VODENJAK - horoskop 2019.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2019.

 

2019. godina vam donosi optimizam. Bit ćete razumniji nego ikad i u svakoj ćete situaciji pronaći pravu mjeru i balans. Ukratko, kako će godina odmicati tako ćete biti zreliji i uspješniji. Moći ćete točno odrediti pogreške iz prošlosti, ispraviti se na pravi način i prepustiti novim životnim osvajanjima. Stalno ćete sklapati nova poznanstva pa ćete tako imati nove prijatelje ali i nove radne kolege. Čim ostvarite neki od ciljeva, postavite si drugi. Nemojte gubiti vrijeme nego iskoristite sve što možete i što smatrate povoljnim.

 


LJUBAV I BRAK

Jako ćete napredovati u pogledu ljubavi. Nemojte dozvoliti da vas kroz godinu previše obuzmu emocije i dovedu do naglih reakcija. Umjesto toga sjednite sa partnerom/icom, razgovarajte što više i budite prvi u smišljanju planova koji vode boljoj budućnosti odnosa. Nemojte se bojati nešto inicirati, u pravom ste periodu za bitnije životne odluke. Bit ćete jači od partnera/ice i skloni se nametnuti što nije uopće loše, naravno sve dok druga strana razumije vaše namjere i ciljeve. Nemojte ništa tajiti a posebno nemojte namjerno izazivati svađe ili nastupati sa optužbama jer vas to neće dovesti nigdje. Obitelj i prijatelji će predstavljati odličan izvor inspiracije za vaš ljubavni život pa bi tako oni od vas koji su slobodni upravo putem njih mogli upoznati pravu osobu. Godina je odlična i za radikalne promjene pa tako ako ste tražili pravi trenutak za prekid lošeg braka, ne trebate odugovlačiti ni dalje čekati. Sredina vam godine daje više slobode, ne u smislu da ćete biti sami nego ćete moći samostalnije odlučivati i više vjerovati partneru/ici. Ako vas nešto smeta, obavezno to odmah i recite inače će se nakupiti dosta toga i stvoriti probleme koji najvjerojatnije vode prekidu odnosa. Ako do tog prekida dođe, zapamtite da vrijeme liječi sve rane.

 

KARIJERA

Očekujte nekoliko dobrih prilika. Pred vama je godina u kojoj ćete biti zadovoljni općenito poslom i karijerom. Bit će perioda kad ćete nadređene morati u nešto uvjeravati što će vam uzeti dosta vremena ali će se i isplatiti. Ukoliko mijenjate radno mjesto, a manji broj vas će to napraviti prisilno dakle dobiti otkaz, vrlo ćete se brzo prilagoditi i uklopiti u novu radnu okolinu. Ako planirate promijeniti radno mjesto ali pod vlastitim uvjetima, nemojte brzati nego sačekajte kraj godine, tad ćete imati odličnu ponudu koja se isplati u svakom pogledu. Oni koji imaju ugovor na određeno radno vrijeme mogu ove godine očekivati veću stabilnost pa tako i potpisivanje ugovora za stalno. Bit ćete na pravom putu a neće vam nedostajati ni faktora sreće pa tako možete preuzimati poneke rizike. Muški će pripadnici znaka ove godine imati problema sa samokontrolom, bit će trenutaka kad ćete reagirati previše burno pa čak i agresivno i kad ćete nametati drugima vlastite stavove. Pokušajte zato izbjegavati suočavanja sa kolegama i nadređenima jer ćete tako samo doći u nevolje.

FINANCIJE

Ove ćete godine naučiti nekoliko lekcija kada je u pitanju novac. Nekoliko ćete se puta morati prilagođavati novonastalim financijskim situacijama. Pokušajte živjeti na što jednostavniji način i budite skromniji kako bi izbjegli veće poteškoće. Bilo kakvi troškovi koje namećete sami sebi mogu oštetiti kućni budžet i onemogućiti vam ostvarenje planova. Usmjerite se na nužne stvari i izbjegavajte izlaske koji podrazumijevaju čašćenja. Isto tako, ako ikako možete, izbjegnite sve situacije i događanja koja od vas zahtijevaju veću svotu novca, nemojte lagati niti smišljati izgovore nego jednostavno recite u čemu je problem.

ZDRAVLJE

2019. vam godina započinje sa optimizmom i dobrim zdravstvenim stanjem a kroz čitavu ćete godinu biti mentalno jaki i bez fizičkih poteškoća. Očekuju vas povećane aktivnosti na polju posla i obitelji pa ćete tako stalno biti u užurbanom tempu i pod stresom. Energiju pokušajte čuvati, nemojte je rasipati na beznačajne stvari i osobe. Pokušajte se povezati sa vlastitim tijelom i nemojte ići preko svojih mogućnosti. Kad uhvatite vremena, odmorite a obavezno ako radite psihički težak posao, ostavite nešto vremena za tjelovježbu ili fizički rad. Nemojte se dakle previše naprezati ali niti ulijeniti, pronađite balans. Izbjegavajte brzu hranu i onu previše začinjenu jer vas upravo takva prehrana može dovesti do ozbiljnijih probavnih smetnji. Ako slučajno osjetite anksioznost ili depresivnost, bez oklijevanja i osjećaja neugode potražite liječničku pomoć.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove godine u obitelji možete očekivati dobrotu i veselje. Bit će novih odnosa, brakova ali i novorođenčadi. Pravo je vrijeme za odustati od nekih stavova pa se pomiriti sa onim članovima obitelji sa kojima ne razgovarate ili ste u očito lošim odnosima. Budite oprezni samo ako živite u tradicionalnom okruženju, naime ove ćete godine bit skloni samovolji te obrascima ponašanja koji nisu prihvaćeni u takvim sredinama. Neke će vas situacije kod kuće izbaciti iz takta ali ostanite smireni. Sredina godine nosi odluku u vezi prijateljstva. Pokušajte na tog prijatelja/icu obratiti više pozornosti i odvojiti više vremena za one prave, dublje razgovore. Budite praktični i dozirajte potrebu za slobodom i neovisnosti.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Tragat ćete za razumijevanjem. Ponekad ćete zanemariti svakodnevicu pa su mogući poslovni zaostaci.

Veljača 2019. - Bit ćete vrlo pričljivi sa dozom hvalisavosti. Nemojte ni u čemu pretjerivati. Slobodno podijelite svoje ideje sa okolinom.

Ožujak 2019. - Nastavljaju se dešavanja iz veljače. Poradite na ciljevima koje imate a ideje pretvorite u nešto opipljivo.

 

Travanj 2019. - Vrijeme je za nove poteze u polju ljubavi. Bojat ćete se novih stvari i onog nepoznatog ali je sve stvar percepcije, ne morate ništa što ne želite.

Svibanj 2019.- Imat ćete dojam da vas sputavaju oni koji bi vam trebali dati najveću potporu. Posao vam nosi dosta stresa i bit ćete pod pritiskom.

Lipanj 2019. - Promijenit ćete životni stil i početi razmišljati na prikladniji, bolji način. Posao će vas okupirati u mjeri da ćete zanemariti ljubavni život.

Srpanj 2019. - Nešto ćete reći čime ćete razljutiti nadređene ili službenu osobu o kojoj vam nešto ovisi. Brzo se ispravite i ispričajte.

Kolovoz 2019. - Istovremeno će vam se dešavati više stvari pa ćete imati dojam da se ne snalazite. Pregovarajte i budite spremni na kompromise.

Rujan 2019. - Stalno ćete se povlačiti i udaljavati od svakodnevice a upravo to sad ne bi trebali činiti. Suočite se sa problemima koje imate da ne bi postali veći.

Listopad 2019. - Bit ćete mentalno jaki, odlično ćete surađivati sa drugima i uživati u razgovorima. Očekujte dobre vijesti ali i nečije suprotstavljanje.

Studeni 2019. - Mjesec ćete započeti na pogrešan način ali to neće dugo potrajati. Ono što pogriješite pokušajte odmah potom ispraviti.

Prosinac 2019. - Kada je u pitanju karijera, možete očekivati pozitivne pomake. Bit će napetih situacija u privatnom životu, posebno ako nastupite previše direktno.


 

ZAKLJUČAK

Pred vama je definitivno jedna od najzaposlenijih godina. Bit ćete društveno ali i poslovno aktivni te stalno sklapati nova poznanstva. Neke ćete odnose prekinuti da bi ubrzo stupili u nove, puno bolje.

 


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela