DJEVICA - horoskop 2021.

HOROSKOP DJEVICA 2021.

Djevičinu 6. kuću (posao, zdravlje, svakodnevna rutina, prehrana, kućni ljubimci) tranzitiraju 2021. Jupiter i Saturn koji čine napete aspekte s Uranom iz vaše 9. kuće (ideje, vjerovanja, životna filozofija, inozemstvo, visoko obrazovanje, religija , filozofija, putovanja). Kao rezultat, izgleda da je i 2021. dinamična za Djevice, godina tijekom koje imaju sve prilike naučiti nove stvari i promijeniti svoje ideje o stvarima za koje su mislili da su istinite ili neupitne.

 

 

Može se očekivati da će vas događaji u 2021. godini izvući iz kolotečine i gurnuti na isprobavanje novih stvari, još profesionalnije. Ako želite uspjeti u onome što ste zacrtali, Tarot-horoskop.com preporučuje pokušaj pronalaska drugih metoda rada, izoštravanje vještina ili promjenu specijalnosti (ako u vašem trenutnom području rada nema puno posla).


Neke bi Djevice mogle promijeniti pogled na svijet ili svoj život kao rezultat ne baš ugodnog događaja na poslu ili povezanog sa zdravljem. Iz mnogih aspekata, 2021. je vrijeme za učenje - možda čak i vrijeme za naučiti kako živjeti drugačije, kako organizirati svoj svakodnevni život uzimajući u obzir druge zdravije i učinkovitije kriterije. Imajući na umu činjenicu da je Uran sudjeluje u nekoliko značajnih planetarnih aspekata 2021. godine, Tarot-horoskop.com smatra da bi moglo doći do iznenađujućih događaja, zapleta i raznih incidenata koji bi vas mogli izgurati iz vaše zone udobnosti i prema novim horizontima, pogledima , i idejama.


Što se tiče zdravlja, možda postoje različita mišljenja ili dijagnoze i možda ćete morati čitati o nekim bolestima, tretmanima ili terapijama. Nalozi liječnika mogu se sukobiti s nekim vašim stavovima ili uvjerenjima, što sugerira da je možda vrijeme da pokušate nešto novo. Glavni naslov 2021. godine je "eksperimentiranje".
Jupiter prolazi kratko kroz Djevičinu 7. kuću (veze, partnerstva, brak, natjecanje) otvarajući put prema nepredviđenim emocionalnim prilikama. S druge strane, budući da je Jupiter vladar četvrte kuće Djevice, njegov tranzit kroz 7. kuću mogao bi ukazivati na promjenu životnih prostora (vašeg ili vaših roditelja) ili možda na želju da poboljšate svoj dom, da ga popravite uzimajući u obzir ezoterične, intuitivne ideje, koristeći Feng Shui (Djevičina 7. kuća su Ribe).

 

 


Ostali značajni događaji koji se događaju 2021. godine vezani su uz dom, obitelj, osnovu na kojoj gradite svoj život (4. kuća), ali i karijeru, dugoročne projekte i društveno-profesionalnu reputaciju (10. kuća), jer ta područja vašeg život aktiviraju tri pomrčine koja se događaju tijekom godine.


Djevičina 4. kuća (dom i obitelj) aktivira se pomrčinom Mjeseca 26. svibnja i pomrčinom Sunca 4. prosinca. Tijekom razdoblja oko tih pomrčina mogle bi se dogoditi prekretnice koje vode prema reorganizaciji obiteljskog života, premještanju ili promjeni odgovornosti između partnera. Također je moguće da bi neke stvari koje treba ispraviti ili uravnotežiti mogle izaći na vidjelo ili osjećaji koji vas muče već neko vrijeme i potkopavaju vašu unutarnju ravnotežu.

 

 


Drugi način na koji biste mogli sagledati stvari mogao bi biti da uzmete u obzir ulaganje u nekretninu ili zaključite da biste trebali prodati ili iznajmiti neku imovinu (kuću, stan, parcelu i tako dalje). Ili ako su vaši roditelji stariji, možda će im trebati veća podrška. Ili možda vaš osobni život zahtijeva više od vas, pa morate napraviti neke prilagodbe kada su u pitanju profesionalni ili poslovni projekti, što vas na kraju stresira ili iritira.


Pomrčinu iz Djevičine 10. kuće detaljno ćemo obraditi u poglavlju posvećenom karijeri, ali možemo razgovarati o pomrčini Mjeseca 19. studenog koja se događa u vašoj 9. kući i pojačava utjecaj Urana potičući vas na avanturu, znanje, i putovanja. U tim okolnostima Tarot-horoskop.com ističe da trebate biti fleksibilni jer će se pred kraj godine testirati vaša uvjerenja ili ideje. Ako predajete na predavanjima ili seminarima ili ako imate aktivnosti povezane s izdavaštvom, velika je vjerojatnost da ćete biti vrlo popularni, dobiti dobre ocjene javnosti i dostići vrhunac svoje karijere ili razvoja projekta, što može dovesti do značajne promjene u vašem životu.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela