Mjesečni numeroskop za broj 1

1,broj

 

Ako je vaš OSOBNI BROJ GODINE 1, lipanj je vaš OSOBNI MJESEC broj 7

Ovo je bila dinamična godina za vas, koja vam je pružila nove prilike i nove početke. Lipanj donosi drugu vrstu prilika i jednu koji zahtijeva od vas da stavite svoju karijeru i odnose na čekanje.

Vrijeme je da se malo odmorite i pogledate unatrag i analizirate. Uzeti malo slobodnog vremena je upravo ono što bi trebali raditi ovog mjeseca.

Nemojte se osjećati kao da zabušavate, nego gledajte na to kao priliku da dobijete dublji uvid u smjer u kojem vaš život ide. Pokušajte dnevne meditacije. Uzmite si vremena za razmišljanje o tome što želite, gdje želite ići u životu i ispitajte svoje unutarnje osjećaje.

Ovo je mjesec koji crpi duhovnu energiju oko vas, a vi bi mogli biti posebno pronicljivi ovog mjeseca. Obratite pažnju na svoje snove i doista odmorite i uživajte ovaj mjesec, jer sljedeći mjesec će biti ovdje uskoro i karijera će biti vaš glavni fokus i život će se vratiti u višu brzinu. Ako osjećate nedostatak energije i potrebu za više sna, odajte počast svom tijelu i učinite upravo to.

Ovo je vaš mjesec odmora.

 

numerologija

najbolji astro tarot horoskop centar


tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela