Mjesečni numeroskop za broj 3

 

Ako je vaš OSOBNI BROJ GODINE 3, lipanj je vaš OSOBNI MJESEC broj 9

Osobna godina broj 3 podržava kreativne ideje, optimizam i društvene situacije, ali ovaj mjesec ćete se možda osjećati pomalo loše emocionalno.

Vi ste bili u petoj brzini od početka ove godine tako da je ovo možda više slučaj prebacivanja u nižu brzinu kako bi sagledali što ste učinili do sada i odvojili dobre ideje od loših. 

Vi ćete se definitivno baviti ispitivanjem svog života i odlučivanjem gdje vam je potrebno napraviti neke prilagodbe. Možda niste bili usredotočeni, raspršujući svoju energiju i sada je vrijeme da pogledate kako bi vidjeli ono što je potrebno, a što nije. Uzmite si vremena da stavite u perspektivu sve aspekte svog života i budite spremni otpustiti bilo što zbog čega nsite sretni ili ispunjeni. Možda ćete se čak morti pozabaviti svojim odnosom ovog mjeseca.

Također bi mogli završiti ili privesti kraju projekt na kojem ste radili neko vrijeme. Bez obzira na to, bez obzira na uspone i padove ovaj mjesec emocionalno, na kraju, imati ćete jasniju perspektivu gdje želite ići do kraja ove godine, tako da ovaj mjesec ima pravu svrhu.

 

 

numerologija

najbolji astro tarot horoskop centar


 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela