STRIJELAC - horoskop 2020.

HOROSKOP STRIJELAC 2020.

2020. godina donosi vam dobre trendove. Nećete više oklijevati i biti nesigurni, najviše će se toga promijeniti po pitanju vaše volje i to u pozitivnom smislu. Skriveni problemi koji nisu mogli biti definirani i koji su vas ometali dulje vremena polako će postati opipljivi što znači da ćete biti sve bliže njihovom rješenju. Društvo će vas cijeniti i prepoznati kao kvalitetnu osobu. Kroz čitavu ćete godinu slijediti svoju intuiciju što će se pokazati vrlo dobrim. U odličnoj ste fazi za promjenu radnog mjesta a bilo kakva pravna pitanja konačno će krenutivama u korist. Oni od vas koji se bave kreativnim poslovima moći će opipati svoj uspjeh. Kako će se godina bližiti kraju, tako ćete dobiti razne nagrade za strpljenje i izdržljivost.

 

 

 LJUBAV I BRAK

Pred vama je ove godine nešto potpuno novo. Mnogi će tako, nakon nekoliko trzavica sa partnerom/icom, biti prisiljeni sagledati situaciju drugačijim očima što će ih dovesti do bitne odluke i promjene. Čak će i oni zauzeti zauzeti potpuno drugačiji stav i uvesti u svoj ljubavni život nove, pozitivne promjene. Bit ćete se skloni pozitivno nametnuti u vezi ili braku, uočavat ćete i najmanje promjene kod voljene osobe i brzo im se prilagoditi. Neće vam biti problem iskazati svoje emocije a Saturn će vam čitavo vrijeme pomagati i garantirati dobar odnos. Bolje ćete razumjeti što znače emocije i koliko je u odnosu bitno obostrano poštovanje. Oni od vas koji su slobodni ove će godine konačno pronaći svoju idealnu priliku i to vjerojatno do ožujka. Bez obzira na stav koji trenutno imate, nećete moći izbjeći nove prilike.KARIJERA

2020. godina predstavlja svojevrsni poligon na kojem ćete moći pokazati svoje poslovne sposobnosti i vještine. Držite se ambicija koje imate jer bi ih mogli lako ostvariti. Imat ćete sreće u gotovo svemu, pred vama su brojne nove prilike za suradnju, ponude honorarnih poslova ali i općenito povećanje poslovnih prihoda. Prva polovina godine predstavlja idealan period za zajedničke poslovne pothvate i različite poslovne suradnje dok je druga polovina bolja za samostalan rad. Kroz čitavu godinu budite oprezni kada su u pitanju odnosi sa nadređenima i kolegama, nemojte dozvoliti da itko na vas vrši pritisak ali ga nemojte ni vi vršiti na druge. Radite marljivo i budite uporni kako bi krajem godine osjetili konkretnije rezultate. Oni od vas koji su zainteresirani za poduzetništvo naći će dovoljno vremena za razradu ideje i pokretanje vlastitog posla. Nemojte se nikad usmjeriti samo jednoj stvari.


FINANCIJE

2020. godina je godina vašeg financijskog uspona. Prevladat će osjećaj optimizma koji će dugo potrajati i pratiti vas kroz čitavu godinu. Taj će optimizam pozitivno utjecati na vaše razmišljanje pa tako i na odluke. Ipak, bit će trenutaka kad ćete trošiti više nego si možete priuštiti i to na male užitke i ekstravaganciju. Ako se uspijete suzdržati, mogli bi uštedjeti stoga se kontrolirajte i izbjegavajte pretjerana čašćenja sebe i drugih, kupnju darova ili trošenje novca na neopravdana putovanja. Planete će vam stalno pomagati prikupiti novac ali da bi mogli doista iskoristiti sve povoljne okolnosti odmah početkom godine vratite stara dugovanja. Marljivo ćete raditi a sukladno tome ove godine i zaraditi. Kraj 2020. vam nosi novi vjetar u leđa i potencijalno dobru priliku.ZDRAVLJE

Planete vam obećavaju pregršt energije a najbitnije je da je ispravno usmjerite. Budite oprezni jer će u pojedinim trenucima ulozi biti visoki i odnositi se direktno na vaše blagostanje i sreću unutar obitelji. Nemojte biti previše okupirani poslom niti stvari dovršavati puno prije roka jer vam time drugi mogli nametnuti tempo koji će biti sve teže održati. Shvatite ovo ozbiljno inače ćete se dovesti u situaciju prevelikog stresa i ozbiljnijih zdravstvenih problema. Neki će od vas ove godine imati probleme povezane uz probavu i jetru. Ispravno i temeljito planirajte svoju prehranu, posebno ako namjeravate ostati fit i imati primjerenu tjelesnu težinu. Nemojte ni u čemu pretjerivati, budite konzistentni i praktični.OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2020. godina vam predviđa brojne veće promjene povezane uz obitelj i stanovanje. Imat ćete brojne nove ideje u kojima će vas drugi podržati a time ćete se osjećati prihvaćeno i biti sretni. Zbližit ćete se sa prijateljima i članovima obitelji. Neki će od vas početkom godine imati problema, naime bit ćete skloni razmišljanjima povezanim uz prošlost što će izazvati negativne emocije i zbog čega bi mogli krenuti u pogrešnom smjeru.Kad će vam to biti najviše potrebno, moći ćete računati na savjete i usluge od strane prijatelja. Ostanite vjerni sebi, nemojte se u 2020. godini previše prilagođavati drugima niti se odricati onoga što vam je bitno.


 

 


Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Bit ćete jako predani radu i spremni dovršiti sve poslove koje ste započeli ovaj ali i prethodnih nekoliko mjeseci. Kako će mjesec odmicati tako ćete usporiti tempo.

Veljača 2020. – Prevladavat će dobra atmosfera iako će biti trenutaka kaosa. Ponekad ćete biti previše emotivni a posebno će vas smetati osobe koje pred vas stavljaju prevelike zahtjeve.

Ožujak 2020. – Imat ćete pregršt inspiracije i bit ćete vrlo entuzijastični. Ostanite čvrsto nogama na zemlji, nemojte dozvoliti da vas ponesu emocije.

Travanj 2020. – Bit će vam nešto lakše ostvariti kratkoročne ciljeve ali samo uz uvjet da niste nestrpljivi. Budite oprezni kako vam entuzijazam ne bi stvorio neprijatelje.

Svibanj 2020. – Intenzivan period u kojem će svi potisnuti problemi isplivati na površinu. Nemojte dozvoliti da vama prevladaju emocije jer će okolina biti sklona agresivnim potezima i podvalama.

Lipanj 2020. –Povoljan mjesec. Bit ćete pozitivni i skloni potrazi za novim oblicima poslovne suradnje. Osim što ćete se usmjeriti poslu, dosta ćete se baviti pitanjima povezanim uz obitelj, dom i prijatelje.

Srpanj 2020.  – Dobar mjesec za prihvaćanje novih izazova ali i za poneki kompromis kojim ćete raščistiti trzavice u odnosu sa bitnom osobom. Bit ćete vrlo strastveni a očekuju vas i ljubavna iskušenja.

Kolovoz 2020. – Vjerovat ćete u sebe i ono što radite što će se svidjeti drugima koji će biti spremni pružiti vam podršku i dati potrebne resurse. Razmislite o smjeru kojim idete, revidirajte ciljeve.

 

 

Rujan – Ostanite smireni i nemojte druge prozivati za stvari u koje niste sigurni. Igrajte na sigurno, ovo je dobro vrijeme za udaljiti se od materijalnih dobara, okrenite se nematerijalnom.

Listopad 2020. – Također jedan dobar mjesec u kojem ćete biti vrlo spiritualni. Inspiracije vam neće nedostajati pa se fokusirajte na nove pobjede. Posvetite se više poslu.

Studeni 2020. – Bit ćete sretni i zadovoljni, posebno oni od vas koji će ovoga mjeseca prekinuti odnos koji im je predstavljao teret. Razmislite o tome kako možete razveseliti druge.

Prosinac 2020. – Bit ćete dosta osjetljivi na tuđe komentare. Imat ćete puno razumijevanja i ljubavi za one bližnje ali ih nemojte gušiti svojom pažnjom. Neke će stvari krenuti u pogrešnom smjeru.SAVJET

Ove ćete godine u više faza biti previše emotivni, pripazite kako ne bi pretjerali u svojim reakcijama. Budite skromni a isto tako budite praktični i konzistentni kada je u pitanju rješavanje privatnih i poslovnih izazova. Razumno će vam razmišljanje uvijek ići u prilog.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela