LAV - horoskop 2017.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2017.

 

2017. godina možda će vam se činiti usporena, ali barem ćete se lakše nositi sa svim događajima. Biti ćete u prednosti zato što ćete moći više napraviti ako mudro iskoristite vrijeme. Dajte sve od sebe u poslu kako bi ostvarili napredak u 2017. godini. Nakon poslovnih obaveza potrudite se poraditi na odnosima s prijateljima i s voljenim osobama. Kada nešto želite, ustrajni ste i idete do kraja. Znate što želite i poduzeti ćete sve što je u vašoj moći da ostvarite svoj cilj. Puni ste energije i optimistični. Zbog svojeg pozitivnog stava sklapate odlična prijateljstva. 

 


LJUBAV

Činit će vam se da se situacija odvija usporeno, ali ide na bolje. Ako ste u vezi, veza će postati ozbiljnija ili ćete vi ozbiljnije gledati na vaš odnos. Ako ste planirali trudnoću, uzmite vremena i razmislite o tome. Ako izlazite s nekim iz zabave, mogli bi se odlučiti za zajednički život ili zaruke! Ako ste zaručeni, mogli bi se odlučiti za ulazak u brak. Ako ste u braku, mogli bi se odlučiti za prinovu ili selidbu. Na jedan ili drugi način, u 2017. godini produbit ćete vaše odnose, jer ćete kroz ovu godinu naučiti nešto više i težiti tome da bolje upoznate partnera, pa i sebe. Većinu vremena vaš ljubavni život biti će u prvom planu. Ali, krajem godine više je vjerojatno da će vas privlačiti zabava, druženje s prijateljima i izlasci. Tko zna, možda će odnos s jednim prijateljem (ili prijateljicom) postati dublji i pretvoriti se u nešto zaista posebno ako niste u vezi.

 

KARIJERA

2017. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vrijeme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti promaknuće. 

 

FINANCIJE

Imat ćete prilika za povećanje zarade tijekom 2017. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotu!

 

ZDRAVLJE

Biti će uspona i padova energije. Vježbajte kada imate dovoljno energije i osim tijela, jačajte i um. Kada se osjećate iscrpljeno i bez energije, tada odmarajte. Samo imajte na umu to da iskoristite energiju kada je imate, inače ćete se ulijeniti. 

 

SREĆA

Stvari će vam biti jasnije nego prije. Brzo ćete donositi važne odluke uz pomoć logičkog razmišljanja. To će vam pomoći u poslu i kroz odnose s drugima. Isto tako i vaši osjećaji će prolaziti kroz uspone i padove tijekom 2017. godine. Nemojte dopustiti da se osjećaji umiješaju u donošenje odluka. Iako će vaši osjećaji u određenim periodima biti intenzivni, to vam može pomoći u odnosima s prijateljima i s voljenom osobom.

 


 

Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Na prvo mjesto dolazi duhovno buđenje.

Veljača 2017. - Pravo vrijeme da sve nepotrebno i štetno uklonite iz svog života.

Ožujak 2017. - Sretan mjesec za ljubavne odnose. Povoljan je mjesec i za razvoj karijere.

Travanj 2017. - Sagledajte širu sliku prije donošenja bilo kakve važne odluke. 

Svibanj 2017.- Organizirajte se na poslu i kod kuće. Ne zaboravite odvojiti vrijeme za odmor i zabavu.

Lipanj 2017. - Vrijeme pustolovina, novih aktivnosti i smanjenja posla i stresa.

Srpanj 2017. - Veći priljev novca i postizanje unutarnjeg mira.

Kolovoz 2017. - Vrijeme kada je Merkur retrogradan. izbjegavajte sve nesigurne transakcije.

Rujan 2017. - Posvetit ćete se poboljšanju izgleda.

Listopad 2017. - Zbog obiteljskih problema biti ćete skloni depresivnom raspoloženju. Budite smireni, uskoro će se sve razriješiti!

Studeni 2017. - Stresan i kaotičan mjesec zbog utjecaja Marsa koji donosi probleme.

Prosinac 2017. - Ponovno vam se vraća optimizam. Sretan mjesec za ljubav.

 


 

ZAKLJUČAK

2017. godina donosi sjajne mogućnosti i pozitivne događaje koji donose napredak.
 

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT