RAK - horoskop 2017.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2017.

 

Sve će se brzo događati tijekom 2017. godine. U koraku s promjenama posvetite se stvarima i nemojte raditi više nego što trebate ili možete. Promislite prije djelovanja kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije koje će vas samo usporiti. Muškarci Rakovi mogu poraditi na poboljšanju veza, osjećajni ste i moći ćete lakše izraziti što osjećate. Biti ćete romantičniji. iskoristite energiju koju ćete imati i zabavite se ove godine. Povremeno ćete imati zbunjujućih događaja, ali lakše je kada znate što možete očekivati. Kada radite stvari koje volite spontani ste i kreativni. Prijatelje cijenite i volite. Povremeno ste promjenjivog raspoloženja zbog preosjetljivosti. Ipak, ove godine imat ćete više snage da se suočite s raznim situacijama.

 


LJUBAV

Tijekom 2017. godine, uz povećanu intelektualnu i fizičku snagu biti ćete i strastveniji u ljubavi. Ako ste u vezi, tada se pripremite za najbolje! U vezama će se probuditi vatra strasti i voljet ćete jedno drugo više nego prije. Stvari se mogu brzo odvijati, poput trudnoće, ali ne brinite se! Za vas su predviđanja u dvoje odlična, uživat ćete s partnerom ako jednostavno pustite da bude što bude. Ako niste u vezi, tada ćete naći novu ljubav u 2017. godini. Vrlo lako je moguće da ćete pristati na više susreta nego što bi to inače pristali. Pred vama je niz mogućnosti. sve to vodi nečem predivnom i nemojte se bojati isprobati nove stvari ili nekog novog. Biti ćete društveniji i ako želite sklopiti nova prijateljstva, krećite se na novim mjestima i onim mjestima koja vas privuku. Upoznati ćete osobe s kojima ćete naći zajedničke interese.

 

KARIJERA

Činit će vam se da je posao i karijera vas život. Stvari će se odvijati brzo, posebno početkom godine. Na sreću, puni ste energije i uspješno ćete se nositi sa svim promjenama. Iskoristite tu energiju kako bi poradili na svojim projektom. U periodima kada je Merkur retrogradan trebali bi pripaziti na odnose s nadređenima.

 

NOVAC

2017. godina donosi mogućnosti za dobre investicije. pošto ćete imati više energije, moći ćete i više raditi a to znači i više zaraditi. ipak, nemojte zanemariti privatan život zbog većeg stjecanja novca. Osim toga, to vam može stvoriti previše stresa.

 

ZDRAVLJE

U odličnoj ste intelektualnoj formi, ali potrudite se postići i odličnu fizičku formu. Vježbajte više. Ako ne budete vježbali više, tada će se to negativno odraziti na stanje vašeg tijela.

 

SREĆA

Više dobrog raspoloženja možete očekivati tijekom 2017. godine. Tome pomaže i povećan nivo energije. Sada kada imate više energije, potrudite se iskoristiti to.

 


Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Budite otvoreni prema promjenama u vašem životu i prilagodljivi.

Veljača 2017. - Usmjereni ste na povećanje zarade. Nemojte očekivati brzu zaradu.

Ožujak 2017. - Odlične promjene na profesionalnom polju.

Travanj 2017. - Osjetljivo zdravlje. Šetnje i meditacija pomoći će vam.

Svibanj 2017. - Ne ponavljajte stare pogreške. Vrijeme je da krenete novim smjerom.

Lipanj 2017. - Mjesec promjena. Možda ćete promijeniti i frizuru ili stil.

Srpanj 2017. - Trebate dobro razmisliti prije donošenja važnih odluka, poput ulaska u brak ili sklapanja poslovnog dogovora.

Kolovoz 2017. - Ukazat će vam se nove prilike u ljubavi. Zarađivat ćete više, ali ćete i trošiti više.

Rujan 2017. - Povoljan mjesec za novi poslovni početak ili za proširenje obitelji.

Listopad 2017. - Manje zdravstvene poteškoće, bolovi u ramenima i slično.

Studeni 2017. - Dobar mjesec da ga provedete više usmjereni na sebe i za postizanje unutarnjeg mira.

Prosinac 2017. - Težit ćete boljem društvenom životu i istovremeno većoj povezanosti s voljenom osobom.


 

ZAKLJUČAK

U 2017. godini biti će dosta promjena i promjenjivog raspoloženja, ali na sreću imat ćete dovoljno energije da se sa svime nosite.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT