BIK - horoskop 2017.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2017.

Imat ćete više energije nego inače. To će vam biti neobično i nećete znati što bi napravili sa svom tom energijom. Što god radili, nemojte tratiti energiju! Neće vječno trajati i zato ju iskoristite dok možete. Tijekom 2017. godine mogli bi ostaviti snažan dojam na prijatelje i nadređene osobe. Poradite na odnosima s drugima i posvetite se hobijima. Uživajte i nemojte se bojati krojiti budućnost, dok imate ovako puno energije možete i ostvariti te planove. Zapitate li se ikada kamo će vas 2017. godina odvesti? Ako da, onda ste na pravom mjestu. Pred vama je puno promjena, ali vi možete to izdržati. Uporni ste kada imate jasan cilj i ništa i nitko vas ne može zaustaviti. Ono što imate i čuvate. Netko će to vidjeti kao materijalizam, ali Bikovi su jednostavno pažljivi s onim što imaju.

 


LJUBAV

Ako tražite ljubav, onda je ovo vaša sretna godina! Ljubav će biti glavna tema većinu vremena tijekom 2017. godine. Ako ste u vezi, situacija postaje ozbiljnija. Povezanost s partnerom biti će jača ili ćete isprobati nove stvari. Odlična je godina za trudnoću. Ako želite uspješniju vezu, tada morate više izražavati osjećaje. Jedino tako snažnije ćete se povezati s partnerom. Ako niste u vezi, onda je ovo prava godina da započnete novu vezu. Savjetujemo da posjetite mjesta koja vas privlače i zanimaju, jer ćete tako upoznati osobu sličnih interesa. Možda ćete naći i novi hobi.

 

KARIJERA

Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplicirati tijekom 2017. godine. Katkada ćete imati osjećaj da ste vi u pravu a nadređene osobe u krivu. Ako ne želite stvoriti nevolje, morate naći način da to priopćite nadređenima, bez da ih na neki način uvrijedite. Općenito, tijekom 2017. godine morat ćete poraditi na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite napredovati i biti uspješni. Nađite način da se bolje prikažete.

 

NOVAC

Postavite si ciljeve. Savjetujemo da više ulažete u sigurnost nego na sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte uštedjeti. 

 

ZDRAVLJE

Zdrava prehrana biti će od presudne važnosti za vaše dobro zdravlje u 2017. godini. Ako se hranite zdravo, tada ćete biti puni energije i spremni za obavljanje bilo kojeg zadatka. Ako se slabo hranite, tada nećete imati dovoljno energije i osjećat ćete umor tijekom dana što može dovesti do razvoja bolesti. Kako se kraj 2017. godine bude približavao, mogli bi sve više osjećati umor.

 

SREĆA

Imat ćete više energije što će vam pomoći kroz sve promjene koje su pred vama. najbolje što možete je prepustiti se i pustiti da se stvari odvijaju na svoj način. Svoje ciljeve nemojte izgubiti iz vida, ali pripazite da vas ti ciljevi ne koštaju previše i da zanemarite ostale aspekte života.


Mjesečni horoskop za 2017.

Siječanj 2017. - Imat ćete puno posla. Dovoljno se odmarajte.

Veljača 2017. - Voljenu osobu pokušajte bolje razumjeti! Nemojte se suprotstavljati.

Ožujak 2017. - Retrogradne planete utjecat će na vaše raspoloženje. Povoljno je vrijeme za analiziranje i razradu planova.

Travanj 2017. - Donosi nesporazume kroz odnose s drugima. Meditacija i joga mogu vam donijeti olakšanje.

Svibanj 2017. - Donosi prosperitet i obilje. Razmišljat ćete o poboljšanju izgleda ili gubitku kilograma.

Lipanj 2017. - Povećanje troškova. Pokušajte voljenu osobu bolje razumjeti.

Srpanj 2017. - Situacija na poslu postaje mirnija. Poradite na poboljšanju zdravlja.

Kolovoz 2017. - Intenzivniji osjećaji i strast. Retrogradan Merkur može utjecati na vas i mogli bi donijeti nagle odluke, posebno ako ste nezadovoljni u vezi, raskinuti ćete vezu bez predomišljanja.

Rujan 2017. - Biti ćete posrednik između prijatelja i članova obitelji. Pravilna prehrana i kvalitetan odmor pomoći će vam da umanjite napetost i stres.

Listopad 2017. - Razmislite ponovno o financijskim odlukama.

Studeni 2017. - Problemi kroz odnose s drugima.

Prosinac 2017. - Ukazat će vam se nove poslovne prilike.

 


 

ZAKLJUČAK


2017. godina je godina društvenih događanja i planiranja budućnosti.

 


 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT