RAK - horoskop 2019.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2019.

 

2019. godina je odlična za duhovni razvoj i razvoj osobnosti. Pred vama je jedna mirna i tiha godina, osobito pred pripadnicima znaka koji su muškog spola. Inače ste skloni multi-taskingu i u njemu uspješni ali ćete ove godine upravo na taj način olakšati stvari ne samo sebi nego i drugima. Kroz čitavu godinu očekujte potporu obitelji i prijatelja. Kako bi mogli zauzeti čvršći stav i postići uspjeh u onom što želite, morat ćete se kloniti diskrecija i tajni. Ukoliko ne napravite pojedine prilagodbe, nećete moći zadržati voljenu osobu.

 

 


LJUBAV I BRAK 

Ove će se godine muški pripadnici znaka ozbiljnije obvezati te posvetiti domu i obiteljskim pitanjima. Bez obzira na spol, bit ćete vrlo emotivno osjetljivi. Povremeno možete očekivati prepreke u ljubavnom polju ali ih možete uspješno prebroditi ukoliko ispravno percipirate pojedinu situaciju. Da bi to mogli, ne smijete gledati negativno niti zaključivati bez činjenica. Nemojte naglašavati mane voljene osobe, umjesto toga se koncentirajte na sve one pozitivne strane. U pojedinim ćete se situacijama ove godine nametati što vas može dovesti do problema pa i prekida odnosa. Dajte voljenoj osobi dovoljno prostora, najgore što možete napraviti je previše nekoga gušiti svojom pažnjom. Sredinom godine u ljubavi očekujte više dinamike, tad ćete moći nastupiti puno otvorenije i emotivnije. Nemojte dominirati u ljubavnim odnosima, radije se usmjerite moći uvjeravanja kako bi od voljene osobe dobili ono što želite. Tek krajem godine možete očekivati željenu stabilnost a upravo će tada većina vas razgovarati o vjenčanju i/ili prinovi. Bez obzira na sve prepreke, emotivno ćete rasti u pozitivnom smislu.

KARIJERA

Ukoliko ste skloni unaprjeđenju i želite veću plaću, morat ćete prvo napraviti veće promjene u svom odnosu prema radu ali i prema svima onima koji čine radnu okolinu. Kroz godinu nećete moći imati jedinstvene stavove i ciljeve nego ćete ih morati mijenjati kako se mijenjaju vanjske okolnosti. Nemojte se bojati sebe, slijedite vlastitu intuiciju i kad god možete, pokažite nadređenima i kolegama tko ste i što sve možete napraviti. Samo nemojte previše naglašavati svoje motive za to jer bi upravo tako mogli usporiti napredak. Prva polovina godine svakako nosi promjenu kojoj se dulje vremena nadate a upravo tada trebate razmisliti o dugoročnim planovima za karijeru. Druga polovina godine nosi promjene u vašem načinu rada te u pristupu poslu. Ključ uspjeha će uvijek biti praktičnost. Kako bi ove godine uspjeli u pravom smislu, koncentrirajte se više na radnu etiku a manje na privatan život.

FINANCIJE

Kroz 2019. godinu možete očekivati generalno dobru financijsku situaciju. Kako će godina odmicati tako ćete imati pojedine pritiske i povećanje troškova ali to nije ništa što ne možete riješiti uz pomoć nešto odricanja ili uz dodatan izvor zarade. Ove se godine trebate striktno držati budžeta, ne smijete sebi dozvoliti prevelika ugađanja i obavezno morate štedjeti. Imat ćete više prilika za zaradu ali se prvenstveno raspitajte o tome što je legalno odnosno hoćete li sa jedne strane nešto zaraditi a sa druge izgubiti ono što vam je bitno. Sredinom godine očekujte obiteljska dešavanja i/ili ulaganja radi kojih ćete morati potrošiti značajniju svotu novca. Šire gledano, druga polovina godine vam nosi povoljniju financijsku situaciju, tada trebate potpisivati ugovore te stupati u dugoročne investicije. Kraj godine je dobar za kupnju nekretnine ili novog vozila i općenito za ulaganje u imovinu.

 

ZDRAVLJE

Godina započinje sa brigama ali kako će ona odmicati tako će vam zdravstveno stanje biti sve bolje i stabilnije. Držite se pravilne prehrane i klonite bilo kakvih štetnih navika. Maknite se od onih osoba koje vam stvaraju nervozu jer ćete jedino tako zadržati svoj mir ali i ostati objektivni. Slušajte svoje tijelo i svoju dušu pa ćete točno znati što nije u redu te što vam odgovara od prehrane i aktivnosti a što ne. Kako bi ostali u dobroj formi, počnite se baviti sa fizičkim aktivnostima ili meditacijom. Primjetit ćete periode kad će vam nedostajati energije ali oni neće dugo trajati, tada se pritajite i klonite pojačanih aktivnosti.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2019. godina djeluje vrlo obećavajuće. Kao i do sada, ove će vam godine najsigurnije utočište predstavljati vlastiti dom. Ono što je bitno je da ne vjerujete previše drugima koji će vam davati pogrešne informacije o bliskim osobama i da se oduprete neželjenim pritiscima unutar obitelji. Zadržite svoju privatnost i obavezno uzmite vremena za sebe. Ponekad će vam upravo dešavanja kod kuće biti distrakcija pa se radi njih nećete moći koncentirati na posao i zaradu. Budite oprezni jer bi radi toga mogli propustiti nekoliko dobrih prilika. Sredinom će godine neke stvari kod kuće biti jasnije. Upravo u to vrijeme trebate uvesti reda ali nikako kroz impulzivne razgovore. Ukoliko osjetite da netko od prijatelja previše dominira nad vama, odmah sjednite i o tome porazgovarajte. Glavni je naglasak ove godine na dijalozima, uz pomoć njih možete sve popraviti i izgladiti. Godina je također povoljna za društveni, humanitarni rad i volontiranje. Dosta ćete putovati a upravo vam ta putovanja nose nove prilike, rekreaciju ali i zadovoljstvo.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Puno će se toga događati u okolini i imat ćete osjećaj da to više ne možete pratiti. Ne morate uvijek biti vi glavna osoba i prestanite kriviti sebe za tuđe poteze.

Veljača 2019. - Bit ćete skloni pretjerivanju u jelu i piću pa su moguće manje zdravstvene poteškoće. Odlično vrijeme za traženje novog posla.

Ožujak 2019. - Bit ćete skloni samoći. Mogući su nesporazumi i sukobi sa poznanicima i susjedima.

Travanj 2019. - Neki će od vas morati odabrati između privatnog i poslovnog života. Ako vam je karijera jako bitna, nemojte oklijevati.

Svibanj 2019. - Bit ćete samouvjereni i skloni nametanju vlastitih ideja. Osoba koja ima autoritet prepoznat će vaše kvalitete i pomoći vam.

Lipanj 2019. - Očekujte dobre vijesti ali i dešavanja na ljubavnom polju. Nemojte zanemariti svakodnevne obaveze.

Srpanj 2019. - Imat ćete dojam da napravite korak naprijed pa dva unazad ali je to subjektivno. Bit ćete skloni humoru i igrama riječi.

Kolovoz 2019. - Ostvarit ćete bitan cilj i to uz nečiju pomoć. U život vam ulazi muška osoba koja će preuzeti ulogu mentora.

Rujan 2019. - Dinamičan mjesec. Nemojte govoriti baš sve što mislite ali budite spremni zauzeti se za ideje koje imate.

Listopad 2019. - Imat ćete neprikladne ili neostvarive ideje. Bit ćete skloni i neprikladnim razgovorima, pokušajte ih izbjeći.

 

Studeni 2019. - Raspoloženje će vam se stalno mijenjati. Pokušajte se kontrolirati kako bi izbjegli svađu koja će ostaviti ozbiljnije posljedice.

Prosinac 2019. - Odličan mjesec. Bit ćete karizmatični, asertivni i šarmantni. Očekuje vas važna prilika povezana uz karijeru.


 

ZAKLJUČAK

Ponekad će vas zamarati svakodnevica i tragat ćete za nečim novim i uzbudljivim. Nemojte se ograničavati, upravo vas one ekscentrične osobe mogu puno naučiti.

 


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela