Blizanci 2018 Rak 2018 Lav 2018 Djevica 2018 Vaga 2018 Skorpion 2018 Strijelac 2018 Jarac 2018 Vodenjak 2018 Ribe 2018

OVAN - horoskop 2018.

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2018.

U 2018. ćete godini uspjeti finalizirati određene poslovne odluke, naravno one bitne i veće. Sve što više nije bitno izgubiti će se samo od sebe. Ove ćete godine postati zreliji i profinjeniji. Saturn i Jupiter će napraviti puno toga u vašu korist, između ostalog vam pomoći da započnete stvari koje su za vas prikladnije na duge staze. Kako će godina prolaziti, tako ćete shvatiti da se od vas očekuju određene žrtve u smislu privatnog života. Iskoristite prilike kako će vam dolaziti, idite redom. Ova godina za ovnove nosi promjene i – još više promjena.

 


LJUBAV I BRAK

Imat ćete jasnu viziju i osjećati da ste na pravom putu kada je u pitanju ljubav. Imat ćete i bolje i više razumijevanja prema partneru. Za mnoge od vas početak godine predstavlja kraj ljubavne veze u kojoj se niste osjećali ugodno i otvaranje prilike koja vodi u jedan prekrasan, nov početak. Oni od vas koji su zauzeti kroz čitavu godinu mogu očekivati intenzivnije osjećaje ali i povećanje strasti prema partneru/ici. Konačno ćete moći kontrolirati vlastite emocije i držati stvari pod kontrolom. Između ožujka i lipnja neki će pripadnici znaka odlučiti sklopiti brak dok će drugi ući u potpuno novu fazu veze. Pripazite na to da vas ne ponesu tuđa lažna ili nerealna obećanja. Budite odgovorni u svojim postupcima i odluke donosite uz pomoć savjesti. Nestati će bol i negativne emocije iz prošlosti.

KARIJERA

Svi će, ali posebno muški pripadnici ovoga znaka, vrlo brzo shvatiti da im ova godina nosi više zadovoljstva. Naravno da ćete naići na periode probnih rokova i nesigurnosti ali ćete imati hrabrosti proći kroz sve to i uspjet ćete se istaknuti. Ovnovi, ove godine očekujte nove poslovne puteve, otvaranje novih vrata i osobni rast kroz karijeru. Komunikacija i preživljavanje u onim lošim fazama su ključ svega. Jupiter će vam pomoći da iskoristite sve vještine koje imate i da poboljšate vlastitu kreativnost. Oni od vas koji se bave zanimanjima vezanim uz umjetnost, proizvodnju i prodaju u ovoj će godini dobiti vjetar u leđa. Odnos sa autoritetima i sa kolegama bit će stabilniji ali i iskreniji. Krajem godine očekujte napredovanja i povišice.

FINANCIJE

Naći ćete se na putu koji vodi do financijskog uspjeha. Bit će tu i gubitaka i dugovanja ali ćete ih rješavati s lakoćom. Imat ćete povećan optimizam što će vam pomoći da se što prije i što mirnije izvučete iz svake financijske oluje. Poduzmite korake koji vode trajnoj promjeni navika trošenja da bi do kraja godine riješili apsolutno sve dugove i minuse. Ne morate se odricati ničeg u potpunosti, stvar je u manjim rezovima na više polja koji će rezultirati stabilnošću. Da bi tu stabilnost osigurali i zadržali u budućnosti, ove godine morate naći načine na koje će prihodi dolaziti iz više smjerova. Od studenog ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim novcem.

ZDRAVLJE

Čitavu ćete godinu imati općenito dobro zdravstveno stanje. Uran će vas učiniti u nekoj mjeri krhkima i podložnima zdravstvenim problemima ali će vas Jupiter zaštititi od svih većih zdravstvenih komplikacija. Razina energije će vam biti visoka ali slušajte sebe i s vremena na vrijeme pomladite i dušu i tijelo. Morat ćete se suzdržati od nekih stvari kada su u pitanju prehrambene navike. Ostavite nešto vremena za tjelovježbu ili fizički rad. Nemojte pretjerivati ni u čemu. Stresa se možete riješiti uz pomoć meditacije i jednostavnijih vježbi koje možete raditi na poslu.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U 2018. povezat ćete se sa vlastitom obitelji i prihvatiti načine na koje funkcionirate kao jedno. Poboljšat će vam se društvene sposobnosti. Neki od vas bit će vrlo ranjivi i podložni drugima dok se nalaze među članovima obitelji stoga napravite sve što možete da ojačate svoju unutarnju stabilnost. Nemojte bit previše osjetljivi i djelujte oprezno. Godina će bit ispunjena shoppingom, putovanjima i zabavom. Ako imate napete odnose i probleme sa članovima obitelji koji se vuku dulje vremena, idite na kompromis i nemojte se držati za prošlost.


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Odličan mjesec za sva životna polja! Vrijeme da iskoristite povoljne okolnosti i da napredujete kao osoba.

Veljača 2018.  - Period napretka i osobnog razvoja. Odlično vrijeme za nova osvajanja.

Ožujak 2018.  - Obratite pozornost na sebe! Odličan mjesec za promjene fizičkog izgleda, poput promjene stila oblačenja.

Travanj 2018.   - Retrogradni položaj Merkura kod vas će usporiti dio dešavanja stoga nemojte započinjati ništa novo.

Svibanj 2018.  - Mjesec financijskih uspjeha i novih poslovnih osvajanja. Špekulacije će se pokazati plodonosnima!

Lipanj 2018.  - Općenito dobar mjesec ali se morate pobrinuti za vlastito zdravlje. Razmislite o načinu na koji se hranite.

Srpanj 2018.  - Mjesec u kojem ćete imati priliku testirati vlastite vještine i sposobnosti. Napredovat ćete i u privatnom i u poslovnom životu.

Kolovoz 2018.  -  Ugodite voljenoj osobi ali se također posvetite obitelji i ostalim dragim osobama. Oni koji su ušli u nove ljubavne veze odlično će se zabaviti.

Rujan 2018.   - Period druženja i sklapanja novih odnosa. Prije nego postanete ozbiljni u odnosu sa voljenom osobom razmislite je li to prilika za brak.

Listopad 2018.  - Razdoblje igre i povezivanja sa utjecajnim osobama. Također period za druženje ali i za zabavu.

Studeni 2018.  - Odlično vrijeme za detoksikaciju i za opuštanje nakon mjeseca prepunog kaosa. Naučite usporiti.

Prosinac 2018.  - Morate biti pametni i čvrsto stajati nogama na zemlji kako bi vam stvari išle u prilog. Budite oprezni u trenucima kad ste okruženi drugima

 


 

ZAKLJUČAK

Pred vama je zabavna godina, ispunjena veseljem ali i marljivim radom.

 


 

BIK - horoskop 2018.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2018.

2018. godina u vaš život unosi mir ali vam ujedno daje i slobodu za poduzimanje onih poteza koje vi želite. Imat ćete vremena i za djelovanje ali i za odmor i opuštanje. Kako će se Pluton premještati iz Jarca, tako ćete se osjećati lakše u psihičkom, mentalnom smislu. Određeni aspekti života zahtijevat će od vas povratak u realnost pa se savjetuje oprez, čekanje i promišljanje o tome koji stav je najpametniji. Ove ćete godine bit pojačano osjetljivi što će vas približiti onima koji su vam dragi. Koliko god se nekad stvari ili ljudi činili lošima, nemojte za sobom rušiti mostove.

 


LJUBAV I BRAK

Očekujte harmoniju u ljubavnom životu. Dolazi period velike smirenosti u kojem ćete istovremeno steći bogata iskustva. Za neke će od vas ljubav biti na vrhu ljestvice prioriteta dok će drugi ljubav smatrati potpunim gubitkom vremena i energije. Vaša prirodna osjetljivost održavat će veze živima i punim dešavanja. Sredina godine će mnogima donijeti odabir. Riješite se krivnje koju vučete iz prošlosti i počnite razmišljati o onom što sutra nosi. Za one od vas koji ste zauzeti, ovo je period u kojem će se ojačati povezanost sa partnerom/icom. Proći ćete test vremena i sudbine. Čitavu ćete godinu osjećati potrebu  da u potpunosti zadovoljite voljenu osobu. Ugodite i sebi i drugima. Planete ljubavi idu vam u prilog.

 

KARIJERA

Ove će vam godine karijera bit na vrhuncu. Pokazat ćete svoju prilagodljivost i svu svoju sposobnost. Budite stabilni po pitanju ambicija i ciljeva koje imate, držite ih se i vlastita će vas tvrdoglavost dovesti do onoga što želite. Imat ćete pune ruke posla kroz čitavu godinu stoga pazite na preopterećenost poslom. Savjet je da se suzdržite ulaska u bilo kakav timski rad ili partnerske odnose. Uložite li svu svoju moć u ono što radite, godina će se pokazati kao vrlo uspješna i kroz čitav ćete period polako uživati u rezultatima svoga rada.

 

FINANCIJE

U 2018. godini trošit ćete više nego ikad i pritom si nećete moći pomoći. Imat ćete stabilan izvor prihoda ali se rashodi nikako neće uklapati u cjelokupnu financijsku sliku. Nećete moći ništa uštedjeti. S vremena na vrijeme će se pojaviti neizbježni troškovi koji će vas zateći nespremne i upropastiti sve što ste planirali. Osigurajte se na vrijeme i nemojte dozvoliti da vam vanjski pritisci diktiraju načine trošenja novca. Sredina godine mnogima od vas nosi veći novčani iznos. To će bit odlično vrijeme za novi financijski plan ali i za to da se, uz relativno malo truda, riješite dugova i svih loših posudbi. Povucite par mudrih poteza kako bi smanjili neželjene troškove. Neki pripadnici znaka godinu će završiti kupnjom nekretnine, imanja sa zemljištem ili luksuznog vozila. 

 

ZDRAVLJE

Godinu će većina vas početi u dobrom zdravstvenom stanju i sa solidnom razinom energije. Početak je godine idealno vrijeme za bavljenje sportskim aktivnostima ili za odvikavanje od loših navika. I jedno i drugo stvorit će lijepe predispozicije za budućnost. U drugoj četvrtini godine osjetit ćete nagli pad energije i moral će vam biti testiran. Držite osjećaje pod kontrolom i provjerite zdravstveno stanje. Tu i tamo se opustite, udaljite od svih i uzmite vremena za sebe da bi ojačali ne samo fizički već i mentalno. Poradite na vlastitom samopouzdanju. Ove ćete godine ukloniti stres a sa njim i ograničenja u svom životu. Ne uzimajte stvari srcu.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove ćete godine snositi veliku odgovornost jer ćete jedino vi bit zaduženi za sklapanje primirja među članovima obitelji. Oko vas će biti prilično napetosti a jedino vaš optimizam i pozitivno razmišljanje mogu pomoći da stvari idu glatko. Diplomatski pristup i taktičnost ključne su riječi za ovu godinu. Dajte sve od sebe da vaše osobne granice, one koje ste si sami postavili, ostanu netaknute. Vaše će dobre namjere, usmjerene ka obitelji, kroz čitavu godinu stvarati osjećaj povjerenja i sreće.


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Do kraja ćete mjeseca proći kroz mnoštvo promjena da bi se na samom kraju stabilizirali. Smirenost je sve što je potrebno.

Veljača 2018. - Mjesec odličnog zdravstvenog stanja i napretka u karijeri i poslu. Odlično vrijeme za promjenu radnog mjesta.

Ožujak 2018. - Duhovno ćete ojačati kroz istraživanje vlastitih skrivenih aspekata života. Meditacija vam može izoštriti osjetila.

Travanj 2018. - Mjesec ispunjen duhovnošću obzirom da vam je vrlo jaka 12. kuća. Pobrinite se za bolove u nogama. Nemojte ignorirati manje bolove.

Svibanj 2018. - Prva će kuća postati dominantna što će vam pomoći da postignete uspjeh u svemu što radite. Sreća je na vašoj strani.

Lipanj 2018. - Obratite veću pažnju na financijske dogovore. Pazite se ljudi koji će vas pokušati nasamariti.

Srpanj 2018. - Intelektualan period u kojem ćete puno učiti i puno istraživati. Potraga će vas odvesti do novih lokacija.

Kolovoz 2018. - Jačanje vaše 4. kuće što će uzrokovati odlične odnose unutar doma i obitelji. Provedite više vremena sa djecom i svojim roditeljima.

Rujan 2018. - Mjesec pun preokreta i promjena u vašem životu. Ne brinite, ojačali ste kroz prethodne mjesece i vi to možete!

Listopad 2018. - Retrogradni Merkur donosi nove početke. Nemojte se previše naprezati.

Studeni 2018. - Društveno aktivan mjesec sa mnoštvom spojeva, zabava i ostalih događanja. Kamo god pođete, bit ćete u centru pozornosti.

Prosinac 2018. - Pripremite se na prilike u svim aspektima života. Godinu ćete završiti vrlo pozitivno.

 


 

ZAKLJUČAK


Ovo je godina u kojoj se trebate više opustiti i usporiti u nekim stvarima.

 


 

BLIZANCI - horoskop 2018.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2018.

2018. godina za vas predstavlja povećanje energije na gotovo svim životnim poljima. Pokazat ćete svoju snagu ali i promijeniti stvari, posebno u psihičkom, mentalnom smislu. Nove prilike dolazit će čitavo vrijeme a na vama je da ih uočite i iskoristite. Nagrade će vas čekati iza svakog ugla. Nećete imati poteškoća pri dobivanju usluga ni u privatnom ni u poslovnom životu. Do izražaja će doći vaša prava priroda. Pazite se lažnih obećanja i načina na koje ćete se u različitim situacijama nositi sa odgovornošću.

 

 


LJUBAV I BRAK 

2018. unosi snagu u vaš ljubavni život. Jupiterova pozicija pomoći će vam poboljšati sebe u emocionalnom smislu ali će donijeti i više entuzijazma po pitanju ljubavi. Oni slobodni brzo će shvatiti da su postali privlačniji suprotnom spolu i da lakše komuniciraju sa okolinom. Proširit će vam se društveni život i to točno na vrijeme da poboljša i onaj ljubavni. Nemojte se bojati pokazati svoje pravo lice, jako je bitno da ne glumite i da ne uljepšavate stvari. Očekujte kroz čitavu godinu mnoštvo dešavanja, strast i užitke. Neki od vas će početi zamjerati partneru/ici. Imat ćete dojam da vaše emocije i trud nisu u jednakoj mjeri uzvraćeni. Drugi će se pripadnici znaka naći u paralelnim ljubavnim vezama što će im se krajem godine obiti o glavu. Da bi izbjegli veće komplikacije morate raditi na odnosu koji imate ali ne kampanjski već  kroz čitavu godinu. Kraj godine donosi razilaske ali i pomirenja, u svakom slučaju očekujte preokrete u ljubavnoj situaciji.

 

KARIJERA 

Ove će godine kombinacija utjecaja Jupitera i Saturna utjecati na dokazivanje vaše naravi, sposobnosti i namjera u polju karijere. Godina je odlična za proširenje vlastitih horizonata u smislu poslovnih poduhvata a očekuje vas i nova faza poslovnog života. Nemojte se zadovoljavati sa proteklim postignućima, umjesto toga ciljajte na mjesec da bi ako i padnete završili među zvijezdama. Kolege će se ove godine prema vama postaviti hladnije i ne biste im trebali vjerovati. Pripazite na njihove poteze i pokušajte zaslužiti dobru volju i povjerenje nadređenih. Ove ćete godine napredovati polako ali sigurno. U sve što radite unesite umjerenost. Isto tako, pripazite na to da ne radite previše. Sve ćete lakše ostvariti uz pomoć timskog rada.

 

FINANCIJE

Financijski će položaj ove godine za vas predstavljati veliki upitnik. Iako ćete ostvariti većinu onoga što želite, nekoliko će dugoročnih projekata za koje ste mislili da su pun pogodak, neslavno propasti. Imat ćete pune ruke posla ali nećete nikako uspijevati posložiti financije. Nemojte paničariti, uzmite si ponekad vremena za razmišljanje i pokušajte tu i tamo staviti nešto novca sa strane. Kako će godina promicati tako ćete i vi rasti u profesionalnom smislu, radit ćete više, ulagati više truda u svakodnevicu i sukladno tome povećati prihode. Napravite manje ali ključne promjene u obrascima trošenja i klonite se odlaska na neočekivana događanja koja koštaju. Izbjegavajte posudbe i ulazak u dugove i usmjerite se tome da živite unutar vlastitih mogućnosti. Ne samo da ćete na taj način bit mirniji već ćete na taj način izbjeći bankrot koji može doći kroz iduće godine!

 

ZDRAVLJE

Većinu ćete godine imati i zdravlje i energiju na vrhuncu. Osjećat ćete se bolje nego ikad što će vam pomoći na svim poljima ali posebno poslovnom. Kroz ovu godinu će i vaša dinamičnost i brzina odgovora na nove situacije dosegnuti nove visine. Pripremite se na periode užurbanosti i napetosti koji će doći u fazama sredinom godine. To može donijeti tjelesnu ali i psihičku slabost za neke od vas. Uključite se u bilo kakvu aktivnost koja vas može mentalno odmaknuti od svakodnevice, posebno od posla. Pokušajte naći balans između psihičkog i fizičkog da bi čitavu godinu ostali poletni i veseli. 

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz čitavu godinu očekujte mir i harmoniju unutar obitelji. Očekujte ujedno i promjene vezane uz uvjerenja ili tradicije koje vaša obitelj njeguje. Pojedini će članovi obitelji imati periode udaljavanja od drugih ali to nemojte uzimati srcu. Izbjegavajte slijepo držanje za sentimente i emocije, umjesto toga se posvetite obitelji na jedan diplomatski način. Pazite da krajem godine ne povrijedite drage osobe.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Ljubav i romantika bit će na vrhuncu. Očekujte i strast i povećanu senzualnost.

Veljača 2018. - Period za razvitak i nova osvajanja u poslu. Kolege na poslu će vam biti od velike pomoći.

Ožujak 2018. - Retrogradni Merkur će se pobrinuti za to da se brzo pomičete ka vlastitim ciljevima. Pazite da previše ne žurite.

Travanj 2018. - Ojačanje 11. kuće. Prestanite gledati stvari idealno i naučite biti praktični u odnosima sa drugima. Manjak realnosti bi mogao doći na naplatu.

Svibanj 2018. - Poboljšat ćete komunikaciju sa voljenim osobama. Razgovor u četiri oka uvijek je bolji odabir od poruka i poziva.

Lipanj 2018. - Mjesec različitih događanja i mnoštva promjena. Pripremite se i budite čvrsto nogama na zemlji.

Srpanj 2018. - Osjećat ćete se zadovoljno kada je u pitanju novac i gurati sebe naprijed. Počnite štedjeti.

Kolovoz 2018. - Komplikacije na ljubavnom polju. Pobrinite se za sebe kako bi izbjegli zdravstvene probleme sa srcem. Potrebne su šetnje i zdrava hrana.

Rujan 2018. - Period naglih odluka, posebno onih vezanih uz financije. Nemojte olako trošiti novac koji ste teško zaradili.

Listopad 2018. - Uživat ćete u različitim hobijima i novim izazovima. Naučite biti strpljivi i završite ono što počnete.

Studeni 2018. - Mjesec u kojem morate slušati sebe da bi obavili stvari koje morate. Ne dozvolite da si brigama pokvarite život.

Prosinac 2018. - Mjesec blagostanja i sreće sa mnoštvom povoljnih prilika. Iskoristite sve što možete.


ZAKLJUČAK

Ova je godina usmjerena na djelovanje i obilježena je strašću koja će vas voditi do ostvarenja svojih snova.


 

 

RAK - horoskop 2018.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2018.

 

U 2018. godinu ulazite sa potpuno novom razinom optimizma i pozitivnosti. Imat ćete sreću i ostvariti nešto što se može zvati bogatstvom i to već u prvom tjednu godine. Čitave će godine rasti vaše samopouzdanje što će doprinijeti smirenosti u vašem okruženju. Saturn i Jupiter donijet će vam pregršt novih mogućnosti koje vam mogu pomoći da rastete kao osoba. Osobni razvoj i vlastito unaprjeđenje dolazit će vam povremeno i u djelićima a kako će godina prolaziti tako ćete shvaćati da doista ostvarujete vlastita očekivanja.

 


LJUBAV I BRAK 

Veze u kojima se već nalazite začinit će vam život. Slijedite vlastite instinkte i posebno svoju savjest kad ćete se baviti spornim stvarima u svom odnosu. Govorite ali dozvolite i drugoj strani da kaže svoje da bi stvari u odnosu bile jasnije. Nestrpljenje i uporno traženje krivca neće vam donijeti ništa dobro pa pripazite da se oduprete takvom ponašanju jer ćete mu bit skloni kroz čitavu godinu. Zadržite kontrolu nad onim što radite inače ćete povrijediti osjećaje voljene osobe. Držite svoje povremene želje i svoje emocije ponekad i potisnute kako bi shvatili što druga strana osjeća. Pobrinite se za to da su vaši snovi realnost a ne utopija jer ćete ove godine neke od njih, naravno one moguće, ostvariti. Neki od pripadnika znaka teško će moći uočiti razlike između više potencijalnih partnera. Kraj godine nosi sa sobom hrabrost ali i sklonost rizičnim situacijama. Oni od vas koji su slobodni trebaju dodati šarma u svakodnevicu kako bi privukli ključne osobe koje će postati ujedno i životni partneri. Muški pripadnici znaka ove će godine shvatiti što je to ljubavni preokret.

 

KARIJERA

Očekujte napetosti i mnoštvo dešavanja u polju karijere i posla. Čitave ćete godine biti u pokretu i stalno nailaziti na nove obaveze. Ako na njih i ne naiđete, vi ćete ih izmisliti. Ponekad će se stvari izmaknuti kontroli i naći ćete se između dvije vatre. Pokušajte u takvim periodima naći kompromis između nadređenih i kolega jer ste vi ove godine medijator. Ako vas već dulje zanima premještaj ili promjena poslovne pozicije, ova je godina idealna da tako nešto zatražite. U periodima promjene u poslovnom životu svakako morate gledati stvari detaljnije. Sve do zadnje četvrtine godine učit ćete nove vještine i obavljati nove zadatke u polju vlastitog interesa. Sklopit ćete nova poznanstva i svakako proširiti svoj krug ljudi.

 

FINANCIJE

Prva polovina godine nosi vam nekoliko neplaniranih i neželjenih troškova. Iako će ovo uzrokovati privremenu napetost i iznerviranost, pomoći će vam da bolje rasporedite budžet za ostatak godine. Početak godine također nosi povoljan prinos u smislu poslova vezanih uz nekretnine ili uz nasljedstva. Sredina godina povećat će vam troškove jer ćete trebati više novca za kućanske renovacije ali ćete više trošiti i na sebe. Nemojte se toliko upuštati u tuđe financijske situacije i povoditi se za drugima jer biste mogli završiti u problematičnim vodama. Druga polovina godine bit će daleko lakša i nećete imati problema kada je u pitanju novac. Izbjegavajte kupnju skupljih stvari i pokušajte tu i tamo staviti nešto novca sa strane.

 

ZDRAVLJE

Godinu ćete započeti sa izvrsnim zdravljem i suočeni sa bezbroj mogućnosti i prilika koje vam mogu pomoći da se dotjerate u fizičkom ali i psihičkom smislu. Kad god imate priliku, iskoristite je za odmor i razmišljanje. Ostanite aktivni i jedite zdravije. Pripazite da vam događaji na ljubavnom planu ne pokvare psihičko stanje i ne uzrokuju nervozu. Budite pozitivni i unesite u okruženje dašak optimizma.  Kroz ovu ćete godinu imati energetske padove ali i uspone. Bitno je da nađete balans između posla i zabave kako bi energiju, čak i kad je u padu, iskoristili na najbolje načine. Naglasak je ove godine na tome da sebi stvorite predispozicije za zdravije sutra stoga se klonite nezdravih užitaka da bi izbjegli negativne dugoročne posljedice po svoje zdravlje.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Očekujte veće promjene kod kuće u ovoj godini. Ulazite u novu fazu života. Putem rođenja ali i smrti novi će članovi ulaziti u vašu obitelj dok će vas drugi napuštati. Pojavit će se i nekoliko prepreka koje lako mogu pokvariti harmoniju unutar obitelji. Odmah početkom godine razriješite nesuglasice sa pojedinim članovima obitelji i donesite odluku da stvari više nećete toliko primati srcu. Budite čvrsti kada je u pitanju postavljanje reda u kući te ostanite stabilni u svojim pogledima na svijet i u svojim idealima.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Mjesec pun događanja vezanih uz vašu osobnost. Bit ćete napeti bez obzira radilo se o ljubavi, karijeri ili novcu. Pokušajte smanjiti stres.

Veljača 2018. - Ovaj vam mjesec sve ide u prilog. Naučite uživati u trenutku i prestanite se stalno brinuti o budućnosti. Život će uvijek biti pun uspona i padova.

Ožujak 2018. - Mjesec interakcije sa drugima. Preuzimat ćete na sebe rizik pri donošenju odluka. Budite oprezni i ne donosite odluke impulzivno.

Travanj 2018. - Morate biti oprezniji kada je u pitanju zdravlje. Alternativna medicina može vam jako koristiti. Zdravlje je uvijek važnije od novca.

Svibanj 2018. - Djelovat ćete unutar različitih grupa, raditi u timu i ići na odmor sa voljenim osobama. Povezat ćete se sa ljudima iz okoline.

Lipanj 2018. - Promjene u karijeri ali i u privatnim odnosima. Na vidiku su novi poslovi i nove karijere.

Srpanj 2018. - Pažnju će vam okupirati vlastiti izgled i stil. Moda će vam predstavljati prioritet.

Kolovoz 2018. - Mogući su konflikti između roditelja i djece. Nemojte dozvoliti da vam to pokvari odnose sa dragim ljudima.

Rujan 2018. - Bit ćete vrlo samostalni i vrlo dinamični zahvaljujući Marsu koji će se nalaziti u vašoj 1. kući.

Listopad 2018. - Mjesec financijske i poslovne stabilnosti. Budite mudri prilikom odabira investicija.

Studeni 2018. - Ciljevi će vam postati jasniji kao i ono što želite od vlastitog života.

Prosinac 2018. - Družit ćete se sa prijateljima i sa obitelji. Godinu ćete završiti sa osjećajem optimizma.


 

ZAKLJUČAK

2018. je za vas optimistična i pozitivna godina u svim aspektima života.

 


 

 

LAV - horoskop 2018.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2018.

 

U 2018. godini do izražaja će doći vaša materijalistička i ona svjetovna strana. Neki od vas ostavit će se loših navika u kojima uživaju dulje vremena. Jupiter i Saturn pomoći će vam da kroz čitavu godinu budete u središtu pozornosti. Isto tako, u ovoj godini očekujte radikalne, veće promjene u osobnom ali i poslovnom životu. Ove ćete godine bit u stanju raditi više stvari nego ikada prije, ali držite pod kontrolom svoju osjetljivost da ne bi usporila osobni rast.

 


LJUBAV I BRAK

Ove će vam godine ljubavni život bit fenomenalan. Oni od vas koji su slobodni ali i oni koji su u vezi ove će se godine naći suočeni sa velikim promjenama. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati onu vašu senzualnu i osjetljivu, emotivnu stranu. Iako će ljubavi život povremeno bit bolan, sve što ostvarite i definirate bit će dugotrajno. Pokušajte promijeniti način na koji izražavate ljubav jer vam to može poboljšati šanse da privučete onu osobu koju želite. Povremeno ćete morati pristajati na kompromise sa voljenom osobom da bi u život unijeli dovoljno romantike. Nemojte dozvoliti da se među vama i partnerom/icom dogode rupe u komunikaciji i tišina, posebno ona neugodna. Ove godine će i zauzeti i slobodni imati pregršt romantičnih susreta a na vama je da odaberete koga i što želite.

 

KARIJERA

U godini koja je pred nama očekuje vas nekoliko padova ali i uspona. Iako se nećete moći nositi sa baš svime što vam ona donese, ispunit ćete one kratkoročne planove. Isplanirajte svoju buduću karijeru i počnite raditi na tome da do nje dođete ali na način da se ne obazirete na one manje, dnevne prepreke. Da bi projekte završili na vrijeme morat ćete bit precizniji, više puta redefinirati stvari i poraditi na poslovnoj etici. Kako bi zadržali dobre i konstruktivne odnose sa kolegama i nadređenima budite iskreni u svakom trenutku i pokažite interes za ono što njih muči ili smeta. U prvoj ćete polovini godine bit prilično zaposleni dok vam druga polovina donosi osjećaj poslovne stabilnosti i optimizma. 

 

FINANCIJE

Financijska će vam se situacija ove godine znatno poboljšati. Iako ćete imati poneko smanjenje prihoda, bit ćete u većini slučajeva sposobni ispuniti vlastite želje. Ova je godina idealna za one od vas koji želite uštedjeti nešto novaca ili unovčiti neku od ranijih investicija. Uvijek ćete imati dovoljno gotovine pri ruci. Nemojte nagliti u donošenju odluka, umjesto toga ostanite smireni i djelujte samo kad ste potpuno sigurni i u sebe i u okolnosti. Pripremite se na povremene nepredviđene troškove kojih će biti kroz čitavu godinu. Donosite mudre odluke i klonite se iskušenja da potrošite novce na nešto čime ćete si ugoditi jer vam takve stvari mogu lako istopiti ušteđevinu. Tu i tamo revidirajte vlastiti budžet i nemojte pasti na emotivne turbulencije koje će uzrokovati vaši bližnji kada je u pitanju njihova financijska situacija. Uštedite novac za godine koje su pred vama, ove si godine možete osigurati financijsku budućnost.

 

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam ove godine biti prosječno. Iako ćete se smatrati zdravstveno stabilnima očekujte povremene osjećaje slabosti u tijelu i duši. U takvim trenucima boravak u prirodi može učiniti čuda. Opće stanje možete poboljšati ispravnom prehranom i redovitom tjelovježbom. Nemojte se previše fizički naprezati. Sredina 2018. može donijeti povećane razine stresa pa budite svjesni komplikacija koje iz toga mogu nastati, slušajte svoje tijelo i pokušajte ostati smireni. S vremena na vrijeme odmorite da bi ostali fizički i mentalno jaki ali gledajte da takvi odmori traju duže od 2-3 dana.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U godini koja je pred nama na test će bit stavljeni vaš moral i osjećaj odgovornosti kada je u pitanju obitelj. Morat ćete se ponekad suzdržati i ako nekad ne odlučite prihvatiti savjete članova obitelji, barem ih saslušajte. Jedino će na taj način svi ostati sretni i zadovoljni. Ove ćete godine pomagati i gurati naprijed neke od starijih članova obitelji dok ćete mlađima biti uzor pa imajte na umu kako se ponašate i koju poruku šaljete drugima. Razina energije će vam biti vrlo visoka kada je u pitanju davanje podrške obitelji i prijateljima u situacijama koje su za njih izazov. Pripazite na to da ne donosite nagle i neprikladne odluke vezane uz dom i one sa kojima živite.

 


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Uzbudljiv mjesec ali se savjetuje odlazak na odmor kako bi prikupili energiju. Život će vam bit ispunjen užicima.

Veljača 2018. - Odličan mjesec za planiranje djeteta. Idealno vrijeme za trudnoću.

Ožujak 2018. - Ovaj mjesec od vas traži promjenu pogleda koji imate na svijet i probleme. Morate razmišljati pozitivno jer je to jedini način za napredak.

Travanj 2018. - Period blagostanja i novčanih dobitaka sa ojačanjem 9. kuće. Imat ćete sreće u svim vrstama dogovora.

Svibanj 2018.- Napredak u karijeri i na poslu. Morate se bolje brinuti za vlastito zdravlje. Kako bi osjetili brzo olakšanje koristite kućnu medicinu.

Lipanj 2018. - Mjesec stvoren za uspjeh i ostvarive ciljeve. Ali to može ostaviti posljedice na emotivno zdravlje. Morate mentalno ojačati.

Srpanj 2018. - Duhovni mjesec u kojem će vas 12. kuća potaknuti na filozofiju i potragu za odgovorima. Samo nemojte postati previše nametljivi.

Kolovoz 2018. - Razdoblje retrogradnog Merkura. Odgodite za idući mjesec sve važne odluke. Ne srljajte u nova osvajanja i nove poslove.

Rujan 2018. - Ovaj će vam mjesec pokazati da morate biti komunikativniji i da trebate poboljšati odnos sa braćom i/ili sestrama. Poboljšat će se odnosi sa djecom.

Listopad 2018. - Bit ćete na više strana istovremeno, prihvaćati različite aktivnosti i nećete se moći koncentrirati. Mars će uzrokovati rasulo u zdravlju. Prirodni lijekovi pokazat će se kao korisni.

Studeni 2018. - Dominira 4.kuća pa ćete tako provoditi više vremena sa obitelji i prijateljima. Provedite više vremena sa onima koje volite.

Prosinac 2018. - Period poboljšanja i promjena u trenutnom statusu. Promjena je ono što će vas gurati da idete dalje.

 


 

ZAKLJUČAK

Godina će biti ispunjena pozitivnim gnjevom i aktivnostima koje će vas držati aktivnima kroz čitav period.

 


 

DJEVICA - horoskop 2018.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2018.

 

2018. godina za vas će biti užurbana sa nizom aktivnosti. Imat ćete nebrojeno puno zadataka pred sobom. Neki od vas zatvorit će jedno poglavlje života i to će im bit dovoljno, dok su drugi to već učinili u 2017. i sad nestrpljivo očekuju nov i svjež početak. Ostanite fokusirani na ono što vam je doista bitno i idite za vlastitim ciljevima pod svaku cijenu. Oprez i povremeni preventivni koraci zaštiti će vas od bilo kakvih negativnih događaja. Obzirom da će se Saturn pomicati kroz vaš znak kroz čitavu godinu bit ćete jako opterećeni obavezama i neki će se od vas naći pred slomom ili se osjećati depresivno. Pazite na sebe i zapamtite da život nije uvijek savršen.

 


LJUBAV I BRAK

Svi pripadnici znaka imat će ove godine povoljno okruženje za poboljšanje svog ljubavnog statusa. Oni od vas koji su slobodni, a posebno muški pripadnici znaka, naći će onu pravu i iskrenu, nesebičnu ljubav kojoj se nadaju već dulje. Provest ćete mnoge erotične i senzualne trenutke. Većinu ćete vremena uspjeti držati emocije pod kontrolom i na taj ćete način ojačati sve odnose.  Okolini ćete bit privlačni i lako sklapati nova poznanstva koja će vam donijeti potencijalne životne partnere. Svi ljubavi odnosi koje započnete nakon prve četvrtine godine imaju veće šanse da prežive sve eventualne kasnije negativne trendove. Pokušajte pronaći balans između romantike, zabave i praktične strane života. Kako ćete se povezivati sa partnerom/icom tako će vam i materijalni život bit blagoslovljen. U ljubavnom životu prevladat će osjećaj sigurnosti a obitelj će biti glavni izvor vaše snage i podrške u ovoj godini ali samo ako uspijete ispravno usmjeriti vlastite osjećaje.

 

KARIJERA

Ove ćete godine biti više fokusirani na odnose sa ljudima i na ljubaznost na radnom mjestu. Kroz godinu će većina vašeg uspjeha ali i kvaliteta rada doista i ovisiti o tome koliko se dobro slažete sa kolegama i nadređenima tako da ćete biti na pravom putu. Imate u sebi moć da budete autoritet a ove je godine trebate iskoristiti kako bi prikupili više znanja. Timski će vam rad pomoći pri ostvarenju poslovnih ciljeva. Neki od muških pripadnika znaka ove godine mogu očekivati premještaj unutar poduzeća. Svi ostali također mogu očekivati napredovanja i povišice. Oni od vas koji su dulje na nižim položajima u poduzeću uspet će se na viši rang. Pripazite, nemojte odmah skloniti ljestve po kojima ste se penjali.

 

FINANCIJE

Očekujte veće i značajnije promjene po pitanju financijske situacije. Kroz godinu će prijatelji i rodbina za vas predstavljati dobar izvor inspiracije kada je u pitanju pronalazak novih načina na koje možete više zaraditi. Svi poslovi vezani uz nekretnine u ovoj će vam se godini isplatiti i ići od ruke. Ipak, očekujte poneke neobjašnjive troškove vezane uz djecu i starije članove obitelji stoga na početku godine ostavite nešto novca sa strane. Nemojte dozvoliti da vam emocije vladaju financijama. Budite strogi prema sebi kada su u pitanju uživanje i trošenje na zabavu. Morate tako jer ova godina ne nosi pretjeranu sreću u financijskom smislu. Oni od vas koji imaju vlastito poduzeće shvatit će da je odlično vrijeme za akumulaciju novca. Teže financijske situacije nisu očekivane ove godine a stanje novčanika će biti zadovoljavajuće.

 

ZDRAVLJE

Početkom ćete godine bit u odličnoj kondiciji ali kako će vrijeme prolaziti tako trebate odvojiti vrijeme za odmor i opuštanje. Da bi se osjećali i razmišljali pozitivnije savjetuje se odlazak na kraća putovanja ili kraće godišnje odmore tokom cijele godine. Pozitivnost i optimizam su ono što želite da ove godine prevlada jer će vam te dvije stvari pomoći da napredujete na više polja. Iza ožujka muški pripadnici znaka mogu očekivati poneku zdravstvenu brigu, fizičko će stanje svakako zahtijevati vašu pažnju. Izbjegavajte se previše iscrpiti ali se klonite i previše odmora. Nađite balans u onome što radite i u onome što jedete. Budite odlučni ako se želite riješiti loše navike koja vas proganja zadnjih nekoliko godina. Bolje spriječiti nego liječiti je izreka koje se trebate držati ove godine kada je u pitanju zdravlje.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA


2018. godina zahtijeva vašu punu pozornost kada je u pitanju obiteljski život. Dobra ravnoteža između poslovnog i privatnog života doprinijet će dobrobiti unutar doma i sreći svih ukućana. Početkom ćete godine morati pristati i na poneki kompromis. Ove ćete godine morati donijeti i nekoliko brzih pa čak i uvredljivih odluka da bi na taj način prekinuli veze sa nekim članovima obitelji. Smjestite se u sredinu situacije i pokušajte sa jednakom pozornošću slušati sve članove kućanstva.


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Razdoblje sreće i društvenih interakcija. Zdravlje će, kao i ljubavni život, biti ispunjeno osjećajem pozitivnosti. Bit ćete vrlo sretni.

Veljača 2018. - Mjesec pun prilika iz snova kada je u pitanju poslovni život. Odnosi sa kolegama predstavljat će ključ vašeg uspjeha.

Ožujak 2018. - Razdoblje u kojem trebate napraviti detoksikaciju uma, tijela i duše. Seksualnost će biti na vrhuncu. Odlično vrijeme za trudnoću.

Travanj 2018. - Osjetit ćete negativne promjene u vlastitoj osobnosti. Morat ćete se pozabaviti periodima depresije tokom razdoblja djelovanja retrogradnog Merkura. Pobrinite se za mentalno zdravlje.

Svibanj 2018. - Dobit ćete poriv da um ali i dom rasteretite od svega nepoželjnog. Feng Shui može vam pomoći da raščistite životni prostor.

Lipanj 2018. - Mjesec koji će brzo proći i biti ispunjen različitim dešavanjima. Očekujte promjene u karijeri i u vezi. Oni slobodni će se odlično zabavljati.

Srpanj 2018. - Bit će vam testirana kompatibilnost u braku. Očekujte malo drame i u poslovnom životu. Ostanite hladni kada su u pitanju manji problemi.

Kolovoz 2018. - Sjajan period sa puno promjena i novih početaka. Konačno ćete iza sebe ostaviti stare brige i probleme. Pravo je vrijeme da nastavite dalje.

Rujan 2018. - Imat ćete odlične razine energije. Tu energiju iskoristite na konstruktivan način.

Listopad 2018. - Harmoničan period u kojem će vam pažnju okupirati različite stvari. Pazite da vas previše toga ne dovede do kaosa.

Studeni 2018. - Osjećat ćete se zbunjeno. Nemojte donositi nikakve bitne odluke. Radije neke stvari odgodite.

Prosinac 2018. - Budite posebno oprezni jer se očekuju konflikti i u privatnom i u poslovnom životu. I to će proći, naravno.


 

ZAKLJUČAK


Zaposlena godina i u privatnom i u poslovnom dijelu života.

 


 

VAGA - horoskop 2018.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2018.

 

2018. godina će vam pomoći da se više usmjerite na sebe umjesto da kao ranije pokušavate ugoditi potrebama onih koji vas okružuju. Iako se savjetuje održavanje dobrih odnosa sa okolinom bitnije je da se sad fokusirate na vlastite ideale. U ovoj će godini odnos sa drugima dobiti potpuno nov značaj. Imat ćete brojne dobre prilike za napredak ali da bi ih uopće vidjeli morate razumjeti realnost koja vas okružuje i ojačati temelje poslovnih i privatnih odnosa.

 


LJUBAV I BRAK

Kroz 2018. ćete shvatiti da bolje razumijete život voljene osobe i da riječ ljubav za vas dobiva potpuno novo značenje. Jupiter će vam pomoći da rastete kao osoba ali i da ostvarite značajniji odnos sa voljenom osobom. Očekujte povećanu strast i romantiku kroz čitavu godinu. Oni od vas koji se nalaze u nedorečenim i nedefiniranim odnosima poželjet će promjenu. Slobodno raširite krila i razmotrite nove horizonte ali pazite na vlastitu impulzivnost. Stvari će se na ljubavnom polju polako i sigurno razvijati ali će istim tempom neke stvari i ljudi nestajati. Partner/ica će biti zadovoljniji nego ikad i preuzeti kontrolu nad situacijama u kojima se vi nećete osjećati sigurno ili se nećete snaći. Puštanje loših ljudi da odu i prekidi loših ljubavnih odnosa dovest će vas do sreće i do toga da se predate onima koji vas stvarno zaslužuju.

 

KARIJERA

Očekujte u 2018 velike promjene ali ni slične onima koje ste prošli do sad. Očekuje vas puno više odgovornosti ali i titula te brojne, dugoročne i pozitivne promjene u profesionalnom smislu. Imat ćete i višak energije potrebne za odabir pravog smjera za rast karijere. Odlično vrijeme, posebno za dotjerivanje vještina koje imate od ranije. Bitno je da date dovoljno važnosti privatnim interesima i hobijima jer će nekim pripadnicima znaka upravo to donijeti slavu i nagrade. Problem će se pojaviti ukoliko ne uspijete naći dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Neće biti lako pronaći taj balans jer ćete se teško odupirati potrebi da budete u svemu najbolji. Ta će potreba stalno biti prisutna i gurati vas da idete naprijed. Nemojte oklijevati, zatražite usluge, povišice, promjene smjene i/ili premještaj. Sve što zatražite ćete i dobiti. Neki od kolega i nadređenih ove će vam godine ići na živce. Računajte samo na sebe i svoj mukotrpan rad. Iznimno uspješna godina za karijeru.

 

FINANCIJE

Znate što je menadžment? Odlično, jer su vam ove godine menadžerske vještine potrebne da bi osigurali financijsku stabilnost i preživjeli. Pokazat ćete se razumnijima kada je u pitanju trošenje novca ali će vam problem predstavljati štednja. Saturn će vam pomoći da bolje upravljate financijama i to bez pretjeranog truda ali situaciju uvijek morate držati pod kontrolom. Tek ćete tamo krajem godine moći ugoditi sami sebi i ispuniti neke osobne želje. Imat ćete troškove vezano uz prijatelje ili rodbinu i od vas će kroz čitavu godinu netko od njih očekivati financijsku pomoć. Godina je dobra za investicije, za kupnju automobila ili novog doma. Klonite se kupnje veće količine manjih stvari. Godina možda nije dobra u smislu likvidnosti i gotovine ali zato što stvarate temelje za nešto dugoročnije.

 

ZDRAVLJE

Imat ćete odličnu razinu energije u 2018. Istina, prva četvrtina godine još će bit ispunjena manjim zdravstvenim problemima i umorom koji vučete od ranije ali će vas zalihe energije koje kasnije skupite voditi naprijed čak i kad se ne osjećate najbolje. Neki će pripadnici znaka oko druge četvrtine 2018. osjetiti pad u smislu općeg zdravstvenog stanja ali ćete do tada obaviti sve one velike zadatke i riješiti većinu stvari pa ćete si moći priuštiti odmor ili bolovanje. Pripazite na mentalno zdravlje, posebno u zadnjoj četvrtini godine kad se savjetuje bavljenje hobijima i bilo kakvim aktivnostima koje vam mogu ojačati duh i maknuti um od svakodnevnih briga i dilema.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove godine, da bi zadržali dobru situaciju unutar obitelji, morat ćete u prvi plan staviti svoju pravu prirodu. Budite oprezni kada je u pitanju utjecaj ljudi koji vas okružuju. Izražavajte se suptilno i napravite što god treba da bi drugi počeli vaše vrijednosti i želje shvaćati kao prioritet. Imat ćete problema sa komunikacijom unutar obitelji ali ostanite civilizirani i pokušajte poraditi na načinima na koje se družite unutar doma. Nemojte oklijevati kada su u pitanju pohvale ostalih članova i nemojte se vraćati u prošlost. Ove će godine po pitanju doma i obitelji najbolje stajati muški pripadnici znaka iako će i kod njih dolaziti do čestih nesporazuma. 

 Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Osjećat ćete napetost i anksioznost. Naučite kako riješiti probleme bez da se previše brinete. Živite bezbrižno.

Veljača 2018. - Ljubavni će život dosegnuti nove visine. Odlično ćete se slagati sa bračnim partnerom. Oni slobodni pronaći će srodnu dušu.

Ožujak 2018. - Razdoblje ekstrema. Romantika i strast bit će vrlo jaki ali u isto vrijeme morate paziti na zdravlje. Mnogi će bit skloni srčanim udarima. Redovita tjelovježba i zdrava prehrana održavat će vas zdravima.

Travanj 2018. - Mjesec za zabavu. Bit ćete zvijezda u okolini. To može negativno utjecati na financije pa pripazite na što trošite.

Svibanj 2018. - Ojačanje 8.kuće koje će vas ponovno dovesti u centar pozornosti. Pokazat ćete da ste pravi borac.

Lipanj 2018. - Pripazite na zdravlje ali i na karijeru. Na test će biti stavljeno neko od vaših prijateljstava. Shvatit ćete tko vam želi dobro.

Srpanj 2018. - Period u kojem morate koristiti vlastitu intuiciju. Neki će postati religiozniji i početi doista vjerovati da postoji nešto veliko i moćno. Meditacija će vam pomoći da ostanete smireni.

Kolovoz 2018. - Kad nastupi period retrogradnog Merkura promijenit ćete stav prema ljubavi i životu. Razmislite o odnosu u kojem se trenutno nalazite.

Rujan 2018. - Pozitivan mjesec. Pravo je vrijeme za promjene izgleda ili načina oblačenja. Takva će vam promjena kasnije privući nekoliko povoljnih dešavanja.

Listopad 2018. - Period napretka u financijama i u ljubavi. Osjećat ćete se pozitivno i biti sretni.

Studeni 2018. - Rast u financijama i ljubavnim vezama i povećanje unutarnje harmonije. Bit ćete smireni i zadovoljniji sobom.

Prosinac 2018. - Mjesec nostalgije i razmišljanja o prošlim iskustvima. Godinu završite sa pozitivnim mislima.


 

ZAKLJUČAK


Neki će trenuci u 2018. godini biti teški ali morate naučiti kako uživati u trenutku.

 


 

 

ŠKORPION - horoskop 2018.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2018.

 

Pripadnicima ovog znaka 2018. godina nosi jedan osjećaj smirenosti. Od početka ćete imati dojam da ste suptilniji, što i jeste. U ovom ćete se razdoblju zabaviti, nasmijati i osjećati sretnije nego ikad ranije. Imat ćete svoj unutarnji mir i osjećati potpunu slobodu. Saturn će utjecati na to da se u nekim trenucima godine pritajite ali će dovesti u vaš život i pokoju radikalnu promjenu nakon koje ništa neće biti isto. Za muške pripadnike znaka najavljeni su neočekivani događaji. Pokažite da imate stila.

 


LJUBAV I BRAK

Očekujte potpune kontraste na ljubavnom polju kroz godinu koja je pred nama. Suzdržite se vlastitih impulzivnih reakcija kako vas takvi potezi ne bi udaljili od partnera/ice. Budite prilagodljivi i pokušajte prihvatiti njegove ili njene osjećaje u pojedinim fazama odnosa. U ovoj ćete godini u ljubavi imati puno topline. One slobodne očekuje pozitivan razvoj događaja da bi se u konačnici smirili za čitav život  i to sa idealnom osobom. Usamljenost će ove godine ubijati neke od vas koji ste u tajnim vezama, a  za sad je bolje da se držite osobe sa kojom ste u potpunosti kompatibilni. Godina je odlična za emotivna otvaranja prema partneru/ici ili supružniku. Osjetit ćete u više navrata pozitivno olakšanje. Mnogi od vas će, ukoliko ćete biti dovoljno iskreni, sagledati voljenu osobu iz potpuno drugačije perspektive i tako poboljšati sebe i odnos koji želite sačuvati. Uspjet ćete ojačati povezanost sa partnerom/icom što će dovesti do intimnijeg odnosa i do blagostanja u braku.

 

KARIJERA

Ove ćete godine daleko dogurati kada je u pitanju poslovni život. Odlično je vrijeme da sve svoje ideje stavite na papir i započnete nove poslovne pothvate koji možda na prvu djeluju neuobičajeno. Usudite se sanjati velike snove i nemojte dozvoliti da vas ljudi oko vas zavaraju. Razotkrijte svoje pravo ja i svoju predanost i kolegama i nadređenima jer ćete se na taj način s njima bolje povezati u senzibilnom smislu. Nemojte se žaliti ni na kom koraku, umjesto toga iskoristite resurse, čak i kada će oni biti ograničeni, za to da se popnete razinu više na poslovnoj ljestvici. Pazite se lažnih prijatelja i financijskih prevara. Ove ćete godine imati ogromnu količinu i vremena i resursa za dokazati svoju sposobnost i svoju moć. Oko druge polovine godine očekujte preispitivanje unutar sebe a vezano uz buduće poteze na poslovnom planu. Budite konzistentni, radite sa jednakim intenzitetom kroz čitavu godinu i kraj će vam godine donijeti unaprjeđenje i povišicu.

 

FINANCIJE

Od vas će se u ovoj godini tražiti da pripremite zalihe, stvorite financijsku pozadinu i sigurnost u vlastitom životu. Na samom početku godine sagledajte financijsku situaciju i donesite nekoliko odluka kojih ćete se držati tokom cijele godine. To će vam pomoći da idete uzvodno u periodima financijske degradacije. Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulzivnog trošenja. Neće biti puno nevolja što se financija tiče ali je savjet da pokušate barem nešto uštedjeti i da pokušate manje novca trošiti na obitelj i prijatelje. Računajte na to da će sredina godine vjerojatno od vas zahtijevati odricanje od veće količine novca. Imajte na umu vlastite financijske prioritete i držite se pravila koje ste si ranije nametnuli. Pred vama je zdrav i stabilan financijski period ali samo ako uspostavite strog financijski režim. Prva polovina godine dobra je za ulaganja.

 

ZDRAVLJE

Kroz prvu četvrtinu godine očekujte dobro zdravstveno stanje i pozitivnu energiju. Bit ćete u mogućnosti uložiti više truda i u privatan i u poslovan život u tom periodu. Planete koje vas okružuju povećat će vaš retrogradni moral. Kroz čitavu ćete godinu imati izvrsne psihičke i mentalne sposobnosti. Pripazite na to da, kako će godina odmicati, smanjite malo poslovne obaveze kako bi izbjegli psihičke slomove uzrokovane stresom i prevelikim naporom. Osjetit ćete povremene padove imuniteta a takva razdoblja možete skratiti ukoliko sačuvate dio svoje unutarnje energije. To znači da povremeno uzmete odmak od posla i radite samo ono što vam predstavlja zadovoljstvo. Nemojte se ni u jednom trenutku staviti na čekanje nego idite za obavezama i okupirajte se. Razmislite i o početku bavljenja rekreacijom.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove će godine položaji planeta ići  posebno u prilog muškim pripadnicima znaka. Njima će obiteljski život postati puno draži iako se ne mogu isključiti povremeni periodi preispitivanja i odmicanja u potrazi za vlastitom slobodom unutar doma. Razmislite prije nego osudite ljude koji vas okružuju jer bi takvi potezi mogli ostaviti ozbiljne posljedice na odnose unutar obitelji. Prilagodite se obavezama članova obitelji ali se isto tako slobodno udaljite ako osjetite da su neki od njihovih zahtjeva za vas previše. Nigdje ne piše pravilo da morate u svakom trenutku pružiti svakome podršku, a posebno ne dok je vama teško u životu. U ovoj godini očekujte nekoliko neuspjeha kada je u pitanju domena obitelji.

 


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Mjesec nenadanih i naglih promjena. Odlično vrijeme za promjenu posla ili za otvaranje vlastitog poduzeća. Koncentrirajte se na svoju karijeru.

Veljača 2018. - Počnite planirati budućnost i razmišljati unaprijed. Zaboravite djela iz prošlosti.

Ožujak 2018. - Očekujte podršku od obitelji i prijatelja ali da bi je dobili morat ćete vi prvi povući potez.

Travanj 2018. - Mjesec u kojem ćete biti pojačano osjetljivi. Naučite opraštati i nastavite dalje. Ostavite prošlost u prošlosti.

Svibanj 2018.- Ojačanje 7. kuće ukazuje na odlične šanse da se zaljubite. Neki od vas će doista naći pravu osobu za sebe.

Lipanj 2018. - Razdoblje blagostanja i prosperiteta koji mogu doći kroz brak ili kroz posao. Držite mogućnosti otvorenima.

Srpanj 2018. - Odlično vrijeme za ljubav, seks i romantiku. Razmislite o tome kako impresionirati simpatiju. Uživajte u vlastitom ljubavnom životu.

Kolovoz 2018. - Napredak u karijeri ali i određeni zdravstveni problemi vezani uz pluća. Pomoći će vam vježbe disanja.

Rujan 2018. - Nakon perioda retrogradnog Merkura ukazat će se potreba za učenjem i savladavanjem novih tehnologija. Nove će vam vještine pomoći da postanete pionir.

Listopad 2018. - Vrlo duhovan period. Imat ćete jako preciznu i točnu intuiciju i moć povezivanja. Neki od vas čak će predvidjeti događaje iz budućnosti.

Studeni 2018. - Mjesec u kojem se trebate fokusirati na obitelj. Kontrolirajte ljutnju i prestanite gubiti živce radi malih stvari. Život je prekratak da bi ga trošili na trivijalnosti.

Prosinac 2018. - Sretan i pozitivan mjesec. Pazite prije nego kupite bilo što skuplje, pobrinite se za to da doista dobivate vrijednost za novac.


 

ZAKLJUČAK


Ovo će biti godina koja kombinira različita događanja sa periodima opuštanja.

 


 

 

STRIJELAC - horoskop 2018.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2018.

 

2018. ćete godinu dočekati sa novom razinom energije koja kod vas nije bila prisutna nekoliko godina. Nestat će sva frustriranost i svi problemi koje ste iskusili kroz proteklih nekoliko godina. Položaj planeta će vam ići u prilog na način da ćete se osjećati bolje ali ćete se i bolje snalaziti u životu. Budućnost, iako ponekad neće biti sigurna, izgledat će jasnije i napredovat ćete na svim životnim poljima. Samo idite naprijed, nemojte stati jer za vas doista postoji svjetlo na kraju tunela.

 


LJUBAV I BRAK

Kroz ovu će godinu naglasak biti na pojedinim važnim detaljima koji su relevantni za vaš ljubavni život. To će stvoriti put ka sretnijoj i jasnijoj ljubavnoj situaciji. Kad je u pitanju vaša emotivna strana, osjetit ćete da ste zreliji. Ove godine nemojte biti impulzivni kada je u pitanju djelovanje prema partneru/ici. Uvijek prije nego donesete veću odluku dva puta prođite kroz njene prednosti i negativne strane. Bit će vam se posebno teško nositi sa nagonima srca i uma ali se morate kloniti pojedinih, čak i neodoljivih ponuda za ljubav ili brak. Korake poduzimajte u skladu sa savjesti i nemojte nikom dozvoliti da vam upravlja životom i da određuje koji vam potezi moraju biti slijedeći. Uz uvjet da ste voljni izraziti svoje prave osjećaje, ovo je odličan period za rast i harmoniju u vašem ljubavnom životu. nekima će se od vas činiti da potraga za idealnom osobom traje predugo. Nastavite tražiti, pojedini će vam susreti drastično promijeniti situaciju na ljubavnom polju. Nemojte zaboraviti prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost ali sve to sa voljenom osobom. Godina je idealna za to da se ponovno zaljubite u bračnog partnera/icu, da otkrijete njegove ili njene nove strasti, snove i životne ideale.

 

KARIJERA

Stvari izgledaju vrlo dobro. Ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu i možete sa stilom postići bitne stvari u profesionalnom okruženju. Istaknite svoju kreativnost a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom ali i dostojanstveno. Djela govore više od riječi stoga dozvolite da ona govore za vas kad su u pitanju osobe od autoriteta i nadređeni. Uspjeh ćete imati kroz čitavu godinu ali nemojte dozvoliti da se usporite i previše opustite nakon pohvala i nagrada. Ovo je izvrsno vrijeme za gradnju mostova kada su u pitanju odnosi sa drugima stoga ako imate kakve zidove podignute od ranije, potrudite se srušiti ih. Na putu do rasta i vlastitog razvitka može vas omesti samo vlastita osjetljivost. Pazite da se ne zanesete  i ne padnete na lažna obećanja ove godine. Budite spremni pružiti pomoć onima kojima će ona biti potrebna na mjestu gdje radite.

 

FINANCIJE

Ženske pripadnice znaka suočit će se ove godine za većim brojem neizbježnih troškova. Unatoč svim naporima da uštedite i kontrolirate koliko trošite, takvi će izdaci dolaziti iznenada i imat ćete dojam da se stvaraju iz ničega. U periodima manjka novca pokušajte naći svoj mir. Klonite se kupnje na više rata, posudbi i drugih troškova koje možete svjesno izbjeći. Isplanirajte budžet i to onaj koji vam dozvoljava da se pokrijete ali i da ostavite prostora za nepredviđene situacije. Vrijeme je da se  klonite pravno nejasnih situacija i budete predani sami sebi kad je u pitanju odabir navika trošenja. Na taj ćete način izbjeći bilo kakve financijske opasnosti kroz čitavu godinu. Svu snagu usmjerite štednji i pokušajte ove godine poboljšati svoj opći financijski standard.

 

ZDRAVLJE

Godina pred nama strijelcima nosi pregršt energije koju ćete biti skloni utrošiti na različite životne avanture. Ipak, određen metež u vašem životu može se negativno odraziti na opće zdravstveno stanje ali i na snagu živaca. Energiju ćete moći napuniti kroz razne odlaske na kulturna dešavanja ili kroz rekreaciju. Sredina godine nosi brojne zahtjeve od strane prijatelja i obitelji pa se sigurno u tom periodu nećete posvetiti zdravlju kako bi trebali. U drugoj polovini godine savjetuje se da obratite pozornost na ono što jedete i da se počnete baviti vježbanjem kako bi ostali zdravi i u dobroj kondiciji. Budite stalno aktivni, nemojte sebi dozvoliti dulje predahe, ostanite u pokretu jer će vam to povećati moral u periodima koji su pred vama a koji nose nove izazove.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Godina pred vama unosi uzbudljivost u obiteljski život. Unatoč dobrom osjećaju, klonite se onih članova obitelji koji će kroz godinu pokušati na vas utjecati ili čak dominirati u vašem životu. Svoje vrijeme i pažnju dajte onima koji vas poštuju i koji obraćaju pažnju na ono što govorite. S vremena na vrijeme će dolaziti do nesporazuma u komunikaciji sa najbližima. Poboljšat će vam se vještine komunikacije, a to se odnosi i na vještine slušanja tuđih problema. Učinite što možete da se neke situacije poprave ali pazite da vas to ne iscrpi.

 


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Na vrhuncu ste dobrostanja u svim poljima života. Imat ćete ovaj mjesec puno sreće.

Veljača 2018. - Odličan mjesec za one od vas koji razmišljate o promjeni posla ili otvaranju vlastite firme ali ništa nećete moći bez ljubavi.

Ožujak 2018. - Bit ćete u iskušenju i ponašati se pobunjenički. Pazite jer bi takvo ponašanje kasnije mogli preskupo platiti. Usporite.

Travanj 2018. - Mjesec pun strasti. Bit ćete raspoloženi za preuzimanje investicijskih rizika, rizika u karijeri i u odnosima sa drugima. Stvari istražite prije nego poduzmete korake.

Svibanj 2018- Ovaj vam mjesec donosi mnogo novih mogućnosti. Dobro je vrijeme za detoksikaciju i promjene prehrane. Otvorite oči i pokušajte prepoznati one prave prilike.

Lipanj 2018. - Pravo vrijeme da bolje razumijete sebe i da dotaknete vlastitu duhovnost. Uzmite si vremena i pokušajte razumjeti vlastito srce i dušu.

Srpanj 2018. - Čist će vam dom održavati i um čistim i jasnim. Raščistite i sebe i životni prostor.

Kolovoz 2018. - Užurban period. Očekujte puno putovanja i puno prilika za učenje, posebno u periodu retrogradnog Merkura. Putovanje će biti i iz privatnih i iz poslovnih razloga.

Rujan 2018. - Vrijeme da se udobno smjestite i napravite pregled prošlog perioda, sagledate što ste izgubili i jeste li se poboljšali. Prije nego nastavite dalje morate analizirati vlastiti život.

Listopad 2018. - Privlačit će vas sve što je drugačije i mistično. Da bi bili uspješni morat ćete naučiti kako se koncentrirati. Ostat ćete smireni samo ako um održite stalno zaposlenim.

Studeni 2018. - Dobro vrijeme za ispravak pogrešaka od ranije i za poboljšanje osobnosti. Učite iz prošlih grešaka i nemojte ih ponavljati u budućnosti.

Prosinac 2018. - Vrijeme da se opustite i da usporite. Morate se pripremiti za aktivnosti koje dolaze idući mjesec. Uživajte u vremenu provedenom sa obitelji.


 

ZAKLJUČAK


Očekujte jednu vrlo laganu godinu u kojoj trebate iskoristiti sve što vam se pruža i napraviti planove za budućnost.

 


 

 

JARAC - horoskop 2018.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2018.

 

2018. godina do izražaja će dovesti skrivene talente i resurse koji su u vama a za koje niste ni znali da postoje. Planete idu u prilog vlastitom rastu i razvitku. Imat ćete više autoriteta ali i moći u periodu koji slijedi. Osjećat ćete da su stvari pod kontrolom i bit zadovoljni te sretni. Dobrota, stabilnost i sigurnost se nalaze iza ugla ali još uvijek ne možemo isključiti povremene poteškoće. Vaša će vam praktična strana dobro doći i pomoći da se istaknete i na poslovnom i na privatnom planu ove godine.

 


LJUBAV I BRAK

Ove će vam godine ljubavni život bit odličan i to toliko da će neki od vas pronaći onu pravu ljubav. Bitno je naglasiti da se morate trgnuti, izaći iz snova i vratiti se u životnu realnost. Skromnost i jednostavnost vrline su koje imate a koje će biti presudne kod potencijalnih budućih partnera i simpatija. Nemojte voljenoj osobi stvarati pritisak, umjesto toga se pokušajte opustiti, živite i volite unutar vlastitih okvira kako bi izbjegli bilo kakve probleme. Podijelite osjećaje sa voljenom osobom, recite što vam se sviđa a što ne i tek tada ćete se riješiti dojma da je sve oko vas tajanstveno i nejasno. Slobodni će pripadnici znaka konačno naći vremena za izlaske i tako privući osobu sa kojom će vjerojatno sklopiti i brak. Kako će godina prolaziti tako će kod vas rasti senzualnost i romantično raspoloženje. Oni koji su već u braku ili vezi shvatit će da je ova godina idealna za ponovno upoznavanje partnera. Bitno je da ove godine imate osjećaj za tuđu ali i za svoju privatnost.

 

KARIJERA

Imat ćete mnoštvo prilika da se istaknete na poslovnom planu ove godine. Bit će vam dano dovoljno slobode da istražite sve poslovne mogućnosti a istovremeno ćete stalno dobivati pomoć kolega ali i nadređenih. Možete očekivati i okolnosti koje će vas dovesti do ponekih smetnji ali ostanite smireni, marljivo i uporno radite te budite skromni kako bi odnosi sa kolegama bili zadovoljavajući. Sredina godine donosi sa sobom zastoje u karijeri a za neke pripadnike znaka ona označava čak i prekid radnog odnosa. Dajte u ovom periodu sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobjednik. Ove će vam se godine također isplatiti timski rad. Kraj godine nosi mogućnost premještaja i priliku za promjenu smjera, ali samo ako vi to želite prihvatiti. Vaša će vas praktičnost i menadžerske vještine dovesti do toga da se uspnete ljestvicu više u hijerarhiji.

 

FINANCIJE

Očekujte stabilnu i mirnu godinu kada je u pitanju novac. Izbjegavajte impulzivno trošenje novca, malo pripazite na navike koje imate i stavite nešto novca sa strane za budućnost. Isplanirajte troškove i odredite prioritete za ovu godinu. Iako će vas privlačiti stvari koje služe samo da bi sebi njima ugodili, budite hrabri i klonite se ekstravagancije kako bi vam u budućnosti u životu bilo bolje. Sredina godine donijet će poneki trošak povezan uz voljene osobe, ali to morate prihvatiti jer će kod takvih stvari biti nemoguće naći kompromis. Budite strogi prema sebi i udarite se po prstima svaki put kad uhvatite ruku na novčaniku u namjeri da kupite nešto samo zato što je jeftino. Godina je povoljna za investicije povezane sa zemljištima i nekretninama a njen kraj zahtijevat će novac za avanture, putovanja i rekreaciju. Tad si to možete priuštiti i ugoditi si.

 

ZDRAVLJE

U 2018. ćete se godini suočiti sa povećanom razinom energije i vitalnosti. Bitno je da učinite sve što možete da tu energiju ispravno kanalizirate. Uvijek budno pratite situaciju oko sebe i fokusirajte se što više na trenutne zadatke. Godina je odlična za početak bavljenja sportom ali i za to da se riješite nekih loših navika koje vučete od ranije. Držite se strožeg režima prehrane i nemojte si tolerirati periode ugode. Udovoljavanje sebi i pretjerivanje ono su čega se morate kloniti kroz čitavu godinu. Pobrinite se i za svoje mentalno zdravlje jer ćete se dosta često nalaziti pod stresom i biti napeti a zanemarite li taj dio zdravlja i ne odreagirate brzo i ispravno, mogući su padovi volje i uznemirenost. Tu i tamo smanjite količinu ugljikohidrata, masti i visokokalorične hrane koje u sebe unosite a bilo bi dobro da si priuštite program detoksikacije. Na taj ćete način ostati zdravi i dobro se osjećati.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Za muške će pripadnike znaka ova godina biti bogata različitim događanjima i povoljnim okolnostima. Preuzimate kontrolu nad odnosom sa članovima obitelji pa je i logično da će odnosi postati čvršći i bolji. Slijedite svoje srce jer će vam to pomoći da izbjegnete nemir i bilo kakve probleme unutar doma. Društveni će vam život biti na vrhuncu ako shvatite kako kontrolirati vlastite emocije. Ako to odbijate shvatiti, onda očekujte da će vaše nesavršenosti doći u prvi plan i pokvariti kućnu idilu i dugoročnu sreću ukućana ali i vas. Tu i tamo razmislite o pristupu koji imate prema određenim bliskim osobama i ako je potrebno promijenite neke stvari. To će donijeti mir u vaš dom.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Istaknut ćete se kada su u pitanju karijera, financije i ljubavni odnosi. Ovo je period dobrobiti na svim poljima.

Veljača 2018. - Jedan sporiji period ali idealan za to da poboljšate vlastite vještine. Naučite nove stvari koje će vam pomoći da napredujete u životu.

Ožujak 2018. - Odličan mjesec za promotivne aktivnosti a njegov kraj je idealan za započinjanje novih projekata. Uspjeh će vam pokucati na vrata.

Travanj 2018. - Retrogradni će Merkur uzrokovati kaos na zdravstvenom polju. Nemojte se previše naprezati.

Svibanj 2018. - Uključite kućnu medicinu u dnevnu rutinu te se okrenite meditaciji i priuštite si povremene masaže. Duboko disanje vam može pomoći na više načina.

Lipanj 2018. - Pojavit će se kreativnost i dobit ćete nove, briljantne ideje koje su vam ranije nedostajale. Tim putem trebate i nastaviti.

Srpanj 2018. - Izbjegavajte bilo kakve rasprave i suočavanja. Pustite lava nek spava.

Kolovoz 2018. - Mnogi će od vas imati pojačano zanimanje kada je u pitanju život nakon smrti. Imat ćete dojam da ste iskusili paranormalno.

Rujan 2018. - Razdoblje gužve na poslu. Da bi izbjegli bolest morat ćete rasporediti svoje zadatke i odgovornosti. Naučite kako delegirati.

Listopad 2018. - Razdoblje prepuno testova kada su u pitanju odnosi na poslu ali i u kući. Dosta težak mjesec ali ga možete uspješno prebroditi uz strpljenje.

Studeni 2018. - Odličan mjesec za bavljenje jogom, meditacijom i iscjeljivanjem. Smirenost će vam pomoći da poboljšate mentalno zdravlje.

Prosinac 2018. - Stabilnost u karijeri i novcu. Ljubavna situacija od vas iziskuje više truda kako bi unaprijedili odnos. Prijatelji će biti i više nego od pomoći.


 

ZAKLJUČAK

2018. godina bit će ispunjena napornim radom ali i kreativnošću.

 


 

 

VODENJAK - horoskop 2018.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2018.

 

Kroz čitavu se godinu od vas očekuje uravnotežen pristup stvarima i ljudima. Morat ćete na sebi napraviti prilagodbe i pristati na pojedine kompromise. Planete vam idu u prilog na način da će vam pomoći da dugoročno steknete slavu i postanete poznati. Vrijeme je odlično za učvršćivanje odnosa sa ljudima koji vas okružuju. Odnosi, posebno nova poznanstva koja sklopite, zahtijevaju oprez. Krajnje je vrijeme da sebi dozvolite zbližavanje sa drugima, naravno, kad situacija to dozvoljava. Ova će vam godina donijeti situacije u kojima ćete imati priliku bolje razumjeti svoju emotivnu stranu i vidjeti stvari u jednom boljem svjetlu. Budite osjetljivi prema tuđim osjećajima.

 


LJUBAV I BRAK

Šanse i mogućnost da poboljšate kvalitetu ljubavnog života veće su i bolje nego prethodnih godina. Ovo je vrijeme kada ćete se zbližiti sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom ste već u vezi. Ipak, ovo vrijeme traži od vas da se vi približite drugoj strani i da budete spremni na kompromise. Pobrinite se za to da u odnosu ne budu povrijeđeni i poljuljani vaš stav i vaša pozicija. Oni od vas koji su slobodni ove će godine sklopiti nekoliko vrlo obećavajućih poznanstava. Oni koji su već u vezi shvatit će da postaju zreliji i da im je lakše otvoreno komunicirati sa voljenom osobom. Dijeljenje, razgovor i brižnost ključne su riječi u ovoj godini a posebno su bitne za savladavanje prepreka sa kojima ćete se suočiti. Smanjite nesporazume i neslogu te dozvolite toplini i ljubaznosti da prevladaju. Otvaranje prema partneru/ici odličan je način da otjerate negativne misli koje vam u zadnje vrijeme kvare odnos.

 

KARIJERA

U ovoj ćete se godini jako dobro snalaziti kada su u pitanju karijera i profesionalni odnos sa drugima a sve zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Vaše ambicije i težnje krenut će u jednom novom smjeru. Unaprjeđenja, povišice i prepoznatost su sve ono što ćete dobivati kako će godina odmicati. Nemojte misliti da je put koji je pred vama lak. Dajte sve od sebe da odnos sa autoritetima i sa kolegama na poslu bude srdačan i iskren. Muški pripadnici znaka trebaju zapamtiti kako će postići čuda ove godine uz pomoć taktičnosti i diplomatskog stava u zahtjevnijim situacijama. Povremeno ćete se naći u nesigurnim situacijama i samo je na vama kako ćete se snaći i poraditi na rješavanju izazova. Bitna je unutarnja energija stoga je nemojte rasipati na beznačajne stvari. Odnos sa kupcima ili klijentima ključ je poslovnog preživljavanja za ovu godinu. U drugoj polovini godine činit će vam se nemogućim zadržati svoju poziciju i to najviše zato što će vam se stalno netko suprotstavljati.

 

FINANCIJE

Muški će pripadnici znaka shvatiti da imaju više sreće nego ikad kada su u pitanju novac i materijalna dobra. I oni ali i ostali će osjetiti da je, kada su financije u pitanju, nastupio jedan stabilan i pozitivan period. Kroz godinu će stanje na računu biti vrlo zadovoljavajuće i povremeno rasti uz pomoć sreće i neočekivanih priljeva koji neće dolaziti od vlastitog rada. Očekujte povećanje stalnih prihoda ali isto tako budite svjesni da će se događati neželjeni troškovi povezani uglavnom sa karticama. Držite se podalje impulzivnih kupnji i pokušajte se u potpunosti riješiti nekih strasti i užitaka kako bi kroz čitavu godinu bili financijski jaki. Kraj će vas godine blagosloviti sa stabilnim financijama i pripremiti vas za promjene koje možete očekivati u idućoj, 2019. godini.

 

ZDRAVLJE

U čitavoj ćete godini imati zavidne razine energije. Dijeta i barem povremena tjelovježba ili redovito kretanje moraju biti dio vašeg života kako bi izbjegli nevolje kroz ostatak godine. Izbjegavajte jako masnu hranu jer će vam probavni sustav bit prilično osjetljiv. Poradite na oblikovanju vlastitog tijela, posebno na tonusu mišića ali nemojte zaboraviti da je i um potrebno vježbati. Klonite se sjedilačkog načina života jer to može ostaviti ozbiljne posljedice na opće zdravstveno stanje. Počnite se baviti sportom, tu i tamo otiđite na putovanje, smislite mentalne vježbe za um ili počnite više čitati da bi na kraju godine u ogledalu vidjeli bolju sliku sebe. Nemojte dozvoliti da vam korake koje poduzimate kontroliraju stres i napetost.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Odnosi sa članovima obitelji ove će godine biti prilično harmonični i stabilni. Imat ćete jedan uravnotežen pristup što će članovi kućanstva i uočavati. Veze koje imate postat će još jače a očekujte i nove članove u smislu vjenčanja ili rođenja djece. Takvi će pozitivni događaji donijeti sreću i zadovoljstvo u obitelj. Nemojte se upuštati u nesporazume i kontrirati drugima u pojedinim neugodnim situacijama kojih će biti kroz čitavu godinu. Budite nježni i pažljivi i pokušajte na suptilan način pridobiti drage ljude i njihove partnere. Isplatit će vam se strpljenje ali ne ako ćete ga pokazivati samo tu i tamo.

 


Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Imat ćete viziju sebe kao vlastitog šefa na različitim životnim poljima. Karma je na vašoj strani i to iskoristite.

Veljača 2018. - Dobar mjesec ispunjen fizičkom aktivnosti, poslom i romansom. Nećete imati puno slobodnog vremena.

Ožujak 2018. - Financijski vrlo povoljno razdoblje. Uložite novac ali razumno.

Travanj 2018. - Ispunit ćete sve svoje  snove i ostvariti ciljeve. Koncentrirajte se na ono što želite.

Svibanj 2018.- Morate posvetiti više pažnje obitelji, vlastitom zdravlju i domu. Vaša djeca vas sad trebaju.

Lipanj 2018. - Odlično vrijeme za to da poradite na odnosu sa voljenom osobom. Odličan period za trudnoću. Mnogi će od vas planirati odmor.

Srpanj 2018. - Period u kojem će vam zdravlje ali i ljubavni život biti stavljeni na kušnju. Poboljšajte zdravlje na način da više spavate. Redovite šetnje također će puno pomoći.

Kolovoz 2018. - Mjesec u kojem morate usporiti životni tempo. Nemojte pretjerivati sa aktivnostima.

Rujan 2018. - Bit ćete vrlo analitični kada su u pitanju okolina i ljudi koji vas okružuju. Pripazite da se ta analitičnost ne pretvori u preveliku kritičnost.

Listopad 2018. - Dolaze nove prilike za zaljubljivanje ali za neke od vas i prilika da vratite nekoga od bivših partnera.

Studeni 2018. - Mjesec realnosti i povećane seksualnosti. Jako će se poboljšati intimni odnos sa partnerom/icom.

Prosinac 2018. - Bit će vam vrlo jaka 12. kuća stoga će vam sve ići u prilog. Iskoristite ovaj mjesec do maksimuma.


 

ZAKLJUČAK

Ove godine morate pronaći balans između posla i opuštanja.

 


 

RIBE - horoskop 2018.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2018.

Ove godine ulazite u iznimno važnu fazu života. Neke će od vaših gorećih strasti i ambicija upravo sada dobiti krila. Planete će vam konstantno pomagati da napravite pojedine radikalne promjene u stilu života, karijeri i budućnosti privatnog života. Usmjerite svoju energiju ispravno kako bi u ovom periodu dobili najbolje nagrade i priznanja ljudi koji su vam bitni. Nemojte dozvoliti da vam emocije lutaju na sve strane, umjesto toga pustite da vaša kreativnost i ostale kvalitete koje imate govore same za sebe.

 


LJUBAV I BRAK

Ljubavni će vam život ove godine biti nešto između sreće i opasnosti a svakako očekujte pregršt slučajnosti. Popustit ćete jednom dijelu svojih snova ali i strahova i tu i tamo gubiti dodir sa realnošću. Ljubavni odnosi od ranije postat će drugačiji i zapamtite da se morate držati vlastitih tradicija i vrijednosti koje nosite iz obitelji. Morat ćete napraviti prilagodbe da bi supružnik ili partner/ica ostali zadovoljni. Oni od vas koji su slobodni sklopit će zanimljiva poznanstva. Nemojte nagliti niti se prepuštati u počecima, radije razmislite i istražite više o osobi prije nego stupite u novu vezu. U situacijama nesporazuma ili neslaganja u mišljenju, razgovarajte sa voljenom osobom kako bi se riješili negativnosti a zapamtite kako ti razgovori moraju biti kvalitetni i detaljni te da ćete neke stvari morati ponavljati. Strast i romantika bit će u zraku kroz čitavu godinu a na vama je kako ćete ih iskoristiti. Ako to učinite ispravno, pred vama je potpuno zadovoljstvo u ljubavi, intimnim odnosima i braku.

 

KARIJERA

Svi vi koji smatrate da trebate nadmašiti prethodna postignuća morate se pripremiti na veću predanost poslu i na povećan broj radnih sati u ovoj godini. Pokušajte se ove godine ne usmjeravati na više poslovnih aktivnosti. Usmjerite se na jedan ili dva projekta i svu energiju uložite u njih. U ovoj godini će vam entuzijazam definitivno rasti i to zahvaljujući značajnim povišicama, unaprjeđenjima, prilikama za putovanje u inozemstvo i sličnim stvarima. Oko sredine godine neki će pripadnici znaka osjetiti želju za potpunom promjenom smjera u karijeri. Bitno je da se ne vraćate na staro. Bolje je da ostavite stvari kakve jesu nego da idete na staro radno mjesto ili se ponovno povezujete sa ljudima sa bivšeg posla. Ukoliko vaši dugoročni planovi podrazumijevaju drugačiji posao ili smjer, ove godine pokušajte bolje upoznati kolege i nadređene jer vam neki od njih mogu pomoći da ostvarite te planove. Nemojte biti nagli, radije poduzimajte male ali hrabre korake koji će vam pomoći da se dočekate na noge čak i ako tu i tamo padnete.

 

FINANCIJE

Financijski će vam život biti potpuno drugačiji od onog kroz prošle godine, posebno muškim pripadnicima znaka. Bit ćete osjetljiviji na potrebe ljudi oko sebe što će utjecati na to da ćete, kako bi im pomogli, pažljivije trošiti novce i manje si ugađati sitnicama. Ipak, tu i tamo ćete doći u iskušenja da novce potrošite kako bi pridobili naklonost pojedinih ljudi u profesionalnom i privatnom životu. Ova je godina odlična za ulaganja u visokovrijedne stvari ili imovinu ali pripazite na to da dobro proučite što kupujete i da čitate ona sitna slova na ugovorima. Gledajte da vam svi potezi vezani uz novac budu uravnoteženi i dugoročno imaju smisla. Suočite li se ponekad sa strogom okolinom i financijskom plimom koja je od vas jača, idite nizvodno i prilagodite se. Neki će pripadnici znaka u ovoj godini osjetiti rezultate prethodnih ulaganja.

 

ZDRAVLJE

Držite se navika vježbanja i hranite se ispravnije kako bi ove godine imali bolje razine energije. Kroz čitavu ćete godinu biti opterećeni različitim aktivnostima koje će energiju stalno svoditi na minimum pa ćete osjećati umor i iscrpljenost. Tu i tamo se odmorite i obavezno uzimajte pauze kako bi izbjegli nervozu i pretjerani stres koji mogu ostaviti na vas ozbiljnije psihičke posljedice. Metabolizam će vam se poboljšati. Morate jesti više voća i povrća i tu i tamo se kloniti nezdrave hrane, što se odnosi posebno na one od vas koji imate nešto lošiju krvnu sliku. Meditacija, joga i slične aktivnosti pomoći će vam da zadržite optimizam kojim ćete premostiti sve ovogodišnje izazove i kušnje. Kraj godine donijet će manje zdravstvene probleme i opći umor kojima se, da bi izbjegli ozbiljnije posljedice, morate posvetiti već na prve znakove.

 

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kad su u pitanju problemi vezani uz obitelj i drage prijatelje, morat ćete bit glasni i jasni. Impulzivnim reakcijama i naglim djelovanjem nećete postići ništa. Ostanite pozitivni i nemojte očekivati da će se ijedan problem riješiti preko noći. Uzmite si vremena za rješavanje nesporazuma koji će se javljati u fazama kroz čitavu 2018. Ponekad će atmosfera u obitelji biti napeta radi vanjskih okolnosti a da bi se stvari vratile na staro morat ćete pokazati dobru volju ali i humor. Prije bilo kakvog razgovora o problemima ili onome što vas smeta razmislite kako ćete formulirati ono što planirate reći.


 

Mjesečni horoskop za 2018.

Siječanj 2018. - Mjesec samostalnosti i neovisnosti. Period uspjeha u kojem ćete imati potpunu kontrolu nad vlastitim životom. 

Veljača 2018. - Duhovniji period u kojem ćete biti darežljiviji i naučiti kako samostalno rješavati probleme. Budite smireni i strpljivi.

Ožujak 2018. - Poboljšat ćete razinu vlastitog samopouzdanja ali i samopoštovanja. Ovo je mjesec u kojem će se testirati vaša samouvjerenost.

Travanj 2018. - Mjesec u kojem će se sve financijske špekulacije pokazati plodonosnima. Odličan period za investicije.

Svibanj 2018. - Mnogi će od vas ovaj mjesec bančiti do kasno u noć ali ćete biti skloni i stjecanju novih znanja. Čitajte što više možete.

Lipanj 2018. - Pobrinite se za bolove u ramenima i u koljenima. Morate se odmah posvetiti vlastitom zdravlju.

Srpanj 2018. - Veće promjene na profesionalnom i poslovnom polju. Očekujte promjene koje će utjecati na vašu cjelokupnu karijeru.

Kolovoz 2018. - Bit ćete smeteni pod utjecajem retrogradnog Merkura stoga ako ikako možete isplanirajte odmor i uživajte u slobodnim danima.

Rujan 2018. - Morate paziti na vlastito zdravlje i promatrati promjene. Pripazite na vlastiti bioritam a oni od vas koji još nisu, morat će početi vježbati.

Listopad 2018. - Pažnja će vam odlaziti na sve strane. Bit ćete uključeni u različite aktivnosti radi čega se ni na jednu nećete moći koncentrirati kako spada.

Studeni 2018. - Težak period za karijeru. Dogodit će se stvari koje ne očekujete ali promjena vam može dobro doći i pomoći vam da u životu idete naprijed. Svaki problem prilika je da naučite nešto novo.

Prosinac 2018. - Polako će se smiriti sva velika i bitna dešavanja. Morate stajati čvrsto nogama na zemlji kako bi ostvarili svoje snove. Idite za vlastitim ciljevima.

 


 

ZAKLJUČAK


Ove ćete godine morati biti fleksibilniji i uvesti nekoliko promjena kako bi vam budućnost bila sigurnija.

 


 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT