JARAC - horoskop 2021.

HOROSKOP JARAC 2021.

Jarci već dugi niz godina prolaze kroz proces duboke transformacije vođeni prisutnošću Plutona u znaku Jarca. Uzimajući u obzir tranzit Plutona koji je započeo 2008., a završava 2023., Tarot-horoskop.com predlaže da zbrojite stvari, analizirate jeste li uspjeli izaći iz nekih krutih obrazaca i komunicirati s bliskima na drugačiji način, također vidite li budućnost i vaše dugoročne projekte drugačije.

 

 

2021. godine neki bi Jarci mogli osjetiti olakšanje jer su Jupiter i Saturn tranzitirali iz Jarca u Vodenjak, što znači Jarčevu drugu kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti). Kao rezultat toga, nakon unutarnjeg rada obavljenog prethodnih godina, vrijeme je da se istaknete i iskoristite sve svoje resurse kako biste počeli zarađivati za život i konsolidirali svoje izvore prihoda.


Važne teme u 2021. godini su upravljanje vašim osobnim resursima i poboljšanje vašeg prihoda. Kvadrati koje Uran - vladar Jarčeve 2. kuće - tvori s Jupiterom i Saturnom govore o problemima, a o njima ćemo u poglavlju posvećenom radu i novcu.
Tranziti Jupitera i Saturna kroz Jarčevu 2. kuću također ukazuju na činjenicu da još uvijek morate poraditi na svom samopoštovanju. 2021. godine imate priliku prevladati neka ograničavajuća uvjerenja, jer će vas događaji prisiliti da izađete iz svoje zone udobnosti i ponašate se drugačije nego prije. Možete otkriti nove stvari o sebi i vlastitim vještinama.


Budući da je Jupiter vladar Jarčeve 12. kuće (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav), 2021. godine možda ćete biti zainteresiraniji za ulaganje u razne terapije koje vam mogu pomoći da pristupite svojoj podsvijesti kroz satove duhovnosti, meditaciju ili druga sredstva za povezivanje sa svojim unutarnjim svemirom i svojim vrijednostima. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da vam sve to pomaže da shvatite da sigurnost koju tražite ne dolazi izvana, iz bogatstva koje postižete, već dolazi iz vaše nutrine.

 

 


Neki Jarci mogu biti sebični ili škrti, želeći sve samo za sebe, dok ih energija Jupitera tjera prema velikodušnosti, istraživanju i pokazivanju dobročinstva. Nije lako pronaći ravnotežu između dvije polarne suprotnosti, ali ovo bi mogla biti jedna od lekcija koju će Jarci morati naučiti 2021. Duhovna strana onoga što je važno postaje značajnija, kao i poštivanje duhovnih vrijednosti i stjecanje i upravljanje materijalnim vrijednostima.


Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021. Jupiter kreće na kratko putovanje kroz 3. kuću Jarca (komunikacija, učenje) i 29. prosinca vraća se ovamo na nekoliko mjeseci. Jupiterova prisutnost u vašoj 3. kući potiče komunikaciju s terapeutom ili nekim tko vam je blizu i prirastao srcu pa vam je lakše otpustiti neka unutarnja opterećenja.


Također je važno da dvije pomrčine 2021. aktiviraju Jarčevu 12. kuću. Pomrčina je Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca. Mjesečeva pomrčina u svibnju mogla bi označiti relacijsku ili emocionalnu viziju, jer je Mjesec vladar Jarčeve kuće odnosa, partnerstva i braka. Neki Jarci mogu osjećati potrebu za pregrupiranjem, oporavkom i iscjeljenjem  kako bi mogli donijeti najbolje odluke. Neke starije stvari mogu vas sustići, pa vam je potrebna jasnoće da biste ih riješili. Kada je riječ o pomrčini Sunca na kraju godine, daje vam puno energije za obnavljanje i postizanje cilja. Pravo je vrijeme da u sebi odlučite u kojem smjeru želite koračati tijekom sljedećih tjedana.

 

 


Još jedan značajan astrološki događaj je pomrčina Sunca od 10. lipnja 2021. godine, Jarčeva 6. kuća (zdravlje, posao) koja sugerira da bi vaše zdravlje moglo biti krhko ili pod utjecajem unutarnjih previranja, problema i briga novijeg vremena, možda čak i posljednjih godina. Da biste povratili fizički i mentalni tonus, morate promijeniti svoj pogled na stvari. Također biste trebali obratiti pažnju na svoje vrijeme rada / odmora, paziti na sebe, dati si više vremena da se opustite i jedete što zdravije. Ako niste oduševljeni što manje radite i radite više pauza (većina Jarca je poznata po tome što je predana svom poslu i karijeri), Tarot-horoskop.com preporučuje da razmislite da su to neophodne mjere kako biste zadržali i učvrstili svoju radnu sposobnost.


Sjeverni čvor koji prolazi i kroz 6. kuću Jarca potiče vas da se bolje brinete o sebi, svom tjelesnom, mentalnom i duhovnom zdravlju.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela