OVAN - horoskop 2021.

HOROSKOP OVAN 2021.

Ovnovi započinju 2021. usredotočujući se na budućnost i nove horizonte jer ih stimuliraju Jupiter i Saturn iz 11. kuće Ovna.
Vaš sustav vjerovanja (Jupiter) ima velik utjecaj na to kako dolazite do svojih snova i nada u budućnost. Trebali biste pokušati upoznati nove ljude, uspostaviti nove veze, pristupiti novim društvenim krugovima i pridružiti se klubu ili nekoj profesionalnoj udruzi (tamo gdje to može biti slučaj). Na primjer, prijatelji ili vaše sudjelovanje u nekom društvenom ili humanitarnom cilju mogu vam pomoći promijeniti neka uvjerenja i shvatiti vašu osobnu vrijednost na drugačiji način.

 

 

Budući da je Jupiter vladar Južnog čvora, koji 2021. godine prolazi kroz Ovnovu 9. kuću, trebali biste sortirati listu starijih prijatelja, možda one s kojima poslujete ili surađujete na profesionalnoj razini. Saturnova prisutnost zajedno s Jupiterom dodatno naglašava ideju da bi neki stariji savezi ili prijateljstva mogli prestati 2021. godine upravo kako bi stvorili mjesta za nova koja vas mogu nadahnuti i odvesti u profesionalni i osobni napredak.


2021. Jupiter kratko putuje kroz Ovnovu 12. kuću, gdje je i Neptun. Govorimo o periodu od 14. svibnja do 28. srpnja, tijekom kojeg Jupiter prolazi vašom kućom izolacije, žrtvovanja, tajnih neprijatelja, ali i iscjeljenja i duhovnosti. S obzirom na činjenicu da je Jupiter također tradicionalni vladar Riba (što znači 12. kuće Ovna), njegov tranzit kroz ovo područje njihove karte vrlo je dobar znak za Ovnove. Mogli biste imati koristi od božanske intervencije i nadahnuća odozgo, ako odvojite vrijeme za brigu o svojoj duši, svom duhu, ali i o drugima oko sebe.


Neki bi Ovnovi mogli odabrati duhovni put u obliku neke vjerske prakse, joge, terapije ili druge aktivnosti koje uključuju vodstvo. Imaju velike šanse otkriti da kad je učenik spreman učiti, dolazi pravi učitelj.

 

 


Jupiter - Veliki Dobrotvor - olakšava

put prema pomirenju i opraštanju, ali i prema otkrivanju onih koji vam žele zlo dok se pretvaraju da su vaši najbolji prijatelji.
Ali Jupiterov tranzit kroz vašu 12. kuću također pokreće putovanje vašim unutarnjim svemirom, pomirenje sa sobom i otpuštanje nekih ograničavajućih obrazaca. Tarot-horoskop.com preporučuje da pokušate napraviti vježbu svjesnosti o tome što je dobro u vašem životu, osjećajući zahvalnost za ono što ste do sada dobili. Inače, budući da Saturn prolazi vašom 11. kućom, mogli biste proći kroz periode u kojima vidite samo svoje nedostatke ili poteškoće u svom životu.


Znanje bi moglo biti osjetljiva tema za Ovnove 2021. godine, jer su Mjesečevi čvorovi u Blizancima i u Strijelcu. Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2021. i pomrčina Sunca 10. lipnja i 4. prosinca aktiviraju i os Blizanci-Strijelac, što znači 3. i 9. kuću Ovna, koje su povezane s učenjem, razmišljanjem, komunikacijom, visokim obrazovanjem, religijom, filozofijom i tako dalje. Kao rezultat toga, 2021. godine neki bi Ovnovi mogli proći kroz prekretnice povezane s njihovim najdubljim vjerovanjima ili možda područjem koje žele proučavati ili steći dublje znanje (na primjer, magisterij). Važno je biti fleksibilan i spreman za promjenu smjera ako se takva promjena pokaže neophodnom; također je vrlo važno primijeniti u praksi sve što znate. Ne morate se nužno fiksirati na diplomu (ili na primjer, nedostatak iste), samo pokažite za što ste zapravo sposobni.

 

 


Tijekom 2021. godine Tarot-horoskop.com preporučuje oprez ako imate neke pravne sporove za rješavanje, jer postoji rizik da se takav sukob pogorša negdje u svibnju i prosincu.


Pluton ostaje u Ovnovoj kući karijere do 2023. godine, tranzit koji je započeo 2008. Dakle, Ovnovi još uvijek ima vremena shvatiti da, kako bi izgradili solidnu karijeru i ugled koji joj odgovara, moraju prihvatiti da trebaju proći kroz neke osobne promjene i pripaziti da pravilno upravljaju svojom osobnom snagom. Neka iskustva povezana s karijerom mogla bi potaknuti značajnu mentalnu transformaciju.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela