Godišnji horoskop za 2017.

Ljudi mogu i trebaju utjecati na svoju sudbinu! Nema smisla ovisiti o prošlosti ili budućnosti! Naše razumijevanje budućnosti, naše misli i direktno djelovanje veliki je udio u ostvarenju promjena. Pogreške prošlosti nisu nestale preko noći i više nego ikada, donijele su važne lekcije. 2017. godina ne donosi velike promjene, ali otvaraju se vrata novim spoznajama i možda najveći dar biti će bolje razumijevanje sebe samog. To može biti važan korak, korak ka većoj ljubavi prema sebi što je najvažnije za ostvarenje sreće.

 

Jupiter će početak godine dočekati u Vagi a završiti u Škorpionu, Saturn ostaje u Strijelcu (do 19. prosinca 2017.), Uran ostaje u Ovnu, Neptun u Ribama i Pluton u Jarcu. Očekujemo da će 2017. godina biti godina u kojoj će prevladavati iskrenost, da će to biti vrijeme bez iluzija. Svatko zna svoje mjesto u svijetu i svoju vrijednost. Vrijeme je da se odluči kojoj strani će se prikloniti. 2017. godina donosi više izazova s kojima ćete se suočiti.

 

Budite odgovorni za svoje djelovanje i zauzmite pozitivan stav pri suočavanju s tim izazovima, jer ćete tako puno lakše ostvariti pozitivne promjene. Doprinesite tome da svijet bude bolje mjesto za sve! Predstavite ono što volite umjesto ono što mrzite. Prije nego što djelujete razmislite da li je to dobro za VAS i za dobrobit DRUGIH. Vaše djelovanje mora biti utemeljeno u ljubavi i humanosti. Prihvaćanje i otpuštanje je još jedna važna tema za 2017. godinu. Puno je različitih mišljenja i zato nikome ne sudite. Istražite radije što se krije iza onog što vidite. Pokušajte razumjeti mišljenje drugih ljudi, jer bolje razumijevanje zbližava ljude i donosi više ljubavi.

 

Pridonesite boljem svijetu za sebe i druge:
 Prihvatite situaciju kakva jeste. Tako ćete moći promijeniti ono što trenutno ne volite.
 Dobro se brinite o sebi kako bi se mogli brinuti i o drugima.
 Ne sudite drugima. Prvo potražite ono pozitivno kod drugih i pozitivne namjere drugih, jer to uvijek postoji.

 

Ovan 2017 Bik 2017 Blizanci 2017 Rak 2017 Lav 2017 Djevica 2017 Vaga 2017 Skorpion 2017 Strijelac 2017 Jarac 2017 Vodenjak 2017 Ribe 2017
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT