BIK - horoskop 2021.

HOROSKOP BIK 2021.

2021. većina Bikova usmjerava svoju pažnju na profesionalni napredak, prihode i pitanja vezana uz neovisnost.
Uranov tranzit kroz Bika (od 2019. do 2026.), zajedno s Plutonovim tranzitom kroz Bikovu 9. kuću (od 2008. do 2023.) iznjedrio je buntovniji period čak i za najtišeg Bika. Kako su neke životne filozofije i vjerovanja Bikova pretrpjele transformacije pod utjecajem (ili pritiskom, možda) Plutona, neki su izoštravali svoje znanje i intuiciju i stekli više mudrosti, a mnogi Bikovi sada kreću na put osobne revolucije.

 

 

Kvadrat koji tvore Jupiter i Saturn, s jedne strane, i Uran, s druge strane, ukazuju na radnu godinu za Bikove; godinu tijekom koje postaju spremniji ozbiljno promijeniti smjer u kojem ide njihov život ili karijera i otpustiti životni stil koji ne odgovara njihovoj novoj vibraciji.


Jupiter i Saturn stvaraju napete aspekte s Bikovim natalnim Suncem, što bi moglo izbaciti iz inercije Bikove koji su navikli na udobnost (ili barem privid udobnosti). Možda ćete se morati prilagođavati putem nestabilnim situacijama i društvenim ili zakonodavnim promjenama, ali morat ćete i razumjeti i prihvatiti da se ne možete držati više na rubovima prstiju. Vrijeme je da djelujete, promijenite se, pokrenete hrabre stvari koje su izvan norme - ili barem izvan vaših uobičajenih okvira.

Bikovi vole držati situacije, resurse i odnose koji izgledaju stabilni u nepromijenjenom stanju i obično se opiru promjenama. 2021. Bikovi koji se neće dobrovoljno odmaknuti iz svoje zone udobnosti riskiraju zaključiti da su na to prisiljeni događajima, a zatim te događaje doživljavati kao egzistencijalni šok. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com sugerira da radite na astrološkoj energiji 2021. godine, umjesto da čekate da vas ona pogura. Bilo koje područje vašeg života za koje vam se oduvijek čini da je zaglavilo, sada imate priliku ponovno pokrenuti. Koristite potrebnu energiju kako biste napravili neke promjene o kojima sanjate već neko vrijeme na osi kuće i karijere i u svojim vezama.

 

 


Vrijeme je da se posvetite smjeru u kojem ste krenuli i prihvatite da se morate odvojiti od svoje izvorne obitelji i / ili naslijeđenih životnih pogleda. 2021. godine neki Bikovi odlučuju napustiti gnijezdo i preuzeti odgovornost nad vlastitim životom. Čak i ako se početni uvjeti čine teškim, postoji velik potencijal za osobni i profesionalni rast. Ako uspijete zadržati hladnu glavu i moral, možete daleko dogurati.


U ovim astrološkim okolnostima koje su prilično napete, ali i vrlo obećavajuće, ljudi iz vaše okoline ili prijatelji koji imaju iste životne stavove, uvjerenja i ideale kao i vi, mogu igrati glavnu ulogu. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se potrudite da oko sebe imate pouzdane ljude, umjesto da vas oni godinama natežu, obećavajući vam uspjeh koji se nikada uistinu neće dogoditi. S druge strane, s pravom pratnjom možete ostvariti svoje najluđe snove. Važno je pokazati se prijateljskim i nesebičnim te se uključiti u stvari koji vas predstavljaju i zbog kojih se osjećate dobro kad ih predstavljate.

 

 


Obiteljski život Bikova 2021. godine obilježavaju ili uznemiruju neke stvari povezane s novcem: nesporazumi, prepirke, nasljedstva koja uzrokuju sukobe. Mogu se naglasiti oko vremena pomrčine Sunca (10. lipnja i 4. prosinca) i oko pomrčina Mjeseca (26. svibnja i 19. studenog).


Pomrčina Mjeseca iz Bika 19. studenoga 2021. godinu završava s osjećajem da se morate ozbiljno procijeniti i možda će vas obuzeti intenzivni osjećaji koji bi mogli postati preteški. Energija ove pomrčine može vas potaknuti da promijenite način komunikacije i predstavljate svoje ideje, potrebe i želje na način da postignete ravnotežu sa potrebama, željama i idejama drugih. Na primjer, razgovor s obitelji mogao bi se neočekivano razviti. To je situacija u kojoj biste trebali držati emocije pod kontrolom kako ne biste pogoršali stvari i izazvali sukob. Ova pomrčina na kraju godine mogla bi označiti kraj svađe s nekim vama bliskim i dragim, ali samo ako se o stvarima razgovara na otvoren način. To bi moglo biti i vrijeme kada ćete s izvornom obitelji presjeći emocionalnu pupkovinu.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela