ŠKORPION - horoskop 2017.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2017.

 

2017. godina donosi uspone i padove, ali budite optimistični. Izbjegavajte stresne okolnosti i dovoljno se odmarajte, jer što ste opušteniji, to ćete biti uspješniji. Živite u sadašnjem trenutku. Pred vama je puno poslovnih i društvenih događaja, isto tako i postignuća. Ipak, to ne znači da trebate žuriti. Uzmite dovoljno vremena da detaljno o svemu razmislite. To je način da ostanete u svojoj komfornoj zoni. Unatoč tome, ne bi se trebali suzdržavati od novih stvari, jer će vam 2017. godina biti uzbudljivija i zanimljivija uz nove stvari! Hrabri ste i poduzeti ćete sve što trebate kako bi ostvarili svoje ciljeve. Istovremeno, vjerni ste partneru i pouzdani ste prijatelj. Ponekad ste tajnoviti u vezi svojih namjera i ljubomorni. Ako želite dobru 2017. godinu, igrajte na svoje adute.

 


LJUBAV

Ako niste u vezi, u 2017. godini naći ćete novu ljubav! Ali, morat ćete izaći iz svoje komforne zone. Ako želite upoznati nove osobe, isprobajte nove stvari, obiđite nova mjesta. Budite otvoreniji i manje tajnoviti, jer to će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva i pronalasku partnera. Ako ste u vezi, pokušajte biti otvoreniji s partnerom. Tada su veći izgledi da se ostvare kompromisi. Potrudite se partneru objasniti svoje potrebe i želje. Isto tako, slušajte partnera kada govori kako bi mogli bolje razumjeti njegove ili njene potrebe i želje. Razgovarajte o svemu otvoreno. sve će biti i više nego dobro ako ostvarite ravnotežu. Bez obzira radi li se o staroj ili novoj vezi, biti će uzbudljivo i strastveno u krevetu! Ako želite nove prijatelje u svom životu, učlanite se u kakav klub ili udrugu, ovisno o vašim interesima. To je odličan način da se bavite stvarima koje volite i da upoznate nove osobe koje vole iste stvari.

 

KARIJERA

U 2017. godini morat ćete raditi više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i donijeti vam uspjeh! Koncentrirajte se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vrijeme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i suradnicima. 

 

NOVAC

Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate financijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada riješite probleme pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

 

ZDRAVLJE

Imat ćete puno energije, pokrenite se i počnite vježbati, ako do sada niste. Općenito, osjećat ćete se bolje nego prethodnih godina. Fizičku energiju morate iskoristiti kako bi se osjećali bolje i bili u dobroj formi, ali isto tako morate iskoristiti i snagu uma kako bi bili u prednosti. To će vam koristiti na poslu ili pri školovanju.

 

SREĆA

Činit će vam se da vrijeme teče brže što može stvoriti stres, ali nemojte se brinuti zbog toga! Ako ne izbjegavate stresne situacije i dopustite da vas negativni osjećaji preplave, to se može odraziti na vaše zdravlje. Jednostavno pustite da sve ide svojim tokom.

 


 

Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Mjesec ljubavi i romantike. Online spoj je dobra ideja.

Veljača 2017. - Puno zabave, zadovoljstva i opuštanja.

Ožujak 2017. - Povoljan mjesec za potragu za novim poslom ili zapošljavanjem novih osoba.

Travanj 2017. - Retrogradan Merkur utječe na vaše raspoloženje. pokušajte biti stabilni emotivno.

Svibanj 2017.- Odličan mjesec za povišicu ili za novi posao.

Lipanj 2017. - Promjene u privatnom i profesionalnom životu.

Srpanj 2017. - Ne upuštajte se u rasprave i izbjegavajte stresne okolnosti ili osobe koje na vas negativno djeluju.

Kolovoz 2017. - Nestrpljenje može stvoriti najviše problema.

Rujan 2017. - Mjesec ljubavnih avantura. Moguća je avantura na poslu!

Listopad 2017. - Razmislite dva puta prije donošenja važnih financijskih odluka.

Studeni 2017. - Veće transformacije i promjene.

Prosinac 2017. - Retrogradan Merkur donosi nevolje! Ne srljajte u stvari!


 

ZAKLJUČAK


Najbolji način da se suočite sa svime što je pred vama u 2017. godini je da budete što je moguće više opušteniji i odmoreniji.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT