Mjesečni numeroskop za broj 2

Ako je vaš OSOBNI BROJ GODINE 2, lipanj je vaš OSOBNI MJESEC broj 8

Budući da ste u osobnoj godini broj 2, u svakoj situaciji u životu morate postupati s kooperacijom, taktom i diplomacijom i ovaj mjesec se ne razlikuje na tom planu, međutim, ovaj mjesec donosi neke financijske nagrade i priznanja za vaš trud i rad.

Možete očekivati riječi hvale od svojih suradnika, a tu je i prava prilika za promociju ili nešto što će podići vaš status na poslu. Ako ste u redu za promicanje, vijest će biti dobro ovaj mjesec. Ako ste htjeli povišicu, ovo će biti mjesec za postavljanje tog pitanja.

Novac koji vam duguju iz prošlosti će se više nego vjerojatno pojaviti ovog mjeseca. Ipak, imajte na umu da problem može nastati kod suradnika, a vi ćete morati riješiti problem s mješavinom diplomacije i autoriteta. On nosi ponavlja, tako da bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu, ako dođe do bilo kakvih sukoba, jedini način da ih riješite je pronalaženje mirnog kompromisa.

Vi ćete biti usredotočeni na svoju karijeru ovog mjeseca i financijske probleme, ali na tom polju ovo bi trebalo biti mjesec nagrada.

 

numerologija

najbolji astro tarot horoskop centar


 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela