RIBE - horoskop 2020.

HOROSKOP RIBE 2020.

2020. godina predstavlja nastavak i nadogradnju na one prethodne. Nastavit ćete dalje istim onim tempom, ulagat ćete puno truda i vremena u ostvarenje svojih ciljeva a sigurno vam neće nedostajati novih životnih prilika. Ova je godina vrlo povoljna za započinjanje novih aktivnosti, za rad na novim projektima ali i za nova ljubavna osvajanja. Kroz čitavu ćete godinu imati podršku prijatelja i kolega. Bit će trenutaka u kojima ćete reagirati previše impulzivno ali nemojte na to gledati negativno, budite se spremni ponekad i ispričati. Planete će vam pomoći ojačati samopouzdanje a mnogi će se tako uspeti ljestvicu više. Prekinut će se mnogi nezdravi odnosi a imat ćete puno više slobode i neovisnosti.

 

 

 LJUBAV I BRAK

U 2020. godini možete očekivati pregršt dešavanja na ljubavnom polju ali i stabilnost. Bit će teško ne uočiti pozitivne promjene kroz koje ćete prolaziti jer ćete zračiti zadovoljstvom. Oni od vas koji se nalaze u braku ili duljoj ljubavnoj vezi ubrzo će shvatiti kako u odnosu ipak prevladavaju dobrota i sreća a oni koji su slobodni i/ili u potrazi za novom ljubavi, imaju zagarantirane posebne užitke. Prevladavat će osjećaj optimizma, u svakom ćete trenutku moći podijeliti sa partnerom/icom svoje strahove, želje i općenito misli a neće izostati ni podrška. Možete očekivati povremene trenutke napetosti kao i strahove ali nemojte biti preosjetljivi niti pokretati teme o problemima iz prošlosti koje ste već raspravili i riješili. Da bi imali sretan i uspješan ljubavni život, uvijek ga morate živjeti u sadašnjosti. Druga polovina godine donosi nova uzbuđenja a time i dilemu jer će se raditi o prilici za ljubavnu avanturu. Ako ste slobodni, klonite se zauzetih i obrnuto – ako ste vi zauzeti, nemojte se upuštati u odnos sa slobodnom osobom jer bi moglo biti emocija koje će eskalirati, razočaranja pa i emotivno teških situacija.KARIJERA

Kroz godinu ćete imati više prilika za razvoj karijere. Bit ćete prilično objektivni pa pokušajte već kroz siječanj i veljaču sagledati svoje metode rada, stav koji zauzimate na poslu i strategiju koju imate kako bi definirali mane i prednosti pa onda neke stvari promijenili. Općenito govoreći, ova vam godina donosi uspjeh. Bit će tu ponekih sukoba sa nadređenima i kolegama ali pokušajte to riješiti što prije, uvijek uz diplomatski pristup i smiren ton glasa. Budite oprezni prilikom različitih razgovora sa klijentima i vanjskim suradnicima, nemojte nikad otkrivati previše niti zauzimati negativan stav prilikom komentiranja poduzeća kojem pripadate. 2020. godina je iznimno povoljna za veće, dugoročne projekte a u prilog vam ide i stjecanje novih znanja.


FINANCIJE

Konačno možete očekivati financijski balans jer će upravo to prevladavati kroz 2020. godinu. Možda i nećete moći uštedjeti onoliko novca koliko ste planirali ali ćete ga imati u svakom trenutku dovoljno. Da bi ostali na pravom putu, uvijek budite svjesni pogrešaka iz prošlosti a istovremeno tragajte za novim prilikama za zaradu. Možete napraviti čuda čak i u trenucima kad ćete imati dojam da situacija izmiče iz kontrole. Nema ništa loše u rutini i marljivom svakodnevnom radu ali ove godine nemojte bježati od novih izazova, ako se ohrabrite i preuzmete veći rizik mogli bi sebi osigurati blistavu financijsku budućnost. Uz pomoć kreativnosti i dobrih međuljudskih odnosa u bilo kojem trenutku možete pronaći izvor dodatne zarade. Pratit će vas sreća, ne samo kada je u pitanju vaša financijska situacija nego i ona od voljene osobe odnosno obitelji.


 

 


ZDRAVLJE

Pred vama je godina koja će biti obilježena dobrim zdravljem i odličnim razinama energije. Osjećat ćete se dobro i neće biti ozbiljnih problema. 2020. godine ćete konačno postati svjesni svojih loših navika ali ta svijest neće bit dovoljna, okrenite se zato djelima i počnite živjeti promjene koje priželjkujete. Ako se i dogodi da u nečem pretjerate, brzo ćete shvatiti kako vam je potrebno puno više vremena za oporavak stoga izbjegavajte situacije u kojima bi mogli previše pojesti ili popiti. Ove godine možete očekivati periode kad ćete biti vrlo emotivni i osjetljivi a upravo se tada morate pobrinuti za svoje psihičko zdravlje. Pronađite način na koji se možete riješiti stresa i negativne energije, nemojte dozvoliti da se oni nakupljaju. Bez obzira na to bavite li se sportom ili ne, trebali bi se držati jednog strožeg režima ali biti umjereni inače su mogući problemi sa mišićima.OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2020. godina će biti vrlo bitna za vaš obiteljski život. Nemojte dozvoliti da vam na odnos sa najbližima utječu prijatelji ili trenutni ljubavni partner. Imajte na umu i da sve kreće od kuće pa posvetite posebnu pozornost odgoju djece. Bit ćete vrlo direktni i otvoreni što bi moglo uplašiti sugovornike i ostaviti pogrešan dojam, uvijek pripazite na to da ne povrijedite druge svojim riječima. Godina je odlična za prijateljske odnose iako bi se novac mogao ispriječiti i pokvariti harmoniju, zato se radije klonite bilo kakvih posudbi. Ukoliko osjetite da netko u vama uporno izaziva osjećaj krivnje, nemojte ići linijom manjeg otpora već se zauzmite za sebe i jasno se postavite. Kraj godine će dobar dio vas provesti dalje od obitelji i to vjerojatno zbog posla, zapamtite da će tada najbitnija biti komunikacija.Mjesečni horoskop za 2020.

Siječanj 2020. –  Odličan period za odmor i opuštanje. Uživajte u dobrim međuljudskim odnosima i smirenoj poslovnoj atmosferi. Budite mudri i spremni samima sebi priznati pogreške.

Veljača 2020. – Bit ćete jako motivirani ali je bitnije to kako ćete se nositi sa promjenama. Nemojte izgubiti kontrolu nad svojim emocijama, uvijek nastupajte dostojanstveno.

Ožujak 2020. – Jako pozitivan period u kojem ćete biti vrlo optimistični ali i uspješni. Neki će od vas započeti novu ljubavnu vezu dok će drugi pronaći sreću na novom poslu.

Travanj 2020. – Imat ćete nove ideje. Nemojte skrivati svoje talente, iskoristite ih kako bi pridobili podršku i potrebne resurse. Bit ćete osjetljivi i emotivni, podijelite misli sa voljenom osobom.

Svibanj 2020. – Budite svjesni sebe i onoga što želite od života. Prečice vam neće biti od koristi, jedino vas marljiv rad može dovesti do uspjeha a sve drugo je gubitak vremena.

Lipanj 2020. – Neke će vas stvari zbuniti ali ako ostanete pribrani mogli bi doći do korisnih informacija. Druga polovina mjeseca garantira veći uspjeh. Nastavite dalje u pozitivnom duhu.

Srpanj 2020.  – Mjesec je povoljan za poslovna putovanja, pregovore i potpisivanje ugovora. Bit će dosta dešavanja i stresa ali ostavite nešto vremena za zabavu.

Kolovoz 2020. – Imat ćete energije i volje za rad ali ćete istovremeno biti zbunjeni i nervozni. Nemojte previše razmišljati, prilika koja vam se nudi već krajem mjeseca više neće biti aktualna.

 

 

Rujan – Očekuje vas dosta kaosa i nepredviđenih dešavanja. Nemojte na sebe preuzimati previše jer bi se mogli osramotiti i razočarati nadređene. Budite svoji. Nemojte ništa odgađati.

Listopad 2020. – Okolina će biti vrlo nerazumna i prevladavat će nervoza. Budite pažljivi prilikom komunikacije kako ne biste uvrijedili pogrešnu osobu. Malo usporite.

Studeni 2020. – Napravite poneku lijepu gestu prema najbližima. Na poslu možete ostvariti uspjeh ali samo ako nekom obećate uslugu. Budite praktični ali nemojte odustajati od svojih snova.

Prosinac 2020. – Dosta težak period koji će biti obilježen zbunjenošću i nervozom. Slušajte druge, komunicirajte na što slobodniji način i budite spremni potkrijepiti svoje riječi djelima.SAVJET

Krenite naprijed sa stilom. Zaboravite na prošlost, stare greške, propuštene prilike i različite strahove. Budite konzistentni u svom radu i uspjeh neće izostati. Povjerenje će u 2020. biti najbitnije.

 


 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com