OVAN - horoskop 2017.

 

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2017.

U ovoj goditi bolje ćete kontrolirati svoje osjećaje. Nove prilike će vam biti otvorene, ali to će zahtijevati više vaše energije. Sve što trebate da bi sa svime izašli na kraj je da ciljano usmjerite svoju energiju. Drugi vas vide kao zabavne i društvene osobe. Volite isprobavati nove stvari i upoznavati nove osobe. Imate snagu volje i ne dozvoljavate nikome da vas sputava. No, ponekad znate biti doista tvrdoglavi. Imate više dobrih strana nego loših i to će vam pomoći u 2017. godini.

 


LJUBAV

Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni u vezi u kojoj jeste, tada će vaša veza postati snažnijom i uzbudljivijom. Biti ćete osjećajniji no inače što će vam pomoći da lakše izrazite svoje osjećaje partneru. Komunikacija će biti ugodnija, ali nećete samo razgovarati! Ovo je vrlo strastvena godina. Na ovaj ili onaj način vaš ljubavni život biti će začinjen. Ako ste sami, ove godine upoznati ćete novu osobu. Izlazite na nova mjesta i uživajte u druženjima i novim poznanstvima. Ako želite prinovu u obitelji, ove godine vaša se želja može ostvariti. Ako to ipak ne želite za sada, poduzmite potrebne mjere. Više ćete se kretati i više prilika ćete imati da kliknete s nekim. Ako imate onaj dobar osjećaj, ne oklijevajte i krenite u akciju. Općenito, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstva a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode.

KARIJERA

Ove godine imat ćete puno promjena i jedna važna promjena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je 2017. godina ta koja donosi važne promjene. Nakon svega, ima li uopće smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

NOVAC

Prije nego što se odlučite za bilo koju promjenu, pobrinite se da je vaša financijska situacija uredna. ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Riješite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vrijeme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

ZDRAVLJE

Ako ne budete živjeli u sadašnjem trenutku i išli korak po korak, jako ćete se iscrpljivati. Tijekom dana više ćete se umarati, ali zato ćete noću dobro spavati. Pobrinite se da se dobro protegnete i zagrijte prije vježbanja kako bi izbjegli upalu mišića ili ozljede. Puno uzbuđenja čeka vas u novoj 2017. godini, ali ne zaboravite da u svemu morate biti umjereni.

SREĆA

2017. godina biti će uzbudljiva i puna promjena. Unatoč tome, uspjet ćete balansirati i držati stvari pod kontrolom. Ljubavni život donijeti će vam puno sreće, ali pripazite na novac. Ne bojte se isprobati nove stvari i uvijek odvojite vremena za prijatelje. Živite dan za danom.


 

Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Napredak i uspjeh! Ključ uspjeha i prosperiteta je u jačanju kontakata i veza.

Veljača 2017.  - Donosi promjene u karijeri. Vaša intuicija je jača!

Ožujak 2017.  - Snažan utjecaj Marsa. Vaše odluke mogle bi biti impulzivne. Nemojte brzati!

Travanj 2017.   - Napredak, promoviranje ili povećanje plaće.

Lipanj 2017.  - Društveno aktivan mjesec. Moći ćete isplanirati savršen odmor u društvu voljene osobe.

Srpanj 2017.  - Miran mjesec. Može doći do dodatnih troškova.

Kolovoz 2017.  - Ispunjen zabavom i raznim aktivnostima. Ljubavni život biti će sjajan, isto tako i profesionalni.

Rujan 2017.   - Teško ćete uskladiti poslovni i privatni život. Nemojte dopustiti da retrogradni Merkur pokvari vaše odnose.

Listopad 2017.  - Puno novih obaveza je pred vama. Potrudite se naći rješenja za probleme i raščistite nesporazume.

Studeni 2017.  - Povoljan mjesec za odlazak na godišnji odmor s obitelji. Neke stvari u životu morat ćete raščistiti. 

Prosinac 2017.  - Povoljan za karijeru. 

 


 

ZAKLJUČAK

2017. godina je pozitivna godina puna promjena.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT