RIBE - horoskop 2021.

HOROSKOP RIBE 2021.

Mnogim Ribama 2021. godine postaje jasno da se trebaju više nego ikad pregrupirati, prilagoditi vlastitim vrijednostima i nekim starijim ciljevima ili snovima koje su možda izgubili putem ili napustili iz bilo kojeg razloga.
Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu 12. kuću (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav) i pomažu vam da vratite unutarnju ravnotežu i redefinirate smjer u kojem idete u životu u skladu sa svojim najdubljim duhovnim vjerovanjima.

 

 


 


Saturnov tranzit kroz vašu 12. kuću utoliko je značajniji jer Ribe često teže izgubiti se u produljenim snovima, idealima i maštarijama, izbjegavajući stvarnost ili njezine manje ugodne dijelove. U tu se svrhu Saturn može pokazati vrlo dobrim sidrom, a energija koju vam daje pomaže vam da unutar konkretnih rješenja pronađete izlaz iz bilo koje egzistencijalne krize i / ili da preuzmete odgovornost za smjer u kojem želite ići dugoročno.


Budući da je Saturn vladar Ribine 11. kuće (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, planovi za budućnost, tehnologija), glas razuma može biti stariji prijatelj koji je iskusniji u životu i daje vam poziv za uzbunu na vrijeme . Čak i ako nećete puno mariti za ono što ćete čuti ili ako se to protivi vašim vlastitim idejama, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite vrijeme za traženje, razmišljanje i preispitivanje.


Tijekom 2021. godine Uran - vladar 12. kuće Riba - stvara napete aspekte s Jupiterom i Saturnom, što pokazuje da biste se mogli nositi s neuobičajenim događajima ili situacijama namijenjenim isprobavanju nekih vaših starijih ili zastarjelih ideja kako bi vas izveo iz zone udobnosti i natjerati vas se da se suočite s nekim stvarnostima koje više ne možete poricati. U tu svrhu kvadrat Uran-Saturn (6. veljače-3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16.-24. Prosinca) predviđa neke događaje koji vam mogu pomoći da shvatite gdje se držite ideja koje se ne temelje na stvarnosti. Ako inzistirate na tome da se držite tih ideja, riskirate drastično ograničiti izglede za napredak i razvoj sebe - kako na osobnoj tako i na profesionalnoj razini - i na kraju donijeti pogrešne odluke koje vam dugoročno mogu naštetiti.
Uran je u tranzitu 3. kuće Riba (komunikacija, učenje) još od 2019. godine, a kvadrat koji čini sa Saturnom 2021. povoljan je za Ribe koje su spremni naučiti nove stvari, čak iako se zapravo ne podudaraju s nekim osobnim stvarnostima.

 

 


Više ili manje iznenađujuće ili čak neugodne situacije s kojima ćete se suočiti 2021. godine trebale bi vas potaknuti na iskrenost prema sebi i drugima i otvoriti put procesu ozdravljenja, dodavanja stvari i preusmjeravanja. Ponekad se možete osjećati ranjivo i vidjeti neprijatelje čak i tamo gdje ih nema. S druge strane, mogli biste zaključiti da su vam najgori neprijatelji vaše vlastite ideje i uvjerenja. Tarot-horoskop.com preporučuje da pouzdano zakoračite u duhovnu i mentalnu reviziju sebe, pronalazeći duboko unutra snagu prepoznati ono što ste učinili loše i zatražiti oprost onih kojima ste nanijeli zlo ili ih razočarali. Traženje oprosta nije znak slabosti; upravo suprotno, to je znak lucidnosti i unutarnje snage, gesta koja može ubrzati zacjeljivanje i pomaže vam brže postići duševni mir.


Istraživanje svojih emocionalnih korijena, prošlosti i veza s roditeljima ili obitelji savjetuje i tranzit Sjevernog čvora kroz 4. kuću Riba. Sve ove stvari navode na zaključak da možete graditi nešto što je čvrsto samo na temeljima koji imaju čvrstu unutarnju osnovu, i autentične vrijednosti. Ponekad vam se može činiti da je sve nejasno i nesigurno, ali to je samo učinak emocionalnih sukoba izazvanih starijim ranama s kojima se morate ozbiljno nositi 2021. Za neke Ribe mogla bi se dogoditi dragocjena pomirenja s voljenima ili s vlastitim odabirom iz prošlosti.


Tijekom cijele godine Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne pokušavate držati lažnih prikazivanja i ne pokušavate stvarati lažnu sliku uspjeha, jer druge ne možete prevariti lažima i jasno vide što je iza njih. Vrijeme je da se vratimo na autentične vrijednosti, preuzmemo ih i primijenimo u praksi.

 

 


Jupiter, tradicionalni vladar Riba, prolazi kroz vaš znak na kratko (14. svibnja - 28. srpnja), a zatim se 29. prosinca 2021. ponovno prebacuje u Ribe, gdje će ostati do svibnja 2022. Taj tranzit otvara nove perspektive dugoročno i pomaže vam da postanete optimističniji u otkrivanju motivacije koja vam je potrebna kako biste bili ustrajni i realni u svladavanju problema s kojima ste se bavili u posljednje vrijeme.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela