Mjesečni numeroskop za broj 1

1,broj

 

Ako je vaš OSOBNI BROJ GODINE 1, lipanj je vaš OSOBNI MJESEC broj 7

Ovo je bila dinamična godina za vas, koja vam je pružila nove prilike i nove početke. Lipanj donosi drugu vrstu prilika i jednu koji zahtijeva od vas da stavite svoju karijeru i odnose na čekanje.

Vrijeme je da se malo odmorite i pogledate unatrag i analizirate. Uzeti malo slobodnog vremena je upravo ono što bi trebali raditi ovog mjeseca.

Nemojte se osjećati kao da zabušavate, nego gledajte na to kao priliku da dobijete dublji uvid u smjer u kojem vaš život ide. Pokušajte dnevne meditacije. Uzmite si vremena za razmišljanje o tome što želite, gdje želite ići u životu i ispitajte svoje unutarnje osjećaje.

Ovo je mjesec koji crpi duhovnu energiju oko vas, a vi bi mogli biti posebno pronicljivi ovog mjeseca. Obratite pažnju na svoje snove i doista odmorite i uživajte ovaj mjesec, jer sljedeći mjesec će biti ovdje uskoro i karijera će biti vaš glavni fokus i život će se vratiti u višu brzinu. Ako osjećate nedostatak energije i potrebu za više sna, odajte počast svom tijelu i učinite upravo to.

Ovo je vaš mjesec odmora.

 

numerologija

najbolji astro tarot horoskop centar


 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela