RUNE TJEDNA (14.07.-20.07.)

 

NAUTHIZ - LJUBAV Nauthiz

Nauthiz sugerira da ćemo morati biti strpljivi u ovom trenutku. Ljubav se ne može požurivati​​. Njoj treba vremena i truda da bi mogla rasti i postati jaka. Borbe i teškoće mogu biti nužni dio za pronalaženje prave i trajne ljubavi. Uvjerite se da ste stvarno cijenite one koji su oko vas.

 

InguzINGUZ - POSAO

Inguz ukazuje na to da je sada vrijeme za završetak tekućih poslova i poslovnih pitanja kako bi se napravilo mjesta za nove početke i nove mogućnosti koje su na putu. Nemojte trošiti vrijeme na prošlosti, usredotočite svoju energiju prema novim pravcima i putevima koje dolaze u vašem životu.

 

 

UruzURUZ - ZDRAVLJE

Uruz nas poziva da se pripremimo za razdoblje hrabrosti i snage koje će nam biti potrebno kako bi prevladali prepreke koje bi se mogle pojaviti na našem putu. Uruz nam također pruža iscjeljujuću moć za one kojima je potrebna, da se ubrza oporavak i pruža odlučnost za prevladavanje nedaća.

 

 

MannazMANNAZ - SAVJET

Mannaz nam sugerira da je ovo dobro vrijeme da analiziramo svoj život i pokušamo se vidjeti očima drugih. Govori nam da si uzmemo vremena za uživanje u ovom dijelu svog životnog puta i ne zaboravimo da možemo nešto naučiti od svake osobe i situacije s kojom se susretnemo na putu.

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT