Godišnji horoskop za 2021. ❤️❤️❤️

Astrološki pregled godine

Nakon dugog razdoblja tijekom kojeg su Jupiter i Saturn bili okupljeni u Jarcu, pred kraj prethodne godine preselili su se u Vodenjaka. Saturn je tradicionalni vladar Vodenjaka, dok je moderni vladar Uran koji je još uvijek u Biku. Kao rezultat toga, Saturnova je energija opet vrlo jaka, ali 2021. doći će do određene napetosti između Saturna i Urana.

Jupiter se konačno oslobodio ograničenja Jarca, a njegovo prisustvo u Vodenjaku 2021. godine obećava nam otvoriti nove, posebne, jedinstvene poglede na svijet. Ako se osvrnemo uočiti ćemo, primijetiti da posljedice krize mnogi od nas osjećaju na različitim razinama svog svakodnevnog života. Iz ove se situacije možemo izvući samo progresivnim razmišljanjem i hrabrošću da razmišljamo izvan okvira i eksperimentiramo, testiramo nove ideje i metode koje još nismo isprobali - ne pokušavajući se vratiti na ono što je nekada bilo, zasigurno. Vrlo je vjerojatno da će se pobjednička rješenja puno razlikovati od onoga što bismo obično pokušali, ali 2021. godine Jupiter nam na svoj način govori ono što smo već znali: iznimne situacije zahtijevaju iznimne mjere (i ideje!).

Vodenjak je znak altruizma i kolektiva, znak povezan s vizionarskim razmišljanjem, neovisnošću i objektivnošću, socijalnim i humanitarnim ciljevima. Jupiterov tranzit kroz Vodenjaka 2021. tjera nas da ostavimo po strani vlastite interese i koristimo svoju individualnost kako bismo služili većem dobru i društvu. Povrh toga, Saturn - također smješten u Vodenjaku - bdije nad našim društvenim odgovornostima i društvenom evolucijom tijekom vremena. Koja god socijalna ograničenja se pojavila, mogu se smatrati znakom da nismo krenuli u dobrom smjeru, već imamo tendenciju da okolišamo.

Astrološki kontekst 2021. godine obilježen je kvadratima koje Jupiter i Saturn - smješteni u Vodenjaku - čine s Uranom, smještenim u Biku: Jupiter-Uran, između 13. i 22. siječnja; Saturn-Uran, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja i 16. i 24. prosinca. S jedne strane, osjećamo potrebu za stabilnošću i sigurnošću, možda čak i neki egoizam i individualizam, želju da akumuliramo i imamo puno resursa za sebe; s druge strane, postaje sve očiglednije da zapreke možemo prevladati samo zajedno pokušavajući preoblikovati društvo temeljeno na novim i altruističnijim načelima.


Povijest nas uči da uspostavljanje novog poretka i nove strukture ne može proći bez kriznih trenutaka ili situacija koje ljude tjeraju da se maknu iz svoje kolotečine i odvoje sve što definiraju kao udobnost, sigurnost i prosperitet. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da nije nemoguće da će se 2021. dogoditi obilje društvenih pokreta ili kaotičnih ili anarhičnih vremena u bilo kojem kutku svijeta, a možda čak i vrlo blizu svakog od naših domova. Možemo očekivati ​​socijalne nemire i promjene, periode tijekom kojih će napetosti između društva i vlasti, naroda i države, naroda i njegovih političkih vođa eskalirati. Možda ćemo vidjeti kako se zastarjele strukture ruše kako bi se zakoračilo u novu stabilnost, stvarnu emancipaciju i dublje razumijevanje pogrešaka učinjenih u posljednjih nekoliko godina.

Kvadrati koje rade Jupiter i Saturn s Uranom posljednji su, jer se približavamo zaključku ciklusa Jupiter-Uran (koji je započeo 2010.-2011.) i Saturn-Uran (započeo 1988.). Kao rezultat toga, događaji koji se događaju 2021. mogu biti oštriji od onoga što smo do sada vidjeli, radikalniji, koji bi trebali srušiti stare ekonomske ili društveno-političke strukture koje su trebale krenuti i reformirati se kad su ti ciklusi započeli.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Vodenjak također znak tehnologije i interneta, ta bi područja mogla vidjeti velike događaje ili iznenadne procvate - bilo doslovno, kao u tehnološkim eksplozijama ili nesrećama, ili figurativno, kao kad osmisle prvo kvantno računalo koje možemo koristiti praktično, a ne samo eksperimentalno - to će nas natjerati da budućnost pogledamo iz nove perspektive.


Dakle, čini se da je 2021. puna osobnih, socijalnih, ekonomskih, kulturnih i tehnoloških izazova, ali sve to samo otvara put prema izgradnji novog svijeta.
Suočeni s nepoznatim, mnogi bi se možda željeli držati starih i poznatih struktura. Gledajući na stvari s te točke gledišta, Tarot-horoskop.com ističe da su Mjesečevi čvorovi u tranzitu kroz Blizance (Sjeverni čvor) i Strijelac (Južni čvor), što znači da bi dogme, uvjerenja, stajališta, religije i zakonodavne promjene mogle igrati vrlo važnu negativnu ulogu u našem životu. Putovanja na daljinu ili putovanja u inozemstvo riskiraju više štete nego koristi, jer se sloboda ponekad pogrešno shvati. Mnoge promjene i reforme mogle bi započeti s najboljom namjerom, ali onda odstupiti od početne namjere i registrirati predispozicije prema totalitarizmu ili bizarnim ideologijama ili čak ekstremnim.

Teme slobode i neovisnosti mogle bi biti najznačajnije u 2021. godini, ali događaji bi nas mogli naučiti značajne lekcije o odgovornosti koja ide ruku pod ruku sa slobodom. Možemo primijetiti porast ideja ili društvenih pokreta koji promiču individualne i nacionalne slobode. Potencijalna ekonomska kriza ili nedostatak resursa - posebno hrane - mogli bi potaknuti prekid međunarodnih saveza ili ugovora (sjetimo se Brexita, na primjer). Tarot-horoskop.com potiče korištenje ovih moćnih energija kako bi se izgradio bolji svijet koji pripada svima i služi svima nama, a ne da se podijelimo.

Saturnov tranzit kroz Vodenjaka trebao bi u nama probuditi ideale koji se odnose na jednakost, bratstvo i stvarno poštivanje ljudskih prava, a ne samo teoretski. Kvadrat koji Saturn radi s Uranom iz Bika pokazuje nam da bismo trebali tražiti ravnotežu između slobode i strukture jasnih pravila kojih bi se svi pridržavali kako bismo svi i dalje funkcionirali kao ogromna zajednica.


Na osobnoj razini, kvadrati koje 2021. godine rade Jupiter i Saturn s Uranom mogu nam dati potrebnu energiju kako bismo promijenili ono o čemu smo prije samo sanjali, što smo odgađali u smislu promjena, onoga što nismo bili do sada dovoljno hrabri za promjeniti.

Kratko vrijeme 2021. (14. svibnja - 28. srpnja), Jupiter tranzitira kroz Ribe - čiji je tradicionalni vladar - pojačavajući utjecaj Neptuna - modernog vladara Riba. Ovaj astrološki kontekst pojačava intuiciju, suosjećanje i otvorenost prema duhovnosti. No budući da je ove godine Jupiter vladar Južnog čvora, koji je u Strijelcu, mogli bi si dopustiti da nas prevare lažna nada, lažna uvjerenja, lažni proroci, karizmatični, ali kameleonski vođe. Tijekom ovog tranzita trebali bismo izraziti svoje uvjerenje u dobro, ljubav i sposobnost ljudi da zajedno rade kao energetska cjelina, na svjestan način, tako da svijet u velikoj mjeri krene u bolji smjer.

Jupiterov tranzit kroz Ribe poziv je za istraživanje nečije duše, podsvijesti i veza sa suptilnim svjetovima - poziv za ponovno povezivanje sa svojim unutarnjim ja. Ravnotežu i nadahnuće možemo vratiti meditacijom ili jogom ili ponovnim povezivanjem s prirodom.
Između 20. lipnja i 28. srpnja 2021. godine, Jupiter se nalazi u retrogradnom kretanju kroz Ribe, što pojačava potrebu za internalizacijom, ali također olakšava put ka ozdravljenju i razumijevanju činjenice da je tjelesno zdravlje u potpunosti povezano s duhovnim zdravljem.

 

 

2021. Merkur je u retrogradnom kretanju u zračnim znakovima: u Vodenjaku (30. siječnja - 21. veljače), u Blizancima (30. svibnja - 23. lipnja) i u Vagi (27. rujna - 18. listopada). To nam pomaže otkriti i ukloniti ili promijeniti neke mentalne obrasce i revidirati neke zaključke, podatke, ideje ili informacije koje smo prethodno prikupili. Uvjeti kada je Merkur u retrogradnom kretanju omogućuju nam korak unatrag kako bismo analizirali neke aspekte svog života kako bismo postali objektivniji i stekli posve novu perspektivu. Zračni znakovi su komunikativni i analitični, a Merkurovo retrogradno kretanje u tim znakovima daje nam dobru priliku da se temeljito informiramo o temi koja nas već neko vrijeme zanima. Možda ćemo iznaći rješenja tamo gdje najmanje očekujemo.

Periodi kada je Merkur retrogradan mogli bi biti obilježeni svim vrstama rasprava i debata, često besmislenih ili bez ikakve konačnosti. Ali ono što je važno je da ideje cirkuliraju, da se događaju razmjene između nas i drugih kako bismo mogli doći do konstruktivnih zaključaka nakon završetka retrogradnih prijedloga. Tarot-horoskop.com savjetuje svima da maksimalno iskoriste ove retrogradne pokrete kako bi pospremili papire i dokumente, revidirali ili pregovarali o nekim ugovorima, nadoknadili neka kašnjenja i obnovili mostove s drugima.

Što se tiče pomrčina, tijekom 2021. postoje dvije pomrčine Mjeseca - 26. svibnja u Strijelcu i 19. studenoga u Biku - i dvije pomrčine Sunca - 10. lipnja u Blizancima i 4. prosinca u Strijelcu. Pomrčine s osi Blizanaca i Strijelca obećavaju biti posebno poticajne, a njihova snažna energija može nas potaknuti na traženje novih ideja i traženje istina koje mogu biti potkrijepljene konkretnim podacima, a ne samo riječima. Sloboda misli mogla bi nas odvesti prema istraživanju novih i raznolikih perspektiva, izbjegavajući svesti sve na dogmu ili zastarjeli sustav vjerovanja. Glavne smetnje 2021. godine mogle bi biti tendencija ka neslušanju onoga što drugi imaju za reći, netrpeljivost, unaprijed stvorene ideje, nesposobnost fokusiranja, arogancija i predispozicija ka uzvisivanju poetskog i gubljenju traga za stvarnošću.

 


Planeti sporog kretanja 2021. godine

Jupiter 2021. godine
Jupiter godinu započinje u Vodenjaku (u koji je ušao 19. prosinca prošle godine). Čini kratki prodor u Ribe i retrogradno se kreće tijekom 120 dana:
• 13. svibnja: ulazi u Ribe
• 20. lipnja: kreće retrogradno u Ribama (na 2°11’04)
• 28. srpnja: retrogradno kretanje, vraća se u Vodenjaka
• 18. listopada: nastavlja izravno kretanje u Vodenjaku (na 22°19’46)
• 28. prosinca: ulazi u Ribe.

 

 


Saturn 2021. godine
Saturn započinje godinu u Vodenjaku (u koji je ušao 17. prosinca prošle godine) i ostaje tamo tijekom cijele godine, s retrogradnim periodom od 141 dana:
• 23. svibnja: kreće retrogradno (na 13°31’02 Vodenjaka)
• 10. listopada: nastavlja izravno kretanje (na 6°52’43 Vodenjaka)


Uran 2021. godine
Uran započinje godinu u Biku, retrogradno, a završava je također u Biku (i retrogradno):
• 14. siječnja: završava retrogradno kretanje (na 6°43’18 Bika)
• 19. kolovoza: ponovno retrogradno (na 14°47’35 Bika)


Neptun 2021. godine
Neptun cijelu godinu provodi u Ribama i retrogradan je 159 dana:
• 25. lipnja: kreće retrogradno (na 23°11’59 Riba)
• 1. prosinca: nastavlja izravno kretanje (na 20°24’09 Riba)

 

 

Pluton 2021. godine
Pluton provodi cijelu godinu u Jarcu i retrogradan je 162 dana:
• 27. travnja: kreće retrogradno (na 26°48’29 Jarca)
• 6. listopada: završava retrogradno kretanje (na 24°18’51 Jarca)


Pomrčine 2021. godine
• 26. svibnja 2021. 13:14 - potpuna pomrčina Mjeseca u Strijelcu, na 5°26’
• 10. lipnja 2021. 12:52 - prstenasta pomrčina Sunca u Blizancima, na 19°47’
• 19. studenog 2021. 09:57 - djelomična pomrčina Mjeseca u Biku, na 27°14’
• 04. prosinca 2021. 08:43 - potpuna pomrčina Sunca u Strijelcu, na 12°22’

 

 

Ovan 2020

OVAN - horoskop 2021.

HOROSKOP OVAN 2021.

Ovnovi započinju 2021. usredotočujući se na budućnost i nove horizonte jer ih stimuliraju Jupiter i Saturn iz 11. kuće Ovna.
Vaš sustav vjerovanja (Jupiter) ima velik utjecaj na to kako dolazite do svojih snova i nada u budućnost. Trebali biste pokušati upoznati nove ljude, uspostaviti nove veze, pristupiti novim društvenim krugovima i pridružiti se klubu ili nekoj profesionalnoj udruzi (tamo gdje to može biti slučaj). Na primjer, prijatelji ili vaše sudjelovanje u nekom društvenom ili humanitarnom cilju mogu vam pomoći promijeniti neka uvjerenja i shvatiti vašu osobnu vrijednost na drugačiji način.

 

 

Budući da je Jupiter vladar Južnog čvora, koji 2021. godine prolazi kroz Ovnovu 9. kuću, trebali biste sortirati listu starijih prijatelja, možda one s kojima poslujete ili surađujete na profesionalnoj razini. Saturnova prisutnost zajedno s Jupiterom dodatno naglašava ideju da bi neki stariji savezi ili prijateljstva mogli prestati 2021. godine upravo kako bi stvorili mjesta za nova koja vas mogu nadahnuti i odvesti u profesionalni i osobni napredak.


2021. Jupiter kratko putuje kroz Ovnovu 12. kuću, gdje je i Neptun. Govorimo o periodu od 14. svibnja do 28. srpnja, tijekom kojeg Jupiter prolazi vašom kućom izolacije, žrtvovanja, tajnih neprijatelja, ali i iscjeljenja i duhovnosti. S obzirom na činjenicu da je Jupiter također tradicionalni vladar Riba (što znači 12. kuće Ovna), njegov tranzit kroz ovo područje njihove karte vrlo je dobar znak za Ovnove. Mogli biste imati koristi od božanske intervencije i nadahnuća odozgo, ako odvojite vrijeme za brigu o svojoj duši, svom duhu, ali i o drugima oko sebe.


Neki bi Ovnovi mogli odabrati duhovni put u obliku neke vjerske prakse, joge, terapije ili druge aktivnosti koje uključuju vodstvo. Imaju velike šanse otkriti da kad je učenik spreman učiti, dolazi pravi učitelj.

 

 


Jupiter - Veliki Dobrotvor - olakšava

put prema pomirenju i opraštanju, ali i prema otkrivanju onih koji vam žele zlo dok se pretvaraju da su vaši najbolji prijatelji.
Ali Jupiterov tranzit kroz vašu 12. kuću također pokreće putovanje vašim unutarnjim svemirom, pomirenje sa sobom i otpuštanje nekih ograničavajućih obrazaca. Tarot-horoskop.com preporučuje da pokušate napraviti vježbu svjesnosti o tome što je dobro u vašem životu, osjećajući zahvalnost za ono što ste do sada dobili. Inače, budući da Saturn prolazi vašom 11. kućom, mogli biste proći kroz periode u kojima vidite samo svoje nedostatke ili poteškoće u svom životu.


Znanje bi moglo biti osjetljiva tema za Ovnove 2021. godine, jer su Mjesečevi čvorovi u Blizancima i u Strijelcu. Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2021. i pomrčina Sunca 10. lipnja i 4. prosinca aktiviraju i os Blizanci-Strijelac, što znači 3. i 9. kuću Ovna, koje su povezane s učenjem, razmišljanjem, komunikacijom, visokim obrazovanjem, religijom, filozofijom i tako dalje. Kao rezultat toga, 2021. godine neki bi Ovnovi mogli proći kroz prekretnice povezane s njihovim najdubljim vjerovanjima ili možda područjem koje žele proučavati ili steći dublje znanje (na primjer, magisterij). Važno je biti fleksibilan i spreman za promjenu smjera ako se takva promjena pokaže neophodnom; također je vrlo važno primijeniti u praksi sve što znate. Ne morate se nužno fiksirati na diplomu (ili na primjer, nedostatak iste), samo pokažite za što ste zapravo sposobni.

 

 


Tijekom 2021. godine Tarot-horoskop.com preporučuje oprez ako imate neke pravne sporove za rješavanje, jer postoji rizik da se takav sukob pogorša negdje u svibnju i prosincu.


Pluton ostaje u Ovnovoj kući karijere do 2023. godine, tranzit koji je započeo 2008. Dakle, Ovnovi još uvijek ima vremena shvatiti da, kako bi izgradili solidnu karijeru i ugled koji joj odgovara, moraju prihvatiti da trebaju proći kroz neke osobne promjene i pripaziti da pravilno upravljaju svojom osobnom snagom. Neka iskustva povezana s karijerom mogla bi potaknuti značajnu mentalnu transformaciju.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

BIK - horoskop 2021.

HOROSKOP BIK 2021.

2021. većina Bikova usmjerava svoju pažnju na profesionalni napredak, prihode i pitanja vezana uz neovisnost.
Uranov tranzit kroz Bika (od 2019. do 2026.), zajedno s Plutonovim tranzitom kroz Bikovu 9. kuću (od 2008. do 2023.) iznjedrio je buntovniji period čak i za najtišeg Bika. Kako su neke životne filozofije i vjerovanja Bikova pretrpjele transformacije pod utjecajem (ili pritiskom, možda) Plutona, neki su izoštravali svoje znanje i intuiciju i stekli više mudrosti, a mnogi Bikovi sada kreću na put osobne revolucije.

 

 

Kvadrat koji tvore Jupiter i Saturn, s jedne strane, i Uran, s druge strane, ukazuju na radnu godinu za Bikove; godinu tijekom koje postaju spremniji ozbiljno promijeniti smjer u kojem ide njihov život ili karijera i otpustiti životni stil koji ne odgovara njihovoj novoj vibraciji.


Jupiter i Saturn stvaraju napete aspekte s Bikovim natalnim Suncem, što bi moglo izbaciti iz inercije Bikove koji su navikli na udobnost (ili barem privid udobnosti). Možda ćete se morati prilagođavati putem nestabilnim situacijama i društvenim ili zakonodavnim promjenama, ali morat ćete i razumjeti i prihvatiti da se ne možete držati više na rubovima prstiju. Vrijeme je da djelujete, promijenite se, pokrenete hrabre stvari koje su izvan norme - ili barem izvan vaših uobičajenih okvira.

Bikovi vole držati situacije, resurse i odnose koji izgledaju stabilni u nepromijenjenom stanju i obično se opiru promjenama. 2021. Bikovi koji se neće dobrovoljno odmaknuti iz svoje zone udobnosti riskiraju zaključiti da su na to prisiljeni događajima, a zatim te događaje doživljavati kao egzistencijalni šok. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com sugerira da radite na astrološkoj energiji 2021. godine, umjesto da čekate da vas ona pogura. Bilo koje područje vašeg života za koje vam se oduvijek čini da je zaglavilo, sada imate priliku ponovno pokrenuti. Koristite potrebnu energiju kako biste napravili neke promjene o kojima sanjate već neko vrijeme na osi kuće i karijere i u svojim vezama.

 

 


Vrijeme je da se posvetite smjeru u kojem ste krenuli i prihvatite da se morate odvojiti od svoje izvorne obitelji i / ili naslijeđenih životnih pogleda. 2021. godine neki Bikovi odlučuju napustiti gnijezdo i preuzeti odgovornost nad vlastitim životom. Čak i ako se početni uvjeti čine teškim, postoji velik potencijal za osobni i profesionalni rast. Ako uspijete zadržati hladnu glavu i moral, možete daleko dogurati.


U ovim astrološkim okolnostima koje su prilično napete, ali i vrlo obećavajuće, ljudi iz vaše okoline ili prijatelji koji imaju iste životne stavove, uvjerenja i ideale kao i vi, mogu igrati glavnu ulogu. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se potrudite da oko sebe imate pouzdane ljude, umjesto da vas oni godinama natežu, obećavajući vam uspjeh koji se nikada uistinu neće dogoditi. S druge strane, s pravom pratnjom možete ostvariti svoje najluđe snove. Važno je pokazati se prijateljskim i nesebičnim te se uključiti u stvari koji vas predstavljaju i zbog kojih se osjećate dobro kad ih predstavljate.

 

 


Obiteljski život Bikova 2021. godine obilježavaju ili uznemiruju neke stvari povezane s novcem: nesporazumi, prepirke, nasljedstva koja uzrokuju sukobe. Mogu se naglasiti oko vremena pomrčine Sunca (10. lipnja i 4. prosinca) i oko pomrčina Mjeseca (26. svibnja i 19. studenog).


Pomrčina Mjeseca iz Bika 19. studenoga 2021. godinu završava s osjećajem da se morate ozbiljno procijeniti i možda će vas obuzeti intenzivni osjećaji koji bi mogli postati preteški. Energija ove pomrčine može vas potaknuti da promijenite način komunikacije i predstavljate svoje ideje, potrebe i želje na način da postignete ravnotežu sa potrebama, željama i idejama drugih. Na primjer, razgovor s obitelji mogao bi se neočekivano razviti. To je situacija u kojoj biste trebali držati emocije pod kontrolom kako ne biste pogoršali stvari i izazvali sukob. Ova pomrčina na kraju godine mogla bi označiti kraj svađe s nekim vama bliskim i dragim, ali samo ako se o stvarima razgovara na otvoren način. To bi moglo biti i vrijeme kada ćete s izvornom obitelji presjeći emocionalnu pupkovinu.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

BLIZANCI - horoskop 2021.

HOROSKOP BLIZANCI 2021.

2021. godine, dok Jupiter i Saturn tranzitiraju njihovu 9. kuću (ideje, vjerovanja, životna filozofija, religija, visoko obrazovanje, putovanja, veze u inozemstvo), Blizanci imaju puno energije kako bi razvijali svoj intelekt, osobni razvoj i mijenjali svoju perspektivu na stvarima na temelju kojih orijentiraju svoj život. Favorizirani su studiji i akademska bavljenja, istraživački ili doktorski programi (ako ste odlučili dalje proučavati određenu temu ili područje) i zanimanja koja se odnose na izdavaštvo. Interakcije s drugim kulturama ili s kvalitetnim mentorima također vam mogu pomoći da se bolje upoznate i izoštriti neke ideje i koncepte ili prevladati neke unaprijed stvorene ideje koje vas ograničavaju.

 

 

Za vas 2021. godina dolazi s prilikom da proširite svoje intelektualne horizonte i obogatite svoje znanje. Znatiželja se može konstruktivno kanalizirati uz pomoć Saturnove energije tako da vodi dobro strukturiranom intelektualnom bogaćenju s dugoročnim blagotvornim učincima. Saturn također pomaže Blizancima da postanu realniji što se tiče projekata, snova i dugoročnih očekivanja.


Uran - vladar Blizančeve 9. kuće - prolazi kroz 12. kuću dugoročno (od 2019. do 2026.), a između 13. i 22. siječnja 2021. čini napeti aspekt s Jupiterom. Zatim, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. - 26. lipnja i 16. - 24. prosinca, Uran pravi kvadrate sa Saturnom. Ovo su najbolja vremena za napuštanje nekih uvjerenja (posebno vezano za odnose i novac) koja više ne rade u vašu korist. Vrlo je vjerojatno da zaključujete da neke teorije i ideje za koje ste se držali više nisu provjerene u praksi ili dobivate informacije koje ruše neke ideje i prisiljavaju vas da izađete iz zone udobnosti. Možda će vas i prozivati da govorite jedno, a radite drugo, a može vam se predložiti da (prije svega) svoj novac stavite tamo gdje su vam usta.
Neki Blizanci mogli bi proći pravi kulturni, vjerski ili filozofski šok 2021. godine, što će potaknuti duboke promjene u njihovoj osobnosti, svjetskim idejama, pa čak i u načinu na koji vide sebe.


Ako razmišljate o tome da zakoračite na put duhovnosti ili ako vas život iz nekog razloga gurne u introspekciju i istraživanje duhovne strane sebe, Tarot-horoskop.com savjetuje vam da pažljivije odaberete potencijalnog vodiča kako ne biste riskirali ozbiljnu energetsku neravnotežu ili probleme povezane s dušom.
Putovanja također mogu biti zanimljiva za Blizance 2021. godine, s neočekivanim događajima, ali i s ograničenjima koja mogu uzrokovati nelagodu. S druge strane, neko putovanje ili odmor mogli bi prouzročiti mnogo dublja iskustva i puno više značenja nego što ste mogli očekivati.

 

 


Znak Blizanaca označen je 2021. pomrčinom Sunca 10. lipnja, što potiče obnovu posebno na mentalnoj razini (jer Sunce je vladar Blizančeve 3. kuće - kuće razmišljanja i komunikacije). Tako ćete dobiti priliku pogledati se iz novog kuta i revolucionirati u načinu na koji izražavate svoje ideje, stavove i mišljenja.
Blizančeva 12. kuća aktivira se pomrčinom Mjeseca 19. studenog 2021. čija vam energija može pomoći u istraživanju nekih unutarnjih djelovanja, poput ideja povezanih s vašim osobnim životom. Tarot-horoskop.com smatra da ova pomrčina samo potvrđuje činjenicu da je 2021. vrlo značajna za osobni život Blizanaca, za otkrivanje nekih osobnih istina, ponovno povezivanje sa sobom i s njihovim fizičkim, emocionalnim, duhovnim i intelektualnim potrebama.


Merkur - vladar Blizanaca - nalazi se u retrogradnom kretanju kroz vašu 12. kuću između 30. siječnja i 21. veljače, i kroz vašu prvu kuću između 30. svibnja i 23. lipnja. Ovi retrogradni pokreti sugeriraju da morate puno posla obaviti na sebi i učinit će trajne promjene u svim područjima vašeg života.

 

 


Do 2023. Pluton ostaje u 8. kući Blizanaca (intimnost, zajednički resursi, porezi, zajmovi, financiranje, transformacija). Ovaj produženi tranzit koji je započeo 2008. godine dodaje se gore napisanim aspektima. Blizanci koji prihvaćaju proces unutarnje preobrazbe, potiču ga ili čak dobrovoljno u njega kreću, mogli bi primijetiti poboljšanje svog zdravlja te tjelesnog i mentalnog tonusa. S druge strane, Tarot-horoskop.com ističe da vam duhovna, vjerska, filozofska i kulturna istraživanja mogu pomoći osloboditi se nekih starijih strahova i razumjeti značenje nekih traumatičnih događaja koji su se dogodili u vašem životu. Sada imate priliku poduzeti vrlo značajan korak prema ozdravljenju.


2021. Jupiter nakratko tranzitira (14. svibnja - 28. srpnja) Blizančevu 10. kuću (karijera, ciljevi, društveno-profesionalna reputacija), a zatim se vraća u 9. kuću. Jupiter 29. prosinca ponovo prelazi u vašu 10. kuću gdje će provesti godinu dana, što znači da će se učinci ovog tranzita osjetiti 2022. godine. Kao rezultat, gledate događaje od kojih će Blizanci imati koristi u profesionalnom razvoju i (pre) orijentaciji u životu uglavnom. Jupiterov tranzit kroz vašu 10. kuću također ima pozitivan utjecaj na veze, partnerstva bilo koje vrste, a pažljivo revidiranje odnosa moglo bi biti jedna od glavnih tema ljetnih mjeseci 2021. godine.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

RAK - horoskop 2021.

HOROSKOP RAK 2021.

2021. godine Rakovi bi se trebali pripremiti za ozbiljne promjene u svom životu, uključujući i životni stil i svakodnevni ritam.
Jupiter - vladar Rakove kuće rada i zdravlja - prolazi kroz vašu 8. kuću (intimnost, transformacija, eliminacije, duboki strahovi, zajednički resursi, porezi, zajmovi, dugovi, financiranje), zajedno sa Saturnom, što znači da je vrijeme da pažljivo revidirate svoje prehrambene navike, radni raspored i svoj osobni raspored, tako da si omogućite vrijeme za traženje duše i otpuštanje nekih navike koje nisu dobre za vas ili bi mogle pokrenuti zdravstvene probleme.

 

 

Tijekom 2021. godine energija planeta gura i pomaže vam da krenete prema pravoj osobnoj revoluciji i boljem poznavanju sebe. Rakovi koji žele započeti istraživačke projekte ili se baviti psihologijom ili okultnim znanostima također su podržani od planeta.
Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021., a zatim nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi kroz 9. kuću Raka (vjerovanja, vjera, životna filozofija, visoko obrazovanje, veze u inozemstvu, putovanja). Ovaj Jupiterov tranzit sugerira da vas gledanje prema unutra ili neki događaji mogu natjerati da promijenite pogled na život i otvorite svoj um i srce prema širim horizontima i otkrivanju dubljih značenja života.


Između 20. lipnja i 28. srpnja 2021. godine, Jupiter se nalazi u retrogradnom kretanju kroz vašu 9. kuću, pružajući vam priliku da pogledate unutra kako biste shvatili što u vašoj životnoj filozofiji treba revidirati i aktualizirati. To bi također moglo sugerirati potrebu da ozbiljno pogledate područje u kojem studirate (ako je to slučaj) ili smjer u kojem idete osobno i profesionalno. Tarot-horoskop.com predlaže da iskoristite maksimum iz ovog povoljnog astrološkog konteksta i zapitate se u što (još uvijek) vjerujete i zašto. Vrijeme je da pokušamo shvatiti generiraju li ta uvjerenja probleme koji inače ne bi postojali.


Imajući na umu činjenicu da je Jupiter vladar Rakove kuće zdravlja, njegovo prisustvo u 8. kući većinom 2021. godine sugerira da bi se neki Rakovi mogli nositi s nekim zdravstvenim problemima ili osobnim krizama. S druge strane, budući da govorimo o Jupiteru - koji se naziva i Velikim Dobrotvorom - bilo koja pitanja mogu se riješiti bez kompliciranja, ali nakon teškog razdoblja ili brojnih posjeta liječnicima ili specijalistima. Tijekom razdoblja dok se Jupiter nalazi u retrogradnom kretanju u vašoj 9. kući (20. lipnja - 28. srpnja), trebali biste potražiti drugo liječničko mišljenje.

 

 


U slučaju nekih Rakova koji prolaze kroz takva pitanja, mogla bi postojati želja da se istraži i duhovni život, vjera ili religije općenito prisutne u svijetu, ili neke teorije ili ideje o smrti, reinkarnaciji itd. Drugi bi mogli imati viziju o uskoj vezi između tjelesnog i emocionalnog zdravlja, ali također u velikoj mjeri između tjelesnog i mentalnog ili duhovnog. U svakom slučaju, njihova sposobnost oporavka dobra je i na kraju bi 2021. za većinu Rakova mogla predstavljati pravi preporod - iz brojnih točaka, ne samo medicinskih.


Prvi pomalo uznemirujući događaji koji lome vašu utrnulost i otvaraju put prema osvješćivanju događaju se u siječnju 2021. godine, kada Jupiter i Uran čine napeti planetarni aspekt. Zatim, Saturn pravi kvadrate s Uranom između 6. veljače i 3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16. do 24. prosinca. Ovaj astrološki kontekst sugerira da bi moglo doći do problema u partnerstvu, naglih promjena u vašoj boljoj polovici ili poslovnim partnerima ili zapleta kad se radi o prihodima koji vas prisiljavaju da revidirate svoje planove za budućnost.


Ako također imamo na umu činjenicu da Uran - vladar vaše 8. kuće - prolazi kroz 11. kuću Raka, zaključak je prilično jasan: ako želite promijeniti svoju budućnost kako biste mogli ispuniti svoje snove, morate usvojiti drugačije strategije od ovih dosadašnjih. Tarot-horoskop.com preporučuje da se odlučite iz vlastite volje izvršiti potrebne promjene kako ne bi bili natjerali da to učinite izvana. Najvjerojatnije već znate gdje i što trebate promijeniti, pa biste trebali preuzeti inicijativu i ne čekati da vas prisile okolnosti.


Da biste postigli ono što ste zacrtali, imat ćete koristi od udruga i suradnje, ali ne u svakom slučaju. Morate zauzeti stav ili pregovarati o nekim ograničenjima od samog početka. Tarot-horoskop.com također savjetuje da se klonite bilo kakve nezakonite ili nemoralne akcije i ne dopustite da vas uvjere da pristanete na sumnjive dogovore jer riskirate postati žrtveni jarac.

 

 


Još jedno područje u kojem možete očekivati promjene 2021. jest prijateljstvo ili veze s nekim društveno-profesionalnim skupinama koje bi mogle pokrenuti relativno napete periode i preokrete. Takva će vas veza vrlo vjerojatno motivirati na neke promjene u vašem životu ili bi vas iskustvo nekog prijatelja moglo duboko obilježiti i potaknuti na razmišljanje.


Budući da znakom Raka vlada Mjesec, pomrčine su za vas uvijek značajna vremena. 2021. pomrčine Mjeseca događaju se 26. svibnja u 6. kući Raka (posao i zdravlje) i 19. studenoga u 11. kući (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, ideali, koristi od bavljenja svojom profesijom); pomrčine Sunca događaju se 10. lipnja u 12. kući Raka (žrtve, izolacija, ali i iscjeljenje i duhovnost) i 4. prosinca u 6. kući (rad i zdravlje). Periodi oko ovih pomrčina mogu biti teži za većinu Rakova, a pokrenuti događaji mogli bi vas natjerati da promijenite neke stvari u svom životu, što vam može stvoriti nelagodu. Tarot-horoskop.com ističe da će se vrlo vjerojatno stvari oslanjati na vaš duhovni stav prema novcu, materijalnim dobrima i poslu ili prema vašem svakodnevnom životu.


Pomrčina Sunca iz lipnja 2021. može vas učiniti umornijima, ali s jasnom sviješću o činjenici da trebate ponovno otkriti sebe i revidirati svoja uvjerenja ili svoj duhovni smjer, u velikoj mjeri. Kao rezultat toga, trebate odvojiti vrijeme za meditaciju i iscjeljenje.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

LAV - horoskop 2021.

HOROSKOP LAV 2021.

Za Lavove su veze s drugima vrlo značajne 2021. Sjeverni čvor prolazi kroz Lavovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, zajednički projekti, nesebičnost, humanitarni rad, društveni ciljevi, planovi i ciljevi za budućnost, organizacije, internetski svijet , društvene mreže i tako dalje), što sugerira da je vrijeme da se potrudite da nastavite ili ponovno pokrenete što više takvih projekata od onih koje ste stavili na čekanje ili ste ih pustili zbog krize.

 

 

Imat ćete ozbiljne koristi ako se bavite proširivanjem i njegovanjem svojih poznanstava i ako se pokažete da ste voljni pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Također možete imati koristi od suradnje s velikim organizacijama i multinacionalnim tvrtkama jer one mogu otvoriti put prema nepredviđenim prilikama, a ni novčana dobit nije loša. S kojim god problemima ili zapletima se bavite pomažu vam razjasniti ciljeve i smjer kojim biste trebali krenuti te bolje iskoristiti svoje resurse.


Tranzit Sjevernog čvora kroz Lavovu desetu kuću poticaj je da se ostave po strani sve unaprijed stvorene ideje i snobizam te da se dođe u kontakt s ljudima iz različitih kultura, religija ili društvenih sredina, što vodi ka više tolerancije i velikodušnosti. Prijatelji bi mogli igrati posebnu ulogu u vašem životu, a događaji iz 2021. pomažu vam da ih riješite. Mnogi Lavovi mogli bi imati neugodan osjećaj da se moraju odreći nekih vlastitih užitaka ili zanemariti vlastite projekte kako bi se u potpunosti uronili u svrhu ili zajednički projekt šireg interesa, ali to je put kojim treba ići. Oni koji su spremni posvetiti se zajedničkim projektima, imaju sve šanse zaključiti da im daju i osobne benefite, čak i ako to nisu očekivali.


Os kuća 5-11 (kuća ljubavi i kuća prijateljstva) aktivirana je pomrčinom Mjeseca 26. svibnja 2021. i pomrčinama Sunca 10. lipnja i 4. prosinca, što dokazuje da su ove teme posebno značajne za evoluciju Lavova tijekom ove godine.

 

 


Veze s djecom (ako ih imate) mogu se zakomplicirati ili zahtijevati više pažnje, pogotovo ako prolaze kroz prve ljubavne priče ili se odluče vjenčati. Tijekom perioda oko pomrčina - i to više tijekom svibnja 2021. – Tarot-horoskop.com savjetuje ženama Lavovima koje su trudne da budu opreznije nego inače.


Lavova 7. kuća (veze, partnerstva, brak, natjecanje) aktivira se 2021. godine s dva značajna tranzita: Jupiter i Saturn. S jedne strane, želite nešto novo u svom ljubavnom životu, nešto uzbudljivije; s druge strane, život vas čini ozbiljnijim i zrelijim u partnerstvu, kako osobnom, tako i profesionalnom.


Tranzit Južnog čvora kroz Lavovu 5. kuću (kuću kojom je vladao Jupiter) mogao bi potaknuti tendenciju prema sebičnosti i taštini, tendenciju koju vam Tarot-horoskop.com savjetuje da držite  pod nadzorom kako ne biste riskirali da vas kazni okolina, bez obzira govorimo li o vašoj boljoj polovici, poslovnom partneru, dobavljaču, klijentu i tako dalje.


Također kao rezultat tranzita planeta iz vaše 7. kuće, 2021. godine mogli biste osjetiti veću konkurenciju na poslu ili u svom području rada općenito, i osjećati potrebu da naučite bolje surađivati i biti fleksibilniji, preuzeti više odgovornosti, upotrijebiti svoje vještine kako biste nesebično i velikodušno služili grupi ili projektu širokog interesa.

 

 


Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021., a zatim i nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi Lavovom 8. kućom i privlači pozornost temama vezanim uz intimnost, međusobno povjerenje, preobrazbu, duboke strahove, ali i zajedničke resurse, poreze, dugove, financiranje ili nasljedstva. U bilo kojoj od ovih tema mogu biti razna pitanja vezana uz moral, zakonitost ili ideje i principe na koje se oslanjate.
Lavovu kuću rada i zdravlja još uvijek aktivira Pluton (do 2023.), a Lavovu kuću karijere aktivira Uran (do 2026.). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da se i dalje možete nositi s određenom profesionalnom nestabilnošću i potrebom za velikim promjenama, možda čak i radikalnim. Možete zaključiti da trebate promijeniti smjer, revidirati svoje planove za budućnost ili resetirati svoja očekivanja u vezi s nekim projektima, ali, s druge strane, možete očekivati da ćete naići na mogućnosti za razvoj talenta, bavljenje hobijem i tako dalje.


Astrološki kontekst 2021. godine gura i pomaže Lavovima da iz svog života izbace one ciljeve, projekte i navike koji više ne odgovaraju onome tko jesu (ili koji nikad nisu odgovarali onome tko su možda bili) i usredotoče se na stvari u kojima doista vjeruju. Lavovi koji ne mogu pustiti neke stare navike i / ili pustiti neke krugove koji im ne čine uslugu riskiraju se baviti zdravstvenim problemima, tjeskobom i općenitim osjećajem da neće biti ispunjeni.


Ukratko, vrijeme je da prilagodite svoje planove i dugoročne ciljeve, oslobodite svoju kreativnost i sposobnost privlačenja kvalitetnih ljudi oko sebe i izgradite moćne timove s kojima možete krenuti na novi put s novom vizijom.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

DJEVICA - horoskop 2021.

HOROSKOP DJEVICA 2021.

Djevičinu 6. kuću (posao, zdravlje, svakodnevna rutina, prehrana, kućni ljubimci) tranzitiraju 2021. Jupiter i Saturn koji čine napete aspekte s Uranom iz vaše 9. kuće (ideje, vjerovanja, životna filozofija, inozemstvo, visoko obrazovanje, religija , filozofija, putovanja). Kao rezultat, izgleda da je i 2021. dinamična za Djevice, godina tijekom koje imaju sve prilike naučiti nove stvari i promijeniti svoje ideje o stvarima za koje su mislili da su istinite ili neupitne.

 

 

Može se očekivati da će vas događaji u 2021. godini izvući iz kolotečine i gurnuti na isprobavanje novih stvari, još profesionalnije. Ako želite uspjeti u onome što ste zacrtali, Tarot-horoskop.com preporučuje pokušaj pronalaska drugih metoda rada, izoštravanje vještina ili promjenu specijalnosti (ako u vašem trenutnom području rada nema puno posla).


Neke bi Djevice mogle promijeniti pogled na svijet ili svoj život kao rezultat ne baš ugodnog događaja na poslu ili povezanog sa zdravljem. Iz mnogih aspekata, 2021. je vrijeme za učenje - možda čak i vrijeme za naučiti kako živjeti drugačije, kako organizirati svoj svakodnevni život uzimajući u obzir druge zdravije i učinkovitije kriterije. Imajući na umu činjenicu da je Uran sudjeluje u nekoliko značajnih planetarnih aspekata 2021. godine, Tarot-horoskop.com smatra da bi moglo doći do iznenađujućih događaja, zapleta i raznih incidenata koji bi vas mogli izgurati iz vaše zone udobnosti i prema novim horizontima, pogledima , i idejama.


Što se tiče zdravlja, možda postoje različita mišljenja ili dijagnoze i možda ćete morati čitati o nekim bolestima, tretmanima ili terapijama. Nalozi liječnika mogu se sukobiti s nekim vašim stavovima ili uvjerenjima, što sugerira da je možda vrijeme da pokušate nešto novo. Glavni naslov 2021. godine je "eksperimentiranje".
Jupiter prolazi kratko kroz Djevičinu 7. kuću (veze, partnerstva, brak, natjecanje) otvarajući put prema nepredviđenim emocionalnim prilikama. S druge strane, budući da je Jupiter vladar četvrte kuće Djevice, njegov tranzit kroz 7. kuću mogao bi ukazivati na promjenu životnih prostora (vašeg ili vaših roditelja) ili možda na želju da poboljšate svoj dom, da ga popravite uzimajući u obzir ezoterične, intuitivne ideje, koristeći Feng Shui (Djevičina 7. kuća su Ribe).

 

 


Ostali značajni događaji koji se događaju 2021. godine vezani su uz dom, obitelj, osnovu na kojoj gradite svoj život (4. kuća), ali i karijeru, dugoročne projekte i društveno-profesionalnu reputaciju (10. kuća), jer ta područja vašeg život aktiviraju tri pomrčine koja se događaju tijekom godine.


Djevičina 4. kuća (dom i obitelj) aktivira se pomrčinom Mjeseca 26. svibnja i pomrčinom Sunca 4. prosinca. Tijekom razdoblja oko tih pomrčina mogle bi se dogoditi prekretnice koje vode prema reorganizaciji obiteljskog života, premještanju ili promjeni odgovornosti između partnera. Također je moguće da bi neke stvari koje treba ispraviti ili uravnotežiti mogle izaći na vidjelo ili osjećaji koji vas muče već neko vrijeme i potkopavaju vašu unutarnju ravnotežu.

 

 


Drugi način na koji biste mogli sagledati stvari mogao bi biti da uzmete u obzir ulaganje u nekretninu ili zaključite da biste trebali prodati ili iznajmiti neku imovinu (kuću, stan, parcelu i tako dalje). Ili ako su vaši roditelji stariji, možda će im trebati veća podrška. Ili možda vaš osobni život zahtijeva više od vas, pa morate napraviti neke prilagodbe kada su u pitanju profesionalni ili poslovni projekti, što vas na kraju stresira ili iritira.


Pomrčinu iz Djevičine 10. kuće detaljno ćemo obraditi u poglavlju posvećenom karijeri, ali možemo razgovarati o pomrčini Mjeseca 19. studenog koja se događa u vašoj 9. kući i pojačava utjecaj Urana potičući vas na avanturu, znanje, i putovanja. U tim okolnostima Tarot-horoskop.com ističe da trebate biti fleksibilni jer će se pred kraj godine testirati vaša uvjerenja ili ideje. Ako predajete na predavanjima ili seminarima ili ako imate aktivnosti povezane s izdavaštvom, velika je vjerojatnost da ćete biti vrlo popularni, dobiti dobre ocjene javnosti i dostići vrhunac svoje karijere ili razvoja projekta, što može dovesti do značajne promjene u vašem životu.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

VAGA - horoskop 2021.

HOROSKOP VAGA 2021.

Za Vage 2021. izgleda posebno kreativno. Tijekom godine mogu se osloniti na podršku Jupitera i Saturna koji prolaze kroz njihovu 5. kuću (kreacija, kreativnost, osobni talenti, ljubav, romantika, djeca, zabava, hobiji, isticanje i promocija samoga sebe). Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da se 2021. godine sjetite stvari koje su vas uvijek činile radosnima ili su vam pomogle da se opustite i za njih napravite vremena. Ako ste zbog užurbanog života zaboravili uživati u onome što se događa ili ste napustili neki hobi koji vam je umirivao srce ili vam pomogao da se osjećate poput sebe, 2021. biste mogli iskoristiti malo vremena za sebe i za činiti ono u čemu uživate.

 

 

Astrološki kontekst godine pokazuje da je to dobar period za pridruživanje plesnom tečaju (ako ste strastveni u tome) ili za nastavak bavljenja nekim sportom. Ako mislite da bi takve stvari mogle biti opasne zbog pandemije, izvrsnu alternativu možete pronaći uz pomoć tehnologije jer Jupiter i Saturn prolaze kroz Vodenjaka, što znači znak koji je povezan s tehnologijom. Kao rezultat toga, osim plesa i sporta, područja u kojima možete iskazati zanimanje i dopustiti da vaša kreativnost procvjeta ona su povezana s IT-om, poput dizajna web stranica.
Ako već neko vrijeme njegujete neki talent - književni, didaktički, umjetnički, tehnički i tako dalje - 2021. može zasjati i privući svima pažnju. Možete čak postati učitelj ili predavač u području koje vas zanima kako biste mogli podučavati ili pomagati drugima.


Sve što ste do sada naučili stimulira vašu kreativnost, tako da imate priliku postati pravi inovator koji ima originalne pristupe i otvara nove puteve u svom polju.


Gledajući na stvari iz druge perspektive, komunikacija s djecom (ako je uopće imate) može se poboljšati tijekom ove godine ili bi mogla pretrpjeti velike promjene jer oni također prolaze kroz period razvoja i redefiniranja svoje osobnosti.

 

 


Saturnov utjecaj, iako se ponekad može činiti restriktivnim, mogao bi biti posebno koristan ako vam pomogne da ostvarite neke planove i projekte - na primjer, pokazujući neki talent ili posebne vještine, s praktičnim i konkretnim rezultatima. Vrlo je vjerojatno da ćete zaključiti da samo vaš talent nije dovoljan i da se trebate potruditi, naporno raditi i pokazati ustrajnost kako biste se istakli. Iako bi ponekad moglo biti teško, Tarot-horoskop.com savjetuje da ne gubite vjetar u jedrima. Ako ste spremni prihvatiti Saturnove darove, dugoročno možete postići sjajne stvari, koje će vam dugo pružati zadovoljstvo i na društveno-profesionalnoj i na osobnoj razini.


Tijekom 2021. godine Uran prolazi kroz Vaginu 8. kuću i stvara napete aspekte s Jupiterom (između 13. i 22. siječnja) i sa Saturnom (između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja te 1. i 24. prosinca). Vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti velik pritisak ili se nositi s teškim razdobljem što se tiče prihoda ili boli u srcu; s kojim god problemima se susretnete samo će pokrenuti briljantnu ideju koja vam pomaže otkriti kako otpustiti sve što vas muči ili ograničava u vašem srcu i u vašem životu. Na primjer, vlastite vas promjene mogu dovesti do umjetničke zrelosti ili zrelijeg pristupa vlastitoj kreativnosti.


Mogli biste proći kroz neki neočekivani i teški događaj koji vam može pomoći da postanete zahvalni na onome što ste do sada dobili u životu i postanete spremniji da budete velikodušni s onima oko sebe.
Gledajući na stvari s drugačijeg gledišta, astrološki kontekst 2021. godine pokazuje da mogu postojati događaji koji će vam pomoći da bolje razumijete što zrelost i odgovornost znače na emocionalnoj, ljubavnoj, materijalnoj, kreativnoj ili reproduktivnoj razini.

 

 


U svibnju 2021. Jupiter prelazi u 6. kuću Vage, gdje ostaje do 28. srpnja. Zatim se vraća u retrogradnom kretanju u 5. kući Vage. No, 29. prosinca Jupiter započinje duži tranzit kroz 6. kuću Vage, koji će završiti 2022. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da možete postići veliki napredak u profesionalnom i zdravstvenom pogledu. S druge strane, nekebi Vagemogle imati zanimljive vizije povezane s duhovnom stranom bolesti ili emocionalnim sukobima koji uzrokuju razne bolesti ili nevolje.


Tri od četiri pomrčine 2021. aktiviraju vašu os znanja, što je posebno poticajno. Pomrčina Mjeseca 26. svibnja 2021. aktivira Vagu 3. kuću (komunikacija, učenje, razmjene, transakcije, prijevozi, veze sa susjedima i članovima obitelji); istu kuću aktivira pomrčina Sunca 4. prosinca. Kao rezultat toga, mogli biste proći kroz krizu u vezi s braćom, sestrama ili susjedima ili osjećati nelagodu zbog svog radnog i životnog okruženja. Možete razmisliti i o ideji preseljenja, ali, s druge strane, možda je bolje više se uključiti u život zajednice u kojoj jeste.


10. lipnja 2021. godine, u 9. kući Vage dolazi do pomrčine Sunca (putovanja, visoko obrazovanje, vjerovanja, vjera, veze s inozemstvom), što vas može nadahnuti da proširite vidike, svoj život utemeljite na nekim novim principima, upišete se na fakultet ili steknete neki Magisterij ili potražite dublja značenja života i svoja iskustava.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

ŠKORPION - horoskop 2021.

HOROSKOP ŠKORPION 2021.

2021. godine Škorpioni se usredotočuju na ljubavni život, prošlost, obitelj, kuću i dom, jer Jupiter i Saturn prolaze kroz njihovu 4. kuću.
Čini se da je vrijeme da vaša izvorna obitelj i / ili vaša obitelj prođu kroz ozbiljne rasprave koje bi se često mogle usredotočiti na temu novca. Nekim temama koje su dugo odgođane ili su izazvale nezadovoljstvo ili sporove sada treba pristupiti sa više zrelosti, strpljenja i pogledati ih iz nove perspektive.

 

 

U siječnju 2021. Jupiter pravi kvadrat s Uranom - vladarem Vagine 4. kuće - tako da se u obitelji možete nositi s nesporazumima ili čak sukobima. Tijekom cijele godine Uran pravi napete aspekte i sa Saturnom, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja, i 16. i 24. prosinca. Dakle, trebali biste se pokazati strpljivima i ne očekivati brze popravke. Tek pred kraj godine postoje šanse za donošenje nekih zaključaka i donošenje nekih odluka, možda postizanje nekih sporazuma ili potpisivanje potrebnih papira i tako dalje.


Napeti aspekti u koje je Uran uključen dokazuju da bi moglo biti nepredviđenih problema povezanih s preseljenjem koje ste planirali ili promjenom prebivališta, nekom transakcijom nekretnina ili preuređenjem vašeg životnog prostora koje ne ide onako kako je planirano.


Ako kupujete dom, stan ili zemljište, Tarot-horoskop.com savjetuje da budete vrlo oprezni u vezi s ponudama jer biste mogli imati neugodno iznenađenje. Trebali biste potražiti pomoć stručnjaka za provjeru dokumenata, dozvola, vlasničkih listova, prethodnih transakcija vezanih uz zgradu ili zemljište i tako dalje. Ako vas privlači neki stariji životni prostor koji biste željeli preurediti po svom ukusu, možda ima skrivenih problema poput strukturnih problema koje ne možete vidjeti na prvi pogled.

 

 


Unatoč ovim prilično teškim vremenima, možete puno postići u pogledu poboljšanja životnih uvjeta za sebe i / ili roditelje. Njihovo zdravlje moglo bi biti osjetljivije; čak i ako nema ozbiljnih problema, to vas neće spriječiti da se uzrujate i da se stalno ne vraćate do kuće roditelja. Vaša zabrinutost zbog njihovog zdravlja mogla bi narušiti vaše planove, na primjer, preseliti se u drugi grad, a ako zaista budete morali ići, selidbu ćete učiniti polovičnom.


Imajući na umu činjenicu da Uran prolazi Škorpionovom 7. kućom (veze s drugima, partnerstva, udruženja, brak), Tarot-horoskop.com ističe da problemi koje imate s obitelji utječu na vaše veze s drugima, pa čak i na vaš brak, pa postaje potrebno biti što diplomatskiji i uložiti napor ako se želite izvući.
Tranziti planeta 2021. sugeriraju da neki Škorpioni emocionalno prolaze teže razdoblje, možda čak i kaotično, ali daje im priliku da se uravnoteže i puste neka iskustva iz prošlosti ili neke obiteljske tradicije koje im onemogućuju da imaju skladnu veze i sretan brak na svoj način - što znači na način koji njihovim roditeljima, na primjer, nije po volji.

 

 


Tranzit Sjevernog čvora kroz Škorpionovu 8. kuću gura i pomaže vam da sredite svoje srce i život otpuštajući predmete, veze i navike koje vam ne čine uslugu ili koje su čak štetne.
Jupiter provodi većinu 2021. godine u Škorpionovoj 4. kući, ali između 14. svibnja i 28. srpnja uzima pauzu u vašoj 5. kući (stvaranje, kreativnost, osobne vještine, ljubav, romantika, djeca, zabava, osobna promocija); 29. prosinca Jupiter se vraća u vašu 5. kuću gdje će boraviti do svibnja sljedeće godine. Uvjeti kada je Jupiter u kući kreativnosti i romantike vrlo su topla vremena, puna naklonosti i radosti koja vam daju izvrsnu priliku da razmislite o tome što je uistinu važno za vas i što vas čini sretnim. U slučaju mnogih Škorpiona odgovor je djeca za koju bi učinili sve; neki se odluče za (drugo) dijete, dok drugi čeznu za ljubavlju ili duševnom vezom; neki se žele zabaviti, otići u avanturu ili se baviti nekim hobijem. U svakom slučaju, Tarot-horoskop.com smatra da je 2021. više vrijeme za smirivanje stvari ili traženje pravog odgovora kako biste tijekom sljedeće godine mogli prijeći na posao.


Druga važna stvar je da tri od četiri pomrčine 2021. godine aktiviraju vašu os vrijednosti, što sugerira da bi moglo doći do značajnih promjena kada je novac u pitanju. Mogli biste proći kroz pomalo neugodna ili teška vremena koja vas tjeraju da realno analizirate svoje planove za budućnost i revidirate svoje strategije, posebno kada su u pitanju izvori prihoda i ulaganja.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

STRIJELAC - horoskop 2021.

HOROSKOP STRIJELAC 2021.

Za mnoge Strijelce 2021. može biti razdoblje redefiniranja i izmišljanja samih sebe ako imamo na umu činjenicu da pomrčina Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca aktiviraju samog Strijelca. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com preporučuje da obratite više pažnje na sebe, i to ne samo s fizičke točke gledišta. Biti ćete na dobitku samo izgradnjom nove slike i promjenom načina na koji se predstavljate drugima i / ili strategijom na temelju koje donosite odluke i imate inicijative. Pomrčine iz Strijelca pomažu vam da promijenite način na koji sebe vidite.

 

 

U svibnju 2021. neki Strijelci mogli bi biti toliko nezadovoljni sobom da osjete potrebu za radikalnom preobrazbom. Neki vaši stariji ili tajni strahovi mogu isplivati na površinu ili ćete otkriti nešto o sebi što vam pomaže u definiranju vašeg stila, ciljeva, a možda čak i područja u kojem želite studirati ili raditi.


Jupiter, vladar Strijelca, daje značajan doprinos promjenama koje se događaju 2021. godine, jer prolazi kroz vašu 3. kuću (komunikacija, učenje, razmjene, transakcije, komunikacije i prijevoz, veze u inozemstvu i sa rodbinom) zajedno sa Saturnom. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da prolazite kroz životnu fazu tijekom koje ste spremniji učiti nove stvari - stav koji vam koristi i kada je u pitanju prihod.


Tijekom 2021. godine mogli biste naići na posebne prilike za učenje, ali više za učenje novih praktičnih vještina. Na primjer, ako ste student i pohađate nastavu da biste stekli neku kvalifikaciju, šanse su da ćete steći neko praktično iskustvo oko ljudi koji imaju iskustva u tom području. Možete otkriti mnogo stvari o sebi, vlastitoj vrijednosti i svojim vještinama. S druge strane, mogli biste zaključiti da ono što ste dosad radili nije toliko relevantno na tržištu rada i da trebate promijeniti područje studija ili promijeniti kvalifikacije.

 

 


Energija koju dobivate tranzitima Jupitera i Saturna kroz vašu 3. kuću pomažu vam ako želite poboljšati način komunikacije, pisanje knjige, izradu web stranice ili bloga, bolju integraciju u svoje radno ili životno okruženje. Otvoreniji ste prema ljudima oko sebe pored kojih ste mnogo puta prolazili, a da to niste primijetili. Možete čak i krenuti u stvaranje lokalne zajednice, skupine koje će se suočiti s izazovima sa kojima se svi suočavamo.


Informacije, znanje i obrazovanje mogli bi biti važniji nego ikad 2021. Mogli biste biti uključeniji u razmjenu ideja i provjeru nekih podataka ili izvora informacija. Možete i putovati više nego prethodnih godina ili putovati na posao.
Saturnova prisutnost u vašoj kući komunikacije pomaže vam da budete realniji u svojim pogledima ili idejama i daje vam sposobnost dugoročnog intelektualnog napora kako biste se istakli kao profesionalac.

 

 


Također je važno da 2021. godine Jupiter i Saturn rade napete aspekte s Uranom - vladarom Strijelčeve 3. kuće. Uran tranzitira vašom 6. kućom, a kvadrati koje čini s Jupiterom (13.-22. Siječnja) i Saturnom (6. veljače-3. ožujka, 1.-26. i 16.-24. Prosinca) sugeriraju sklonost stresu, mentalnom umoru, uznemirenosti , pa čak i nesrećama. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite vrijeme za vježbanje, ne zanemarujući odmor i pokušate imati zdraviji način života.


Tijekom godine neki Strijelci mogli bi radikalno promijeniti svoje stavove o alternativnoj medicini ili nekim nekonvencionalnim ili neuobičajenim metodama liječenja. Trebali biste biti oprezni i ne žuriti s bilo kakvom čudotvornom prehranom ili mijenjati prehranu i lijekove preko noći, jer rizici mogu biti veliki. Ne vjerujte baš svakome, već maksimalno iskoristite kvadrat Saturna i Urana kako biste mogli održati realnost kada je u pitanju procjena revolucionarnih metoda koje namjeravate primijeniti.


Jupiter - iako veći dio 2021. godine provodi u Strijelčevoj 3. kući - nakratko (između 4. svibnja i 28. srpnja) prolazi i kroz 4. kuću (dom, obitelj, podsvijest, emocionalnu osnovu, prošlost, roditelje i veze s njima), a 29. prosinca vraća se ovdje i ostaje do svibnja sljedeće godine. Jupiterov tranzit kroz vašu 4. kuću aktivira strahove povezane s unutarnjom ravnotežom i vezama s bliskima i tjera vas na traženje duše i istraživanje vaših ranjivosti i ideje sigurnosti. Neki Strijelci mogli bi dobiti ideju da osnuju obitelj, kupe dom i stvore svoje gnijezdo.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

JARAC - horoskop 2021.

HOROSKOP JARAC 2021.

Jarci već dugi niz godina prolaze kroz proces duboke transformacije vođeni prisutnošću Plutona u znaku Jarca. Uzimajući u obzir tranzit Plutona koji je započeo 2008., a završava 2023., Tarot-horoskop.com predlaže da zbrojite stvari, analizirate jeste li uspjeli izaći iz nekih krutih obrazaca i komunicirati s bliskima na drugačiji način, također vidite li budućnost i vaše dugoročne projekte drugačije.

 

 

2021. godine neki bi Jarci mogli osjetiti olakšanje jer su Jupiter i Saturn tranzitirali iz Jarca u Vodenjak, što znači Jarčevu drugu kuću (rad za novac, osobne resurse i vrijednosti). Kao rezultat toga, nakon unutarnjeg rada obavljenog prethodnih godina, vrijeme je da se istaknete i iskoristite sve svoje resurse kako biste počeli zarađivati za život i konsolidirali svoje izvore prihoda.


Važne teme u 2021. godini su upravljanje vašim osobnim resursima i poboljšanje vašeg prihoda. Kvadrati koje Uran - vladar Jarčeve 2. kuće - tvori s Jupiterom i Saturnom govore o problemima, a o njima ćemo u poglavlju posvećenom radu i novcu.
Tranziti Jupitera i Saturna kroz Jarčevu 2. kuću također ukazuju na činjenicu da još uvijek morate poraditi na svom samopoštovanju. 2021. godine imate priliku prevladati neka ograničavajuća uvjerenja, jer će vas događaji prisiliti da izađete iz svoje zone udobnosti i ponašate se drugačije nego prije. Možete otkriti nove stvari o sebi i vlastitim vještinama.


Budući da je Jupiter vladar Jarčeve 12. kuće (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav), 2021. godine možda ćete biti zainteresiraniji za ulaganje u razne terapije koje vam mogu pomoći da pristupite svojoj podsvijesti kroz satove duhovnosti, meditaciju ili druga sredstva za povezivanje sa svojim unutarnjim svemirom i svojim vrijednostima. S druge strane, Tarot-horoskop.com smatra da vam sve to pomaže da shvatite da sigurnost koju tražite ne dolazi izvana, iz bogatstva koje postižete, već dolazi iz vaše nutrine.

 

 


Neki Jarci mogu biti sebični ili škrti, želeći sve samo za sebe, dok ih energija Jupitera tjera prema velikodušnosti, istraživanju i pokazivanju dobročinstva. Nije lako pronaći ravnotežu između dvije polarne suprotnosti, ali ovo bi mogla biti jedna od lekcija koju će Jarci morati naučiti 2021. Duhovna strana onoga što je važno postaje značajnija, kao i poštivanje duhovnih vrijednosti i stjecanje i upravljanje materijalnim vrijednostima.


Između 14. svibnja i 28. srpnja 2021. Jupiter kreće na kratko putovanje kroz 3. kuću Jarca (komunikacija, učenje) i 29. prosinca vraća se ovamo na nekoliko mjeseci. Jupiterova prisutnost u vašoj 3. kući potiče komunikaciju s terapeutom ili nekim tko vam je blizu i prirastao srcu pa vam je lakše otpustiti neka unutarnja opterećenja.


Također je važno da dvije pomrčine 2021. aktiviraju Jarčevu 12. kuću. Pomrčina je Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca. Mjesečeva pomrčina u svibnju mogla bi označiti relacijsku ili emocionalnu viziju, jer je Mjesec vladar Jarčeve kuće odnosa, partnerstva i braka. Neki Jarci mogu osjećati potrebu za pregrupiranjem, oporavkom i iscjeljenjem  kako bi mogli donijeti najbolje odluke. Neke starije stvari mogu vas sustići, pa vam je potrebna jasnoće da biste ih riješili. Kada je riječ o pomrčini Sunca na kraju godine, daje vam puno energije za obnavljanje i postizanje cilja. Pravo je vrijeme da u sebi odlučite u kojem smjeru želite koračati tijekom sljedećih tjedana.

 

 


Još jedan značajan astrološki događaj je pomrčina Sunca od 10. lipnja 2021. godine, Jarčeva 6. kuća (zdravlje, posao) koja sugerira da bi vaše zdravlje moglo biti krhko ili pod utjecajem unutarnjih previranja, problema i briga novijeg vremena, možda čak i posljednjih godina. Da biste povratili fizički i mentalni tonus, morate promijeniti svoj pogled na stvari. Također biste trebali obratiti pažnju na svoje vrijeme rada / odmora, paziti na sebe, dati si više vremena da se opustite i jedete što zdravije. Ako niste oduševljeni što manje radite i radite više pauza (većina Jarca je poznata po tome što je predana svom poslu i karijeri), Tarot-horoskop.com preporučuje da razmislite da su to neophodne mjere kako biste zadržali i učvrstili svoju radnu sposobnost.


Sjeverni čvor koji prolazi i kroz 6. kuću Jarca potiče vas da se bolje brinete o sebi, svom tjelesnom, mentalnom i duhovnom zdravlju.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

VODENJAK - horoskop 2021.

HOROSKOP VODENJAK 2021.

Za Vodenjake 2021. izgleda intenzivno u emocijama, bogata zapletima i pitanjima vezanim uz stabilnost, sigurnost, obitelj i životne prostore.
Uran već prolazi vašom 4. kućom (prošlost, korijeni, obitelj, životni prostori, emocionalna osnova, podsvijest) od 2019. godine, ali 2021. godine sukobljava se s Jupiterom i Saturnom koji tranzitiraju samog Vodenjaka. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci mogli bi proći kroz razdoblje nezadovoljstva sobom, možda čak i unutarnjeg revolta, tako da bi neki od njih mogli napustiti svoja rodna mjesta, dom svojih roditelja i tako dalje.

 

 

Ako je 2019. označila početak nekih osobnih ili obiteljskih nemira, oni se mogu pogoršati 2021. godine i zahtijevati ozbiljne promjene. Neke situacije i događaji omogućuju vam da vidite da se stvari ne mogu odvijati kao do sada i možda ćete se osjećati nesigurno, još više kad Uran i Saturn naprave kvadrate: 6. veljače - 3. ožujka, 1. - 26. lipnja i 16. – 24. prosinca.


Mogli bi se drugačije osjećati prema obiteljskoj tradiciji ili tradiciji nekih mjesta koja za vas imaju neko posebno značenje. Možda se više nećete osjećati ugodno u vlastitom domu ili obitelji. Neke odgovornosti vezane uz roditelje (starije osobe ili lošeg zdravlja) ili vašu vlastitu obitelj na kraju vas zamaraju, umaraju, nerviraju i generiraju potrebu za oslobađanjem. Saturn - tradicionalni vladar Vodenjaka - prolazi kroz sam Vodenjak, što vas gura prema strpljenju, zrelosti, odgovornosti i poštivanju nekih moralnih obveza koje priznajete duboko u sebi.

 

 


Ako iznajmljujete dom, možda ćete se preseliti prije nego što je predviđeno; ako želite kupiti vlastiti dom, možete se suočiti s nejasnim ili nestabilnim situacijama pa se čini da se stvari ne slažu lako. Isto se može dogoditi ako pokušavate preurediti svoj dom, pa Tarot-horoskop.com predlaže izradu što fleksibilnijih planova i ostavljanje prostora za nepredviđeno.
S druge strane, budući da Saturn prolazi vašom prvom kućom, 2021. godine mogli biste se istaknuti kao autoritet u svom području rada, naći se pod svjetlima reflektora nakon perioda u kojem niste privukli pažnju. Ali na pomolu je prilično intenzivan period, pa ćete se možda nositi s ponavljajućim umorom, melankolijom ili možda nedostatkom motivacije. Važno je dozirati svoj trud i neprestano se podsjećati da vam se daje važna šansa koju vrijedi iskoristiti.


Astrološki kontekst 2021. gura vas prema ponovnom izgrađivanju sebe - nečem u čemu biste trebali uživati. Također vam pomaže da revidirate i ozbiljno prilagodite svoje planove za budućnost, posebno u siječnju, kada se usavršava kvardat Jupiter-Uran.
Još jedan značajan tranzit 2021. godine je onaj Sjevernog čvora kroz Strijelca, znači kroz Vodenjakovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalne skupine, planovi za budućnost, tehnologija), čiji je vladar Jupiter. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com smatra da biste se mogli nositi s problemima u prijateljstvima ili s negativnim utjecajem nekih prijatelja na vas. Mogli biste se i pretjerano vezati za neke navike, ideje ili pogreške iz prošlosti ili pokušati oko sebe okupiti samo ljude koji odobravaju ono što govorite i podržavaju vas čak i kada ne donosite najbolje moguće odluke. U vezi s prijateljima ili nekim skupinama ili u sklopu nekih zajedničkih projekata, možda ćete više naletjeti na pitanja koja se odnose na pravednost, moral ili etiku.

 

 


Vodenjakovu 11. kuću također aktiviraju dvije od četiri pomrčine 2021. godine: pomrčina Mjeseca 26. svibnja i pomrčina Sunca 4. prosinca. Kao rezultat toga, Tarot-horoskop.com ističe da je vrijeme da lucidno analizirate svoje veze s onima oko sebe i razjasnite koje su vam uistinu korisne, potičući vas na napredak, a zatim razvrstajte ljude oko sebe. Također biste trebali biti realni i fleksibilni kada su u pitanju projekti za budućnost, posebno oni koji se odnose na tehnologiju ili internetski svijet. Nakon što izvršite sortiranje, u prosincu možete naletjeti na nove projekte i mogućnosti. Također morate pronaći ravnotežu između svojih potreba i potreba grupa u kojima ste.

Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

RIBE - horoskop 2021.

HOROSKOP RIBE 2021.

Mnogim Ribama 2021. godine postaje jasno da se trebaju više nego ikad pregrupirati, prilagoditi vlastitim vrijednostima i nekim starijim ciljevima ili snovima koje su možda izgubili putem ili napustili iz bilo kojeg razloga.
Jupiter i Saturn prolaze kroz vašu 12. kuću (duhovnost, podsvijest, izolacija, kronične bolesti, iscjeljenje, bezuvjetna ljubav) i pomažu vam da vratite unutarnju ravnotežu i redefinirate smjer u kojem idete u životu u skladu sa svojim najdubljim duhovnim vjerovanjima.

 

 


 


Saturnov tranzit kroz vašu 12. kuću utoliko je značajniji jer Ribe često teže izgubiti se u produljenim snovima, idealima i maštarijama, izbjegavajući stvarnost ili njezine manje ugodne dijelove. U tu se svrhu Saturn može pokazati vrlo dobrim sidrom, a energija koju vam daje pomaže vam da unutar konkretnih rješenja pronađete izlaz iz bilo koje egzistencijalne krize i / ili da preuzmete odgovornost za smjer u kojem želite ići dugoročno.


Budući da je Saturn vladar Ribine 11. kuće (prijatelji, društveno-profesionalne grupe, planovi za budućnost, tehnologija), glas razuma može biti stariji prijatelj koji je iskusniji u životu i daje vam poziv za uzbunu na vrijeme . Čak i ako nećete puno mariti za ono što ćete čuti ili ako se to protivi vašim vlastitim idejama, Tarot-horoskop.com savjetuje da odvojite vrijeme za traženje, razmišljanje i preispitivanje.


Tijekom 2021. godine Uran - vladar 12. kuće Riba - stvara napete aspekte s Jupiterom i Saturnom, što pokazuje da biste se mogli nositi s neuobičajenim događajima ili situacijama namijenjenim isprobavanju nekih vaših starijih ili zastarjelih ideja kako bi vas izveo iz zone udobnosti i natjerati vas se da se suočite s nekim stvarnostima koje više ne možete poricati. U tu svrhu kvadrat Uran-Saturn (6. veljače-3. ožujka, 1. do 26. lipnja i 16.-24. Prosinca) predviđa neke događaje koji vam mogu pomoći da shvatite gdje se držite ideja koje se ne temelje na stvarnosti. Ako inzistirate na tome da se držite tih ideja, riskirate drastično ograničiti izglede za napredak i razvoj sebe - kako na osobnoj tako i na profesionalnoj razini - i na kraju donijeti pogrešne odluke koje vam dugoročno mogu naštetiti.
Uran je u tranzitu 3. kuće Riba (komunikacija, učenje) još od 2019. godine, a kvadrat koji čini sa Saturnom 2021. povoljan je za Ribe koje su spremni naučiti nove stvari, čak iako se zapravo ne podudaraju s nekim osobnim stvarnostima.

 

 


Više ili manje iznenađujuće ili čak neugodne situacije s kojima ćete se suočiti 2021. godine trebale bi vas potaknuti na iskrenost prema sebi i drugima i otvoriti put procesu ozdravljenja, dodavanja stvari i preusmjeravanja. Ponekad se možete osjećati ranjivo i vidjeti neprijatelje čak i tamo gdje ih nema. S druge strane, mogli biste zaključiti da su vam najgori neprijatelji vaše vlastite ideje i uvjerenja. Tarot-horoskop.com preporučuje da pouzdano zakoračite u duhovnu i mentalnu reviziju sebe, pronalazeći duboko unutra snagu prepoznati ono što ste učinili loše i zatražiti oprost onih kojima ste nanijeli zlo ili ih razočarali. Traženje oprosta nije znak slabosti; upravo suprotno, to je znak lucidnosti i unutarnje snage, gesta koja može ubrzati zacjeljivanje i pomaže vam brže postići duševni mir.


Istraživanje svojih emocionalnih korijena, prošlosti i veza s roditeljima ili obitelji savjetuje i tranzit Sjevernog čvora kroz 4. kuću Riba. Sve ove stvari navode na zaključak da možete graditi nešto što je čvrsto samo na temeljima koji imaju čvrstu unutarnju osnovu, i autentične vrijednosti. Ponekad vam se može činiti da je sve nejasno i nesigurno, ali to je samo učinak emocionalnih sukoba izazvanih starijim ranama s kojima se morate ozbiljno nositi 2021. Za neke Ribe mogla bi se dogoditi dragocjena pomirenja s voljenima ili s vlastitim odabirom iz prošlosti.


Tijekom cijele godine Tarot-horoskop.com preporučuje da se ne pokušavate držati lažnih prikazivanja i ne pokušavate stvarati lažnu sliku uspjeha, jer druge ne možete prevariti lažima i jasno vide što je iza njih. Vrijeme je da se vratimo na autentične vrijednosti, preuzmemo ih i primijenimo u praksi.

 

 


Jupiter, tradicionalni vladar Riba, prolazi kroz vaš znak na kratko (14. svibnja - 28. srpnja), a zatim se 29. prosinca 2021. ponovno prebacuje u Ribe, gdje će ostati do svibnja 2022. Taj tranzit otvara nove perspektive dugoročno i pomaže vam da postanete optimističniji u otkrivanju motivacije koja vam je potrebna kako biste bili ustrajni i realni u svladavanju problema s kojima ste se bavili u posljednje vrijeme.


Predviđanja za ljubav i veze, kao i za karijeru i novac bit će objavljena uskoro. Pratite Tarot-horoskop.com  na Facebooku i obavijestit ćemo vas.

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com