RIBE - horoskop 2017.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2017.

2017. godina može biti odlična godina ako poduzmete prave korake. Morati ćete se malo žrtvovati. Na prvo mjesto morate staviti pitanje vaše sigurnije budućnosti. U međuvremenu, slobodno se opustite i zabavite kada je to moguće. Ne zaboravite vrijeme posvetiti članovima obitelji i prijateljima. Ovo će biti dinamična godina. Kreativni ste, inteligentni i prijateljski naklonjeni i uz te kvalitete nema onog što vi ne bi mogli ostvariti. 

 


LJUBAV

Tijekom 2017. godine biti ćete osjetljiviji i otvoreno ćete pokazivati ono što osjećate, čak i prema novim osobama u vašem životu. To će privući više osoba u vaš život ove godine. Ako ste slobodni, već početkom godine naći ćete novog partnera ili partnericu. Mogli bi imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vrijeme je za promjene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako bi probudili strasti. Romantično putovanje dobra je ideja. Nemojte ništa propustiti, potrudite se uživati u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Neki od vas će početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i prijateljski odnos prerasti će u ljubavni.

 

KARIJERA

Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližit ćete se više sa suradnicima. To će vam uljepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i suradnicima svidjet će se vaše ideje. Zato se nemojte bojati podijeliti ih! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližit ćete se s drugim studentima i profesorima.

 

NOVAC

Tijekom 2017. godine pažljivo pratite svoje financijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, izgledno je da nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da dio potrošite a dio uštedite.

 

ZDRAVLJE

Ovo je dinamična godina! Biti ćete puni energije. To će vam dati dovoljno snage da se suočite s izazovima koji su pred vama. Nemojte se opterećivati sitnicama. Uživajte u sadašnjem trenutku. Terapija glazbom pomoći će vam da održite miran um.

 

SREĆA

Puno promjena možete očekivati kroz 2017. godinu. Može se raditi i o manjim promjenama poput promjene stila odijevanja ili o većim promjenama poput izlaska iz stare ljubavne veze ili ulaska u novu ljubavnu vezu. Podijelite svoje dobre vibracije i uljepšajte trenutke i prijateljima.

 


 

Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Očekujte probleme kroz odnose s drugima. 

Veljača 2017. - Snažna potreba za neovisnosti.

Ožujak 2017. - Više ćete zarađivati.

Travanj 2017. - Riješit ćete određeni poslovni problem.

Svibanj 2017. - Promjene unutar obitelji. 

Lipanj 2017. - Vrijeme ćete provoditi u društvu voljene osobe.

Srpanj 2017. - Vrijeme ćete posvetiti sebi i doći do novih spoznaja.

Kolovoz 2017. - Retrogradan Merkur donosi financijske poteškoće.

Rujan 2017. - Odličan mjesec za ljubav! Promjena karijere.

Listopad 2017. - Mjesec financijskog poboljšanja i zabave.

Studeni 2017. - Posvetite se planiranju budućih aktivnosti i pripremama.

Prosinac 2017. - Sjajan profesionalan život, ali zdravlje može trpjeti. Poradite na poboljšanju zdravlja.

 


 

ZAKLJUČAK


2017. godine je zabavna i romantična, sve dok pazite na financijsko stanje.

 


 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT