VAGA - horoskop 2019.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2019.

 

2019. godina donosi dobre i čvrste odnose sa okolinom te stabilan društveni život. Kroz čitavu godinu možete očekivati podršku od okoline. Ono što vam je nedostajalo u prethodnom perioidu a što ćete svakako imati u ovom, potreba je za slobodom u privatnom polju života. Kada je u pitanju posao, usmjerite se stvaranju produktivnih i konstruktivnih saveza koji će nadmašiti poslovnu razinu pa tako dovesti i do prijateljskog odnosa. To možete uz pomoć takta i diplomatskog nastupa. Prevladat će vaša sklonost miru i želja za balansom. Bit ćete posvećeni onom što radite a da bi ostvarili željeni uspjeh morat ćete si ponekad nešto uskratiti.

 


LJUBAV I BRAK

2019. godina je usmjerena više na vaše davanje nego na primanje pa će vas to u nekim trenucima dosta izbaciti iz takta, osjećat ćete se zanemareno, mislit ćete ponekad i da vas druga strana samo iskorištava ali sve to možete riješiti smirenim razgovorima. U prvoj ćete polovini godine nastupati diplomatski pa ćete tako upoznati nove ljude koji će imati ljubavni interes. Ukoliko ste dulje vremena slobodni, nemojte se odmah poveseliti pa pristati na prvu priliku jer svakako nije jedina, moći ćete birati. Sredina će godine donijeti nemir pa će se tako neke veze i brakovi prekinuti dok će druge biti narušene. Upravo u to vrijeme morate kontrolirati svoje emocije jer bi mogli doći do nevolja. Kako će dani prolaziti, tako ćete privlačiti nove osobe da bi pred kraj godine neki od vas donijeli naglu ali promišljenu odluku te odredili tko vam ostaje u životu a tko više ne. Muškim  je pripadnicima znaka kraj godine idealan period za sklapanje braka.

 

KARIJERA

Ova vam je godina slična prethodnoj, barem kada je u pitanju uspjeh. Još ste uvijek u fazi gradnje karijere a uspjeh vam neće biti teško ostvariti, uz uvjet da znate što radite i zašto odnosno koji su vam ciljevi. Slobodno se posvetite novim poslovnim projektima, upuštajte se u pregovore a ne bi bilo loše ni ući u poslovno-partnerski odnos pa otvoriti vlastito poduzeće, osobito ako vam je struka rad sa rukama i nečim opipljivim. Kroz čitavu ćete godinu biti jako motivirani. Naravno da će se pojaviti povremene poteškoće ali tad jednostavno nastavite dalje. Sredinom godine možete očekivati veće promjene, ozbiljnije svote novca i prilike koje bi mogle u potpunosti odgovarati vašoj viziji vlastite budućnosti. Bit ćete srdačni i ljubazni a upravo uz pomoć toga možete pretvoriti konkurenciju i poslovne neprijatelje u prave suradnike i saveznike. Kako će godina odmicati, tako ćete imati sreće u poslu međutim prije potpisivanja bitnih ugovora obavezno svaki put pročitajte ona sitna slova.

FINANCIJE

Pred vama je godina zarade. Očekujte više manjih odnosno kratkoročnih financijskih uspjeha, novac će stalno dolaziti što će vam ujedno davati motivaciju za daljnji trud. Na poslu vas očekuju povišice te nagrade i bonusi što će također ojačati kućni budžet. Sredina vas godine stavlja pred iskušenja, bit ćete skloni potrošiti više nego smijete na vlastito zadovoljstvo i zabavu. Pokušajte se što više suzdržati i držati zadanog budžeta. Isti taj budžet trebate odrediti već u siječnju ili veljači a bilo bi mudro ne mijenjati ga u onim trenucima kad imate veće priljeve jer ćete tako najbolje uštedjeti i staviti nešto novca sa strane. Upravo ćete time izbjeći poteškoće u drugoj polovini godine kad vas očekuje više izdataka povezanih uz promjene životnog stila i/ili stanovanja. Ukoliko ste svjesni situacije i posljedica određenih financijskih poteza, ne trebate očekivati poteškoće. Bit će neizvjesnih situacija ali će one isto tako brzo i proći. Kraj godine vam nosi dobit od ulaganja u nekretnine, isplatit će se i dugoročne investicije u koje ste ulagali prethodnih nekoliko godina.

ZDRAVLJE

Ove vam godine energija dolazi iz više različitih izvora pa ćete je imati dovoljno za rješavanje životnih obaveza i zadataka. Ipak, nervoza, stres i previše naprezanja mogli bi uzeti svoj danak te vas dovesti do zdravstvenih poteškoća. Nemojte raspršivati vlastitu energiju nego je čuvajte i uvijek ostanite fokusirani na ono što vam je najbitnije. Sredinom godine očekujte probleme u privatnom ali i poslovnom životu a radi njih i povećan umor, najviše onaj psihički. U tom periodu pokušajte odvojiti nešto vremena za opuštanje i relaksaciju. Muški pripadnici znaka ove godine mogu očekivati fizičke izazove, povezane najvjerojatnije uz posao. U nekim stvarima možete riskirati ali pokušajte to raditi u nekoj mjeri, npr. ako pretjerate sa hranom i pićem onda se obavezno posvetite detoksikaciji organizma. Isto tako, ukoliko se premorite, pokušajte par dana nakon toga više odmarati.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz 2019. godinu možete očekivati nekoliko poteškoća u obitelji a prekinut će se i prijateljski odnos koji ste smatrali dobrim. Kako bi kod kuće zadržali dobru atmosferu i izbjegli veće svađe, morat ćete preuzimati pojedine rizike i donositi veće odluke. U pojedinim će trenucima biti dosta meteža, kaosa a da bi se mogli sa time nositi morat ćete se naučiti koncentrirati te odvojiti bitno od nebitnog. Jedino ćete tako prebroditi prvu polovinu godine i osigurati mir u idućem periodu. U drugoj polovini godine izbjegavajte prepirke sa prijateljima. Budite iskreni i predani odnosima koji su vam bitni ali dozvolite i novim osobama da uđu u vaš život. Stalno ćete sklapati nova poznanstva, upravo vam te osobe mogu postati novi izvor potpore ali i zabave, opuštanja. Krajem godine očekujte poneku bolnu odluku i težak odabir ali što god odlučili, imajte na umu da je dugoročno pozitivno.Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Odlično ćete komunicirati. Iznenadit ćete neke ljude promjenom stava. Nemojte obraćati pažnju na osobe koje vam se nameću.

Veljača 2019. - Bit ćete šarmantni pa se usmjerite međuljudskim odnosima i ostvarenju ciljeva. Većinu ćete vremena bit fokusirani na posao.

 

Ožujak 2019. - Imat ćete dojam da ste se pogubili. Vodit ćete se maštom pa tako pogrešno procijeniti neke osobe. Izbjegavajte direktna sučeljavanja.

Travanj 2019. - Ovaj mjesec preuzmite rizike. Odličan je za započinjanje nečeg novog. Nemojte se uvjeravati u to da ste nešto pogriješili prije nego vidite kako će se sve odigrati.

Svibanj 2019. - Bit ćete visoko motivirani na svim životnim poljima. Vrlo ćete brzo i bistro razmišljati. Ljudi će vas stalno moliti za usluge i savjete.

Lipanj 2019. - Potražite pomoć starije osobe ili osobe koja ima autoritet jer samostalno nećete moći ostvariti što ste naumili.

Srpanj 2019. - Mjesec pun dinamike i dešavanja. Budite ljubazni prema onima koji su vam bitni i nećete pogriješiti.

Kolovoz 2019. - Bit ćete jako dobre volje i pričljivi. Energije vam neće nedostajati. Nećete imati strpljenja za starije osobe.

Rujan 2019. - Nemojte se iznenaditi kad shvatite da vam je porasla popularnost. Moguće su ljubomora i posesivnost u ljubavnom odnosu.

Listopad 2019. - Bit ćete glavna zvijezda zabave. Budite svoji i nemojte se brinuti jer se nemate zbog čega. Razmislite o tome što želite u karijeri.

Studeni 2019. - Neće biti previše dešavanja pa to iskoristite kako bi se odmorili i prikupili energiju. Očekuje vas zanimljivo novo poznanstvo koje može postati tajna veza.

Prosinac 2019. - Uživat ćete u društvu najbližih. Bit će napetih situacija na poslu ali ih možete riješiti uz pomoć šarma i slatkorječivosti.


 

ZAKLJUČAK

Promijenit ćete neke stvari u ljubavnom odnosu a neki će od vas promijeniti i partnera/icu. Ova je godina za vas na neki način buđenje. Nemojte se previše uznemiravati oko manjih problema i trzavica, prvo odredite je li nešto prolazno.


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com