JARAC - horoskop 2017.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2017.

 

Tijekom 2017. godine imat ćete dovoljno vremena da se posvetite svemu što želite. Nema naglih promjena i lako ćete se nositi sa svime što će se događati. Savjetujemo da se posvetite više članovima obitelji i prijateljima, čak i onda kada ćete željeti više se posvetiti poslu. Posvetite se i stvarima koje volite raditi i ova godina zasigurno će biti dobra. 

 


LJUBAV

Ako ste u vezi, nadalje kroz 2017. godinu nastavit će se mirna atmosfera. Savjetujemo da prihvatite pogreške koje ste napravili. Priznajte i to da imate manje energije od partnera i potrudite se ostvariti kompromis kako bi sve bilo dobro za oboje. Ljubav neće biti u prvom planu tijekom 2017. godine. Ako niste u vezi, tada ćete se morati potruditi da uđete u novu vezu. Ali, to znači da ćete morati poraditi i na sebi. Morati ćete se više povezati sa svojim osjećajima i pokazati iskrene osjećaje ako želite naći partnera. Isto se odnosi i na sklapanje novih prijateljstva. 

 

KARIJERA

Činit će vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činit će vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Biti ćete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati predložiti dobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plaće radi toga.

 

NOVAC

Više ćete biti usmjereni na financije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o financijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju obitelj, odlučit ćete se za štednju kako bi imali za crne dane.

 

ZDRAVLJE

Kada se radi o zdravlju, ova godina biti će poput ringišpila. Neće doći do velikih uspona i padova, ali i oni manji primijetit će se. Nivo energije varirat će. U jednom periodu osjećat ćete se kao da imate puno energije, a u drugom periodu kao da nemate niti malo energije. Kada budete imali dovoljno energije, vježbajte, inače bi se mogli udebljati. Potrudite se jesti zdravo. Povremeno ćete biti uznemireni. Osigurajte si dovoljno sati sna.

 

SREĆA

Ono što će spriječiti napredak je pesimizam i tvrdoglavost. Pokušajte to umanjiti i 2017. godina biti će dobra godina. Ono što vam ide u korist je ambicioznost i što točno znate što želite. Koncentrirajte se na svoje ciljeve.

 


Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Povećanje zarade, napredak u karijeri.

Veljača 2017. - U prvom planu biti će obitelj. Povoljan je mjesec za održanje dijete.

Ožujak 2017. - Pobrinite se za zdravlje.

Travanj 2017. - Retrogradan Merkur utjecat će nepovoljno na vašu ljubavnu vezu.

Svibanj 2017. - Povoljan mjesec za pronalazak novog posla.

Lipanj 2017. - Ovaj mjesec donosi iskušenje za vašu ljubavnu vezu.

Srpanj 2017. - Problemi vezani za brak. Vrijeme je da krenete duhovnim putem.

Kolovoz 2017. - Nastojat ćete uskladiti privatni i poslovni život.

Rujan 2017. - Povoljan mjesec za opuštanje. Pripazite s trošenjem novca.

Listopad 2017. - Pobrinite se za zdravlje. Dobar mjesec za napredak na poslu.

Studeni 2017. - Vrijeme je za preuzimanje inicijative.

Prosinac 2017. - Vaši snovi i želje mogu se ostvariti ovaj mjesec!


 

ZAKLJUČAK


2017. godina je godina financijskog poboljšanja, ali vaše zdravlje je osjetljivo.

 


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT