LAV - horoskop 2021.

HOROSKOP LAV 2021.

Za Lavove su veze s drugima vrlo značajne 2021. Sjeverni čvor prolazi kroz Lavovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, zajednički projekti, nesebičnost, humanitarni rad, društveni ciljevi, planovi i ciljevi za budućnost, organizacije, internetski svijet , društvene mreže i tako dalje), što sugerira da je vrijeme da se potrudite da nastavite ili ponovno pokrenete što više takvih projekata od onih koje ste stavili na čekanje ili ste ih pustili zbog krize.

 

 

Imat ćete ozbiljne koristi ako se bavite proširivanjem i njegovanjem svojih poznanstava i ako se pokažete da ste voljni pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Također možete imati koristi od suradnje s velikim organizacijama i multinacionalnim tvrtkama jer one mogu otvoriti put prema nepredviđenim prilikama, a ni novčana dobit nije loša. S kojim god problemima ili zapletima se bavite pomažu vam razjasniti ciljeve i smjer kojim biste trebali krenuti te bolje iskoristiti svoje resurse.


Tranzit Sjevernog čvora kroz Lavovu desetu kuću poticaj je da se ostave po strani sve unaprijed stvorene ideje i snobizam te da se dođe u kontakt s ljudima iz različitih kultura, religija ili društvenih sredina, što vodi ka više tolerancije i velikodušnosti. Prijatelji bi mogli igrati posebnu ulogu u vašem životu, a događaji iz 2021. pomažu vam da ih riješite. Mnogi Lavovi mogli bi imati neugodan osjećaj da se moraju odreći nekih vlastitih užitaka ili zanemariti vlastite projekte kako bi se u potpunosti uronili u svrhu ili zajednički projekt šireg interesa, ali to je put kojim treba ići. Oni koji su spremni posvetiti se zajedničkim projektima, imaju sve šanse zaključiti da im daju i osobne benefite, čak i ako to nisu očekivali.


Os kuća 5-11 (kuća ljubavi i kuća prijateljstva) aktivirana je pomrčinom Mjeseca 26. svibnja 2021. i pomrčinama Sunca 10. lipnja i 4. prosinca, što dokazuje da su ove teme posebno značajne za evoluciju Lavova tijekom ove godine.

 

 


Veze s djecom (ako ih imate) mogu se zakomplicirati ili zahtijevati više pažnje, pogotovo ako prolaze kroz prve ljubavne priče ili se odluče vjenčati. Tijekom perioda oko pomrčina - i to više tijekom svibnja 2021. – Tarot-horoskop.com savjetuje ženama Lavovima koje su trudne da budu opreznije nego inače.


Lavova 7. kuća (veze, partnerstva, brak, natjecanje) aktivira se 2021. godine s dva značajna tranzita: Jupiter i Saturn. S jedne strane, želite nešto novo u svom ljubavnom životu, nešto uzbudljivije; s druge strane, život vas čini ozbiljnijim i zrelijim u partnerstvu, kako osobnom, tako i profesionalnom.


Tranzit Južnog čvora kroz Lavovu 5. kuću (kuću kojom je vladao Jupiter) mogao bi potaknuti tendenciju prema sebičnosti i taštini, tendenciju koju vam Tarot-horoskop.com savjetuje da držite  pod nadzorom kako ne biste riskirali da vas kazni okolina, bez obzira govorimo li o vašoj boljoj polovici, poslovnom partneru, dobavljaču, klijentu i tako dalje.


Također kao rezultat tranzita planeta iz vaše 7. kuće, 2021. godine mogli biste osjetiti veću konkurenciju na poslu ili u svom području rada općenito, i osjećati potrebu da naučite bolje surađivati i biti fleksibilniji, preuzeti više odgovornosti, upotrijebiti svoje vještine kako biste nesebično i velikodušno služili grupi ili projektu širokog interesa.

 

 


Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021., a zatim i nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi Lavovom 8. kućom i privlači pozornost temama vezanim uz intimnost, međusobno povjerenje, preobrazbu, duboke strahove, ali i zajedničke resurse, poreze, dugove, financiranje ili nasljedstva. U bilo kojoj od ovih tema mogu biti razna pitanja vezana uz moral, zakonitost ili ideje i principe na koje se oslanjate.
Lavovu kuću rada i zdravlja još uvijek aktivira Pluton (do 2023.), a Lavovu kuću karijere aktivira Uran (do 2026.). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da se i dalje možete nositi s određenom profesionalnom nestabilnošću i potrebom za velikim promjenama, možda čak i radikalnim. Možete zaključiti da trebate promijeniti smjer, revidirati svoje planove za budućnost ili resetirati svoja očekivanja u vezi s nekim projektima, ali, s druge strane, možete očekivati da ćete naići na mogućnosti za razvoj talenta, bavljenje hobijem i tako dalje.


Astrološki kontekst 2021. godine gura i pomaže Lavovima da iz svog života izbace one ciljeve, projekte i navike koji više ne odgovaraju onome tko jesu (ili koji nikad nisu odgovarali onome tko su možda bili) i usredotoče se na stvari u kojima doista vjeruju. Lavovi koji ne mogu pustiti neke stare navike i / ili pustiti neke krugove koji im ne čine uslugu riskiraju se baviti zdravstvenim problemima, tjeskobom i općenitim osjećajem da neće biti ispunjeni.


Ukratko, vrijeme je da prilagodite svoje planove i dugoročne ciljeve, oslobodite svoju kreativnost i sposobnost privlačenja kvalitetnih ljudi oko sebe i izgradite moćne timove s kojima možete krenuti na novi put s novom vizijom.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela