BLIZANCI - horoskop 2017.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2017.

2017. godina donosi polagane promjene i lako ćete se prilagoditi. Klonite se stresnih situacija i vodite uravnotežen život. To se odnosi i na pozitivan način razmišljanja. Ako o budućnosti razmišljate pozitivno i ako ste optimistični, biti će vam dobro. Slobodno vrijeme posvetite radu na sebi. Tijekom cijele godine koncentrirajte se na posao i na stvari koje volite raditi. Sve ovisi o vašem djelovanju i zato iskoristite svaku priliku! S vremena na vrijeme život se može zakomplicirati. Ipak, tijekom 2017. godine točno ćete znati što želite. Ponekad imate poteškoća s ostvarenjem prijateljstva. Unatoč tome, prijateljstva koja ostvarite su čvrsta prijateljstva. Pred nepoznatim osobama ste sramežljivi, ali kada vas upoznaju tema za razgovor ne nedostaje. Jedino što možda niste dovoljno uporni, ali zato s vama nije nikada dosadno.

 

 


LJUBAV 

Tijekom 2017. godine možete očekivati poboljšanja na polju odnosa s drugima. Ovo je povoljan period za ljubav, posebno ako niste u vezi. Ne tražite novu ljubav među prijateljima. Prije će se dogoditi ljubav s nekime koga sada ne poznajete. Nemojte se bojati iskoračiti iz svoje komforne zone. Izlazite na što više novih mjesta. Ljubav na prvi pogled je ono što bi se moglo dogoditi. Ovo će biti strastvena veza. Vrijeme je za nove i uzbudljive stvari. Pozdravite se s rutinom. Ako ste u vezi, očekujte neočekivano! Možda ćete dobiti prinovu. Možda ćete biti nervozni ubog svih promjena u vezi, ali sve te promjene vode prema boljem. Isto tako, u 2017. godini ostvarit ćete nova prijateljstva.

 

KARIJERA 

Tijekom 2017. godine vaša financijska situacija biti će stabilna. Posao ćete obavljati s manje stresa. Imat ćete više snage i moći ćete se koncentrirati na stvari koje volite. Na poslu neće biti većih promjena i lakše ćete se nositi sa svakodnevnim izazovima. Možete poraditi na onim stvarima koje vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri tijekom vremena.

 

NOVAC

Tijekom 2017. godine budite oprezni s financijama. Sve financijske odluke donesite nakon dobrog promišljanja. Razradit ćete strategiju upravljanja novcem i ulagat ćete samo tamo gdje ste sigurni da ćete biti na dobitku. U 2017. godini vaša financijska situacija biti će stabilna.

 

ZDRAVLJE

lako ćete se prilagođavati promjenama i ne bi trebalo biti većih zdravstvenih poteškoća od prehlade! Trebate poraditi na svom fizičkom tijelu kako bi postali još otporniji. Mirniji san donosi i više energije. Dobro zdravlje ne traje zauvijek, zato njegujte svoje tijelo. Jedino što bi moglo biti osjetljiv je vaše mentalno stanje. 

 

SREĆA

Iskoristite višak energije na vježbanje. Nemojte dopustiti da vas sitnice uznemiruju. Situacije na poslu i s prijateljima mogu biti stresne povremeno, ali nemojte sve primati k srcu. U svim situacijama potrudite se biti optimistični.

 


Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Povoljan mjesec! Očistite svoj dom od nepotrebnih stvari kako bi novu dočekali kao novi početak.

Veljača 2017. - Puno posla je pred vama. Pokušajte se bolje organizirati.

Ožujak 2017. - Nesporazumi s članovima obitelji. Odnos s voljenom osobom može se poboljšati.

Travanj 2017. - Mogli bi imati online spoj i zanimat će vas novi posao. 

Svibanj 2017. - Težit ćete napretku. Možda ćete promijeniti izgled i stil.

Lipanj 2017. - Poteškoće kroz odnose s drugima. Možda ćete doznati lijepe vijesti o trudnoći.

Srpanj 2017. - Neki poslovi privode se kraju. Pobrinite se za zdravlje.

Kolovoz 2017. - Retrogradan Merkur negativno će utjecati na odnose unutar obitelji. Pripremite se na to!

Rujan 2017. - Povoljan mjesec za odvikavanje od ovisnosti ili promjene u navikama.

Listopad 2017. - Pravo vrijeme da postanete ozbiljniji u odnosu s voljenom osobom i budućnosti vaše veze. Nemojte zaboraviti uživati u životu!

Studeni 2017. - Možda ništa neće biti kako očekujete, ali to će vam pomoći da postanete snažniji.

Prosinac 2017. - Postat će vam posve jasno što očekujete i želite od posla.


ZAKLJUČAK

2017.  biti će mirnija godina, s manje stresa.


 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT