VODENJAK - horoskop 2020.

HOROSKOP VODENJAK 2020.

Očekuje vas jako puno različitih dešavanja kao i brojne nove mogućnosti koje će vas kroz čitavu 2020. godinu voditi u pozitivnom smjeru. Ostvarit ćete mnoge ambicije, želje i težnje. Planete će se tako posložiti da će od vas zahtijevati momentalne reakcije, čak i kada su u pitanju sitnice. U nekim ćete trenucima biti vrlo borbeni i agresivni a u prvi će plan doći vaša impulzivnost. Ovo može biti pozitivno samo ako dobro procijenite ljude i situacije. Mnogi će odnosi proći kroz veće ali pozitivne promjene. Ovisno o okolnostima, na nekim će životnim poljima kroz godinu prevladavati osjećaj neodređenosti ili čak praznine. Pokušajte se u 2020. pritajiti, posebno ako osjetite da su moguće nevolje i suočavanja sa konkurencijom pa čak i potencijalnim poslovnim partnerima. Nemojte olako odbijati nove prilike.

 

 

 LJUBAV I BRAK

Vaša će ljubav, strast i emocije u 2020. godini biti pod velom tajni. To ne znači da ćete biti potpuno tajanstveni i da nećete biti skloni ponekom ekscesu. Upravo suprotno, bit ćete prilično impulzivni kada je ljubav u pitanju ali pokušajte se suzdržati, uvijek radije djelujte polako, umjereno i sigurno. Budite jako oprezni u trenucima pojačane emotivnosti, nećete se jasno izražavati što bi moglo uzrokovati veće nesporazume i probleme koje neće biti lako riješiti. Uvijek budite svoji i pokažite svijetu oko sebe da na vas ništa ne može utjecati, čak ni ljubav ili brak. Očekujte i povratak osobe iz prošlosti a kad se to dogodi budite spremni što prije donijeti odluku o tome hoćete li je prihvatiti ili ne. Ako je i prihvatite, budite jako oprezni jer bi se mogle otvoriti stare rane. Ukratko, kroz 2020. godinu, kada je u pitanju emotivno zdravlje i blagostanje, sve je u vašim rukama a tu odgovornost morate shvatiti ozbiljno. U trenucima kad će vam biti potrebni ljubavni savjeti potražite pomoć od prijatelja ili obitelji. Oni od vas koji su slobodni ove će godine iskusiti pravu ljubav i proći kroz dešavanja o kojima su mogli samo sanjati. Pokušajte uvijek živjeti u sadašnjosti ali imajte u mislima plan za ljubavnu budućnost.KARIJERA

U 2020. godini vas očekuje poslovni rast. Predviđene su vam velike i ozbiljnije promjene od kojih će vas neke neugodno iznenaditi ali ćete ih uspješno prihvatiti nakon što shvatite da vam idu u prilog. Upravo je zbog ovog poslijednjeg jako bitno da ne reagirate impulzivno, uvijek promislite i potražite u svemu ono pozitivno. Proljeće mnogima od vas donosi premještaj ili promjenu radnog mjesta, ukoliko ćete biti voljni to prihvatiti. Naime, ove godine vam ništa neće biti nametnuto i bit ćete vrlo prilagodljivi kada je u pitanju poslovno okruženje. Uz pomoć Saturna možete smisliti jako dobre dugoročne planove pa uvijek budite u toku i povremeno napravite analizu cjelokupne situacije. Kroz godinu će vas pratiti osjećaj zadovoljstva i ponosa. Sav trud koji uložite u 2020. isplatit će se i osigurati vam još veći uspjeh u 2021. Nemojte stati, kad mislite da ste od sebe dali puno, pokušajte dati još više jer ćete onim što napravite ugodno iznenaditi ne samo sebe nego i ostale.


FINANCIJE

Za vas će novac i financije u 2020. godini predstavljati apstrakciju u smislu da nećete previše o njima razmišljati. Ova godina označava period u kojem će vam konačno doći opipljivi rezultati rada i truda iz prethodnih godina. Možete očekivati stalne novčane priljeve a kroz čitavu ćete godinu biti relativno zadovoljni svojim financijama. Nećete biti posebno usmjereni materijalnim vrijednostima pa tako niti skloni boriti se za stjecanje novih. Sredina godine garantira veću financijsku promjenu a do tad morate naučiti kako što bolje raspolagati onim što imate u svom vlasništvu. Unovčite svoju imovinu ili je se riješite ako vam predstavlja teret. Nemojte biti previše ekstravagantni po pitanju troškova niti darežljivi. Morate prvenstveno kontrolirati svoje potrebe za trošenjem inače ćete se dovesti u situaciju kaosa. Bit će više prilika za različite investicije, neke će od njih djelovati idealno ali uvijek provjerite osobu koja vam nešto nudi ili predlaže. Kraj godine većini vas garantira sreću i nove novčane priljeve.ZDRAVLJE

Ove ćete godine jedino vi imati kontrolu nad vlastitim zdravljem. U 2020. godini ćete biti vrlo emotivni i ranjivi te skloni upijati tuđe brige i negativnu energiju. Zapamtite da će sve biti u redu ukoliko uspijete kontrolirati svoje emocije i raspoloženja a to ćete u pojedinim trenucima moći samo ako se udaljite od osoba koje u vama izazivaju negativnost, strah ili nesigurnost. Klonite se zlih misli i želje za osvetom a nemojte biti ni previše usmjereni zabavi i porocima. Bilo kakvo bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima pomoći će vam da se osjećate fizički ali i mentalno dobro. Neki će od vas ove godine imati probleme sa mišićima, budite oprezni i naučite odmarati. Nemojte preskakati obroke i pokušajte šetnju uvesti u svoju rutinu. Jednostavnim ćete mjerama i prilagodbama izbjeći bilo kakve značajnije zdravstvene poteškoće.OBITELJ I STIL ŽIVOTA

 

 

Pred vama je godina u kojoj ćete promijeniti način razmišljanja o obitelji i prijateljima. Otkrit ćete nove načine zbližavanja a drage će osobe cijeniti vaše emocije i trud koji ulažete. 2020. godina predstavlja jako dobar period za međuljudske odnose, zbližit ćete se sa mnogima iz okoline a pred vama su i brojna nova poznanstva. Vrijeme je da učvrstite svoju poziciju unutar obitelji. Posvetite se dobrobiti najbližih ali isto tako dajte do znanja da su vam potrebni mir i podrška. Vjerujte u sebe, vjerujte u odnose sa dragim osobama i uspješno ćete kročiti kroz život. Posebno će vam se isplatiti izdržljivost i smiren stav u trenucima napetosti iako tih trenutaka gotovo da i neće biti.Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Moguće su trzavice na polju obitelji, pripazite da vam to ne naruši samopouzdanje. Imat ćete dovoljno energije, posvetite se ostvarenju svojih snova i odredite nove ciljeve.

Veljača 2020. – Bit ćete komunikacijski vrlo jaki a možete očekivati i dobre odnose sa okolinom. Ovaj je period idealan za pregovore ali i za popravljanje različitih odnosa.

Ožujak 2020. – Zabava i ležernost ono su što će vam obilježiti dane. Pripazite na to da ne nakupite previše poslovnih zaostataka. Lako ćete izraziti svoje emocije.

Travanj 2020. – Bit ćete jako entuzijastični i imati pregršt energije. Čuvajte se negativnih osoba. Puno ćete toga naučiti iz različitih novih iskustava.

Svibanj 2020. – Bit će vam potrebno relativno malo truda i vremena za poslovne aktivnosti. Budite jako oprezni sredinom mjeseca kad bi u vama mogao prevladati osjećaj praznine.

Lipanj 2020. – Imat ćete bolju sliku sebe i svoje budućnosti. Bit ćete vrlo društveni ali i skloni sanjarenju pa budite oprezni ako prema nekom razvijete simpatije.

Srpanj 2020.  – Bit ćete otvoreni i spremni preuzeti inicijativu. Mnogi će ostvariti bitan poslovni cilj. Nemojte biti previše neodlučni i tvrdoglavi, od nekih stvari odustanite.

Kolovoz 2020. – Dosta ćete razmišljati o planovima za budućnost pa će tako većina vas promijeniti svoje stavove i ciljeve. Držite se pozitivnih osoba i nemojte sanjariti.

 

 

Rujan – Pred vama su novi poslovni pothvati a do kraja ćete mjeseca biti jako ponosni na sebe. Život će vam biti kompleksan ali ćete se uspješno nositi sa svim izazovima.

Listopad 2020. – Doći ćete do bitnih životnih spoznaja. Moguće su komplikacije u ljubavi ali nemojte biti zabrinuti niti preozbiljni. Sve se može riješiti smirenom komunikacijom.

Studeni 2020. – Prevladavat će ljubav i romantika a bit ćete u dodiru i sa svojom duhovnošću. Mnogi će pronaći ljubav svog života a oni koji su u braku bolje će razumjeti drugu stranu.

Prosinac 2020. – Okrenite se meditaciji. Prihvatite činjenicu da su neuspjesi dio života kao i različite odgode. Nemojte gubiti nadu jer će se situacije vrlo brzo popraviti.SAVJET

Nemojte ništa preskakati niti odbijati. Pred vama su bitna dešavanja i velike stvari. Budite realni i slijedite svoju životnu viziju. Oprez i mudri potezi ono su što će vam donijeti nezamislivu sreću.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela