BLIZANCI - horoskop 2021.

HOROSKOP BLIZANCI 2021.

2021. godine, dok Jupiter i Saturn tranzitiraju njihovu 9. kuću (ideje, vjerovanja, životna filozofija, religija, visoko obrazovanje, putovanja, veze u inozemstvo), Blizanci imaju puno energije kako bi razvijali svoj intelekt, osobni razvoj i mijenjali svoju perspektivu na stvarima na temelju kojih orijentiraju svoj život. Favorizirani su studiji i akademska bavljenja, istraživački ili doktorski programi (ako ste odlučili dalje proučavati određenu temu ili područje) i zanimanja koja se odnose na izdavaštvo. Interakcije s drugim kulturama ili s kvalitetnim mentorima također vam mogu pomoći da se bolje upoznate i izoštriti neke ideje i koncepte ili prevladati neke unaprijed stvorene ideje koje vas ograničavaju.

 

 

Za vas 2021. godina dolazi s prilikom da proširite svoje intelektualne horizonte i obogatite svoje znanje. Znatiželja se može konstruktivno kanalizirati uz pomoć Saturnove energije tako da vodi dobro strukturiranom intelektualnom bogaćenju s dugoročnim blagotvornim učincima. Saturn također pomaže Blizancima da postanu realniji što se tiče projekata, snova i dugoročnih očekivanja.


Uran - vladar Blizančeve 9. kuće - prolazi kroz 12. kuću dugoročno (od 2019. do 2026.), a između 13. i 22. siječnja 2021. čini napeti aspekt s Jupiterom. Zatim, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. - 26. lipnja i 16. - 24. prosinca, Uran pravi kvadrate sa Saturnom. Ovo su najbolja vremena za napuštanje nekih uvjerenja (posebno vezano za odnose i novac) koja više ne rade u vašu korist. Vrlo je vjerojatno da zaključujete da neke teorije i ideje za koje ste se držali više nisu provjerene u praksi ili dobivate informacije koje ruše neke ideje i prisiljavaju vas da izađete iz zone udobnosti. Možda će vas i prozivati da govorite jedno, a radite drugo, a može vam se predložiti da (prije svega) svoj novac stavite tamo gdje su vam usta.
Neki Blizanci mogli bi proći pravi kulturni, vjerski ili filozofski šok 2021. godine, što će potaknuti duboke promjene u njihovoj osobnosti, svjetskim idejama, pa čak i u načinu na koji vide sebe.


Ako razmišljate o tome da zakoračite na put duhovnosti ili ako vas život iz nekog razloga gurne u introspekciju i istraživanje duhovne strane sebe, Tarot-horoskop.com savjetuje vam da pažljivije odaberete potencijalnog vodiča kako ne biste riskirali ozbiljnu energetsku neravnotežu ili probleme povezane s dušom.
Putovanja također mogu biti zanimljiva za Blizance 2021. godine, s neočekivanim događajima, ali i s ograničenjima koja mogu uzrokovati nelagodu. S druge strane, neko putovanje ili odmor mogli bi prouzročiti mnogo dublja iskustva i puno više značenja nego što ste mogli očekivati.

 

 


Znak Blizanaca označen je 2021. pomrčinom Sunca 10. lipnja, što potiče obnovu posebno na mentalnoj razini (jer Sunce je vladar Blizančeve 3. kuće - kuće razmišljanja i komunikacije). Tako ćete dobiti priliku pogledati se iz novog kuta i revolucionirati u načinu na koji izražavate svoje ideje, stavove i mišljenja.
Blizančeva 12. kuća aktivira se pomrčinom Mjeseca 19. studenog 2021. čija vam energija može pomoći u istraživanju nekih unutarnjih djelovanja, poput ideja povezanih s vašim osobnim životom. Tarot-horoskop.com smatra da ova pomrčina samo potvrđuje činjenicu da je 2021. vrlo značajna za osobni život Blizanaca, za otkrivanje nekih osobnih istina, ponovno povezivanje sa sobom i s njihovim fizičkim, emocionalnim, duhovnim i intelektualnim potrebama.


Merkur - vladar Blizanaca - nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću između 30. siječnja i 21. veljače, i kroz vašu prvu kuću između 30. svibnja i 23. lipnja. Ovi retrogradni pokreti sugeriraju da morate puno posla obaviti na sebi i učinit će trajne promjene u svim područjima vašeg života.

 

 


Do 2023. Pluton ostaje u 8. kući Blizanaca (intimnost, zajednički resursi, porezi, zajmovi, financiranje, transformacija). Ovaj produženi tranzit koji je započeo 2008. godine dodaje se gore napisanim aspektima. Blizanci koji prihvaćaju proces unutarnje preobrazbe, potiču ga ili čak dobrovoljno u njega kreću, mogli bi primijetiti poboljšanje svog zdravlja te tjelesnog i mentalnog tonusa. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da vam duhovna, vjerska, filozofska i kulturna istraživanja mogu pomoći osloboditi se nekih starijih strahova i razumjeti značenje nekih traumatičnih događaja koji su se dogodili u vašem životu. Sada imate priliku poduzeti vrlo značajan korak prema ozdravljenju.


2021. Jupiter nakratko tranzitira (14. svibnja - 28. srpnja) Blizančevu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), a zatim se vraća u 9. kuću. Jupiter 29. prosinca ponovo prelazi u vašu 10. kuću gdje će provesti godinu dana, što znači da će se učinci ovog tranzita osjetiti 2022. godine. Kao rezultat, gledate događaje od kojih će Blizanci imati koristi u profesionalnom razvoju i (pre) orijentaciji u životu uglavnom. Jupiterov tranzit kroz vašu 10. kuću također ima pozitivan utjecaj na veze, partnerstva bilo koje vrste, a pažljivo revidiranje odnosa moglo bi biti jedna od glavnih tema ljetnih mjeseci 2021. godine.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela