ŠKORPION - horoskop 2020.

HOROSKOP ŠKORPION 2020.

2020. godina ide u prilog novim počecima ali i dovršavanju svih onih bitnih zadataka i poslova sa kojima ste u zaostatku. Planete će vam pomoći riješiti nekoliko bolnih situacija koje su vas pratile kroz prethodnih nekoliko godina. Započinjete jedan nov životni ciklus u kojem ćete osjetiti olakšanje i konačno se riješiti boli i različitih kompleksa. Istovremeno ulazite u novu životnu fazu u kojoj neće sve biti idealno ni lako a tu samo o vama ovisi koliko ćete se snaći i što ćete smatrati prilikom. Slobode vam neće nedostajati kao ni hrabrosti. Mnogi će od vas ove godine pažnju usmjeriti onom materijalnom a isto će tako mnogi materijalizirati neke od svojih davnih želja.

 

 

 LJUBAV I BRAK

Kroz čitavu 2020. godinu možete očekivati kaos i turbulencije. Suočit ćete se sa različitim situacijama koje će u vaš ljubavni život unijeti pozitivne promjene iako vam se ponekad neće tako činiti. Izgledni su prekidi veza ali i nova ljubavna poznanstva, puno prikladnija od onih ranijih. Očekujte neočekivano. Oni od vas koji su slobodni ove će se godine osjećati vrlo osjetljivo i emotivno a istovremeno će morati donijeti nekoliko ozbiljnijih ljubavnih odluka. Bez obzira na vaš ljubavni status, prije nego se upustite u bilo kakve ljubavne obaveze, prije svega razmislite o svojoj ali i o prošlosti voljene osobe. Dobro razmislite o tome hoćete li moći prijeći preko nekih stvari za koje znate da bi kad tad mogle uzrokovati trzavice. Budite pristojni, pokažite da znate voljeti a isto tako jasno dajte do znanja da želite biti voljeni. Nemojte zbog ljubavi zanemariti prijatelje jer bi mogli pasti u očima voljene osobe i na kraju ostati potpuno sami. Kako će godina odmicati tako će dobar dio vas ostvariti svoje ljubavne želje i snove.KARIJERA

Kada su u pitanju posao i karijera, ove ćete godine u sebi imati dozu bijesa. Bit ćete jako odlučni i željni promjena a za te ćete se promjene bez problema boriti koliko god treba. Planete vam idu u prilog pa će se tako dosta toga promijeniti spontano i bez vaše veće intervencije. U prvoj ćete polovini godine ostvariti nekoliko značajnijih postignuća što će vas istaknuti u odnosu na druge te vam donijeti brojne nove prilike i ponude. Njegujte vještine koje imate i pratite dešavanja povezana uz posao posebno jer vam druga polovina godine sugerira promjenu posla, promaknuće ili osjetnu povišicu plaće. Mnogi će se od vas posvetiti specifičnim radnim zadacima gdje će pronaći sebe i konačno dobiti priliku za samostalan rad koji podrazumijeva kreativnost. Razmislite o idejama i planovima koje ste u prošlosti napustili, ove bi ih godine mogli oživjeti i tako doći do zavidnog uspjeha. Budite oprezni u zadnjoj četvrtini godine kad će vam netko nuditi riskantnu ali primamljivu suradnju.


FINANCIJE

Pred vama je vrlo aktivna godina u kojoj ćete se naći pred brojnim prilikama za napredak i za zaradu. Uvijek će postojati više načina i sredstava kojima možete doći do boljeg financijskog statusa i zato morate u svakom trenutku znati koji su vam dugoročni ciljevi. Ako se pogubite, mogli bi dosta toga izgubiti. Neke ćete lekcije tako naučiti na teži način ali bez dugoročnih posljedica iako će one kratkoročne biti prilično neugodne. Isplanirajte prihode i troškove, budite transparentni sami prema sebi ali i prema onima sa kojima dijelite financije. Neki će od vas ove godine biti sretne ruke kada su u pitanju igre na sreću ali nemojte očekivati bogatstvo i imajte mjeru. Godina je dobra za naplatu ali i za vraćanje starih dugova. Ukratko, vaši će priljevi moći zadovoljiti vaše potrebe ali ne i pohlepu. Idite uvijek na sigurno što znači da se u 2020. ne bi trebali upuštati u riskantne investicije.ZDRAVLJE

Bit ćete u dobroj fizičkoj ali i psihičkoj formi kroz čitavu godinu, posebno ukoliko vodite brigu o svom zdravlju i svjesni ste važnosti prehrane. Zahvaljujući dobrom položaju Marsa možete očekivati visoke razine energije. Tu energiju pokušajte čuvati tako što ćete se uvijek fokusirati na ono pozitivno. Ako je usmjerite na negativne događaje i osobe mogli bi izazvati neželjene posljedice poput snažnih glavobolja ili probavnih smetnji. Morate jasno odrediti svoje prioritete, posebno u prvoj polovini godine kad će pred vama biti dosta odabira pa tako i stresa. Uzmite u obzir pravila prehrane, nemojte sebi dozvoliti preskakanje obroka a ukoliko pijete kavu na prazan želudac, pokušajte napustiti tu naviku i uvedite doručak u svoju dnevnu rutinu inače su mogući problemi sa šećerom i općenito probavom.


 

 


OBITELJ I STIL ŽIVOTA

U 2020. godini morate uvesti nekoliko važnih, odvažnih i većih promjena koje će vam poboljšati život – svoje riječi pretvorite u djela inače vas okolina neće shvaćati ozbiljno. Neće biti posebno loših dešavanja ali vas očekuju trenuci nesigurnosti u kojima će se tražiti vaša pribranost kao i stručnost. Prije nego donesete veće odluke, razmišljajte logično i uzmite sebi dovoljno vremena za istraživanje koje smatrate potrebnim. Ako osjetite da situacija izmiče kontroli, naprosto se udaljite i promatrajte što će se slijedeće dogoditi. Neće biti razloga za paniku niti će se od vas očekivati nerazumno brze reakcije a povremene krizne situacije možete očekivati samo u prvoj polovini godine. Obitelj će vas podržavati i na njih možete računati u svakom trenutku. Nemojte ignorirati prijatelje koji će u drugoj polovini godine trebati barem vaš savjet ako ne i konkretnu pomoć. Ove ćete godine morati vratiti i poneku uslugu.Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Energiju ćete usmjeriti neželjenim zadacima što i nije tako loše uz uvjet da se ne radi o obavljanju tuđeg posla. Nemojte dogovarati nove poslove.

Veljača 2020. – Bit ćete dosta zbunjeni dešavanjima u okolini ali kako će mjesec odmicati tako ćete uz pomoć ispravne komunikacije nadvladati razne situacije i ostvariti uspjeh.

Ožujak 2020. – Ne trebate očekivati nikakve probleme uz uvjet da ih sami ne stvarate. Zgrabite svaku priliku za odmor. Nemojte druge osuđivati niti komentirati jer bi njihova priča ipak mogla biti drugačija.

Travanj 2020. – Odličan period. Možete ostvariti uspjeh na svim životnim poljima ali nemojte biti nestrpljivi. Bit ćete vrlo strastveni i skloni pričati o emocijama.

Svibanj 2020. – Fokusirajte se na svoje životne ciljeve i nemojte dozvoliti da vas drugi uvlače u svoje probleme jer bi se situacija mogla izmaknuti kontroli.

Lipanj 2020. – Idealan period za odmor i opuštanje. Okrenite se meditaciji i slobodno u pojedinim trenucima budite lijeni. Slijedite svoje srce ali nemojte previše riskirati.

Srpanj 2020.  – Budite oprezni po pitanju poslovnih poteza i svjesni odgovornosti koju nosite. Dio će vas prolaziti kroz period ljubavne nesigurnosti, nagle bi reakcije samo mogle pogoršati situaciju.

Kolovoz 2020. – Vrlo stabilan i povoljan mjesec. Neće biti nikakvih problema i osjećat ćete se dobro. Posvetite se onom što vam je bitno, njegujte svoje strasti i budite spremni izreći emocije.

 

 

Rujan – Pokušajte ignorirati svoje želje, barem one za koje ste svjesni da nisu realne. Poradite na lošim navikama i hranite se što zdravije kako bi izbjegli zdravstvene poteškoće.

Listopad 2020. – U vašem će se znaku nalaziti Sunce pa ćete tako imati pregršt energije. Naglasak će biti na vašoj inteligenciji ali i komunikacijskim vještinama. Pokažite suosjećanje.

Studeni 2020. – Mnogi će dobiti moć na koju nisu računali, pripazite na to da se ne zamjerite kolegama. Bit ćete u centru pozornosti što može biti pozitivno ali i negativno, usmjerite energiju ispravno.

Prosinac 2020. – Možete ostvariti puno toga u vrlo kratkom vremenu i uz relativno malo truda. Bit ćete vrlo strastveni. Morat ćete staviti pod kontrolu neke situacije i ljude, budite odlučni.SAVJET

Klonite se riskantnih pothvata jer ove godine imate male šanse za ostvarenje takvih uspjeha. Najbitniji su samodisciplina i organiziranost. Smislite strategiju za dalje i krenite sa realizacijom planova o kojima već neko vrijeme pričate.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela