RAK - horoskop 2021.

HOROSKOP RAK 2021.

2021. godine Rakovi bi se trebali pripremiti za ozbiljne promjene u svom životu, uključujući i životni stil i svakodnevni ritam.
Jupiter - vladar Rakove kuće rada i zdravlja - prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, transformacija, eliminacije, duboki strahovi, zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje), zajedno sa Saturnom, što znači da je vrijeme da pažljivo revidirate svoje prehrambene navike, radni raspored i svoj osobni raspored, tako da si omogućite vrijeme za traženje duše i otpuštanje nekih navike koje nisu dobre za vas ili bi mogle pokrenuti zdravstvene probleme.

 

 

Tijekom 2021. godine energija planeta gura i pomaže vam da krenete prema pravoj osobnoj revoluciji i boljem poznavanju sebe. Rakovi koji žele započeti istraživačke projekte ili se baviti psihologijom ili okultnim znanostima također su podržani od planeta.
Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021., a zatim nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi kroz 9. kuću Raka (vjerovanja, vjera, životna filozofija, visoko obrazovanje, veze u inozemstvu, putovanja). Ovaj Jupiterov tranzit sugerira da vas gledanje prema unutra ili neki događaji mogu natjerati da promijenite pogled na život i otvorite svoj um i srce prema širim horizontima i otkrivanju dubljih značenja života.


Između 20. lipnja i 28. srpnja 2021. godine, Jupiter se nalazi u retrogradnom kretanju kroz vašu 9. kuću, pružajući vam priliku da pogledate unutra kako biste shvatili što u vašoj životnoj filozofiji treba revidirati i aktualizirati. To bi također moglo sugerirati potrebu da ozbiljno pogledate područje u kojem studirate (ako je to slučaj) ili smjer u kojem idete osobno i profesionalno. Tarot-horoskop.com predlaže da iskoristite maksimum iz ovog povoljnog astrološkog konteksta i zapitate se u što (još uvijek) vjerujete i zašto. Vrijeme je da pokušamo shvatiti generiraju li ta uvjerenja probleme koji inače ne bi postojali.


Imajući na umu činjenicu da je Jupiter vladar Rakove kuće zdravlja, njegovo prisustvo u 8. kući većinom 2021. godine sugerira da bi se neki Rakovi mogli nositi s nekim zdravstvenim problemima ili osobnim krizama. S druge strane, budući da govorimo o Jupiteru - koji se naziva i Velikim Dobrotvorom - bilo koja pitanja mogu se riješiti bez kompliciranja, ali nakon teškog razdoblja ili brojnih posjeta liječnicima ili specijalistima. Tijekom razdoblja dok se Jupiter nalazi u retrogradnom kretanju u vašoj 9. kući (20. lipnja - 28. srpnja), trebali biste potražiti drugo liječničko mišljenje.

 

 


U slučaju nekih Rakova koji prolaze kroz takva pitanja, mogla bi postojati želja da se istraži i duhovni život, vjera ili religije općenito prisutne u svijetu, ili neke teorije ili ideje o smrti, reinkarnaciji itd. Drugi bi mogli imati viziju o uskoj vezi između tjelesnog i emocionalnog zdravlja, ali također u velikoj mjeri između tjelesnog i mentalnog ili duhovnog. U svakom slučaju, njihova sposobnost oporavka dobra je i na kraju bi 2021. za većinu Rakova mogla predstavljati pravi preporod - iz brojnih točaka, ne samo medicinskih.


Prvi pomalo uznemirujući događaji koji lome vašu utrnulost i otvaraju put prema osvješćivanju događaju se u siječnju 2021. godine, kada Jupiter i Uran čine napeti planetarni aspekt. Zatim, Saturn pravi kvadrate s Uranom između 6. veljače i 3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16. do 24. prosinca. Ovaj astrološki kontekst sugerira da bi moglo doći do problema u partnerstvu, naglih promjena u vašoj boljoj polovici ili poslovnim partnerima ili zapleta kad se radi o prihodima koji vas prisiljavaju da revidirate svoje planove za budućnost.


Ako također imamo na umu činjenicu da Uran - vladar vaše 8. kuće - prolazi kroz 11. kuću Raka, zaključak je prilično jasan: ako želite promijeniti svoju budućnost kako biste mogli ispuniti svoje snove, morate usvojiti drugačije strategije od ovih dosadašnjih. Tarot-horoskop.com preporučuje da se odlučite iz vlastite volje izvršiti potrebne promjene kako ne bi bili natjerali da to učinite izvana. Najvjerojatnije već znate gdje i što trebate promijeniti, pa biste trebali preuzeti inicijativu i ne čekati da vas prisile okolnosti.


Da biste postigli ono što ste zacrtali, imat ćete koristi od udruga i suradnje, ali ne u svakom slučaju. Morate zauzeti stav ili pregovarati o nekim ograničenjima od samog početka. Tarot-horoskop.com također savjetuje da se klonite bilo kakve nezakonite ili nemoralne akcije i ne dopustite da vas uvjere da pristanete na sumnjive dogovore jer riskirate postati žrtveni jarac.

 

 


Još jedno područje u kojem možete očekivati promjene 2021. jest prijateljstvo ili veze s nekim društveno-profesionalnim skupinama koje bi mogle pokrenuti relativno napete periode i preokrete. Takva će vas veza vrlo vjerojatno motivirati na neke promjene u vašem životu ili bi vas iskustvo nekog prijatelja moglo duboko obilježiti i potaknuti na razmišljanje.


Budući da znakom Raka vlada Mjesec, pomrčine su za vas uvijek značajna vremena. 2021. pomrčine Mjeseca događaju se 26. svibnja u 6. kući Raka (posao i zdravlje) i 19. studenoga u 11. kući (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, ideali, koristi od bavljenja svojom profesijom); pomrčine Sunca događaju se 10. lipnja u 12. kući Raka (žrtve, izolacija, ali i iscjeljenje i duhovnost) i 4. prosinca u 6. kući (rad i zdravlje). Periodi oko ovih pomrčina mogu biti teži za većinu Rakova, a pokrenuti događaji mogli bi vas natjerati da promijenite neke stvari u svom životu, što vam može stvoriti nelagodu. Tarot-horoskop.com ističe da će se vrlo vjerojatno stvari oslanjati na vaš duhovni stav prema novcu, materijalnim dobrima i poslu ili prema vašem svakodnevnom životu.


Pomrčina Sunca iz lipnja 2021. može vas učiniti umornijima, ali s jasnom sviješću o činjenici da trebate ponovno otkriti sebe i revidirati svoja uvjerenja ili svoj duhovni smjer, u velikoj mjeri. Kao rezultat toga, trebate odvojiti vrijeme za meditaciju i iscjeljenje.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela